-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 01:54 PM
[b] יוסי
"אה הוא נמצא שם בסוף המעבדה ליד המחשב שם" הוא אומר ומצביע לכיוון זה
[/b][/quote]
''בסוף המעבדה? תודה.'' אומר ואלך לכיוון סוף המעבדה, לאיפה שהוא הצביע לי ואחפש אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 02:54 PM
[b] תמיר
נשימת הדרקון פוגעת בפיג'יוטו.
"פיג'וטו השתמש במערבולת רוח!" אומר המאמן. פיגו'טו מנפנף בכנפיו בחזקה והוא מצליח להזיז את גאביט כחצי מטר אחורה
[/b][/quote]
"גאביט,לך מאחורי העץ והשתמש בקצה אבנים!"
-
[quote][b]ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול) [/b][/quote]
אני אלך למעבדה של הפרופסור בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלי. איזה התרגשות.
-
יוסי
אתה מגיע לסוף המעבדה ואתה רואה אותו מול מחשב, ואתה שם לב שסרגל הכלים שלו למטה עמוס מדי (אל תייחס לזה כל חשיבות, זה סתם פרט לא חושב)
תמיר
גאביט בורח מהרוח ומתחבא מהעץ ואז יורה קצה אבנים שחלקם פוגע בפיג'וטו.
"פיג'וטו השתמש בהתקפה מהירה על העץ!" אומר המאמן. פיג'וטו מתנגש בעץ בעוצמה וכמה ענפים נופלים ופוגעים בגביט.
טום
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, ועל השלט ליד כתוב
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 10:33 PM
[b]
תמיר
גאביט בורח מהרוח ומתחבא מהעץ ואז יורה קצה אבנים שחלקם פוגע בפיג'וטו.
"פיג'וטו השתמש בהתקפה מהירה על העץ!" אומר המאמן. פיג'וטו מתנגש בעץ בעוצמה וכמה ענפים נופלים ופוגעים בגביט. [/b][/quote]
אם המתקפה כל כך מהירה וכל כך חזקה,הוא לא היה אמור להתקע עם המקור בעץ?
~...~
--
"גאביט,בפעם הבאה שהוא ינסה לפגוע בך,כשהוא יתקרב לעץ תשתמש בזעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 09:33 PM
[b] יוסי
אתה מגיע לסוף המעבדה ואתה רואה אותו מול מחשב, ואתה שם לב שסרגל הכלים שלו למטה עמוס מדי (אל תייחס לזה כל חשיבות, זה סתם פרט לא חושב) [/b][/quote]
אפנה את תשומת ליבו, ''פרופסור ג'פרי רוזנשיין? שלום לך, אני מאמן חדש וברצוני לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי.'' אומר.
-
[quote][b]טום
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור, ועל השלט ליד כתוב
"מעבדת המחקר של פורפסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
אני מחייך לעצמי מתרגש ודופק בדלת
-
תמיר
כל כך דקדקן, שום דבר לא חומק ממך! ואם הוא הפנה את הכנף שלו לעבר העץ והתנגש ככה? אף אחד לא אמר שהוא טס עם המקור קדימה לאורך כל הטיסה.
--
"פיג'יוטו, השתמש במערבולת רוח כשאתה בעץ!" אומר המאמן. פיג'וטו נכנס לעץ ומשתמש במערבולת רוח שמקבל את הצורה של סופת עלים. גביט יורה נשימת דרקון ששורפת את העלים ופוגע בבפיג'וטו.
יוסי
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא אומר ופותח עוד חלון במחשב שלו ומתחיל לכתוב בו דברים.
טום
אחד העוזרים פותח לך את הדלת.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 14 2009, 01:54 PM
[b]
נאור
אני אמנם הולך לפי החוקים של נינטנדו, אבל אני גם מעקם הרבה מהם.
--
סידוט מתגלגל ופוגע במנקי. סידוט רוצה להשתמש בדחיפה אבל שריטות הזעם של מנקי פוגעות בו, אבל סידוט בסוף פוגע עם הדחיפה. [/b][/quote]
"טוב סידוט!,עכשיו תשתמש בגלגול ותסתובב סביבו במהירות כדי לבלבל אותו ובזמן הזה תטען גרירה,ואז תתקוף אותו"אומר לסידוט.
~~~
ככה יוצא שמאנקי נפגע מהגלגול ומהגרירה בו זמנית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 09:49 AM
[b] תמיר
כל כך דקדקן, שום דבר לא חומק ממך! ואם הוא הפנה את הכנף שלו לעבר העץ והתנגש ככה? אף אחד לא אמר שהוא טס עם המקור קדימה לאורך כל הטיסה.
