-
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
אתה וטוד עולים על גבו של סטליקס והוא מתחיל לתקוף בחפירה ולטפס על ההר, כעבור כמה זמן אתם מגיעים לראש ההר, טוד הולך ומנסה לפתוח אל הדלת אבל היא לא ניפתחת, אתה רואה שהדלת היא מזכוכית ושהיא שבירה מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 01:45 AM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
אתה וטוד עולים על גבו של סטליקס והוא מתחיל לתקוף בחפירה ולטפס על ההר, כעבור כמה זמן אתם מגיעים לראש ההר, טוד הולך ומנסה לפתוח אל הדלת אבל היא לא ניפתחת, אתה רואה שהדלת היא מזכוכית ושהיא שבירה מאוד. [/b][/quote]
"תודה סטיליקס עכשיו תנפץ את הדלת הזאת בבקשה" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 12:49 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף תוקף במכת חול ומעיף את החול לתוך הפה של ווילמר, ואז הוא תוקף אותו בתותח מים ומחסל אותו.
"חזור ווילמר, צא פליפר סופה" אמר רודי והוציא פליפר יפיפה שעומד לתקוף בסופה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa279.png[/img] [/b][/quote]
"אקטופאף מתקפת תותח מים! קדימה" אומר לאקטופאף
-
סטליקס תוקף בזנב ברזל ומנפץ את הדלת.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
פליפר תוקף בסופה ואקטופאף באקדח מים, הסופה משתלבת והפוכת למן מערבולת שפוגעת באקטופאף ופוצעת אותו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 01:51 AM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
סטליקס תוקף בזנב ברזל ומנפץ את הדלת. [/b][/quote]
"עבודה טובה סטיליקס" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. "בוא" אני אומר לו וניכנס פנימה בזהירות.
-
אתה וטוד ניכנסים אל תוך המפקדה באטיות לפתע רצים לעבריכם שלושה חברי צוות הם זורקים פוקדורים שמהם יוצאים שלושה האנדומים עצבניים, האנדומים עומדים לתקוף אתכם בכדור צל.
[img]http://i30.tinypic.com/serbli.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 01:51 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
פליפר תוקף בסופה ואקטופאף באקדח מים, הסופה משתלבת והפוכת למן מערבולת שפוגעת באקטופאף ופוצעת אותו. [/b][/quote]
לגבי קיובון, זה שהחזרתי אותו אז זה אומר שהוא הפסיד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אקטופאף תתעשת על עצמך ותשתמש בתותח מים שוב!" אומר לאקטופאף
-
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
כן, תקשיב תגוון קצת עם המתקפות על תתקוף באותה מתקפה כל הזמן יש לאקטופאף כמה מתקפות טובות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף תוקף באקדח מים אבל פליפר חומק הוא תוקף במקת כנף אבל אקטופאף חמק במהירות.
-
שם משתמש: TREECKO
שם במשחק: מקס קאפ
תמונת מאמן או מתאם: [url=http://pokemonelite2000.com/rsgbtrainergym2.png]http://pokemonelite2000.com/rsgbtrainergym2.png[/url]
מה אתם רוצים להיות: מאמן
רקע: מקס מאוד אוהב פוקימונים יותר מבני אדם, מקס אהב לראות קרבות פוקימונים בטלוויזיה ולראות קרבות ברחוב ולחשוב על הכל לפוקימון הראשון שלו, מקס ממש לא אהב להיות בבית והייתה לו פינה שרק הוא ידע להגיע אליה שמה אהב להיות לבד, פעם אחת שמקס הלך ברחוב הוא ראה קרב פוקימונים גדול בין פוקימון חשמל לפוקימון אבן, מקס לא מבין גדול בפוקימונים אבל כן יודע שפוקימון אבן יכול להתמודד בקלות נגד פוקימון חשמל, אבל אז הפוקימון חשמל ניצח ומקס נדהם וראה שהמאמן של פוקימון החשמל היה נראה נחוש, מקס מאוד רצה להיות כמו אותו מאמן שלא חושש להתמודד עם פוקימון מהסוג החזק לעומת הפוקימון שלו, הוא רוצה להיות אלוף ליגת רוקי ולהגיע לליגה ושמה לנצח לא משנה עם הסיכויים שלו קטנים הוא לא יוותר בשום קרב.
-
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
רשום
~~~~~~~~~~~~~~
הבוקר מגיע אתה לא הצלחתה לישון כל הלילה, אתה הולך למטבח ואוכל ארוחת בוקר, לפתע נישמעת דפיקה בדלת אתה הולך לבדוק מזה ורואה שזה הדוור הוא נותן לך חבילה, החבילה היא בשבילך.
-
למרות העייפות אני מרגיש מצויין בגלל היום ומתיישב על הרצפה ומתחיל לפתוח את החבילה
--
המשחק הוא עד החודש הבא? אני אספיק?S:
-
אני כל הזמן מאריך את התאריך של הסיום ככה שאל תדאג.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את החבילה במהירות, אתה רוצה לדע מה יש בתוך החבילה, לפתע אתה רואה פודור נימצא בתוך מגן מוזר שאת המגן הזה אפשר לפתוח רק עם מפתח, אתה רואה שאין מפתח בקופסא, לפתע אתה ניזכר שאתמול אבא שלך הביא לך מפתח.
-
אני רץ מהר לחפש את המפתח איפה ששמתי אותו
-
אתה חוזר לחדר שלך ולוקח את הפתיח ומכניס אותו מנעול של המגן, כעבור כמה דקות המנעול נפתח ואתה מוריד את המגן, זו הפעם הראשונה שאתה מחזיק פוקדור הוא אדום ויפיפה.
לפתע אתה שם לב שיש בפוקדור פוקימון.
-
"וואו" אני אומר "צא פוקימון"
אני זורק את הפוקדור כמו שראיתי שאחרים עושים ומחכה לראות מה יקרה