-
לון-
לא ניתן לשלב דברים כאלו, רד מזה
----------------------
קרוקונוו שולח פעימת מים, קריינידוס המסוחרר אינו מנסה להיתחמק ופעימת המים מחסלת אותו. הקהל מודהם מהקרב. "לא רע חבר" אומר ברוק ומחזיר את קריינידוס "צא גרוולר" אומר ברוק ומוציא גרוולר-[img]http://i41.tinypic.com/l9nav.png[/img]. "זריקת אבנים" אומר ברוק
ארתור-
לא חייבים להרבות. ואתה לא חייב להשים את הפוקימון במרכז הרבייה-אתה יכול לשמור אצל הפרופסור.
ובקשר לתחרויות-יש בוורמיליון אחת.
-----------------------
~פרס אינו עומד להיתפתח~
לורן-
אתה מחפש די טוב אך לא מוצא שום מאובן. אתה יוצא ממערת הירח החשוכה לאזור הפתוח. אתה ממשיך בדרככך ורואה בצד אזור מלא גזים, לפני האזור יש שלט ובו רשום:"אין כניסה! אזור זה הוא אזור הרעל, הינו מלא בהמון פוקימוני רעל"
ניב-
מילוטיק הודף את ההתקפה בפעימת מים, לאחר מכן הוא שולח מעגל מים אך דסטוקס לא מגן-דסטוקס מפסיד. "אני הולך מהטימטום הזה" אומר היריב-הוא זורק את הפוכדורים באוויר ויוצא כעוס ממפעל הקרב.
"האם תרצה לקחת אחד מפוקימוניו של באיש?" שואל האיש
עומר-
אתה הולך למכון של מיסטי, אתה נכנס למכון ורואה רק בריכה ריקה עם משטחי מים. "הנה היא" מגיעים רןבי ופיליפ ומביאים איתם את מנהיגת מכון סרולין-[img]http://i42.tinypic.com/xe53wk.png[/img], "האם באת לאתגר אותי?" היא שואלת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 07:56 PM
[b] ארתור-
לא חייבים להרבות. ואתה לא חייב להשים את הפוקימון במרכז הרבייה-אתה יכול לשמור אצל הפרופסור.
ובקשר לתחרויות-יש בוורמיליון אחת.
-----------------------
~פרס אינו עומד להיתפתח~ [/b][/quote]
בסדר אבל שלפחות יתחזק במקום להתייבש אצל הפרופסור
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 07:56 PM
[b]
עומר-
אתה הולך למכון של מיסטי, אתה נכנס למכון ורואה רק בריכה ריקה עם משטחי מים. "הנה היא" מגיעים רןבי ופיליפ ומביאים איתם את מנהיגת מכון סרולין-[img]http://i42.tinypic.com/xe53wk.png[/img], "האם באת לאתגר אותי?" היא שואלת [/b][/quote]
"בהחלט" אני אומר בנחישות "אני עומר. אז קרב שלוש על שלוש?" אני שואל
-
ארתור-
אתה מתקדם לעבר דרך 5, אתה רואה חווה ענקית-כנראה שזה מרכז הרבייה. לעומת כל הדרך היבשה רק בשטח החוה יש יש דשא ירוק. יוצא בן אדם מבוגר מתוך הדלת, "שלום לך" הוא אומר "אתה באת לכאן כדי שאשמור לך על פוקימון?" הוא שואל
עומר-
"נעים מאוד, אני מיסטי. ואין לי בעיה עם קרב של 3 כי זה מה שאני עושה בדרך כלל" אומרת המנהיגה. אתם הולכים לבריכה שמתברר זאת הזירה. היא עומדת בצד אחד ואתה בשני, ובקהל צופים רובי ופיליפ, "בהצלחה" מאוד פיליפ. "בוא נתחיל" אומרת מיסטי "צא לומי" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-[img]http://i43.tinypic.com/20tj9z7.png[/img]
-
[b] לון-
לא ניתן לשלב דברים כאלו, רד מזה
----------------------
קרוקונוו שולח פעימת מים, קריינידוס המסוחרר אינו מנסה להיתחמק ופעימת המים מחסלת אותו. הקהל מודהם מהקרב. "לא רע חבר" אומר ברוק ומחזיר את קריינידוס "צא גרוולר" אומר ברוק ומוציא גרוולר-[img]http://i41.tinypic.com/l9nav.png[/img]. "זריקת אבנים" אומר ברוק [/b][/quote]
"פעימת מים" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:20 PM
[b] עומר-
"נעים מאוד, אני מיסטי. ואין לי בעיה עם קרב של 3 כי זה מה שאני עושה בדרך כלל" אומרת המנהיגה. אתם הולכים לבריכה שמתברר זאת הזירה. היא עומדת בצד אחד ואתה בשני, ובקהל צופים רובי ופיליפ, "בהצלחה" מאוד פיליפ. "בוא נתחיל" אומרת מיסטי "צא לומי" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-[img]http://i43.tinypic.com/20tj9z7.png[/img] [/b][/quote]
"טוב צא בויזל! תתחיל עם בום קולי ואז רדיפה ומתקפת זריזות!"
