-
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
תבחר פוקיימון שילמד מתקפה אחת שאתה רוצה
----------------------------------------
אוק אומר לך"אתה צריך אתה קונה את הכרטיס שם במעבורת לפני שאתה עולה לספינה.הכרטיס עולה בחינם אתה רק מבקש מהבגרת שנמצאת בדוכן הכרטיסים כרטיס והיא מביאה לך".אתה מסתכל בשעון של הפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 7 בערב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על בעיטת האש של היטמונלי.העל חושי פוגע בהיטמונלי ומסיט את בעיטת האש שלו לים.לאחר מכן גאלאד רץ על המים לעבר היטמונלי.כשהוא קרוב להיטמונלי הוא משתמש עליו בקרב צמוד.הוא שולח לעברו הרבה אגרופים חזקים שפוגעים ביטמונלי.היטמונלי נפגע קשה אך ממשיך להילחם.המאמנת אומרת לו"היטמונלי שוב בעיטת אש".היטמונלי שוב משתמש בעיטת אש על גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]
ברוס
כן
----------------------------------
אתה מוציא את לוקריאו שלך מהפוכדור שלו.לוקאריו יוצא מהפוכדור שלו.הוא שולח כדור הילה חזק ביותר לעבר נג'י.נג'י מצליח להתחמק בקלות מכדור הילה של לוקאריו שלך.אור אומר לך"זה חד פעמי אבל אני מסכים לשתף יתך פעולה רק לרגע זה.אנחנו נלחמים נגד איוב חזק ביותר ואם נשתף פעולה נביס אותו.אני אולי אחובס על חחיך אחרי שנהרוג אותך.ובפעם הבאה שניפגש אהרוג אותך.טוב אתה מסכים לשתף איתי פעולה?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042436][B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על בעיטת האש של היטמונלי.העל חושי פוגע בהיטמונלי ומסיט את בעיטת האש שלו לים.לאחר מכן גאלאד רץ על המים לעבר היטמונלי.כשהוא קרוב להיטמונלי הוא משתמש עליו בקרב צמוד.הוא שולח לעברו הרבה אגרופים חזקים שפוגעים ביטמונלי.היטמונלי נפגע קשה אך ממשיך להילחם.המאמנת אומרת לו"היטמונלי שוב בעיטת אש".היטמונלי שוב משתמש בעיטת אש על גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גאלאד יש לי רעיון וככה ננצח את היטמונלי!
עכשיו תשתמש בשיגור כדי להתחמק מהבעיטת אש ואז שתהיה קרוב לעבר היטמונלי תשתמש באגרוף ממוקד על ראשו כד שהוא יתעלף!"אומר לגאלאד בעידוד.
-
[quote]ברוס
כן
----------------------------------
אתה מוציא את לוקריאו שלך מהפוכדור שלו.לוקאריו יוצא מהפוכדור שלו.הוא שולח כדור הילה חזק ביותר לעבר נג'י.נג'י מצליח להתחמק בקלות מכדור הילה של לוקאריו שלך.אור אומר לך"זה חד פעמי אבל אני מסכים לשתף יתך פעולה רק לרגע זה.אנחנו נלחמים נגד איוב חזק ביותר ואם נשתף פעולה נביס אותו.אני אולי אחובס על חחיך אחרי שנהרוג אותך.ובפעם הבאה שניפגש אהרוג אותך.טוב אתה מסכים לשתף איתי פעולה?"[/quote]
"כן,אבל קודם אראה לך משהו.." אומר לא בטון מסתורי ואתמזג עם לוקאריו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042366][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל נשכב במהירות על הרצפה.כך טוטודיל מצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ג'יודדוד.ירית הבבוץ פוגעת בקיר של המכרה.טוטודיל רץ במהירות לבר ג'יודוד כשהוא משתמש בנשיכה.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טוטודיל ונתפס בשינו של טוטודיל.טוטודיל נושך את הגוף של ג'יודוד ואז מרסק אותו באדמה.ג'יודוד נפגע מזה קשה אך שורד בקרב.אתה רואה שג'יודוד תשוש אך למרות שהוא תשוש הוא משתמש בגלגול על טטודיל[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'עוד גלגול.....' אני חושב לעצמי בלגלגול ומיד אומר לטוטודיל "בוא נראה עכשיו כמה אתה חזק! תנסה למקד את כל העוצמה שלך בשרירים בכפות הידיים ותנסה להחזיק אותו! אם תצליח תזרוק אותו על הקיר ואז תמחץ אותו באקדח מים!"
