-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 02:07 PM
[b] תמיר
אני בעל הראש אני לא מתכוון כמו מישהו שעוצרים אותו והוא שם את הידיים על הראש, אלא הידיים מלפני הפנים. אבל ממילא לדיון הזה אין משמעות.
--
"פיג'וטו השתמש במתקפת ניקור!" אומר המאמן. פיג'וטו נע במהירות לעבר גביט שיורה את הנשימת דרקון ופוגע בו. "כעת, מתקפה מהירה!" פיג'וטו מתחמק מהאבנים ופוגע בגביט.
[/b][/quote]
"גאביט טופרי דרקון ואז נשימת דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 08:49 AM
[b] יוסי
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא אומר ופותח עוד חלון במחשב שלו ומתחיל לכתוב בו דברים. [/b][/quote]
לאחר מעט מחשבה, אומר, ''אני רוצה את הפוקימון באגון, אדוני.'' אומר ואפנה אליו.
-
טום
זה לא היה הפרופסור, זה היה אחד העוזרים שלו, כנראה תת-דוקטור.
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ושם אתה מוצא את הפרופסור מול מחשב עם הרבה מאוד חלונות פתוחים.
תמיר
גאביט קופץ ושורט את פיג'וטו עם טופרי הדרקון.
"פיגיוטו, השתמש ברוח תער!" אומר המאמן. פיג'וטו מנפנף את כנפיו באופן שונה מעט והפעם אתה מבחין בכך שבדשא כמה עלים נחתכים. גאביט נפגע מההתקפה. הוא משתמש בנשימת הדרקון ופוגע בפיג'וטו.
יוסי
הפרופסור כותב עוד משהו במחשב ואז על המסך כתוב "Transomition SUccesful", ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור לוקח את הפוכדור ומוציא ממגירה 5 פוכדורים ופוקדע.
"הנה, אלו בגון, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. אה כן ו..." הוא קם ומחפש משהו ואז מוצא ומביא לך "זה טלפון נייד. בעקרון רציתי להביא כאלו לכמה מאמנים שבאו אתמול ולפני יומיים, אבל הם לא הפסיקו להתאבד כל הזמן! אז אני מקווה שאתה תחיה קצת יותר מהם. כדאי לך לבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 09:23 PM
[b] יוסי
הפרופסור כותב עוד משהו במחשב ואז על המסך כתוב "Transomition SUccesful", ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור לוקח את הפוכדור ומוציא ממגירה 5 פוכדורים ופוקדע.
"הנה, אלו בגון, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. אה כן ו..." הוא קם ומחפש משהו ואז מוצא ומביא לך "זה טלפון נייד. בעקרון רציתי להביא כאלו לכמה מאמנים שבאו אתמול ולפני יומיים, אבל הם לא הפסיקו להתאבד כל הזמן! אז אני מקווה שאתה תחיה קצת יותר מהם. כדאי לך לבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון. יש שאלות?" [/b][/quote]
''אממ.. לא, תודה רבה.'' אומר ואקח את הציוד שלי.
אצא מן המעבדה, ואלך לכיוון העיר מרוול.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 10:31 AM
[b] נאור
סידוט מסתחרר סביב מנקי שמנסה לרוץ אחריו ולתפוס אותו, ואז סידוט עוצר וקופץ אחורה עם הגרירה ופוגע במנקי. מנקי מתחיל להתעייף. מנקי משתמש בשריטות זעם.
[/b][/quote]
"סידוט תתחמק ממנו ותחכה שהוא התעייף ואז תחסל אותו עם דחיפה!"
~~~
תזכיר לי,פה אני צריך לזרוק על פוקימון פוקדור לפני שהוא מתעלף?כיאלו כמו באנימה שהוא מתעלף כזה או כמו בגיימבוי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 15 2009, 10:23 PM
[b]
תמיר
גאביט קופץ ושורט את פיג'וטו עם טופרי הדרקון.
