-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 13 2009, 08:06 PM
[b] תמיר
אתה ממשיך עוד קצת, והאדמה כעת מישורית. אתה רואה הרחק הרחק משהו גבוה שרחוק מדי כדי שתרוץ אליו. אתה פוגש מישהו שרץ לידך, והוא עוצר לידך.
"היי, אם איחרתי את האוטובוס שהיה עכשיו לטאוב, האם לדעתך היה מהיר יותר לחכות לאוטובוס הבא או לרוץ ברגל?" הוא שואל. [/b][/quote]
"כל עוד האוטובוס לא מגיע פעם במשהו כמו שעה,כדי לך לחכות" אני אומר לו בחיוך,ולפני שהוא ממשיך אני שואל אותו במהירות:"יש אוטובוס לטאוב?איפה וכל כמה זמן הוא מגיע?"
-
יוסי
רשום, תתחיל בזמנך החופשי, רק יש לי שאלה, האם קר רוח לא סותר התכונות בעל פתיר קצר ופזיז?
תמיר
"יש אוטבוסים לכל מקום, אבל ככל שהמרחקים גדלים האוטובים מתמעטים וצריך לעבור מרחק רב מתחנה לתחנה (תחנות מעבר בין אוטובוסים). אז נו טוב, אם כבר אני מבזבז זמן למה שאני לא אלחם נגדך בקרב פוקימונים?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 13 2009, 10:26 PM
[b]
תמיר
"יש אוטבוסים לכל מקום, אבל ככל שהמרחקים גדלים האוטובים מתמעטים וצריך לעבור מרחק רב מתחנה לתחנה (תחנות מעבר בין אוטובוסים). אז נו טוב, אם כבר אני מבזבז זמן למה שאני לא אלחם נגדך בקרב פוקימונים?" הוא שואל. [/b][/quote]
קר רוח אומר רציני,רגוע במצבים מלחיצים...
---
"אין בעיה!צא גאביט!" אני קורא ומוציא אותו
"זה יהיה קרב 1VS1,מוסכם?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 13 2009, 09:26 PM
[b] יוסי
רשום, תתחיל בזמנך החופשי, רק יש לי שאלה, האם קר רוח לא סותר התכונות בעל פתיר קצר ופזיז? [/b][/quote]
קר רוח הוא מישהו שפשוט לא אוהב שמחה וכל זה.
בעל פתיל קצר הוא מישהו שמתעצבן מהר, זה לא סותר קר רוח.
פזיז זה מישהו שפועל מהר, וזה לא קשור בכלל לקר רוח.
ושאלה לי בשבילך, מה זאת אומרת קרב נגמר שפוקימון מת? אתה סדיסט? XD
----
[quote][b]ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?[/b][/quote]
'סוף סוף, הגיע היום.'
אחשוב אך מיד אתעשט, אלך לי מהבית וארוץ במהירות אל המעבדה של הפרופסור.
-
[b]שם:[/b] טום סניור
[b]צורת פנייה:[/b] טום
[b]גיל:[/b] 14
[b]אופי:[/b] ביישן ושקט לאנשים שהוא לא מכיר, לפעמים מתפרץ בהתקפי זעם, אבל מאוד חברותי ונפתח לאנשים שהוא מתחבר איתם.
[b]רקע:[/b] טום נולד בעיירה קטנה, גדל לשני הורים, והיה לו אח קטן, כשטום היה בן 9 אביו גילה שאימו בוגדת בו, אביו התעצבן והכה אותה מול עיניו של טום ומאז טום חטף טראומה לכל חיו ומילד בעל המון ביטחון עצמי וחייכן הפך להיות ליותר מופנם וביישן, אימו נשארה לגדל את אחיו הקטן ואותו, טום מאוד מחובר לאחיו הקטן, לאימם היה גלמיאו שעזר לה בעבודות הבית והם תמיד שיחקו איתו וכל טום גילה את האהבה שלו אל הפוקימונים ועם הזמן החליט שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים ושיהיה לו פוקימונים משל עצמו. הפוקימון האהוב על טום הוא אלקיד והוא תמיד חלם לאחד כזה. סבו של טום הוא חוקר פוקימונים שחוקר על פוקימונים אגדיים, הוא סיפר לטום שפעם בילדותו הוא ראה את הו-או, וזה היה מחזה מדהים. לאחר שאביו עזב סבו של טום היווה בשבילו את דמות האב וטום מאוד קשור לסבא שלו. לטום יש פחד מפוקימוני רוח לאחר שהיה קטן גסטלי שחיי ליד העיירה שלהם הפחיד אותו באופן קבוע.