-
לון-
"זריקת אבנים בחור גדול" קורא ברוק, קרוקונוו שולח פעימת מים אך גרוולר מנפץ אותה באבנים הנזרקות ורבות מהם פוגעות בקרוקונוו-קרוקונוו מתחיל להיסתחרר
עומר-
אקדח מים ואז רוח כסף" קוראת מיסטי, בוויזל שולח בום קולי לעברו של לומיניון, המים משפרים את המהירות. לומיניון שובר את ההתקפה באקדח מים ואקדח מים זה מעיף את בוויזל. בוויזל משתמש ברדיפה אך אינו מצליח להפחיד את לומיניון. לומיניון תוקף בפעימת מים אבל בוויזל מצליח לנפץ אותה בזריזות וגם חלק מההתקפה עצמה פוגע בלומיניון
-
[quote][b]לורן-
אתה מחפש די טוב אך לא מוצא שום מאובן. אתה יוצא ממערת הירח החשוכה לאזור הפתוח. אתה ממשיך בדרככך ורואה בצד אזור מלא גזים, לפני האזור יש שלט ובו רשום:"אין כניסה! אזור זה הוא אזור הרעל, הינו מלא בהמון פוקימוני רעל"[/b][/quote]אני ממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:33 PM
[b]
עומר-
אקדח מים ואז רוח כסף" קוראת מיסטי, בוויזל שולח בום קולי לעברו של לומיניון, המים משפרים את המהירות. לומיניון שובר את ההתקפה באקדח מים ואקדח מים זה מעיף את בוויזל. בוויזל משתמש ברדיפה אך אינו מצליח להפחיד את לומיניון. לומיניון תוקף בפעימת מים אבל בוויזל מצליח לנפץ אותה בזריזות וגם חלק מההתקפה עצמה פוגע בלומיניון [/b][/quote]
"יופוי בויזק עכשיו אקדח מים ובום קולי בכל הכוח!"
-
[b] ניב-
מילוטיק הודף את ההתקפה בפעימת מים, לאחר מכן הוא שולח מעגל מים אך דסטוקס לא מגן-דסטוקס מפסיד. "אני הולך מהטימטום הזה" אומר היריב-הוא זורק את הפוכדורים באוויר ויוצא כעוס ממפעל הקרב.
"האם תרצה לקחת אחד מפוקימוניו של באיש?" שואל האיש [/b][/quote]
"בואו נראה, אני אקח את אלקרוד במקום טוגקיס"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:33 PM
[b] לון-
"זריקת אבנים בחור גדול" קורא ברוק, קרוקונוו שולח פעימת מים אך גרוולר מנפץ אותה באבנים הנזרקות ורבות מהם פוגעות בקרוקונוו-קרוקונוו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"אוי לא" אני אומר "קדימה קרוקנוו, אקדח מים בשא העוצמה והדיוק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:20 PM
[b] ארתור-
אתה מתקדם לעבר דרך 5, אתה רואה חווה ענקית-כנראה שזה מרכז הרבייה. לעומת כל הדרך היבשה רק בשטח החוה יש יש דשא ירוק. יוצא בן אדם מבוגר מתוך הדלת, "שלום לך" הוא אומר "אתה באת לכאן כדי שאשמור לך על פוקימון?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן אני רוצה שתשמרו ותחזקו את בלדום שלי" אומר לאיש הזה בחיוך ואז אוסיף ואשאל "אולי אני גם אתן לכם נוזפאס כדי שתעשו לי ביצה של נוספאס שיצא לי נוזפאס תינוק אפשרי לעשות דבר כזה?"
