-
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט משתמש באגרוף דינאמי עם שתי ידו.הוא רץ במהירות לעבר אנטר שכלוא בחתיכת קרח ענקית .פולויראט פוגע בחתיכת הקרח ושובר אותו.הוא גם פוגע באנטר.אנטר נפגע קשה מאגרוף הדינאמי ומתעלף לו.צלי חוטף את אותו נזק שחטף אנטר.גם הוא מתעלף על האדמה.הלהבות של קרב הצללים נעלמות ויחחד איתם צלי ואנטר.מולך הדלת למבחן הבאה נפתחת.הקול בררמקול אומר לך"עברת תמבחן ה1 בהצלחה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח שסוף סוף שלגון שלך התפתח לסאלאמנס לאחר מאמצים קשים שהוא עשה.אתה,טוני וסאלאמנס נכנסים דרך הדלת הענקית ומגיעים לשדה ירוק פתוח באי.טונהי אומר לך"טוב יאלה בוא נלך למצוא פוקימונים מיוחדים.".אתה מסכים יתו.אתם מתחילים לכת ומחפשים פוקימונים מיוחדים.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למקום שבו נמצאים הרבה פוקימונים מיוחדים.ביניהם פיג'י זומבי סוגו אבן מעופף נורמל,אלקטרוד מאסטר סוגו חשמל,דראגן סוגו דרקון,בסליק סוגו רעל(מידע עליהם תוכל למצוא בחלק על פוקימונים מיוחדים.אבל אין שם מידע על דראגן).[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר משתמש באבנים חדות.הוא מתחיל להעיף מלא אבנים חדות לעבר אלקטרוד מאסטר שכלוא בסופת החול.הרבה אבנים דות עוברות את סופת החול ופוגעות קשה באחקטרוד מסטר.זה נמשך ככה מס' דקות עד שסופת החול נעלמת.אלקטרוד מאסטר עוד נהשאר לו אנרגיה.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל במהירות ומתחמק מזה.גרבלר שוב תוקף באבנים חדות את אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מהאבנים החדות ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'ימס
אתה מחליט לא להשתמש בסוג החזק על סאנדלש.אתה זורק החוצה את הפוכדור של ולפקיס.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאנדלש ואז הוא קופץ מעליו.הוא מסבב את פניו לכיון הזנב שלו.כשהוא קרוב לסאנדלש הוא משתמש במתקפת נשיכה עליו.שנדלש לא מצליח להתחמק מהנשיכה ונפגע קשה.דני אומר לו"סאנדלש תשתמש בגילגול על ולפקיס".סאנדלש מתחיל להתגלגל לעבר ולפקיס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
אין כזאת מתקפה
--------------------------
צ'איזארד מזיז את כנפיו בחוזקה רבה כך שיוצר רוח שמעיפה את העוקץ רעל בחזרה לארבוק.ארבוק מתחמק מהעוקץ רעל של עצמו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק במהירות כשהוא קרוב לארבוק הוא תופס אותו עם אגרוף חשמל.אגרוף החשמל פוגע בארבוק.צ'איזארד מטיל את ארבוק על האדמה ומשתמש עליו בלהביור הלהביור פוגע קשה בארבוק.ארבוק כמעט גמור מכול כוחתיו.הוא משתמש בערפיח שמכסה את הזירה.אתה לא רואה את צ'איזארד ואת ארבוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה אומר לפרינפלאפ"כול הכבוד".פרינפלאפ שמח מן המיילים שאמרת לו.מיל ניגשת אליך ואומרת לך"כול הכבוד הצלחת לעבור את מבחן הכניסה לאי.אתה מאוד חזק וגם הפוקימונים שלך חזקים.יאלה ניכס לאי".אתה,מיל ופרינפלאפ נכנסים דרך הדלת הענקית.אתם מגיעים לשדה פתוח ירוק.שיש בו הרבה עשב וצמחיה.מולכם אתם רואים מרכז הפוקימונים ולידו מכון.איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG] ניגש אליכם ואומר לכם"תרצו שערוך לכם סיור באי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מייצר קיר קרח ענק שמגן על סניזל מפני התקפות של דראגן.אתה מכין עוד קיר קח ואז דופק את קיר הקרח בדראגגן.דראגן לא מצליח להתחמק מקיר הקרח ונפגע בראשו.דראגן למד תלקח והבין שעליו לציית לך ולא לתקוף בלי הוראה שלך.לאחר מכן דראגן יושב על האדמה ומחכה שתיתן לו פקודות לתקוף את סניזל שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