[b]פוקימון:[/b] אלקיד
[b]בקשות:[/b] אני אוהב פוקימונים בעלי 3 התפתחויות, אני אוהב פיתוח של פוקימונים, אני אשמח ללכוד מגבי וכל מיני פוקמונים התחליים מכמה דורות (במיוחד מהדור הראשון).
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] שקר
[b]תמונה:[/b] ילד יפה וגבוה, בעל עיניים כחולות ושיער שחור קצר, עם משקפי ראיה.
אני אשמח להרשם. אני מבטיח שאשקיע (:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 12 2009, 09:30 PM
[b]
נאור
סידוט בורח ואז הוא טוען, ובזמן הזה מנקי נותן לו שני אגרופים. אחר כך סידוט משחרר את הגרירה ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
"יפה מאוד סידוט!עכשיו תשתמש בגרירה שוב" אומר ואעודד את סידוט.
-
עברו מילוניומים מאז שהגבתי ל4 אנשים בו זמנית!
תמיר
אה טוב, אז חייתי בעולם מלא אשליות
--
"אה אוקיי, צא פיג'יוטו!" הוא אומר ומוציא את פיג'יוטו "התחל נא בבקשה"
יוסי
אז טעות שלי, משום חשבתי שקר רוח זה מישהו עם הבעת תמיד רצינית תמיד ועיניים שממוקדות קדימה, וצריך שיפול עליו הר כדי לגרום לו להתעניין במשהו. ובכל זאת, אני בוחר למילים את המשמעות שאני רוצה לתת להם, השאלה היא מיהו האדון.
ובנוגע לקרבות, קרבות נגד פוקימונים פראיים לא יגיעו להכרעה מלאכותית. אני אתן לך מידע, ואתה תצטרך להחליט האם המידע הזה מספיק כדי לסיים את הקרב. מול מאמנים המצב אחר, כי אז המאמן צריך לקבוע מתי הפוקימון שלו הובס, וכנ"ל אליך. בקרבות מכון יש שופטים שקובעים את זה.
--
לאחר ריצה קצרה או ארוכה, כרצונך, אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ויישומים של מדעי המחשב בפוקימונים"
טום
רשום. תעודכן מיד. התחל בזמנך החופשי.
נאור
גרירה זה מהלך איטי מדי (במשחקים לוקח 2-3 תורות כדי לבצע אותו) זה לא מהמלכים שניתן לעשות לאורך כל הקרב.
--
סידוט שוב טוען את זה ובינתיים מנקי נותן לו שני מכות קארטה, ואז סידוט שוב דוחף אותו ומצליח להפיל אותו., מנקי קופץ ועומד להשתמש בבעיטת טייקוואנדו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 11:09 AM
[b] עברו מילוניומים מאז שהגבתי ל4 אנשים בו זמנית!
תמיר
אה טוב, אז חייתי בעולם מלא אשליות
--
"אה אוקיי, צא פיג'יוטו!" הוא אומר ומוציא את פיג'יוטו "התחל נא בבקשה" [/b][/quote]
'שיט,לפידג'יוט יש יתרון סוגים עלינו!' אני חושב לעצמי ומעווה את פני.
"גאביט,קצה אבנים!" אני קורא,ומחפש בסביבה משהו שיכול לעזור לי לנצח,מסתכל על פני הסביבה וכו'
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 10:09 AM
[b]
נאור
גרירה זה מהלך איטי מדי (במשחקים לוקח 2-3 תורות כדי לבצע אותו) זה לא מהמלכים שניתן לעשות לאורך כל הקרב.
