-
[quote][b]טום
הרבה חלונות פתוחים אבל הוא נמצא באחד מהם כל פעם. כל חלון הוא דף ריק שיש בו טקסט וחלק מהמילים צבועות. הפרופסור כותב בעיקר בחלון מסויים, ולפעמים מעתיק אליו דברים מחלונות אחרים. זה נראה כמו שפת תכנות, אבל חוסר הניסיון שלך בנושא מונע ממך להבין מה בדיוק כתוב שם. [/b][/quote]
מעניין מה זה.. אני חושב לעצמי..
"שלום פרופסור" אני אומר לו ומחייך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 05:29 PM
[b] תמיר
אני יודע אני יודע אני יודע רק אל תהרוג אותי בבקשה =D
--
גביט מרים אבן ופוגע בפיג'יוטו שנראה שהוא מתחיל להתעייף.
"פיג'יוטו השתמש במערבות רוח!" אומר המאמן. פיג'יוטו מייצר רוח שמזיזה קצת את גביט. [/b][/quote]
החנון והרחום תמיר יוותר לך הפעם,אבל זו הפעם האחרונה.
ראו הוזהרת,אם אינך רוצה לסיים את חייך כמרכיבים מתמטיים!(או ווטבר שזה לא יהיה...)
--
"גאביט,קפוץ הצידה וזרוק עליו קצה אבנים!"
-
?$@!?$@?$?@?$%?@$<@?$<@?$<@$ מה הקטע של כל עשרות אלפי המדריכים האלו?! מה שווים מדריכים אם זה מתביע את הפורום?!?!?!?!
יוסי
בגון נושך את טיילו ותופס אותו. טיילו מנקר את בגון עד שבגון מצליח להעיף ממנו את טיילו. טיילו מתחיל להשתמש בדחיפה.
טום
הוא מסתובב אליך.
"שלום. אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
תמיר
אבל... אני כאן החנון הבכיר יותר. למען האמת יש לי אלגברה לינארית מתחת למרפק בזמן שאני כותב את התגובה הזאת. החנונים לא צריכים לריב, אלא הם צריכים להתאגד ביחד כדי להשמיד את הרשע הצרפתי.
--
גאביט קופץ הצידה ואז זורק אבנים לכיוון פיג'יוטו, כרגיל חלקם פוגעות.
"פיג'יוטו השתמש במתקפת כנף!" אומר המאמן. פיג'יוטו טס לעבר גביט ופוגע בו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 10:26 AM
[b] ?$@!?$@?$?@?$%?@$<@?$<@?$<@$ מה הקטע של כל עשרות אלפי המדריכים האלו?! מה שווים מדריכים אם זה מתביע את הפורום?!?!?!?!
תמיר
אבל... אני כאן החנון הבכיר יותר. למען האמת יש לי אלגברה לינארית מתחת למרפק בזמן שאני כותב את התגובה הזאת. החנונים לא צריכים לריב, אלא הם צריכים להתאגד ביחד כדי להשמיד את הרשע הצרפתי.
--
גאביט קופץ הצידה ואז זורק אבנים לכיוון פיג'יוטו, כרגיל חלקם פוגעות.
"פיג'יוטו השתמש במתקפת כנף!" אומר המאמן. פיג'יוטו טס לעבר גביט ופוגע בו. [/b][/quote]
והם גם לא משקיעים על המדריכים בגרוש(חלקם לפחות...)
--
אתה קורא לי חנון?תודה!
ולמה אף פעם לא ראיתי קבוצה נגד הרשע הצרפתי בפייסבוק?!
--
"גאביט,טפרי דרקון וזריקת אבנים!"
-
אני לא מבין, אנשים עד כדי כך רוצים לנהל את הפורום הזה ולהיות מוצפים באישורים למשחקים?! עד שהמשחק שלי אושר היה לי בתיבת הה"פ הודעה שהתחילה ב:
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:....
תמיר
אני לא יודע, אני לא מבין בפייסבוק, לא מעניי אותי בכלל. אבל הם הרשע! מגדל אייפל הוא המקור לכל התאונות האוויריות ללא פתרון בעולם!
--
גאביט מספיק לפגוע בפיג'יוטו לפני שהוא מתרחק.
"פיג'יוטו רוח!" אומר המאמן. פיג'יוטו מייצר רוח שמעיפה חלק מהאבנים וחלק פוגעים אפילו בגבביט. דבר זה התיש מאוד את פיג'יוטו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 09:26 AM
[b] ?$@!?$@?$?@?$%?@$<@?$<@?$<@$ מה הקטע של כל עשרות אלפי המדריכים האלו?! מה שווים מדריכים אם זה מתביע את הפורום?!?!?!?!
יוסי
בגון נושך את טיילו ותופס אותו. טיילו מנקר את בגון עד שבגון מצליח להעיף ממנו את טיילו. טיילו מתחיל להשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
''קדימה באגון, רוץ אליו ותתחמק מהדחיפה! לאחר-מכן חבטת ראש!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 16 2009, 08:24 AM
[b] נאור
אצלי פוקימונים לא מתעלפים. הם מאבדים את הכח שלהם בהדרגה עד שאין להם מהספיק כח כדי לחיות ואז הם מתים. תחליט אתה.