גרבלר משתמש באבנים חדות.הוא מתחיל להעיף מלא אבנים חדות לעבר אלקטרוד מאסטר שכלוא בסופת החול.הרבה אבנים דות עוברות את סופת החול ופוגעות קשה באחקטרוד מסטר.זה נמשך ככה מס' דקות עד שסופת החול נעלמת.אלקטרוד מאסטר עוד נהשאר לו אנרגיה.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל במהירות ומתחמק מזה.גרבלר שוב תוקף באבנים חדות את אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מהאבנים החדות ומתעלף.[/quote]
"יופי גרבלר-חזור!" אומר ,אחזיר את גרבלר לפוכדור ואזרוק כדור על אלקטרודמאסטר.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1041200][B][COLOR="Green"]בר
פולויראט משתמש באגרוף דינאמי עם שתי ידו.הוא רץ במהירות לעבר אנטר שכלוא בחתיכת קרח ענקית .פולויראט פוגע בחתיכת הקרח ושובר אותו.הוא גם פוגע באנטר.אנטר נפגע קשה מאגרוף הדינאמי ומתעלף לו.צלי חוטף את אותו נזק שחטף אנטר.גם הוא מתעלף על האדמה.הלהבות של קרב הצללים נעלמות ויחחד איתם צלי ואנטר.מולך הדלת למבחן הבאה נפתחת.הקול בררמקול אומר לך"עברת תמבחן ה1 בהצלחה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח שסוף סוף שלגון שלך התפתח לסאלאמנס לאחר מאמצים קשים שהוא עשה.אתה,טוני וסאלאמנס נכנסים דרך הדלת הענקית ומגיעים לשדה ירוק פתוח באי.טונהי אומר לך"טוב יאלה בוא נלך למצוא פוקימונים מיוחדים.".אתה מסכים יתו.אתם מתחילים לכת ומחפשים פוקימונים מיוחדים.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למקום שבו נמצאים הרבה פוקימונים מיוחדים.ביניהם פיג'י זומבי סוגו אבן מעופף נורמל,אלקטרוד מאסטר סוגו חשמל,דראגן סוגו דרקון,בסליק סוגו רעל(מידע עליהם תוכל למצוא בחלק על פוקימונים מיוחדים.אבל אין שם מידע על דראגן).[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר משתמש באבנים חדות.הוא מתחיל להעיף מלא אבנים חדות לעבר אלקטרוד מאסטר שכלוא בסופת החול.הרבה אבנים דות עוברות את סופת החול ופוגעות קשה באחקטרוד מסטר.זה נמשך ככה מס' דקות עד שסופת החול נעלמת.אלקטרוד מאסטר עוד נהשאר לו אנרגיה.הוא תוקף בלכידה את גרבלר.גרבלר מתגלגל במהירות ומתחמק מזה.גרבלר שוב תוקף באבנים חדות את אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מהאבנים החדות ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'ימס
אתה מחליט לא להשתמש בסוג החזק על סאנדלש.אתה זורק החוצה את הפוכדור של ולפקיס.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאנדלש ואז הוא קופץ מעליו.הוא מסבב את פניו לכיון הזנב שלו.כשהוא קרוב לסאנדלש הוא משתמש במתקפת נשיכה עליו.שנדלש לא מצליח להתחמק מהנשיכה ונפגע קשה.דני אומר לו"סאנדלש תשתמש בגילגול על ולפקיס".סאנדלש מתחיל להתגלגל לעבר ולפקיס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
אין כזאת מתקפה
צ'איזארד מזיז את כנפיו בחוזקה רבה כך שיוצר רוח שמעיפה את העוקץ רעל בחזרה לארבוק.ארבוק מתחמק מהעוקץ רעל של עצמו.צ'איזארד עף לעבר ארבוק במהירות כשהוא קרוב לארבוק הוא תופס אותו עם אגרוף חשמל.אגרוף החשמל פוגע בארבוק.צ'איזארד מטיל את ארבוק על האדמה ומשתמש עליו בלהביור הלהביור פוגע קשה בארבוק.ארבוק כמעט גמור מכול כוחתיו.הוא משתמש בערפיח שמכסה את הזירה.אתה לא רואה את צ'איזארד ואת ארבוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה אומר לפרינפלאפ"כול הכבוד".פרינפלאפ שמח מן המיילים שאמרת לו.