נאור
המקנים קצת מתרחקים ממך, ליתר בטחון וממשיכים להלחם, ואז אחד מהם בורח, והשני מתיישב לנוח, ונראה שהוא שכח רגעית מקיומך.
Printable View
נאור
המקנים קצת מתרחקים ממך, ליתר בטחון וממשיכים להלחם, ואז אחד מהם בורח, והשני מתיישב לנוח, ונראה שהוא שכח רגעית מקיומך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 10:08 AM
[b] נאור
המקנים קצת מתרחקים ממך, ליתר בטחון וממשיכים להלחם, ואז אחד מהם בורח, והשני מתיישב לנוח, ונראה שהוא שכח רגעית מקיומך. [/b][/quote]
אלך לאחד שלא ברח ואאתגר אותו לקרב.
"סידוט אני מקווה שהסתכלת טוב טוב על הקרב הזה כי עכשיו תורך" אומר לסידוט.
"סידוט תשתמש בגרירה על המאנקי הזה!" אומר ואצביע על המאנקי שלא ברח.
נאור
רק... מה זה גרירה? באנגלית לפחות?
--
סידוט כמוני לא מבין את פשר הפקודה, אז הוא הולך למאנקי ותופס אותו עם הפה ומנסה למשוך אותו לכיוונך. אבל אז מאנקי קם ודוחף עם יד פרושה את סידוט ממנו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 04:27 PM
[b] נאור
רק... מה זה גרירה? באנגלית לפחות?
--
סידוט כמוני לא מבין את פשר הפקודה, אז הוא הולך למאנקי ותופס אותו עם הפה ומנסה למשוך אותו לכיוונך. אבל אז מאנקי קם ודוחף עם יד פרושה את סידוט ממנו. [/b][/quote]
"סידוט תתחבא ותטעון את הגרירה,שתראה אותו תשתמש בה!"
~~~
Bide
נאור
אה אה אוקיי, תיארתי לעצמי. בוא נחפש במילון מה זה אומר כדי לסגור פערים: ואני לא מוצא את זה במילון. אז אתה יכול להשתמש בגרירה או ב'בייד'.
--
סידוט מצליח לברוח ממנקי. מנקי מחפש סביב, ואז סידוט מתנפל עליו ודוחף אותו בחזקה. מנקי משתמש בשריטות זעם ופוגע בסידוט.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 05:02 PM
[b] נאור
אה אה אוקיי, תיארתי לעצמי. בוא נחפש במילון מה זה אומר כדי לסגור פערים: ואני לא מוצא את זה במילון. אז אתה יכול להשתמש בגרירה או ב'בייד'.
--
סידוט מצליח לברוח ממנקי. מנקי מחפש סביב, ואז סידוט מתנפל עליו ודוחף אותו בחזקה. מנקי משתמש בשריטות זעם ופוגע בסידוט. [/b][/quote]
"סידוט תשתמש בקשיחות ואז שוב בגרירה!" אומר לסידוט.
~~~
Harden
נאור
כן, אין צורך לכתוב כל מתקפה באנגלית. וגם אין צורך להביא שם מדויק של המתקפה, כשאתה אומר לפוקימון מה לעשות. אתה נותן למילים את המשמעות שאתה רוצה לתת להם, השאלה היא מיהו האדון.
--
סידוט מתקשח, אבל בזמן הזה מנקי קופץ ובועט בו. סידוט מרכז את כוחותיו, ואז תוקף את מנקי ופוגע בו. מנקי עומד להשתמש במכת קארטה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 08:48 PM
[b] נאור
כן, אין צורך לכתוב כל מתקפה באנגלית. וגם אין צורך להביא שם מדויק של המתקפה, כשאתה אומר לפוקימון מה לעשות. אתה נותן למילים את המשמעות שאתה רוצה לתת להם, השאלה היא מיהו האדון.
--
סידוט מתקשח, אבל בזמן הזה מנקי קופץ ובועט בו. סידוט מרכז את כוחותיו, ואז תוקף את מנקי ופוגע בו. מנקי עומד להשתמש במכת קארטה. [/b][/quote]
"סידוט תתחמק ואז תשתמש שוב בגרירה!" אומר לו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 6 2009, 04:31 PM
[b] תמיר
"אוקיי, רק אחד? כמה מאכזב" הוא יאמר וייתן לך את הפוכדור. שילמת לו. יעודכן מיד. [/b][/quote]
"תודה!" אני קורא בזמן שהוא מתרחק.