-
לורן-
אתה מתקדם ומגיע לסרולין, מסביב יש נהרות ואוויר צח מסביב-יש שקט ונעים להיות כאן. אתה נרגע עם השקט ואז שומע רעשים ומהומות מכיוון דרך 24
עומר-
"גם אתה אקדח מים ולאחר גלישה" אומרת מיסטי. בוויזל ולומיניון תוקפים באקדחי מים-והם שווי כוחות, הם ממשיכים לתקוף באקדח המים עד ששניהפ עפים מההדף. בוויזל תוקף בבום קולי ושוב הוא ניהיה חד בעזרת המים, ופתאום לומיניון יוצר גל ענקי שבולע את הבום הקולי. הגח מתקדם ולבוויזל אין לאן לברוח והגל מתנפץ עליו-בוויזל מתחיל להיסתחרר
ניב-
אלו המתקפות של אלקטרוד:טעינה, בלימה, בום קולי, התפרקות, גלגול, שריטה, מכת ברק, זריזות, כדור גירו, התפוצצות, מסך אור, הרס עצמי, קרן טעונה, מגנט עולה
מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
----------------------------
"הנה אלקטרוד" אומר האיש ומראה לך את הפוכדור שלו. אתם מתקדמים לחדר הבא ובדרך אתם עוצרים לרפאות את הפוקימונים וממשיכים. אתם מגיעים לחדר מתכתי ומהצד השני יוצא יריב אחר. "צא מאמוסווין" אומר היריב ומוציא מאמוסווין-[img]http://i43.tinypic.com/wl2k1t.png[/img]
לון-
הקהל במתח מהקרב-פשוט מדהים! "תתחמק בגילגול ואז תתקוף בגילגול" צועק ברוק, גרוולר עומד במקום וקרוקונוו שולח אקדח מים בשיא הכוח ופתאום גרוולר מתגלגל לצד ומעיף את קרוקונוו-"קרוקונוו אינו יכול להילחם יותר" אומר השופט "על לון להוציא פוקימון נוסף"
ארתור-
"כן" אומר האיש "אם תביא לי נוספאס זכר ונוספאס נקבה תוך כמה זמן ייצא ביצה. ובקשר לבלדום-בלדום לא קשה לטיפול ולכן אדרוש רק 200$ ועל כל פעם שהוא מתפתחת זה 200$ נוספים. בסדר?"
-
[quote][b]לורן-
אתה מתקדם ומגיע לסרולין, מסביב יש נהרות ואוויר צח מסביב-יש שקט ונעים להיות כאן. אתה נרגע עם השקט ואז שומע רעשים ומהומות מכיוון דרך 24[/b][/quote]אני הולך לשם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 05:30 AM
[b] ניב-
אלו המתקפות של אלקטרוד:טעינה, בלימה, בום קולי, התפרקות, גלגול, שריטה, מכת ברק, זריזות, כדור גירו, התפוצצות, מסך אור, הרס עצמי, קרן טעונה, מגנט עולה
מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
----------------------------
"הנה אלקטרוד" אומר האיש ומראה לך את הפוכדור שלו. אתם מתקדמים לחדר הבא ובדרך אתם עוצרים לרפאות את הפוקימונים וממשיכים. אתם מגיעים לחדר מתכתי ומהצד השני יוצא יריב אחר. "צא מאמוסווין" אומר היריב ומוציא מאמוסווין-[img]http://i43.tinypic.com/wl2k1t.png[/img] [/b][/quote]
"צא מצ'מפ! תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בבעיטה נמוכה, ואחרי זה אגרוף דינמי וזריקה אנרגטית!"