מיל ניגשת אליך ואומרת לך"כול הכבוד הצלחת לעבור את מבחן הכניסה לאי.אתה מאוד חזק וגם הפוקימונים שלך חזקים.יאלה ניכס לאי".אתה,מיל ופרינפלאפ נכנסים דרך הדלת הענקית.אתם מגיעים לשדה פתוח ירוק.שיש בו הרבה עשב וצמחיה.מולכם אתם רואים מרכז הפוקימונים ולידו מכון.איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG] ניגש אליכם ואומר לכם"תרצו שערוך לכם סיור באי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מייצר קיר קרח ענק שמגן על סניזל מפני התקפות של דראגן.אתה מכין עוד קיר קח ואז דופק את קיר הקרח בדראגגן.דראגן לא מצליח להתחמק מקיר הקרח ונפגע בראשו.דראגן למד תלקח והבין שעליו לציית לך ולא לתקוף בלי הוראה שלך.לאחר מכן דראגן יושב על האדמה ומחכה שתיתן לו פקודות לתקוף את סניזל שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''כן אני ישמח''
-
[QUOTE][B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'ימס
אתה מחליט לא להשתמש בסוג החזק על סאנדלש.אתה זורק החוצה את הפוכדור של ולפקיס.ולפקיס יוצאת מהפוכדור שלו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאנדלש ואז הוא קופץ מעליו.הוא מסבב את פניו לכיון הזנב שלו.כשהוא קרוב לסאנדלש הוא משתמש במתקפת נשיכה עליו.שנדלש לא מצליח להתחמק מהנשיכה ונפגע קשה.דני אומר לו"סאנדלש תשתמש בגילגול על ולפקיס".סאנדלש מתחיל להתגלגל לעבר ולפקיס שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ולפקיס תקפצי מעליו ואז תתפסי לו שוב את הזנב במתקפת נשיכה ותעיפי אותו!" אני צועק אל עבר ולפקיס.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1041200][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]
תומר
אין כזאת מתקפה
[/COLOR][/B][/QUOTE]
יש מתקפה כזאת...
----------------------
"צ'אירזארד תשתמש בלהביור על הערפיח ואז תסיים את הקרב הזה באגרוף חשמל על ארבוק!"אצעק לעבר צ'אריזארד.
-
[quote=שלמח''הם;1041200]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח שסוף סוף שלגון שלך התפתח לסאלאמנס לאחר מאמצים קשים שהוא עשה.אתה,טוני וסאלאמנס נכנסים דרך הדלת הענקית ומגיעים לשדה ירוק פתוח באי.טונהי אומר לך"טוב יאלה בוא נלך למצוא פוקימונים מיוחדים.".אתה מסכים יתו.אתם מתחילים לכת ומחפשים פוקימונים מיוחדים.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למקום שבו נמצאים הרבה פוקימונים מיוחדים.ביניהם פיג'י זומבי סוגו אבן מעופף נורמל,אלקטרוד מאסטר סוגו חשמל,דראגן סוגו דרקון,בסליק סוגו רעל(מידע עליהם תוכל למצוא בחלק על פוקימונים מיוחדים.אבל אין שם מידע על דראגן).[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"אוי פוקימונים מגניבים!" אני אומר לטוני,[/B]
[B]"לא ראיתי כאלו בחיים!" אמשיך ואומר,[/B]
[B]"תרצה לתפוס מישהו מהם?" אשאל את טוני,[/B]
[B]"אני לא מוצא ממש מה לעשות איתם..." אומר בהתנשאות לטוני ואגחח,[/B]
[B]" טוב אני מתקדם, כשתגמור כאן תבוא" אומר לטוני ואמשיך לחפש פוקימונים מיוחדים.[/B]
-
[COLOR=DarkRed][B]טל
טוני אומר לך"כן יש לי פוקימון אני ארצה לתפוס מאלו.את דראגן הוא נראה לי פוקימון חזק וגם בא לי פוקימון דרקון לשישיה שלי.טוב צא סקפטייל תקוף בלהב עלים את דראגן".טוני מוציא פוכדורומימנו יוצא סקפטייל שלו.סקפטייל במהירות תוקף בלהב עלים את דראגן.אתה לא צופה בהמשך הקרב ומשייך לחפש עוד פוקימונים מיוחדים.אתה רואה כלבבעל שלושה ראשים שלהבה יוצאת מכול ראש.פגשת בקרברוס(סוג אש ואופל).אתה רואה שטוני חזר אלך ואומר לך"תפסתי את דראגן"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