אני עוצם את עיני,נושם לשניה וזורק על דאנפרס את הפוכדור בהתרגשות קלה
טוב נראה לי אני צריך לפנות גרוטאות מהמשתתפים ולהתחיל לחפש שחקנים מחדש, כי זה לא יכול להיות שיש לי רק שני שחקנים פעילים. מצד שני אף אחד לא ירצה להרשם למשחק בעמוד 160 כשמנהל לא פעיל כל כך. מצד שלישי זה חנוכה, זה הזמן של הניסים!
נאור
סידוט בורח ואז הוא טוען, ובזמן הזה מנקי נותן לו שני אגרופים. אחר כך סידוט משחרר את הגרירה ופוגע במנקי.
תמיר
פוליוואג עוזב את דנספרס והפוכדור פוגע בדנספרס. הפוכדור מתנדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת דנספרס יעודכן תכף ומיד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 10:30 PM
[b]טוב נראה לי אני צריך לפנות גרוטאות מהמשתתפים ולהתחיל לחפש שחקנים מחדש, כי זה לא יכול להיות שיש לי רק שני שחקנים פעילים. מצד שני אף אחד לא ירצה להרשם למשחק בעמוד 160 כשמנהל לא פעיל כל כך. מצד שלישי זה חנוכה, זה הזמן של הניסים!
תמיר
פוליוואג עוזב את דנספרס והפוכדור פוגע בדנספרס. הפוכדור מתנדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת דנספרס יעודכן תכף ומיד.[/b][/quote]
בהצלחה!~
---------------
אני מחייך,מחזיר את פוליאג לפוכדור ומוציא את דאנפרס.
"תעקוב אחרי" אני אומר ומלטף את ראשו,נותן לו להוציא לחופשי את כנפיו.
עכשיו,לאיפה הלכתי,מאיפה הגעתי ומה עשיתי לפני הקרב הזה?
תמיר
תודה
--
נתחיל מזה שנספרס די עייף אחרי הקרב העקוב ממים שהיה לו כרגע.
דבר שני, אתה בדרכך מזאוגוויל לטאוב, בערך באמצע הדרך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 13 2009, 09:28 AM
[b] תמיר
תודה
--
נתחיל מזה שנספרס די עייף אחרי הקרב העקוב ממים שהיה לו כרגע.
דבר שני, אתה בדרכך מזאוגוויל לטאוב, בערך באמצע הדרך. [/b][/quote]
אז אני ממשיך להתקדם לעיר,תר אחר משהו מעניין לעשות במקום סתם להתקדם...
תמיר
אתה ממשיך עוד קצת, והאדמה כעת מישורית. אתה רואה הרחק הרחק משהו גבוה שרחוק מדי כדי שתרוץ אליו. אתה פוגש מישהו שרץ לידך, והוא עוצר לידך.
"היי, אם איחרתי את האוטובוס שהיה עכשיו לטאוב, האם לדעתך היה מהיר יותר לחכות לאוטובוס הבא או לרוץ ברגל?" הוא שואל.
[b]שם: ברנדון[/b]
[b]צורת פנייה: יוסי[/b]
[b]גיל:16[/b]
[b]אופי:קר רוח, שקט, בעל פתיל קצר, אמיץ, פזיז.[/b]
[b]רקע:ברנדון נולד בעיר זרנטל שבמחוז אינטורה.
משפחתו הייתה ממוצעת וקטנה, אביו עבד בחנות שמכרה ציוד לפוקימונים ולבני אדם, ואימו הייתה עקרת בית.
ברנדון מאוד אהב את משפחתו, אביו היה לשעבר מאמן פוקימונים אדיר ואימו הייתה מתאמת מושלמת, ברנדון לא רצה לאכזב אותם ושם לעצמו מטרה אחת ברורה: להיות המאמן האולטימטיבי.
כמו כן, ברנדון נקשר לפוקימון באגון, הוא מאוד אהב אותו ותמיד חלם לקחת באגון כפוקימון התחלתי.
ברנדון לא נקשר לאף אחד כמו שהוא נקשר לפוקימונים ולהוריו, וזה נתן לו אופי שקט וקר רוח בקרב האחרים.
כשהגיע סוף סוף יומו של ברנדון להתחיל את המסע, הוא התרגש מאוד וזכר את ההבטחה שהבטיח לעצמו.[/b]
[b]פוקימון:באגון[/b]
[b]בקשות:להירשם למשחק (:[/b]
[b]מודע לשחקנים אחרים:מודע.[/b]
[b]תמונה:[img]http://img694.imageshack.us/img694/7431/dptr158.png[/img][/b]