[QUOTE=Black Rain;1341858]מה כוונתך?[/QUOTE]
מה היה הכינוי/משתמש הקודם שלך ?
Printable View
[QUOTE=Black Rain;1341858]מה כוונתך?[/QUOTE]
מה היה הכינוי/משתמש הקודם שלך ?
תומר זה ניר... חח
אגב ויתרו למלא על באנים מהעבר אז זה לא משנה לדעתי זה קרה מזמן...
[QUOTE=The Charmander;1341860]תומר זה ניר... חח[/QUOTE]
אני רוצה לראות עם איזה תרוץ הוא יבוא הפעם :(
[QUOTE=Flupy;1341859]מה היה הכינוי/משתמש הקודם שלך ?[/QUOTE]
Gil_Gil
[QUOTE=The Charmander;1341860]תומר זה ניר... חח[/QUOTE]
קוראים לי גיל, ואם אתה לא מאמין, אתה יכול לשאול את מר.פיצה והוא יכול בעצמו לענות על השאלות שלך ואז תבין שאתה טעית כי אני בעצמי לא מבין מי זה ניר או למה אתה חושב שאני הוא
ניר הספאמר? זה לא הוא...
[QUOTE=Black Rain;1341863]Gil_Gil
קוראים לי גיל, ואם אתה לא מאמין, אתה יכול לשאול את מר.פיצה והוא יכול בעצמו לענות על השאלות שלך ואז תבין שאתה טעית כי אני בעצמי לא מבין מי זה ניר או למה אתה חושב שאני הוא[/QUOTE]
גיל גיל באמת ?
זוכר אותי מהתקופה ההיא ? היינו מדברים הרבה בנוד :P
אני עדיין מבולבל מי זה מי פה Xd
[QUOTE=Flupy;1341865]גיל גיל באמת ?
זוכר אותי מהתקופה ההיא ? היינו מדברים הרבה בנוד :P[/QUOTE]
כן זה אני, ואני זוכר הרבה דברים, כמו למשל שקראו לפורום פוקימון ועכשיו ראיתי ששינו לו את השם, בעצם אני לא כל כך מעודכן חוץ מזה שלא התחברתי מאז ינואר השנה כי חשבתי שביטלו לי את הבאן אבל וויתרתי והמשכתי הלאה עד שהחלטתי לרשם וככה יצא שאני פה..
[QUOTE=Black Rain;1341868]כן זה אני, ואני זוכר הרבה דברים, כמו למשל שקראו לפורום פוקימון ועכשיו ראיתי ששינו לו את השם, בעצם אני לא כל כך מעודכן חוץ מזה שלא התחברתי מאז ינואר השנה כי חשבתי שביטלו לי את הבאן אבל וויתרתי והמשכתי הלאה עד שהחלטתי לרשם וככה יצא שאני פה..[/QUOTE]
זהו שלא דיברתי איתך מעולם ם:
לפורום לא קראו פוקימון אף פעם םם.
אגב מה קרה לנאזלוקים Xd כולם וויתרו? אני אמשיך אחר כך כי אין כוח אבל מה קרה לשאר?
[QUOTE=Flupy;1341869]זהו שלא דיברתי איתך מעולם ם:
לפורום לא קראו פוקימון אף פעם םם.[/QUOTE]
זה דיי מוזר שאתה אומר ככה שמעולם לא קראו לפורום ככה, אני בעצמי חיפשתי כמעט שעה את הפורום עד שנזכרתי באתר הראשי של הפורום ושנכנסתי לפה ראיתי שהשתנה הרבה הפורום..
פוקימון ?אף פעם, קראו לפורום פוקימונס, פוקימון היה פורום מתחרה.
לפורום קראו פעם פוק'ימונס,הייתי דרגו בתקופת פוק'ימונס,האמת לאמיתה.
[QUOTE=Flupy;1341872]פוקימון ?אף פעם, קראו לפורום פוקימונס, פוקימון היה פורום מתחרה.[/QUOTE]
וואלה? טוב לא הייתי פה 3 וחצי שנים אז אני לא מעודכן לגמרי...
נשארו עוד הרבה מהתקופה של 08'-09'? או שכולם פרשו?