תראה לי אולי אני טועה
--------------------------------------
צ'איזארד משתמש בלהביור על הערפיח.הלהביור מפזר את הערפיח מן הזירה.לאחר מכן צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל חזק ביותר.ארבוק מנסה להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד אך הוא לא מצליח.ארבוק נפגע קשה מאוד מאגרוף החשמל של צ'איזארד.לאחר כמה שניות ארבוק מתתמוט על האדמה.ארבוק מוחזר לפוכדור שלו.הנזיר אומר לך"ניצחת שוב אותי אז בחר תיבה.הימנית או השמאלית?" [/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ג'יימס
ולפקיס קופצת גבוה ומצליחה כך להתחמק מן מתקפת הגילגול של סאנדלש.ולפקיס נוחת על האדמה ואז רצה במהירות לעבר סאנדלש.כשהיא קרובה לסאנלדש היא משתמשת עליו בנשיכה.היא נושכת את סאנדלש חזק.כשהיא עדיין אוחזת בסאנדלש היא מעיפה אותו לאנשהו.סאנדלש מתרסק על האדמה ונפגע.דני אומר לסאנדלש"תשתמש בשריטה עליה".סאנדלש רץ לעבר ולפקיס כשהוא מתכנן לשרוט אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]
איתי
אתה ומיל מסכימים שהאיש יעשה לכם סיור באי.האיש אומר לכם"אוקי אז תעקבו אחרי".אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו ואז עוקב אחר האיש עם מיל.לאחר הליכה קצרה האיש עוצר ליד מרכז הפוקימונים הוא אומר לכם"זה מרכז הפוקימונים היחיד בעיר".האיש ממשיך ללכת ואתם אחריו.שוב לאחר הליכה קצרה הוא עוצר ליד המכון ואומר לכם"זה מכון העיר למכון אין סוג.משתמשים פה בכול סוגי הפוקימונים".האיש ממשיך ללכת ואתם אחריו.לאחר הליכה קצרה אתם עוצרים ליד מבנה גדול והוא אומר לכם"פה נמצאים החיילים של צוות ניוטק תיזהרו מהם.יש שאלות?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
אתה מחזיר את גרבלר שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה מוציא מהכיס שלך פוכדור וזורק אותו על אלקטרוד מאסטר ששוכב על הקרקע.הפוכדור פוגע באלקטרוד מאסטר ואז נפתח לרוחה.אור אדום יוצא מהפוכדור ופוגע באלקטרוד מאסטר.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר.לכדת אלקטרוד מאסטר.הפוכדור נשלח למעבדה של פרופסר ליסה[/B][/COLOR].
-
[quote]לוק
אתה מייצר קיר קרח ענק שמגן על סניזל מפני התקפות של דראגן.אתה מכין עוד קיר קח ואז דופק את קיר הקרח בדראגגן.דראגן לא מצליח להתחמק מקיר הקרח ונפגע בראשו.דראגן למד תלקח והבין שעליו לציית לך ולא לתקוף בלי הוראה שלך.לאחר מכן דראגן יושב על האדמה ומחכה שתיתן לו פקודות לתקוף את סניזל שלך.[/quote]
"סניזל אתה נגדי ונגד דראגן" אומר לסניזל ואז אומר לדראגן "רוץ סביבו עם גחלת ותקיף אותו באש, אחר כך רד מהאוויר עם זעם דרקון!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1041259][COLOR=DarkRed][B][COLOR=Red][B]תומר
תראה לי אולי אני טועה
--------------------------------------
צ'איזארד משתמש בלהביור על הערפיח.הלהביור מפזר את הערפיח מן הזירה.לאחר מכן צ'איזארד עף לעבר ארבוק ותוקף אותו באגרוף חשמל חזק ביותר.ארבוק מנסה להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד אך הוא לא מצליח.ארבוק נפגע קשה מאוד מאגרוף החשמל של צ'איזארד.לאחר כמה שניות ארבוק מתתמוט על האדמה.ארבוק מוחזר לפוכדור שלו.הנזיר אומר לך"ניצחת שוב אותי אז בחר תיבה.הימנית או השמאלית?" [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR].[/QUOTE]
זה המתקפה [url]http://www.serebii.net/attackdex-bw/gust.shtml[/url]
------------------------------------
"התיבה השמאלית בטח!"אצעק ואז אפתח את התיבה בשמחה רבה לקבלת האבן שחר.
