-
[quote=שלמח''הם;1039885][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את פאלי שלך לקרב.פאלי יוצא לקרב ומתחיל קצת להיפחד מן גראמפינג וקויסגר.הוא אוגר אומץ ומוכן להתחיל בקרב.הוא תוקף בבועות.הוא מעיף בועות ישירות לעבר גראמפינג.גראמפינג משתמש בעל חושי שמפוצץ את הבועות.צ'ארמיליון רץ לעבר קויסגר בניב אש.קויסגר מתחמק בקלות מן ניב האש של צ'ארמיליון.המאמנים אומרים"גראמפינג על חושי על פאלי,קויסגר אקדח מים על צ'ארמיליון".קויבגר יורה אקדח מים חזק לכיונו של צ'ארמיליון.גראמפינג משתמש בעל חושי על פאלי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש באקדח מים על גראמפיג לפני שיספיק להשתמש בעל חושי!" אורה לו ואז אגיד לו "תשתמש בבועות כדי לעצור את המתקפה על צ'רמיליון!"
-
[quote=שלמח''הם;1039621][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח שטאפיג שלך למד מתקפה חדשה לאחר שהוא ניצח בקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על סניזל.הפוכדור פוגע בסניזל ומן הפוכדור יוצא אור אדם שמקיף את סניזל.הפוכדור נוחת על רצפת הקרח ומתחיל לזוז ולזוז ואז שוב לזוז ולזוז ונעצר.לכדת סניזל.אתה שומע קול מצלצל אתה רואה שזה הפוקידע שלך.מולך בפוקידע מופיע פרופסור אוק שאומר לך"שלום ג'ון אני רוצה שתבוא למעבדה שלי מהר.אני צריך אותך.מסוק יבוא אליך בעוד רגע כנס אליו".אתה שומע רעש של מסוק נוחת מחוץ למערה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני חייב למהר אל המטוס, כדי שאני יוכל ללכת למטוס אני חייב לחזור את כל הדרך", ומתחיל לצאת מהמערה וללכת אל המסוק.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1039885]
[B][COLOR="Green"]בר
הקול ברמקון אומר לך"טוב קרב צללים זה קרב מסוכן מאוד שאפשר למות בו.כאשר הפוקימון של המאמן חוטף נזק אז המאמן חוטף את אותו נזק בגופו.גם אתה וצלי אם הפוקימון שלכם יפגע אתם תחתטפו את אותו נזק.אז בהצלחה לך לעבור את המבחן ה1.עליך להביס את צלי והפוקימון שלו".להבות אש ענקיות מקפיות אותכם ומסמנות את הזירה.צלי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/93.png[/IMG] האנטר.צצלי אומר לך"תוציא תפוקימון שלך ותחיל בקרב"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"האנטר מעניין מאוד, אני צריך פוקימון חזק, פוליראט את חייב לנצח בישבילי ובישבילך, קדימה חבר לקרב תשתמש באקדח מים על האנטר ומיד אחרכך בקרן בועות" אגיד לפוליראט
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה רץ במערת הקרח אלסק לעבר המסוק.אתה מגיע במהירות לעבר המסוק.אתה עולה על המסוק.המסוק מתרומם ואז מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.לאחר זמן קצר של טיסה המוסק נוחת מול המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את הדלת ונכנס למעבדה.אוק רואה אותך וניגש אליך.הוא אומר לך"הי ג'ון.קראתי לך לפה בשביל שתגיע לאי המויחד.אתה צריך להציל את האי מצוות ניוטק ולגלות למה הירח סגול.כדי להגיע לאי לך למעבורת שנמצאת בעיר ותעלה משם על הספינה.יש שאלות?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי משתמש באקדח מים על העל חושי של גראמפינג.העל חושי לא מספיק חזק ונעלם מהתנגשות של אקדח המים.אקדח המים של פאלי פוגע בגראמפינג.פאלי יורה בועות על אקדח המים של קויסגר.