--
סידוט שוב טוען את זה ובינתיים מנקי נותן לו שני מכות קארטה, ואז סידוט שוב דוחף אותו ומצליח להפיל אותו., מנקי קופץ ועומד להשתמש בבעיטת טייקוואנדו. [/b][/quote]
אין לו עוד מתקפות כמו שאתה רוצה ,יש רק גרירה והקשחה XD
~~~
"סידוט תתחמק מזה ועם אתה מרגיש שהוא מהיר מידי תשתמש בהקשחה ובו זמנית תטען גרירה ואז תשחרר עליו את הגרירה!" אומר לסידוט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 10:09 AM
[b] עברו מילוניומים מאז שהגבתי ל4 אנשים בו זמנית!
יוסי
אז טעות שלי, משום חשבתי שקר רוח זה מישהו עם הבעת תמיד רצינית תמיד ועיניים שממוקדות קדימה, וצריך שיפול עליו הר כדי לגרום לו להתעניין במשהו. ובכל זאת, אני בוחר למילים את המשמעות שאני רוצה לתת להם, השאלה היא מיהו האדון.
ובנוגע לקרבות, קרבות נגד פוקימונים פראיים לא יגיעו להכרעה מלאכותית. אני אתן לך מידע, ואתה תצטרך להחליט האם המידע הזה מספיק כדי לסיים את הקרב. מול מאמנים המצב אחר, כי אז המאמן צריך לקבוע מתי הפוקימון שלו הובס, וכנ"ל אליך. בקרבות מכון יש שופטים שקובעים את זה.
--
לאחר ריצה קצרה או ארוכה, כרצונך, אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ויישומים של מדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
אני נכנס באיטיות, ומחפש את הפרופסור, אם לא אמצא אגיד, ''פרופסור? אתה כאן?''
-
תמיר
"פיג'יוט השתמש בהתקפה מהירה!" אומר המאמן. פיג'יוט מתחמק ממספר אבנים אבל נפגע מאחת מן האבנים אבל הוא פוגע בסוף בגאביט. הסביבה מישורית עם דשא, ופה ושם יש עץ אקראי.
נאור
דחיפה וגלגול, הוא השתמש בהם נגדך.
--
סידוט מתחמק בקלות מהבעיה ואז מתקשח. מנקי בועט בסידוט, וז הוא משתמש בגרירה ופוגע בו.
יוסי
אתה פותח את הדלת וכשאתה מחפש שם אחד העוזרים ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 01:37 PM
[b] תמיר
"פיג'יוט השתמש בהתקפה מהירה!" אומר המאמן. פיג'יוט מתחמק ממספר אבנים אבל נפגע מאחת מן האבנים אבל הוא פוגע בסוף בגאביט. הסביבה מישורית עם דשא, ופה ושם יש עץ אקראי. [/b][/quote]
"גאביט,תשתמש בנשימת דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 12:37 PM
[b] יוסי
אתה פותח את הדלת וכשאתה מחפש שם אחד העוזרים ניגש אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל. [/b][/quote]
''כן בבקשה.
אני מחפש את פרופסור ג'פרי רוזנשיין, תוכל להגיד לי איפה למצוא אותו?'' אומר ואשאל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 12:37 PM
[b] נאור
דחיפה וגלגול, הוא השתמש בהם נגדך.
--
סידוט מתחמק בקלות מהבעיה ואז מתקשח. מנקי בועט בסידוט, וז הוא משתמש בגרירה ופוגע בו.
[/b][/quote]
אה כי לא רשום את זה בסרבי XD
~~~
"יפה מאוד סידוט!,עוד קצת וננצח" אומר לסידוט.
"עכשיו תשתמש בגלגול ושנייה אחרי שתפגע בו תשתמש בדחיפה!" אומר לסידוט.
-
תמיר
נשימת הדרקון פוגעת בפיג'יוטו.
"פיג'וטו השתמש במערבולת רוח!" אומר המאמן. פיגו'טו מנפנף בכנפיו בחזקה והוא מצליח להזיז את גאביט כחצי מטר אחורה
יוסי
"אה הוא נמצא שם בסוף המעבדה ליד המחשב שם" הוא אומר ומצביע לכיוון זה
נאור
אני אמנם הולך לפי החוקים של נינטנדו, אבל אני גם מעקם הרבה מהם.
--
סידוט מתגלגל ופוגע במנקי. סידוט רוצה להשתמש בדחיפה אבל שריטות הזעם של מנקי פוגעות בו, אבל סידוט בסוף פוגע עם הדחיפה.