-
[quote=שלמח''הם;1041259][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"כן יש לי פוקימון אני ארצה לתפוס מאלו.את דראגן הוא נראה לי פוקימון חזק וגם בא לי פוקימון דרקון לשישיה שלי.טוב צא סקפטייל תקוף בלהב עלים את דראגן".טוני מוציא פוכדורומימנו יוצא סקפטייל שלו.סקפטייל במהירות תוקף בלהב עלים את דראגן.אתה לא צופה בהמשך הקרב ומשייך לחפש עוד פוקימונים מיוחדים.אתה רואה כלבבעל שלושה ראשים שלהבה יוצאת מכול ראש.פגשת בקרברוס(סוג אש ואופל).אתה רואה שטוני חזר אלך ואומר לך"תפסתי את דראגן"[/COLOR][/B]
.[/quote]
[B]יש לו התפתחות?[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~[/B]
[B]"לזה חיכיתי!" אני אומר בהתרגשות עם חיוך רחב,[/B]
[B]' מעניין אם הוא טוב כמו שהוא נראה' אני אחשוב לעצמי,[/B]
[B]"סאלמנס! ספיל! צאו!" אני אומר בעודי זורק את הפוקדורים שלהם לאוויר,[/B]
[B]"אתם רואים את הקרברוס הזה?!" אשאל אותם בתור שאלה רטורית,[/B]
[B]"אם זה החבר צוות השלישי שלנו! תגידו שלום יפה!" אני אומר עם חיוך ערמומי,[/B]
[B]"סאלמנס! אתה תעלה למעלה לשמיים ותתכונן להוראה שלי! ספיל אתה תלך מאחוריו וגם אתה תתכונן להוראה שלי," אני אומר לשנייהם ומחכה שהם ילכו,[/B]
[B]"ועכישיו לאחר שאתם במקומות סאלמנס! תתקוף בזעם דרקון את קרברוס! ואתה ספיל תתקוף באקדח מים! קדימה בכל הכוח!" אני אומר להם בנימה של עידוד ומסתכל על מהלך הקרב.[/B]
-
[QUOTE][COLOR=Blue][B]ג'יימס
ולפקיס קופצת גבוה ומצליחה כך להתחמק מן מתקפת הגילגול של סאנדלש.ולפקיס נוחת על האדמה ואז רצה במהירות לעבר סאנדלש.כשהיא קרובה לסאנלדש היא משתמשת עליו בנשיכה.היא נושכת את סאנדלש חזק.כשהיא עדיין אוחזת בסאנדלש היא מעיפה אותו לאנשהו.סאנדלש מתרסק על האדמה ונפגע.דני אומר לסאנדלש"תשתמש בשריטה עליה".סאנדלש רץ לעבר ולפקיס כשהוא מתכנן לשרוט אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B][/QUOTE]
"תשתמשי בגחלת לכיוון הבטן שלו וכאשר הוא נפגע ולא מרוכז תרוצי אליו ואז תתקפי בדחיפה!" אני אומר לולפקיס.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
ולפקיס משתמשת בגחלת על סאנדלש.היא יורה גושי אש קטנים לעבר שנדלש.הגחלת פוגעת בסאנדלש ומונעת מימנו לפגוע בולפקיס עם השריטה שלו.סאנדלש נפגע די קשה מהגחלת של ולפקייס.ולפקיס רואה שסאנלדרו לא מרוכז והיא ישר רצה לעברו במהירות.כשהיא קרובה אליו היא תוקפת אותו בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בסאנדרו ומביסה אותו.דני מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"היה קרב טוב ביי".דני הולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
עניתי במסן לך
---------------------------
אתה מחליט לתפוס את קרברוס שאתה רואהנ מולך.אתה מוציא את סאלאמנס שלך ואת ספיל שילחמו נגד קרברוס.סאלאמנס מתרומם לשמיים ועף מעל כרברוס.ספיל הולך ונהיה מאוחרי כרברוס.כרברוס לא עושה כלום ומתעלם מהפוקימונים שלך.סאלאמנס עף ישירות לעבר קרברוס בזעם דרקון וספיל יורה עליו באקדח מים חזק ביותר.שני המתקפות פוגעות בכרברוס.כרברוס מתחיל להתעצבן הוא יורה להביור לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד לא יכול ללמוד תמתקפה הזאת
----------------------------