--
סידוט מתחמק משני הנפות ידיים של מנקי אבל אז נפגע מהשריטה השלישית ומעוד כמה. אחר כך סידוט משתמש בדחיפה ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
אני יכול להשבע לך שהגבתי על זה XD
~~~
"יפה מאוד סידוט,עשיתי עבודה טובה!"אומר ואעודד את סידוט.
אוציא פוקדור מהתיק ואזרוק על מאנקי.
-
יוסי
באגון רץ לעבר טיילו וקופץ מעליו כדי להתחמק, מה שגורם לטיילו להתרסק. אחר כך באגון חובט בטיילו בראשו וטיילו נפגע. טיילו משתמש בניקור ופוגע.
נאור
המח של בני האדם יכול לעשות הרבה שטויות
--
הפוכדור פוגע במנקי והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנונדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת מנקי יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 11:44 AM
[b] יוסי
באגון רץ לעבר טיילו וקופץ מעליו כדי להתחמק, מה שגורם לטיילו להתרסק. אחר כך באגון חובט בטיילו בראשו וטיילו נפגע. טיילו משתמש בניקור ופוגע. [/b][/quote]
אחי, אני לא רוצה להרוג את טיילו בטעות, הסיגנון של המשחק שלך דיי מעוות XD תגיד לי מתי הוא חלש.
----
''קדימה באגון, חבטת ראש במלוא העוצמה!'' אומר ואעודד את באגון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 11:44 AM
[b] אני לא מבין, אנשים עד כדי כך רוצים לנהל את הפורום הזה ולהיות מוצפים באישורים למשחקים?! עד שהמשחק שלי אושר היה לי בתיבת הה"פ הודעה שהתחילה ב:
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:....
תמיר
אני לא יודע, אני לא מבין בפייסבוק, לא מעניי אותי בכלל. אבל הם הרשע! מגדל אייפל הוא המקור לכל התאונות האוויריות ללא פתרון בעולם!
--
גאביט מספיק לפגוע בפיג'יוטו לפני שהוא מתרחק.
"פיג'יוטו רוח!" אומר המאמן. פיג'יוטו מייצר רוח שמעיפה חלק מהאבנים וחלק פוגעים אפילו בגבביט. דבר זה התיש מאוד את פיג'יוטו. [/b][/quote]
זה רק מראה לך שכדי להיות בפורום הזה מנהל משחקים,אתה חייב לכתוב ברמה מינמלית...
אני מתכוון לכתיבת תיאורים וכו'.
--
האייפל?הייתי שם!!~!
!~!?
--
"בוא נסיים את זה בקצה אבנים בכל הכוח!"
-
[quote][b]טום
הוא מסתובב אליך.
"שלום. אפשר לעזור לך?" הוא שואל.[/b][/quote]
"שלום פרופסור, אני טום סניור, מאמן מתחיל, ובאתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר לו.
-
יוסי
אל תדאג, אני אומר כשהפוקימון נחלש בצורה ניכרת. אתה לא תהרוג אותו :)
--
באגון קופץ קדימה בחזקה ופוגע בטיילו. טיילו משתמש בדחיפה ופוגע בבגון. טיילו כנראה מתחיל להתעייף.
תמיר
לא, זה לא היה הסיבה למיטב זכרוני, זה עסק לדעתי בניסוח ובבהירות של העלילה. כמו כן היו גם די הרבה הודעות שבהם ביקשתי מאמיר להסביר במדויק מה לא בסדר.
כמו שמה-פאסנט אמר, רק בתוך מגדל אייפל לא מרגישים את ההשפעה שלו.
--
קצה האבנים פוגע בפיג'יוטו והוא נופל, כמעט וחסר כוח.
"אוקיי זה מספיק, פיג'יוטו חזור" הוא אומר מחזיר את פיג'יוטו "תודה על הקרב" הוא אומר ונעלם.
טום
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ופותח עוד חלון במחשב ומתחיל לכתוב שם משהו.
-
[quote][b]טום
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ופותח עוד חלון במחשב ומתחיל לכתוב שם משהו. [/b][/quote]
"תמיד חלמתי שיהיה לי אלקיד, לכן אני אבחר בו." אני אומר ומחייך. המון זמן חיכיתי לרגע הזה.
-
טום
"אוקיי" הוא אומר וכותב עוד משהו במחשב, ואז אתה רואה שבמסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור ועוד מספר פוכדורים ופוקדע. "הנה, אלקיד, חמש פוכדורים ריקים, ופוקדע. אה כן ו.." הוא אומר מחפש משהו ואז מוציא טלפון "רציתי להביא את זה למאמנים אחרים, אבל הם כל הזמן התאבדו. אז קח את זה אתה" הוא נותן לך טלפון נייד "תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 02:40 PM
[b] יוסי
אל תדאג, אני אומר כשהפוקימון נחלש בצורה ניכרת. אתה לא תהרוג אותו :)
--
באגון קופץ קדימה בחזקה ופוגע בטיילו. טיילו משתמש בדחיפה ופוגע בבגון. טיילו כנראה מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
''באגון, תשתמש במלוא העוצמה בנשיכה, ואז חבטת ראש!'' אומר.