-
[quote][b]טום
"אוקיי" הוא אומר וכותב עוד משהו במחשב, ואז אתה רואה שבמסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור קם, לוקח את הפוכדור ועוד מספר פוכדורים ופוקדע. "הנה, אלקיד, חמש פוכדורים ריקים, ופוקדע. אה כן ו.." הוא אומר מחפש משהו ואז מוציא טלפון "רציתי להביא את זה למאמנים אחרים, אבל הם כל הזמן התאבדו. אז קח את זה אתה" הוא נותן לך טלפון נייד "תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?" [/b][/quote]
"הכל מובן, פרופסור" אני אומר בחיוך ולוקח את האביזרים.
אני מסתכל על הפוקדור של אלקיד, ואחרי כמה שניות - "צא אלקיד ! " אני זורק את הפוקדור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 03:40 PM
[b]
תמיר
לא, זה לא היה הסיבה למיטב זכרוני, זה עסק לדעתי בניסוח ובבהירות של העלילה. כמו כן היו גם די הרבה הודעות שבהם ביקשתי מאמיר להסביר במדויק מה לא בסדר.
כמו שמה-פאסנט אמר, רק בתוך מגדל אייפל לא מרגישים את ההשפעה שלו.
--
קצה האבנים פוגע בפיג'יוטו והוא נופל, כמעט וחסר כוח.
"אוקיי זה מספיק, פיג'יוטו חזור" הוא אומר מחזיר את פיג'יוטו "תודה על הקרב" הוא אומר ונעלם. [/b][/quote]
X.X
---
נעלם?!
--
אני מסתכל סביבי,מחפש את תחנת האוטובוס
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 11:44 AM
[b]
נאור
המח של בני האדם יכול לעשות הרבה שטויות
--
הפוכדור פוגע במנקי והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנונדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת מנקי יעודכן מיד. [/b][/quote]
"יש , תפסתי מאנקי!" אומר בשמחה ואתקדם לעיר הקרובה.
-
יוסי
טיילו מצליח להתחמק מהנשיכה, מה שמכאיב לבאגון (כי השיניים שלו התנגשו במלוא העוצמה). טיילו משתמש בניקור ופוגע. בגון משתמש בחבטת ראש ופוגע בטיילו.
טום
אלקיד יוצא מהפוכדור במבט קצת מבולבל.
"כל זה טוב ויפה, אבל אתה יכול בבקשה לא לשחק איתו במעבדה? אנשים לומדים כאן אתה יודע" אומר לך הפרופסור בזמן שהוא חוזר לכסא שלו.
תמיר
אתה לא רואה מסביבך את תחנת האוטובוס, אבל אתה מבחין שהכיוון של הכביש ממשיך לכיוון המגדל הגבוה והמרוחק מאוד.
נאור
לאחר התקדמות קצרה אתה סוף סוף מגיע לעיר מרוול! (העיר הראשונה שמישהו הגיע אליה מאז שהמשחק שלי 'מת' כביכול)
-
[quote][b]טום
אלקיד יוצא מהפוכדור במבט קצת מבולבל.
"כל זה טוב ויפה, אבל אתה יכול בבקשה לא לשחק איתו במעבדה? אנשים לומדים כאן אתה יודע" אומר לך הפרופסור בזמן שהוא חוזר לכסא שלו.[/b][/quote]
"שלום אלקיד, אני טום, המאמן החדש שלך, אני מקווה שנצליח ביחד. " אני אומר לו ומחייך.
"אה כן, שמעת את הפרופסור, בוא נצא מכאן ואני אסביר לך הכל בחוץ.." אני אומר לו ומתחיל ללכת לעבר היציאה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 07:33 PM
[b]
תמיר
אתה לא רואה מסביבך את תחנת האוטובוס, אבל אתה מבחין שהכיוון של הכביש ממשיך לכיוון המגדל הגבוה והמרוחק מאוד. [/b][/quote]
'בוא נקווה שאני לא אלך לחינם!' אני חושב,והולך לכיוון המגדל
-
טום
אלקיד עוקב אחריכם, ואתם בקלות מוצאים את היציאה מהעבדה וכעת אתם בחוץ, בעיר זרנטל.