אתה מחליט לבחור תיבה השמאלית.אתה מקווה שבה נמצאת אבן השחר שתוכל לפתח את קירליה שלך.הנזיר לוקח את התיבה השמאלית ופותח אותו באיטיות למען המתח.התיבה נפתחת ואתה רואה שבתוך התיבה נמצאת [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/dawn-stone.png[/IMG]אבן שחר.הנזיר אומר לך"הנה קיבלת מה שרצית אתה רשאי לקחת את אבן השחר מן התיבה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחליט שסניזל ילחם נגדך ונגד דראגן.דראגן מתחיל לרוץ סביב סניזל תוך כדי שהוא יורה גחלת.הוא יוצר מעגל אש שמקיף את סניזל ומונע מימנו לברוח מן המעגל.דראגן קופץ לאוויר ואז יורד מן האוויר בזעם דרקון.סניזל לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון ונפגע קשה.כתוצאה מהתנגשות עם דראגן סניזל עף ישירות לאש.הוא חוטף כוויה רצינית בידו הימנית.סניזל רוצה לתקוף אך הוא לא יודע אם מותר לו לתקוף או לא הוא לא רוצה שתכעס עליו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1041322][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד לא יכול ללמוד תמתקפה הזאת
----------------------------
אתה מחליט לבחור תיבה השמאלית.אתה מקווה שבה נמצאת אבן השחר שתוכל לפתח את קירליה שלך.הנזיר לוקח את התיבה השמאלית ופותח אותו באיטיות למען המתח.התיבה נפתחת ואתה רואה שבתוך התיבה נמצאת [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/dawn-stone.png[/IMG]אבן שחר.הנזיר אומר לך"הנה קיבלת מה שרצית אתה רשאי לקחת את אבן השחר מן התיבה".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אז תוותר לו ותגרום לו ללמוד אותה :D
-------------------------
"יש קירליה יש פה אבן שחר בוא תיקח אותו!"אומר בשמחה לעבר קירליה< אקח את האבן שחר ואז אתן לקירליה את האבן שחר בשמחה ואחכה לגאלאד שלי.
-
[quote=שלמח''הם;1041322]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]עניתי במסן לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט לתפוס את קרברוס שאתה רואהנ מולך.אתה מוציא את סאלאמנס שלך ואת ספיל שילחמו נגד קרברוס.סאלאמנס מתרומם לשמיים ועף מעל כרברוס.ספיל הולך ונהיה מאוחרי כרברוס.כרברוס לא עושה כלום ומתעלם מהפוקימונים שלך.סאלאמנס עף ישירות לעבר קרברוס בזעם דרקון וספיל יורה עליו באקדח מים חזק ביותר.שני המתקפות פוגעות בכרברוס.כרברוס מתחיל להת[/COLOR][/B][B][COLOR=darkred]עצבן הוא יורה להביור לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"ספיל! אתה תמשיך בשלך ותתקוף באקדח מים חזק!" אני אומר לספיל,[/B]
[B]"סאלמנס! אתה תתחמק מהלהביור של קרברוס ותשתמש בתותח הידרו" אני אומר לסאלמנס בנחישות,[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
סאלאמנס עף במהירות ומצליח להתחמק מהלהביור שיורה עליו כרברוס.ספיל משמיך לתקוף באקדח מים את כרברוס.כרברוס למרות זז במהירות ומתחמק מהתקפה למרות המשקל העצום שלו.סאלאמנס משתמש במשאבת הידרו על כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס מייצר כדור צל.הוא משתמש בכדור צל.הוא מעיף את הכדור צל לעבר ספיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אולי זה היה פרס
אתה לוקח את אבן השחר מהקופס אוקרה לקירליה לבוא.קירליה ניגש אליך בשמחה רבה והוא מוכן להתפתח לגאלד חזק ביותר.אתה שם עליו אבן שחר.אוור לבן עוטף אותו והוא מתחיל להתפתח לך לגאלאד.לאחר כמה שניות נעלם קירליה ובמקומו מופיע גאלאד.גאלאד למד אגרוף ממוקד.הנזיר אומר לך"מזל טוב על גאלאד שלך."[/COLOR][/B]