-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 10:36 AM
[b] ניב-
כדור הצל והקרן העל חושית מנגשים בשווי כוחות. "רוח כסף" אומר היריב, טוגקיס שולח פעימת מים לעברו של דסטוקס אך דסטוקס הודף אותה ברוח כסף. לבסוף טוגקיס עולה לאוויר ונוחת החיתוך שמיים חזק שפוגע בדסטוקס
[/b][/quote]
"עכשיו התקפת שמיים והילת ספירה"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 10:36 AM
[b] ניב-
כדור הצל והקרן העל חושית מנגשים בשווי כוחות. "רוח כסף" אומר היריב, טוגקיס שולח פעימת מים לעברו של דסטוקס אך דסטוקס הודף אותה ברוח כסף. לבסוף טוגקיס עולה לאוויר ונוחת החיתוך שמיים חזק שפוגע בדסטוקס
מיכה-
גלייסכור קופץ אל סבלאיי בניב חשמלי אך הוא זז הצידה וגלייסכור מתרסק [/b][/quote]
תמשיך עם עוקץ רעל
-
-
ניב-
תאמין שזה יצא לטובה, עם זה היה קרב רגיל אז הפוקימונים שלו היו חזקים מדי בשבילך
--------------------------------
"תהדוף את זה ברוח כסף" אומר היריב, טוגקיס יוצא התקפת שמיים אך רוח הכסף של דסטוקס מונעת ממנו לנחות אל דסטוקס. "קרן על חושית" אומר היריב, טוגקיס אינו נכנע ושולח הילת ספרה אבל דסטוקס הודף את ההתקפה בקרן על חושית. "בוא נגמור את זה עם רוח פרצים", דסטוקס שולח רוח פרצים חזקה ואיתה מעיף את טוגקיס-טוגקיס מתחיל להיסתחרר
מיכה-
גלייסכור יוצא בעוקץ רעל אך סבלאיי הודף בהקשה עילית
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 01:22 PM
[b] ניב-
"תהדוף את זה ברוח כסף" אומר היריב, טוגקיס יוצא התקפת שמיים אך רוח הכסף של דסטוקס מונעת ממנו לנחות אל דסטוקס. "קרן על חושית" אומר היריב, טוגקיס אינו נכנע ושולח הילת ספרה אבל דסטוקס הודף את ההתקפה בקרן על חושית. "בוא נגמור את זה עם רוח פרצים", דסטוקס שולח רוח פרצים חזקה ואיתה מעיף את טוגקיס-טוגקיס מתחיל להיסתחרר
מיכה-
גלייסכור יוצא בעוקץ רעל אך סבלאיי הודף בהקשה עילית [/b][/quote]
תשתמשבהקשה עילית כמה פעמים רצוף
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:58 AM
[b]
עומר-
"קדימה היטמונצ'אן" אומרת גרטה "הגיעה הזמן להראות את ההתקפה המיוחדת-להבת גרטה", אש בוערת בעיניו של היטמונצ'אן, פלרי שולח להביור אך היטמונצ'אן פורץ אותו ומעיף את פלרי. פלרי על קצה שבירה אבל מצליח להיתאושש ומעיף את היטמונצ'אן בבעיטה כפולה. "תן לו עוד מהלבה של גרטה" אומרת גרטה [/b][/quote]
"קדימה פלרי ניקור ואז להביור!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 01:22 PM
[b] ניב-
[/b][/quote]
"טוגקיס תתקרב עליו בהתקפת שמיים ואז התפוצצות!"