תמיר
אתה הולך, ולאחר זמן מה אתה מגיע לצומת, שיש לפני הצומת רמזור. אתה רואה בצד שלך שלט, וספסל. על השלט למה כתוב "אינטתחבורה" בגדול, ומתחת לזה מספרים ושמות של מקומות. אתה בקלות מבחין בצירוף
"474 - מסוף טאוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 06:33 PM
[b]
נאור
לאחר התקדמות קצרה אתה סוף סוף מגיע לעיר מרוול! (העיר הראשונה שמישהו הגיע אליה מאז שהמשחק שלי 'מת' כביכול) [/b][/quote]
'סוף סוף' אחשוב לי.
אלך למרכז לרפות את הפוקימונים שלי ואז אלך למכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 10:16 PM
[b]
תמיר
אתה הולך, ולאחר זמן מה אתה מגיע לצומת, שיש לפני הצומת רמזור. אתה רואה בצד שלך שלט, וספסל. על השלט למה כתוב "אינטתחבורה" בגדול, ומתחת לזה מספרים ושמות של מקומות. אתה בקלות מבחין בצירוף
"474 - מסוף טאוב" [/b][/quote]
אני מתיישב על הספסל,סופר את הכסף בכיסי,תוהה כמה כבר יכול לעלות אוטובוס.
אני מחכה שהאוטובוס יגע,ובאותו זמן אני מסתכל סביבי על הנוף,מנסה לנחש מאיפה הוא יגיע ומתי(או מחפש לוח זמנים)
-
נאור
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך למכון. המכון נראה קצת פגוע, הדלת קצת שבורה, שאריות של סרטים משטרתיים סביבה. בכל אופן על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת'"
תמיר
לאחר זמן מה, אתה רואה מהכיוון שממנו אתה באת מתקרב אוטובוס. אתה מסתכל ואתה רואה שזה 474. אני מניח שאתה מתקרב לכביש, והאוטובוס עוצר לידך והדלת נפתחת (בהנחה שזה מה שעשית)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 06:33 PM
[b] יוסי
טיילו מצליח להתחמק מהנשיכה, מה שמכאיב לבאגון (כי השיניים שלו התנגשו במלוא העוצמה). טיילו משתמש בניקור ופוגע. בגון משתמש בחבטת ראש ופוגע בטיילו. [/b][/quote]
''באגון, תסיים את הקרב עם חבטת ראש במלוא העוצמה, תתנגש בו ותעיף אותו אל האדמה!'' אומר.
-
יוסי
לסיים את הקרב זה לא פקודה סבירה במשחק הזה, משום שהשופט/מאמן שני/אתה קובע מתי הקרב יסתיים.
--
טיילו משתמש בניקור ופוגע בבאגון, שאז קופץ נוגח בו ומטיח אותו על האדמה. טיילו מצליח לקום וממריא שוב, אבל הוא בהחלט נראה עייף בהרבה מכפי שהוא היה קודם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 11:08 PM
[b] תמיר
לאחר זמן מה, אתה רואה מהכיוון שממנו אתה באת מתקרב אוטובוס. אתה מסתכל ואתה רואה שזה 474. אני מניח שאתה מתקרב לכביש, והאוטובוס עוצר לידך והדלת נפתחת (בהנחה שזה מה שעשית) [/b][/quote]
'כל דבר הוא נורמאלי מנק' מבט זו או אחרת'?!
למה לי לא רשמת את זה?!
..~
--
אכן זה מה שאני עוש\ה,אני נכנס ושואל את הנהג "כמה עולה נסיעה עד לטאוב?" בהנחה שאני לא יודע
-
תמיר
אתה צודק, ואין לי מושג למה לא כתבתי לך את זה, לכל השאר כתבתי את זה, פשוט אצל משום מה שחכתי להתייחס לשלט במכון העיר מרוול.
--
"אל תדאג. לכל צורך מעשי תמיד יש לך מספיק כסף." עונה לך נהג האוטובוס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 12:37 PM
[b] תמיר
אתה צודק, ואין לי מושג למה לא כתבתי לך את זה, לכל השאר כתבתי את זה, פשוט אצל משום מה שחכתי להתייחס לשלט במכון העיר מרוול.
--
"אל תדאג. לכל צורך מעשי תמיד יש לך מספיק כסף." עונה לך נהג האוטובוס. [/b][/quote]
"..." אני נותן לו כסף ונכנס,מסתכל מהחלון ומחכה שהוא יגיע לתחנה בטאוב/טואב/וואטאבר...