"אוקיי תשתמש בתותח בוץ לכיוון העיניים שלו כדי שלא יוכל לראות אותך ומהאויר תשתמש בטופר מתכת"
Printable View
"אוקיי תשתמש בתותח בוץ לכיוון העיניים שלו כדי שלא יוכל לראות אותך ומהאויר תשתמש בטופר מתכת"
[QUOTE=ErWiN;611380][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתאוששת דיי במהירות היא לא רוצה לאכזב אותה במיוחד שהיא לא נלחמה כבר הרבה זמן היא רוצה להוכיח לך שהיא טובה וראויה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]היא מתקיפה בבועות ואקדח מים את פידג'יוטו שנופל ונפצע בכנפו השמאלית[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא ימריא גבוה עכשיו .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מצוין ! את תותחית ! עכשיו השתמשי במתקפת בוץ ישר לפנים שלי ואז שוב בבועות !"
אגיד לה ואעודד אותה "בכל מקרה הורסי תדעי שאני גאה בך !" אגיד לה.
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מתקפת בוץ עם תותח קטלני משוגרות אל פידג'יוטו ופרצופו לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא יודע לאן לכוון "פידג'יוטו התקף!" אומר פאניין ברשלנות[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתקיפה בבועות ,ופידג'יוטו נופל ומתרסק.הוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פעם הבאה שלא תצטט אני לא מגיב לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול ישר עם מתקפת כנף מהירה נותן לארון מכה רצינית[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בתותח בוץ מהיר לפניו של נוקטאול והוא לא רואה כלום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בטופר מתכת ופוגע בכנפו השמאלית של נוקטאול.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נראלי שאתה צודק" אומר לך ואתם ממשיכים קצת ומגיעים לעיר אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]יש שם מרכז פוקימונים ,חנות ,מכון ,הכנה לפסטיבל הריינג'ר[/B][/COLOR]
[quote=ErWiN;611803]
[COLOR=purple][B]"נראלי שאתה צודק" אומר לך ואתם ממשיכים קצת ומגיעים לעיר אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]יש שם מרכז פוקימונים ,חנות ,מכון ,הכנה לפסטיבל הריינג'ר[/B][/COLOR][/quote]
"טוב ג'קי אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי ולעשות להם אימון אחרון אז בוא נלך להכנה לפסטיבל" אומר לו ואלך למרכז הפוקימונים ואחר כך להכנה לפסטיבל הרנג'ר
[quote=ErWiN;610669]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ופונה למכון [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]המכון ריק ממאמנים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האיזור שם מלא מאמנים כדאי שתיכנס לפני שיעקפו אותך[/B][/COLOR][/quote]
אני נכנס למכון הפוקימונים במהירות.
[QUOTE=ErWiN;611803][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מתקפת בוץ עם תותח קטלני משוגרות אל פידג'יוטו ופרצופו לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא יודע לאן לכוון "פידג'יוטו התקף!" אומר פאניין ברשלנות[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתקיפה בבועות ,ופידג'יוטו נופל ומתרסק.הוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מעולה הורסי ! את פשוט תותחית ! כל הכבוד !" אגיד לה ואשאיר אותה במגרש .
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פעם הבאה שלא תצטט אני לא מגיב לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול ישר עם מתקפת כנף מהירה נותן לארון מכה רצינית[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בתותח בוץ מהיר לפניו של נוקטאול והוא לא רואה כלום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בטופר מתכת ופוגע בכנפו השמאלית של נוקטאול.[/B][/COLOR]
"עכשיו גמור אותו עם ראשייה בכל הכוח"
[quote=ErWiN;611380]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מבקש חדר ללילה והיא נותנת לך את הפוכדורים שלך וגם איזה מפתח לחדר על המפתח רשום את מספר החדר "23"[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מודה לאחות גו'י ולאחר מכן אני עולה לחדר שקיבלתי.