אקדח המים והבועות מתנגשות זה בזה ומבטלות את השני.סאלי אומרת לך"תודה שהצלת את צ'ארמיליון.צ'ארמיליון ניב אש על גראמפינג".צ'ארמיליון פוגע בגראמפינג עם ניב האש שלו.קויסגר שולח פצצת בוץ לעבר פאלי.גראמפינג תוקף בבילבול את צ'ארמיליון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה ושלגון הולכים וויושבים באחת מן פינות האי ומתסכלים על 5המאמנים שנותרו איך הם נלחמים זה בזה.אתה רואה צ'איזארד נלחם בצ'איזארד.לאחר קרב צר שניהם מובסים.גליסון נלחם במגמר ולאחר קרב קצר גליסון מפסיד.מגגמרמ נלחם בטנטקרול.טנקרול מרעיל בקלות את מגמר ומנצח אותו.המאמן של הטנטקרול ניגש אליך ואומר לך"בוא תילחם נגדי נותר לי להביס רק אותך ואני עובר את מבחן הישרדות הזה.אז יאלה תילחם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
ליסה אומרת לך"בחירה מצוינת בטוטודיל".היא ניגשת אל השולחן שעליו מונחים 2פוכדורים.לוקחת את הפוכדור השמאלי ואז הולכת לאחת המגירות של השולחן.מן המגירה היא מוציאה פוקידע ו 5פוכדורים.היא חוזרת אליך ונותנת לך את כול החפצים האלו.ליסה אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא טוטודיל.עם הפוקידע תוככל להתקשר אלי ולמאמנים אחרים.לגלות מידע על פוקימונים אחרים.עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים.כשהיו לך יותר מ 6 פוקימונים אז הם ישלחו אלי.מסע נעים ובהצלחה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מודה לג'יד על המידע שהוא נתן לך.ג'יד נפרד מימך לשלום והולך לדרכו.אתה מתחיל ללככת באי ולחפש אחר פוקימונים חזקים ללכידה.אתה מגיע לשדה ירוק כמו שהיית בו מקודם.בשדה הירוק אתה רואה הרבה פיג'י זומבי.מס' אלחקטרודמאסטר.אתה גם רואה קהילה דולה של דראגן.פוקימון דמוי דרקון בצע כחול לבן שסוגו דרקון טהור.(תסתכל בדף הפוקימונים המיוחדים כדי דעת עליהם עוד מידע.אין שם מידע על דראגן).[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מודה לאיש.האיש נפרד מימך והולך מלדרכואתה רואה שדונפן חוזר אליך.אתה בודק אותו אם הוא מצא משהו אך הוא לא מצא טופר מתכת לצערך.אתה מחזיר את דונפן לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים של האי.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למרכז לפוקימוניםאתה נכנס אליו ורואה את האחות ג'וי בדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצה שעשה לך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קירליה משתמש בצוות כפו.הוא משכפל את עצמו 4 פעמיים.אחד השכפולים של קירליה נפגע מכדור הצל של ויזינג.כול 4 הקירליה רצים לעבר ויזינג באגרוף אש.ויזנג מנסה להתחמק מאגרופי האש אך הוא מצליח להתחמק רק מאגרוף אש 1ומהשאר נפגע.ויזינג נפגע קשה.הנזיר אומר לויזינג שלו".ויזינג תשתמש בגילגול על קירליה".ויזינג משתמש בגלגול.הוא מתגלגל באוויר במהירות לעבר קירליה והעתקים שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויראט שלך החוצה לקרב.פולויראט יוצ לקרב נחוש לנצח את האנטר.פולויראט מתחיל בקרב הוא משתמש באקדח מים על אנטר.אנטר מתחמק מהאקדח המים בקלות רבה.לאחר מכן פולויראט משתמש בקרן בועות על אנטר.שורה ישרה של בועות עפה לעבר אנטר.אנטר לא מצליח להתחמק מקרן הבועות של פולויראט ונפגע.צלי חוטף את אותו נזק.צלי אומר"אנטר כדור צל".אנטר מכין כדור צל ומעיף אותו לעבר פולויראט.