רגע בן לא מהפורום נכון?
Printable View
רגע בן לא מהפורום נכון?
מה קורה?
[spoiler]בננטות הינו הגזע המין הניש של בני-האם,
מבנה הגוף שלהם יותר עדין ומרחחיב את הרמה של חלקים אחרים וגורמת להם להיות בולטים,
יש להן בדרך כלל אופי אחר מין המין הגברי יותר פתוח,עדין ונחמד ואפשר לאומר אולי נחות
כעי מאז התקופה הקדומה הן היו המינים הפחות מקובל.
לא אני מעדיף להתרחק מין המין הזה,יש לו כוח יותר חזק מין החוכמה וכך כן גם מין הכוח,
בתור מישהו משמ גם כרוח אסור לי לפתח חולושת ויחסים לשולטי הכוח הזה.
זאת אחת מין הדברים שאפשר לפתח אליהם חולשה,
אני אישית עדיין נגד זה,לדעתי אסור לפתח חולשות בגלל ***.
אסור לי אני צריך לנצח את המוחות הצרפתיםי מפני ההשטלתות אבל כאן זה כבר חומר סודי שעדיף לי לא לאומר לאף אחד *(המקום לסמל של האיש עם הרשריש במקום פה).
טוב אז התכוונת להגדרה? [/spoiler]
בדקתי קצת על נו"דיםה ישנים מצאתי את החפירה הזאת... חחח... תנחשו מי האדיוט שכתב את זה? זה לא שלי העתקתי משם.
נדב? אגב תגיבו פה :>
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=45898[/url]
משעמם לי במחשב אפשר מישחקים טובים??
אם אתה רוצה תוריד Magicka זה משחק ממש טוב
מה זה ואפשר קישור??????????
גוגל וגוגל :p
מישו זוכר אותי(הדוב הקטן?)
לא זוכר אותך
אני לפנייך חמודי..
אל תיקרא לי חמודי אתה הדובי פה
מוזר שמאז שהפורום הפך לכללי נשארו אותם אנשים
הפורום היה כללי מאז שאני הייתי פה(הוא פורום כללי במסווה של חובבי פוקימון חננות[לא באמת חננת ולא במסווה פשוט כדי לחכות לתשובות של הפוקימון הם דברו בכללי])
בוקר
וטיאורסה אני קצת אחריך
[quote=טאדיאורסה;1239546]הפורום היה כללי מאז שאני הייתי פה(הוא פורום כללי במסווה של חובבי פוקימון חננות[לא באמת חננת ולא במסווה פשוט כדי לחכות לתשובות של הפוקימון הם דברו בכללי])[/quote]
[SIZE=2][COLOR=Red][I][B]כל מי שיצטרף לפה חובב.. או היה חובב פוקימון (כמוני, באתי בגלל פוקימון ונשארתי בגלל הפורום עצמו)
הפורום הזה קטן ומזכיר לי קיבוץ, כולם פה מכירים את כולם (פחות או יותר)[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][B]Ilan -[/B] [/SIZE]מה נסגר עם ה-Dueling Network??? נסה להיכנס עכשיו, בבוקר זה כמעט תמיד עובד!
[B][SIZE=4]Diego man -[/SIZE] [/B]אחי אני לא רוצה להיות לוחץ, אבל אני חייב כי יש לי טורניר על הראש, תגיד לי אם אתה רוצה להירשם ואני ועומר נהפוך אותך לשחקן תותח!
יואו איזה מבאס !!!
בגלל שאני לא הגעתי לטורניר אתמול, אמא שלי חושבת שאני לא [b]ידעתי[/b] על הטורניר בגלל שהייתי על המחשב, (איך זה אמור ליהיות קשור ?!) אז היא הכריזה על יום בלי מחשב/טלוויזיה... -_-
עכשיו היא יצאה לסידורים ואני לבד בבית אז אני קצת על המחשב Xd
למישהו יש רעיון איך להמשיך ליהיות על המחשב בלי שהיא תדע ?
אני תמיד יכול ללכת לחבר אבל אף אחד מהם לא ער... אני היחידי שקם ב9 למישהו יש דרך "לתקשר" עם שאר החברים ? בלי טלפון ?