-
[quote=שלמח''הם;1042366]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סאלאמנס מתחמק במהירות מן הלהביור של כברוס.לפתע סאלאמנס תוקף בלהביור את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ונפגגע קצת.סאלאמנס למד להביור.לאחר מכן סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאצמנס ונפגע.ספיל תוקף ברסיסי קרח ובאקדח מים את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע.אתה רואה שכרברוס כבר תשוש וכמעט אזלו כוחתיו.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"ספיל! סאלמנס! בואו לפה!" אני קורא לשנייהם אלי, "פוקדור צא!" אני צועק וזורק פוקדור על כרברוס[/B]
[B]'מעניין אם הוא ייתפס' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקדור[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה קורא לספיל וסאלאמנס לבוא אליך.סאלאמנס עף אליך וספיל זוחל על הבטן שלו אליך.שניהם מגיים אליך במהירות.אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על כרברוס התשוש.הפוכדור פוגע בכרברוס.הוא נפתח ואז עוטף את כרברוס באור אדום חזק.כרברוס נכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז,לזוז,לזוז ואז הוא נעצר.לכדת כרברוס יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל שם את ידו קדימה ומנסה לעצור את הגילגול של ג'יודוד.טוטודיל בכול כוחו משתמש והוא מצליח לעצור את הגלגול של ג'יודוד בידו.ג'יודוד מופתע מזה שטוטודיל מצליח להעצור אותו רק עם שני ידו הקטנות.טוטודיל מרים את ג'יודוד למרות הכובד שלו ואז מעיף אותו לקיר של המכרה.ג'יודוד מתנגש בקיר ונפגע מזה קשה.לאחר מכן טוטודיל יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד.אקדח המים מביס את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט להראות לאור את יכולת המיזוג שלך.אתה מתמזג עם לוקאירו והופך את שניכם לישות אחת.אור לא מתרגש מזה ואומר לך"רק שתדע צוות ניוטק יודע עליך ועל היכולת שלך.וגם הוא יודע על שאר היכולו של שאר הנבחרים שמפריעים לנו בתוכניות.טוב אז בוא נביס תנגג'י הזה.גם לי יש כוח מיוחד אני ארה לך אותו לך אותו מיד.מחיצת מימד".הגוף של נג'י מתחיל להעילם למימד אחר.נג'י אומר"יש ל כוח חזק אבל זה לא מספיק בשביל להרוג אותי.ביטול".נג'י מבטל את התקפה של אור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור ומצליח להתחמק מן בעיטת האש של היטמונלי.לאחר מכן גלאד רץ על המים לעבר הימונלי.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף אותו באגרוף ממוקד.היטמונלי לא מצליח להתחמק מזה.הוא מתמוט על המים ומתעלף.המאמנת אומרת לך"יפה הבסת פוקימון 1שלי.".היא מחזירה את היטמונלי ואז אומרת "צא בסליק לקרב:".היא זורקת פוכדור ומימנו יוצא פוקימון דמוי נחש שדומה לארבוק.בסליק צף על המים ולא שוקע[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1042436][B][COLOR=sandybrown]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]תבחר פוקיימון שילמד מתקפה אחת שאתה רוצה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]----------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אוק אומר לך"אתה צריך אתה קונה את הכרטיס שם במעבורת לפני שאתה עולה לספינה.הכרטיס עולה בחינם אתה רק מבקש מהבגרת שנמצאת בדוכן הכרטיסים כרטיס והיא מביאה לך".אתה מסתכל בשעון של הפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 7 בערב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"[/COLOR][/B][/quote]
סניזל-כדור אנרגיה.
-----------
"פרופסור אני רץ לשם! נמשיך לדבר מהטלפון" אומר לו בחיוך ואצה בריצה מהמעבדה אל המעבורת,אנסה לפתוח את הדלת ואבדוק אם יש שם מישהו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042524][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור ומצליח להתחמק מן בעיטת האש של היטמונלי.לאחר מכן גלאד רץ על המים לעבר הימונלי.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף אותו באגרוף ממוקד.היטמונלי לא מצליח להתחמק מזה.הוא מתמוט על המים ומתעלף.המאמנת אומרת לך"יפה הבסת פוקימון 1שלי.".היא מחזירה את היטמונלי ואז אומרת "צא בסליק לקרב:".היא זורקת פוכדור ומימנו יוצא פוקימון דמוי נחש שדומה לארבוק.בסליק צף על המים ולא שוקע[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני מחליט להחיזר את גאלאד שלי לפוקדור שלו בגלל הוא צריך לנוח"אומר לילדה תוך כדי שאני מחזיר את גאלאד לפוקדור שלו
ואז אוציא את סלאמנס ואגיד לו:"סלאמנס תתפוס את בסליק, תשלח לעברו להביור ואז תפיל אותו לעבר המים בעזרת זעם דרקון!"