"פיגיוטו, השתמש ברוח תער!" אומר המאמן. פיג'וטו מנפנף את כנפיו באופן שונה מעט והפעם אתה מבחין בכך שבדשא כמה עלים נחתכים. גאביט נפגע מההתקפה. הוא משתמש בנשימת הדרקון ופוגע בפיג'וטו.
[/b][/quote]
"גאביט,תשתמש בזריקת אבנים וטופרי דרקון!"
-
[quote][b]טום
זה לא היה הפרופסור, זה היה אחד העוזרים שלו, כנראה תת-דוקטור.
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ושם אתה מוצא את הפרופסור מול מחשב עם הרבה מאוד חלונות פתוחים.[/b][/quote]
אני מתקרב אליו, מנסה לשים לב מה הוא עושה במחשב בלי שהוא ישים לב.
-
יוסי
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון מרוול ובדרך אתה פוגש טיילו.
נאור
אצלי פוקימונים לא מתעלפים. הם מאבדים את הכח שלהם בהדרגה עד שאין להם מהספיק כח כדי לחיות ואז הם מתים. תחליט אתה.
--
סידוט מתחמק משני הנפות ידיים של מנקי אבל אז נפגע מהשריטה השלישית ומעוד כמה. אחר כך סידוט משתמש בדחיפה ופוגע במנקי.
תמיר
"פיג'יוטו מתקפת כנף!" אומר המאמן. פיג'וטו נפגע ממספר אבנים אבל פוגע עם מתקפת הכנף. אחר כך פיג'וטו נשרט מטופרי הדרקון של גביט. "פיג'יוטו השתמש בהתקפה מהירה!" פיג'וטו בורח מגביט, מסתובב ומתנגש בו במהירות.
טום
הרבה חלונות פתוחים אבל הוא נמצא באחד מהם כל פעם. כל חלון הוא דף ריק שיש בו טקסט וחלק מהמילים צבועות. הפרופסור כותב בעיקר בחלון מסויים, ולפעמים מעתיק אליו דברים מחלונות אחרים. זה נראה כמו שפת תכנות, אבל חוסר הניסיון שלך בנושא מונע ממך להבין מה בדיוק כתוב שם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 09:24 AM
[b]
תמיר
"פיג'יוטו מתקפת כנף!" אומר המאמן. פיג'וטו נפגע ממספר אבנים אבל פוגע עם מתקפת הכנף. אחר כך פיג'וטו נשרט מטופרי הדרקון של גביט. "פיג'יוטו השתמש בהתקפה מהירה!" פיג'וטו בורח מגביט, מסתובב ומתנגש בו במהירות. [/b][/quote]
"גאביט,נשימת דרקון ואז זריקת אבנים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 08:24 AM
[b] יוסי
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון מרוול ובדרך אתה פוגש טיילו. [/b][/quote]
מזל טוב, אתה קבוצת ברוק D:
דרך אגב, מה הן המתקפות של באגון? לא רשמת לי.
אני אשתמש בגחלת בנתיים, תתקן אם זה לא נכון.
----
''מגניב! טיילו!'' אומר בהתרגשות ואוציא את באגון, ''קדימה באגון, תשתמש בגחלת על טיילו!'' אומר.
-
תמיר
גאביט פוגע בפיג'יוטו עם הנשימה.
"פיגי'וטו השתמש במערבות רוח כדי לפזר את האבנים!" אומר המאמן. פיג'יוטו משתמש ברוח שמעיפה מספר אבנים, אבל חלקם פוגעים בו עדיין. "כת השתמש בניקור!" פיגי'וט מתחיל לעוף לכיוון גאביט.
יוסי
תודה.