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1040054]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויראט שלך החוצה לקרב.פולויראט יוצ לקרב נחוש לנצח את האנטר.פולויראט מתחיל בקרב הוא משתמש באקדח מים על אנטר.אנטר מתחמק מהאקדח המים בקלות רבה.לאחר מכן פולויראט משתמש בקרן בועות על אנטר.שורה ישרה של בועות עפה לעבר אנטר.אנטר לא מצליח להתחמק מקרן הבועות של פולויראט ונפגע.צלי חוטף את אותו נזק.צלי אומר"אנטר כדור צל".אנטר מכין כדור צל ומעיף אותו לעבר פולויראט.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה פוליראט תשתמש באגרוף קרח על כדור הצל שיקפיא אותו ולאחר מכן תעיף אותו בחזרה על האנטר" אגיד לפוליראט
-
[quote=שלמח''הם;1040054]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה ושלגון הולכים וויושבים באחת מן פינות האי ומתסכלים על 5המאמנים שנותרו איך הם נלחמים זה בזה.אתה רואה צ'איזארד נלחם בצ'איזארד.לאחר קרב צר שניהם מובסים.גליסון נלחם במגמר ולאחר קרב קצר גליסון מפסיד.מגגמרמ נלחם בטנטקרול.טנקרול מרעיל בקלות את מגמר ומנצח אותו.המאמן של הטנטקרול ניגש אליך ואומר לך"בוא תילחם נגדי נותר לי להביס רק אותך ואני עובר את מבחן הישרדות הזה.אז יאלה תילחם"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"אין בעיה.." אני אומר עם חיוך ערמומי על פני, " שלגון! מוכן לקרב!?" אני שואל את שלגון בתור שאלה רטורית,[/B]
[B]" אוקי... שלגון תתקוף את טנטקרול בזעם דרקון! קדימה!" אני מצווה על שלגון [/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1040054][B][COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="Red"]תומר
קירליה משתמש בצוות כפו.הוא משכפל את עצמו 4 פעמיים.אחד השכפולים של קירליה נפגע מכדור הצל של ויזינג.כול 4 הקירליה רצים לעבר ויזינג באגרוף אש.ויזנג מנסה להתחמק מאגרופי האש אך הוא מצליח להתחמק רק מאגרוף אש 1ומהשאר נפגע.ויזינג נפגע קשה.הנזיר אומר לויזינג שלו".ויזינג תשתמש בגילגול על קירליה".ויזינג משתמש בגלגול.הוא מתגלגל באוויר במהירות לעבר קירליה והעתקים שלו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קירליה תשתמש בעל-חושי על ויזינג ואז שהוא יעצור במקום תשתמש באגרוף אש שיעלף אותו!"אומר לקירליה בעידוד.
-
[quote]ברוס
אתה מודה לג'יד על המידע שהוא נתן לך.ג'יד נפרד מימך לשלום והולך לדרכו.אתה מתחיל ללככת באי ולחפש אחר פוקימונים חזקים ללכידה.אתה מגיע לשדה ירוק כמו שהיית בו מקודם.בשדה הירוק אתה רואה הרבה פיג'י זומבי.מס' אלחקטרודמאסטר.אתה גם רואה קהילה דולה של דראגן.פוקימון דמוי דרקון בצע כחול לבן שסוגו דרקון טהור.(תסתכל בדף הפוקימונים המיוחדים כדי דעת עליהם עוד מידע.אין שם מידע על דראגן).
[/quote]
אלך אל האלקטרומאסטר ואאתגר אותו לקרב מול הגרבלר שלי.
-
[quote]לוק
אתה מודה לאיש.האיש נפרד מימך והולך מלדרכואתה רואה שדונפן חוזר אליך.אתה בודק אותו אם הוא מצא משהו אך הוא לא מצא טופר מתכת לצערך.אתה מחזיר את דונפן לפוכדור שלו.אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים של האי.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למרכז לפוקימוניםאתה נכנס אליו ורואה את האחות ג'וי בדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"כן מה תרצה שעשה לך?"[/quote]
מה שהאחות ג'וי אמרה לא נשמע טוב חחח...
