-
[quote=Eustass Kid;694646][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עוד לאסית את הראקוס.אתה ממשיך בדרכך ושח על תפיסת 2 בויזל לפתע אתה רואה חיל צות ניוטק בוההבסביבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומשתמש בשריטת וגם צ'רמדאר .שני הצ'רמילון נפגעים ומשיבים בגחלת חזקה על צ'ימצ'אר וצ'רמדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג לא מצליח לחוש איפה שסדנלס נמצא[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תנסה טוב טוב, אתה יכול לצליח" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694686][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז למה אתה בצוות הזה?" אני שואל בספקנות
-
[QUOTE=Eustass Kid;694686][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תחפור בור מותחת לשני הצ'רמיליונים ואחר כך תתקוף בלהביור וצ'רמנדר תתקוף הגחלת
-
[quote=Eustass Kid;694686][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר" חשבתי שהם צוות נהדר אך הם צוות רשעשונא אותם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694781][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי" אני אומר ושובר את הקרח "אז ביי" אני אומר וממשיך בדרכי...
-
[quote=Eustass Kid;694781][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]החיל אומר" חשבתי שהם צוות נהדר אך הם צוות רשעשונא אותם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בנשיכה" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694781][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תתקוף עוד פעם בחפירה וצ'רמנדר תתקוף בשריטות
-
[QUOTE=Eustass Kid;694556][B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ עושה לא עם הראש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"טוב איך שאתה רוצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
טרטוג משתמש בשטוי גפן שפוגעות בו אך הנשיכה של טרויג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] מצליח להתחמק ומשתמש בגיגול קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אז בוא נלך מהר מפה מרשטוף!!
-
כינוי: Elbaz2008
שם במשחק:ג'וני
רקע: נולד כבן יחיד אשר קיבל כל מה שרצ אם לא הפריע או עולל שטויות.היה בעל חברים רבים,הוא לא אהב להיות לבד.
הוא היה חרוץ מאוד ואהוב,בגיל 10 פתח עם חברו עסק לשמרטפות פוקימונים.הם דיי הצליחו והוא הרוויח כסף רב.הוא אפילו נקשר לכמה פוקימונים.יום אחד אביו של ג'וני מת.המצב הכלכלי היה קשה ונאלץ לתת את כל מה שהרוויח ממה שעבד.יום אחד הוא קיבל את המכתב והיה עליו לצאת למסע.הוא מאוד רצה כי כבר היה לו ניסיון עם פוקימונים.אמו התנגדה כי כבר אבד אהובה אך ראתה כמה זה חשוב לו ונתנה לו ללכת.
מחוז: קנטו
פקימון התחלתי: סקוירטל
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: מפה,פאפינים
הערות/בקשות: ללכוד סניזל,אולי באגון...
-
[QUOTE=Eustass Kid;694370][B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
אין לאן לכת כדי להמשיך עליך לעבור את האגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]אוארל
את מי טרוצ'יק תוקף אדיש ברח ואת לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק"כן יאלה בוא אנומוכנים לדרך" אתם יוצאים מהמבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מצטער לא ראיתי שהוא ברח
------------------
אני ממשיך בדרך למכון
-
ג'וני רשום
[B][COLOR="Red"]אוארל
אתה ממשיך בדרך למכון ה1שלך .אתה מבחין במאמן עם שיאר אדום קטן רזה שמחפש משהו.אתה ניגש אליו ושאל אותו"מה אתה מחפש פה" הילד אומר לך"אני מחפש את הפוקימון שלי פאנפי .רציתי לאמן אותו על גיגול ולפתע הוא התגלגל יותר מידי ונכנס לשיחים ומאז לא ראיתי אותו יותר. תוכל לעזור לילמצוא את פאנפי שלי הוא אמור להיות באחד השחיםנ שפה.אני מאוד שמחאם תעזור לי.אם תמצא לי אותו תקבל פרס מיצמני אתה מעונין. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור גדול שמתאים גופו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר ונעלם מהריאה שלך.צ'רמנדר משתמש במתקפת שריטת הוא מוציא את ציפורני החדות ושורט את אחד הצ'רמיליון.הצ'רמיליון שנשרט על ידי צ'רמנדאר משתמש בבלהביור.יוצא ממנו גוש ענק של אש שעומד לפגוע בצ'רמדר שלך.הצ'רמיליון השני משתמש בזנב ברזל. זנבטו נהפך ללבן ןגם הוא עומד לפגע בצ'רמדאר המסכן שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן. מגופו של טרטויג יצאים שוטי קטנים בצבע ירוק שמכונים על סנדלש. סנדלש מתחמק מהתקפה ומשתמש במתקפת גילגול.גופו הופך לכדור ומתגלגל במהירות גבוה שעומדת לפגוע בטרטויג המסכן.טרטויג ברגע האחרון מצליח להתחמק מהגילגול.טרטויג משתמש בנשיכה .סנדלש לא מצליח להתחמק ונפגע מן הנשיכה של טרטויגמרק אומר"סנדלש סופת חול"סנדלש מזיז את גופו ויוצר סופת חול שבה נעלם וגם טרטויג נעלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;695759]ג'וני רשום
[B][COLOR="Red"]אוארל
אתה ממשיך בדרך למכון ה1שלך .אתה מבחין במאמן עם שיאר אדום קטן רזה שמחפש משהו.אתה ניגש אליו ושאל אותו"מה אתה מחפש פה" הילד אומר לך"אני מחפש את הפוקימון שלי פאנפי .רציתי לאמן אותו על גיגול ולפתע הוא התגלגל יותר מידי ונכנס לשיחים ומאז לא ראיתי אותו יותר. תוכל לעזור לילמצוא את פאנפי שלי הוא אמור להיות באחד השחיםנ שפה.אני מאוד שמחאם תעזור לי.אם תמצא לי אותו תקבל פרס מיצמני אתה מעונין. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור גדול שמתאים גופו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר ונעלם מהריאה שלך.צ'רמנדר משתמש במתקפת שריטת הוא מוציא את ציפורני החדות ושורט את אחד הצ'רמיליון.הצ'רמיליון שנשרט על ידי צ'רמנדאר משתמש בבלהביור.יוצא ממנו גוש ענק של אש שעומד לפגוע בצ'רמדר שלך.הצ'רמיליון השני משתמש בזנב ברזל. זנבטו נהפך ללבן ןגם הוא עומד לפגע בצ'רמדאר המסכן שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן. מגופו של טרטויג יצאים שוטי קטנים בצבע ירוק שמכונים על סנדלש. סנדלש מתחמק מהתקפה ומשתמש במתקפת גילגול.גופו הופך לכדור ומתגלגל במהירות גבוה שעומדת לפגוע בטרטויג המסכן.טרטויג ברגע האחרון מצליח להתחמק מהגילגול.טרטויג משתמש בנשיכה .סנדלש לא מצליח להתחמק ונפגע מן הנשיכה של טרטויגמרק אומר"סנדלש סופת חול"סנדלש מזיז את גופו ויוצר סופת חול שבה נעלם וגם טרטויג נעלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב נו אבל נראה קודם את הכוח שלך נערוך קרב!
-
[QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]התחלה לכולם
[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]"זה..זה אני ג'וני באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי "אומר