ולא רשמתי מהסיבה הבאה, שכנראה מעצבנת כל אחד ששיחק אי פעם במשחק הזה והגיע לשלב שלך במשחק (היו הרבה שאפילו לא קיבלו פוקימונים ונעלמו באורח מסתורי, אז לשלב שלך במשחק יש משמעות) והיא:
הפוקימון מתחיל עם מתקפות יסודיות שהשימוש בהם מותנה ביכולת גופנית של הפוקימון, כגון דחיפה, נשיכה, חבטת ראש וכד'. כמובן שפוקימונים פראיים יכולים לדעת יותר מתקפות כי הם היו בטבע והספיקו אולי ללמוד משהו מקרובי המשפחה שלהם. גחלת זה מהלך הדורש שליטה במידת מה באש. לכן המהלך לא התבצע.
--
באגון מסתכל עליך בתמיהה ולא מבין את מהות הפקודה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 02:28 PM
[b] יוסי
תודה.
ולא רשמתי מהסיבה הבאה, שכנראה מעצבנת כל אחד ששיחק אי פעם במשחק הזה והגיע לשלב שלך במשחק (היו הרבה שאפילו לא קיבלו פוקימונים ונעלמו באורח מסתורי, אז לשלב שלך במשחק יש משמעות) והיא:
הפוקימון מתחיל עם מתקפות יסודיות שהשימוש בהם מותנה ביכולת גופנית של הפוקימון, כגון דחיפה, נשיכה, חבטת ראש וכד'. כמובן שפוקימונים פראיים יכולים לדעת יותר מתקפות כי הם היו בטבע והספיקו אולי ללמוד משהו מקרובי המשפחה שלהם. גחלת זה מהלך הדורש שליטה במידת מה באש. לכן המהלך לא התבצע.
--
באגון מסתכל עליך בתמיהה ולא מבין את מהות הפקודה. [/b][/quote]
חחח, דווקא מעניינת הצורת משחק הזאת.
---
''קדימה באגון, תזוז במהירות אל טיילו ותשתמש בראש שלך כדי לחבוט בו!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 03:28 PM
[b] תמיר
גאביט פוגע בפיג'יוטו עם הנשימה.
"פיגי'וטו השתמש במערבות רוח כדי לפזר את האבנים!" אומר המאמן. פיג'יוטו משתמש ברוח שמעיפה מספר אבנים, אבל חלקם פוגעים בו עדיין. "כת השתמש בניקור!" פיגי'וט מתחיל לעוף לכיוון גאביט. [/b][/quote]
"גאביט,תרים אבן גדולה במיוחד וכשהוא בא לפגוע בך,תזרוק אותה ישר עליו!"
--
סוג אבן עושה X2 נזק על סוג מעופף(אם אני זוכר נכון),וגם מתקפות הדרקון לא כאלה חלשות,מה שאומר שהקרבות שלך ארוכים יתר על המידה...תשפר את זה... :ph34r: :blink:
-
יוסי
זה מה שכולם חושבים בהתחלה, ואז אחר כך הם מתעצבנים ומתחילים לירוק אש לכל כיוון
אגב, מתקפות כמו חבטת ראש אין טעם לפרש את אופן הביצוע כי זה טריוויאלי.
--
בגון רץ במהירות וחובט בראשו בטיילו הלא מוכן. טיילו מתרגש ומשתמש בניקור ופוגע בטיילו.
תמיר
אני יודע אני יודע אני יודע רק אל תהרוג אותי בבקשה =D
--
גביט מרים אבן ופוגע בפיג'יוטו שנראה שהוא מתחיל להתעייף.
"פיג'יוטו השתמש במערבות רוח!" אומר המאמן. פיג'יוטו מייצר רוח שמזיזה קצת את גביט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 04:29 PM
[b] יוסי
זה מה שכולם חושבים בהתחלה, ואז אחר כך הם מתעצבנים ומתחילים לירוק אש לכל כיוון
אגב, מתקפות כמו חבטת ראש אין טעם לפרש את אופן הביצוע כי זה טריוויאלי.
--
בגון רץ במהירות וחובט בראשו בטיילו הלא מוכן. טיילו מתרגש ומשתמש בניקור ופוגע בטיילו. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תשתמש בנשיכה ותתפוס אותו, תנער אותו במהירות ותעיף אותו לעזאזאל!'' אומר.