--
"פיג'יוטו, השתמש במערבולת רוח כשאתה בעץ!" אומר המאמן. פיג'וטו נכנס לעץ ומשתמש במערבולת רוח שמקבל את הצורה של סופת עלים. גביט יורה נשימת דרקון ששורפת את העלים ופוגע בבפיג'וטו. [/b][/quote]
אתה צריך שאני אביא לך תמונה שמראה שהוא תוקף עם המקור במתקפת מהירות?!~
--
"כל הכבוד גאביט!עכשיו מהר זריקת אבנים!"
-
נאור
סידוט מסתחרר סביב מנקי שמנסה לרוץ אחריו ולתפוס אותו, ואז סידוט עוצר וקופץ אחורה עם הגרירה ופוגע במנקי. מנקי מתחיל להתעייף. מנקי משתמש בשריטות זעם.
תמיר
אני יודע שבסדרה הוא תוקף כל הזמן עם המקור קדימה, אבל הפוקימונים הם לא קשיחים כמו עצים. במקרה שלנו הוא אכן האיץ עם המקור קדימה, אבל ברגע האחרון הוא הטה את הכנף שלו לכיוון העץ, לשתי מטרות, האחת היא לא להתקע בעץ, והשנייה היא להגן על אזור רגיש בגוף עם אזור פחות רגיש בגוף. זה כמו שאתה שם את הידיים על הראש ברעידת כשזורקים עליך אבנים. (שכן, אין שום הבדל מעשי בין שני המקרים, כי מבחינת האבנים, אתה נזרק אליהם)
--
"פיג'וטו, שוב מתקפת מערבולת רוח!" אומר המאמן. המערבות רוח שוב מקבל צורה של סופת עלים, שהפעם מנצחת את זריקת האבנים, חלק מהאבנים נחתכות בידי העלים, וחלקם עפות חזרה אל גביט. "טוב פיג'וטו כעת חזור לשמים!" פיג'וטו יוצא מהעץ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 11:31 AM
[b]
תמיר
אני יודע שבסדרה הוא תוקף כל הזמן עם המקור קדימה, אבל הפוקימונים הם לא קשיחים כמו עצים. במקרה שלנו הוא אכן האיץ עם המקור קדימה, אבל ברגע האחרון הוא הטה את הכנף שלו לכיוון העץ, לשתי מטרות, האחת היא לא להתקע בעץ, והשנייה היא להגן על אזור רגיש בגוף עם אזור פחות רגיש בגוף. זה כמו שאתה שם את הידיים על הראש ברעידת כשזורקים עליך אבנים. (שכן, אין שום הבדל מעשי בין שני המקרים, כי מבחינת האבנים, אתה נזרק אליהם)
--
"פיג'וטו, שוב מתקפת מערבולת רוח!" אומר המאמן. המערבות רוח שוב מקבל צורה של סופת עלים, שהפעם מנצחת את זריקת האבנים, חלק מהאבנים נחתכות בידי העלים, וחלקם עפות חזרה אל גביט. "טוב פיג'וטו כעת חזור לשמים!" פיג'וטו יוצא מהעץ. [/b][/quote]
אין בדוגמת האבנים שלך שום היגיון...
אבל לא באתי להתווכח איתך,אם אתה רוצה שהוא יתקוף עם הכנף,שיהנה...
--
"גאביט,תקשיב!תצא מהעץ,תעמוד ותסתכל מסביבך ובמיוחד למעלה,וכשהוא בא תשתמש בנשימת דרקון וזריקת אבנים!"
-
[quote][b]טום
אחד העוזרים פותח לך את הדלת.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל. [/b][/quote]
"שלום, אני טום סניור, מאמן פוקימון חדש" אני אומר בגאווה ובחיוך.
"באתי לפרוספסור בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלי."
-
תמיר
אני בעל הראש אני לא מתכוון כמו מישהו שעוצרים אותו והוא שם את הידיים על הראש, אלא הידיים מלפני הפנים. אבל ממילא לדיון הזה אין משמעות.
--
"פיג'וטו השתמש במתקפת ניקור!" אומר המאמן. פיג'וטו נע במהירות לעבר גביט שיורה את הנשימת דרקון ופוגע בו. "כעת, מתקפה מהירה!" פיג'וטו מתחמק מהאבנים ופוגע בגביט.
טום
"אה אוקיי, הוא בסוף המעבדה." אומר לך העוזר ומצביע לכיוון הכללי שבו עליך ללכת.
-
[quote][b]טום
"אה אוקיי, הוא בסוף המעבדה." אומר לך העוזר ומצביע לכיוון הכללי שבו עליך ללכת. [/b][/quote]
אני הולך לכיוון שהפרופסור מצביע