-
ניב-
"תשתמש ברוח כסף כדי להחתמק מהמכה" אומר היריב, טוגקיס מגיע אל דסטוקס ומתפוצץ אך דסטוקס מצליח להיתחמק בעזרת רוח כסף-טוגקיס מפסיד. "כל הכבוד דסטוקס, חזור" אומר הילד ומחזיר את דסטוקס "צא נידוקינג" אומר הילד ומוציא נידוקינג-[img]http://i42.tinypic.com/25p1yk0.png[/img]
עומר-
היטמונצ'אן פורץ אל פלרי ומעיף אותו לפני שהוא תוקף בניקור, פלרי שולח להביור והיטמוצ'אן פורץ אליו ומעיף שנית את פלרי-פלרי ומפסיד והיטמוצ'אן מנצח אחרי שסבל המון חבטות. "יחי הזעם של גרטה" אומרת גרטה בשמחה
מיכה-
גלייסכור מנחית סבלאיי הקשה עילית אך היא לא פוגע בו-סבלאיי הוא רוח. סבלאיי מעיף את גלייסכור בהקשה עילית ומתקדם אליו בהקשה עילית נוספת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 02:47 PM
[b]
עומר-
היטמונצ'אן פורץ אל פלרי ומעיף אותו לפני שהוא תוקף בניקור, פלרי שולח להביור והיטמוצ'אן פורץ אליו ומעיף שנית את פלרי-פלרי ומפסיד והיטמוצ'אן מנצח אחרי שסבל המון חבטות. "יחי הזעם של גרטה" אומרת גרטה בשמחה
[/b][/quote]
"טוב צא הרקרוס! תתחיל עם חיתוך לילה ואז מתקפת קרן!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 02:47 PM
[b] ניב-
"תשתמש ברוח כסף כדי להחתמק מהמכה" אומר היריב, טוגקיס מגיע אל דסטוקס ומתפוצץ אך דסטוקס מצליח להיתחמק בעזרת רוח כסף-טוגקיס מפסיד. "כל הכבוד דסטוקס, חזור" אומר הילד ומחזיר את דסטוקס "צא נידוקינג" אומר הילד ומוציא נידוקינג-[img]http://i42.tinypic.com/25p1yk0.png[/img]
עומר-
מיכה-
גלייסכור מנחית סבלאיי הקשה עילית אך היא לא פוגע בו-סבלאיי הוא רוח. סבלאיי מעיף את גלייסכור בהקשה עילית ומתקדם אליו בהקשה עילית נוספת [/b][/quote]
תחסום אותו בניב קרח
-
עומר-
"מגה אגרוף ידידי" אומרת גרטה, היטמונצ'אן יוצא אל הרקרוס אך הוא נופל גמור-היטמונצ'אן גמור. "לא נורא" לוחשת גרטה לפוכדור שלו "צא טוקסיקרואק" אומרת גרטה ומוציאה טוקסיקרואק-[img]http://i41.tinypic.com/rauvbd.png[/img]
מיכה-
גלייסכור נוחת על סבלאיי בניב קרח-סבלאיי קפוא ואינו יכול לזוז
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 02:59 PM
[b] עומר-
"מגה אגרוף ידידי" אומרת גרטה, היטמונצ'אן יוצא אל הרקרוס אך הוא נופל גמור-היטמונצ'אן גמור. "לא נורא" לוחשת גרטה לפוכדור שלו "צא טוקסיקרואק" אומרת גרטה ומוציאה טוקסיקרואק-[img]http://i41.tinypic.com/rauvbd.png[/img]
מיכה-
גלייסכור נוחת על סבלאיי בניב קרח-סבלאיי קפוא ואינו יכול לזוז [/b][/quote]
עכשיו סיים אותו בניב אש
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 07:51 AM
[b] ארתור-
אתה מתקדם בדרככך ופרס יוצא מהפוכדור ועולה על הכתף שלך. אתם ממשיכים ויוצאים ממערת הירח. בחוץ אתם רואים את ההמשך, אבל בצד אתם רואים אזור מלא עשן וגזים, יש שלט לפניו ורשום בו:"לא להיכנס! אזור זה מלא בפוקימוני רעל מסוכנים!" [/b][/quote]
"אן לי מה להיכנס לשם" אני אומר לעצמי "אין לי שום פוקדורים ללכוד אותם וחוץ מזה אני לא ממש אוהב פוקימוני רעל" אני אומר והולך ליציאה ממערת הירח ואם כבר יצאתי אני הולך לעיר סרוליאן
גלייסכור נושך את סבלאיי בניב אש-סבלאיי גמור ואינו יכול להילחם עוד
ארתור-
אני מעדכן אותו עכשיו
----------------------
אתה מגיע לעיר סרולין, אתה הולך לשבת על הספסל ונהנה והאוויר הצח וכל המים מסביב. פתאום אתה שומע המון רעש ומהומות מכיוון דרך 24
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 03:29 PM
[b] מיכה-
גלייסכור נושך את סבלאיי בניב אש-סבלאיי גמור ואינו יכול להילחם עוד
ארתור-
אני מעדכן אותו עכשיו
----------------------
אתה מגיע לעיר סרולין, אתה הולך לשבת על הספסל ונהנה והאוויר הצח וכל המים מסביב. פתאום אתה שומע המון רעש ומהומות מכיוון דרך 24 [/b][/quote]
צא פוקדור!!!