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה עולה לחדר שלך ומחדיר את המפתח לחור של המנעול ונכנס [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מדליק את האור ואתה רואה חדר מרווח ,מיטה ,מטבח ,מרפסת וספריה על אימון פוקימונים ,יש שם גם מחשב .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון נוגח בנוקטאול בכל הכוח אך לפני זה נוקטאול מסיים את קרבו בזה שהוא נותן לארון מכה רצינית של הסתערות ציפור וישר מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון תשוש מהמתקפה.פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מתגאה בהורסי ופאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו אתה תצטער" אומר פאניין ושולף את הפוכדור הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ממנו יוצא סטרביה גדול ומרשים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה נכנס למכון ואתה רואה שם את [IMG]http://i44.tinypic.com/wit269.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מנהיג המכון מתאמן לו ומחכה לקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אני צריך ללכת ולדבר עם הפרופסור שלי" אומר לך ג'קי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תלך וניפגש מאוחר יותר במכון" אומר לך ג'קי והולך ביינתים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ההכנה לפסטיבל היא קישוטים וכו'.[/COLOR][/B]
[quote=ErWiN;611995][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה עולה לחדר שלך ומחדיר את המפתח לחור של המנעול ונכנס [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מדליק את האור ואתה רואה חדר מרווח ,מיטה ,מטבח ,מרפסת וספריה על אימון פוקימונים ,יש שם גם מחשב .[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מניח את החפצים שלי ליד המיטה, נועל את הדלת, ולאחר מכן מתיישב ליד המחשב, מברר איזה סוג של פוקימונים יש למכון העיר אטרנה
[QUOTE=ErWiN;611995][COL
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אני צריך ללכת ולדבר עם הפרופסור שלי" אומר לך ג'קי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תלך וניפגש מאוחר יותר במכון" אומר לך ג'קי והולך ביינתים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ההכנה לפסטיבל היא קישוטים וכו'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי ביי" אומר לו ואלך ליער אטרנה בעודי מתקשר לפרופסור רואן בפוקינב שלי
[COLOR=purple][B]"הלו? הלו ?" שואל אותך פרופסור רואן כאשר עונה בפוקינב.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מתקדם ביינתים ליער אטרנה[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נכנס למחשב ומברר שבעצם באטרנה ,המכון הוא מסוג מעופפים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כל המכונים בסינו השתנו .[/COLOR][/B]
[quote=ErWiN;611995]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR][COLOR=darkorange][B]אתה נכנס למכון ואתה רואה שם את [IMG]http://i44.tinypic.com/wit269.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מנהיג המכון מתאמן לו ומחכה לקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[/quote]
"היי אתה!, אני הגעתי כדי לאתגר אותך לקרב מכון!, בוא נקווה והטוב ינצח!" אני צועק לעברו מרחוק ומכין את הפוכדור של ווטרטרטל בידי.
[quote=ErWiN;612012][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו? הלו ?" שואל אותך פרופסור רואן כאשר עונה בפוקינב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נכנס למחשב ומברר שבעצם באטרנה ,המכון הוא מסוג מעופפים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כל המכונים בסינו השתנו .[/COLOR][/B]
[/quote]
'מכון מעופפים, מה?' אני חושב לעצמי 'ז"א שקומבאסקן ונידורינו פגיעים יותר נגדם...' אני חושב לעצמי. אני בודק איפה אני יכול לבצע החלפות פוקימונים עם המעבדה.
[QUOTE=ErWiN;612012][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
][/QUOTE]
"שלום פרופסור זה אני קני" אומר לו ואוסיף "תראה אני צריך את עזרתך,בינתיים אני תפסתי כבר צוות מלא ויש לי טדיאורסה שאני מעוניין לחזק אותו ולעשות אותו חזק אבל הרבה אנשים אומרים לי שכדאי שאחליף לפוקימון אחר כי האימון שלו והתפתחות לוקחת זמן אבל אני רוצה להישאר אופטימי מה אתה מציע?" אומר לו