-----------------------------------
"אני צריך מזרק וגם תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי, להחליף לי את פיג'יוט זומבי בדראגן?" אשאל אותה
-
[quote=שלמח''הם;1040054][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאלי משתמש באקדח מים על העל חושי של גראמפינג.העל חושי לא מספיק חזק ונעלם מהתנגשות של אקדח המים.אקדח המים של פאלי פוגע בגראמפינג.פאלי יורה בועות על אקדח המים של קויסגר.אקדח המים והבועות מתנגשות זה בזה ומבטלות את השני.סאלי אומרת לך"תודה שהצלת את צ'ארמיליון.צ'ארמיליון ניב אש על גראמפינג".צ'ארמיליון פוגע בגראמפינג עם ניב האש שלו.קויסגר שולח פצצת בוץ לעבר פאלי.גראמפינג תוקף בבילבול את צ'ארמיליון.[/COLOR][/B][/quote]
"אין בעד מה" אענה לסאלי ואורה לפאלי "תשתמש בהצלפת זנב כדי להחזיר את המתקפה לקויסר!"
"אקדח מים על גראמפיג!" אמשיך להורות לפאלי
-
[QUOTE=שלמח''הם;1040054][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
ליסה אומרת לך"בחירה מצוינת בטוטודיל".היא ניגשת אל השולחן שעליו מונחים 2פוכדורים.לוקחת את הפוכדור השמאלי ואז הולכת לאחת המגירות של השולחן.מן המגירה היא מוציאה פוקידע ו 5פוכדורים.היא חוזרת אליך ונותנת לך את כול החפצים האלו.ליסה אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא טוטודיל.עם הפוקידע תוככל להתקשר אלי ולמאמנים אחרים.לגלות מידע על פוקימונים אחרים.עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים.כשהיו לך יותר מ 6 פוקימונים אז הם ישלחו אלי.מסע נעים ובהצלחה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"ביי!" אומר לליסה ואצא מהמעבדה בריצה. אחר כך אני אוקח את הפוכדור של טוטודיל ואזרוק אותו לאוויר תוך כדי שאני אצעק:"צא החוצה,טוטודיל!"
---------------------------------------
אני כבר עכשיו רוצח או שתיתן לי את המקצוע הזה בהמשך?
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה רוצח אבל משימות תעשה בהמשך המשחק
-----------------------------------------------------
אתה נפרד מליסה ויוצא מן המעבדה שלך.אתה מתחיל ללכת בדרך 1.אתה זורק את הפוכדור של טוטודיל החוצה .טוטודיל יוצא מן הפוכדור שלו בשמחה רבה.הוא שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.אתה משאיר את טוטודיל בחוץ והולך איתו בדרך 1.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/37.png[/IMG] ולפקיס קטנה שמטיילת לה בדרך 1.טוטודיל נחוש להילחם בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי משתמש בהצלפת זנב על פצצת הבוץ של קויסגר.הצלפת הזנב של פאלחי מחזירה את פצצת הבוץ לעבר קויסגר.קויסגר נפגע מפצצת הבוץ של עצמו.צ'ארמיליון מתחמק מהבילבול של גראמפינג.פאלי תוקף את גראמפינג באקדח מים.אקדח המים פוגע בגראמפינג.צ'ארמיליון רץ לעבר גראמפינג ופוגע בו עם ניב האש שלו.גראמפינג נופל ומתעלף.הוא מוחזר לפוכדשור שלו.קויסגר תוקף באקדח מים את צ'ארמיליון של סאלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
האחות ג'וי אומרת לך"כן אביא לך מזרק.ארפא לך את הפוקימונים ואחליף לך את הפיג'יוט זומבי בדראגן.רק שאלה קטנה למה אתה צריך מזרק?".אתה מביא לה את הפוכדורים שלך והיא לוקחת אותם לריפואי.אחרי 5 דקות היא חוזרת עם הפוכדורים שלך ועם מזרק בידך.אתה לוקח את הפוכדורים ואת המזרק.האחות ג'וי"הנה המזרק.ריפאתי לך את הפוקימונים שלך והחלפתי את פיג'יוט זומבי בדראגן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט להילחם מול האלקטרודמאסטר.אחד מן אלקטרוד המאסטר ניגש אליך ומוכן להילחם נגדך.אתה מוציא את גרבלר החוצה שילחם מול אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מחכה שגרבלר שלך יתקוף ראשון אלה הוא יתקוף ראשון.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל ובמהירות מתחמק מהלכידה של אלקטרוד מאסטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קירליה משתמשש בעל חושי על ויזינג.ויזנג לא מצליח להתחמק מהעל חושי של קירליה.העל חושי עוצר את ויזינג במקום.קירליה רץ במהירות לחעבר ויזינג ומשתמש עליו באגרוף אש.האגרוף של קירליה עולה באש.ויזינג לא מצליח להתחמק מאגרוף האש קירליה ונפגע קשה.ויזינג נופל ומתעלף.הנזייר מחזיר את ויזינג לפוכדור שלו ואומר לך"טוב ניצחת אותי עכשיו בחר תיבה ובוא נראה אם יש שם אבן שחר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טטל
אתה מסכים להצעה של המאמן.אתה בוחר בשלגון להילחם בקרב.שלגון נעמד מולך והוא מתחיל בקרב.הוא מיד רץ לעבר טנטקרול ותוקף אותו בזעם דרקון.טנטקרול מתחמק במהירות מן זעם הדרקון של שלגון.המאמן אומר לטנטקרול שלו"טנטקרול תשתמש באקדח מים על שלגון שלו".טנטקרול מוציא מתוך הפה שלו זרם מים-אקדח מים שעף במהירות רבה לעבר שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט משתמש באגרוף קרח על כדור הצל של אנטר.אגרוף הקרח נוגע בכדור הצל ומקפיא אותו.לאחר מכן פולויראט מעיף את כדור הצל של אנטר לעבר אנטר.אנטר מנסה להתחמק מכדור הצל של עצמו אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קשה.צלי חוטף את אותו נזק שחטף אנטר.צלי אומר לאנטר"תשתמש בקרן על חושית על פוליראט שלו".אנטר משתמש בקרן על חושית.הוא שולך קרן על חושית לעבר פולויראט.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1040237][B][COLOR="Red"]תומר
קירליה משתמשש בעל חושי על ויזינג.ויזנג לא מצליח להתחמק מהעל חושי של קירליה.העל חושי עוצר את ויזינג במקום.קירליה רץ במהירות לחעבר ויזינג ומשתמש עליו באגרוף אש.האגרוף של קירליה עולה באש.ויזינג לא מצליח להתחמק מאגרוף האש קירליה ונפגע קשה.ויזינג נופל ומתעלף.הנזייר מחזיר את ויזינג לפוכדור שלו ואומר לך"טוב ניצחת אותי עכשיו בחר תיבה ובוא נראה אם יש שם אבן שחר"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אני אבחר בתיבה הימנית!"אומר לאיש ואז אפתח את התיבה הימנית בתקווה שנמצאת שם אבן שחר.
-
[quote=שלמח''הם;1040237][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מסכים להצעה של המאמן.אתה בוחר בשלגון להילחם בקרב.שלגון נעמד מולך והוא מתחיל בקרב.הוא מיד רץ לעבר טנטקרול ותוקף אותו בזעם דרקון.טנטקרול מתחמק במהירות מן זעם הדרקון של שלגון.המאמן אומר לטנטקרול שלו"טנטקרול תשתמש באקדח מים על שלגון שלו".טנטקרול מוציא מתוך הפה שלו זרם מים-אקדח מים שעף במהירות רבה לעבר שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"שלגון! תתחמק ותשתמש בזעם דרקון שוב! קדימה! לאחר מכן תשתמש בציפורן דרקון!" אני ומר לשלגון בזריזות.[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1040237][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה רוצח אבל משימות תעשה בהמשך המשחק
-----------------------------------------------------
אתה נפרד מליסה ויוצא מן המעבדה שלך.אתה מתחיל ללכת בדרך 1.אתה זורק את הפוכדור של טוטודיל החוצה .טוטודיל יוצא מן הפוכדור שלו בשמחה רבה.הוא שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.אתה משאיר את טוטודיל בחוץ והולך איתו בדרך 1.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/37.png[/IMG] ולפקיס קטנה שמטיילת לה בדרך 1.טוטודיל נחוש להילחם בה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אין בעיה טוטודיל! קדימה,תקפוץ מעל ולפקיס ותשתמש באקדח מים!" אומר לו בהתרגשות.