-
[quote]ברוס
אתה מחליט להראות לאור את יכולת המיזוג שלך.אתה מתמזג עם לוקאירו והופך את שניכם לישות אחת.אור לא מתרגש מזה ואומר לך"רק שתדע צוות ניוטק יודע עליך ועל היכולת שלך.וגם הוא יודע על שאר היכולו של שאר הנבחרים שמפריעים לנו בתוכניות.טוב אז בוא נביס תנגג'י הזה.גם לי יש כוח מיוחד אני ארה לך אותו לך אותו מיד.מחיצת מימד".הגוף של נג'י מתחיל להעילם למימד אחר.נג'י אומר"יש ל כוח חזק אבל זה לא מספיק בשביל להרוג אותי.ביטול".נג'י מבטל את התקפה של אור.
[/quote]
"קדימה-כדור הילה!" אומר ואזרוק כדור הילה על נג'י בתקווה שאצליח.
-
[quote=שלמח''הם;1042524][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה קורא לספיל וסאלאמנס לבוא אליך.סאלאמנס עף אליך וספיל זוחל על הבטן שלו אליך.שניהם מגיים אליך במהירות.אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על כרברוס התשוש.הפוכדור פוגע בכרברוס.הוא נפתח ואז עוטף את כרברוס באור אדום חזק.כרברוס נכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז,לזוז,לזוז ואז הוא נעצר.לכדת כרברוס יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"יופי! כל הכבוד! הצלחנו!" אני אומר בגאווה לספיל ולסאלמנס,[/B]
[B]"ועכשיו בואו נמשיך לטייל באי הזה, נראה מה עוד נגלה.[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042312]
[B][COLOR="Green"]בר
איזה מתקפה?
-----------------------------
אתה מחליט להשתמש בטראפינץ' שיעזור לך להביס את שני הפיג'יוט.טראפינץ' יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בסופת חול חזקה ומפלג אותה לשנים לעבר שני הפסלים.סופות החול פוגעות בפסלים אך לא עושות לפסלים נזק רב.לפתע הפסלים נשברים ומהם יוצאים פיג'יוטים אבל שונים.האיש ברמקול אומר לך"אלו פיג'יוט זומבי עליך להביס אותם".טראפינץ' משתמש במהירות בחפיקרה לפני שהם יתקפו אותו.הוא חופר בור ונכנס אליו.שני הפיג'יוט זומבי עפים לעבר הבור ומשתמשים בניקור[/COLOR][/B][/QUOTE]
תבחר אתה סומך עליך :wink: אני לא רוצה הלתערב אתה מחליט
- - - -- - - - - - -- - - -
"קדימה טראפינץ' סופת חול מהר בתוך הבור שיכסה את הפתח בחול והם ישתמשו בניקור על החול והמקור של שניהם יתקע שם ולאחר מכן תצא מהבור ותשתמש בפצצות בוץ על שניהם" אגיד לטראפינץ'
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042524][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל שם את ידו קדימה ומנסה לעצור את הגילגול של ג'יודוד.טוטודיל בכול כוחו משתמש והוא מצליח לעצור את הגלגול של ג'יודוד בידו.ג'יודוד מופתע מזה שטוטודיל מצליח להעצור אותו רק עם שני ידו הקטנות.טוטודיל מרים את ג'יודוד למרות הכובד שלו ואז מעיף אותו לקיר של המכרה.ג'יודוד מתנגש בקיר ונפגע מזה קשה.לאחר מכן טוטודיל יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד.אקדח המים מביס את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד טוטודיל! רוצה להמשיך לטייל פה או שהתאוששת?" אשאל את טוטודיל ואם הוא ירצה להמשיך,אטייל איתו עוד במכרה ואם הוא ירצה ללכת אני אכניס אותו לפוכדור,אצא מהמכרה ואחפש פוקימונים שולפיקס יתאמן מולם.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל קופץ מאושר על הצעה שלך להמשיך להטייל במכרה.אתה מקשיב לטוטודיל.אתה משאיר אותו בחוץ וממשיך ללכת במכרה שאתם נמצאים בו.אתם רואים הרבה כורים במכרה.אחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה לקנות מכוש הוא עולה דולר אחד.עםהמקוש תוכל לכרות במכרה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא שלך.או שתוכל למכור כול חפץ בסוף המכרה בדוכן למכירות חפצים.אז תרצה מקוש?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טוב בחרתי מפולת סלעים
-----------------------------------
טראפינץ' משתמש בסופת חול על הבור שלו.סופת החול שלו מכסה את הבור שלו בחול ומגנה מפני הבור מן שני פיג'יוט הזומבי שתוקפים אותו.הם עפים לבור ומנקרים בחול.המקור שלהם נתקע בחול אך הם מצליחים לשחחר את המקור שלהם מהחול.לאחר מכן טראפינץ' יוצא בפתעה מן הבור ויורה פצצות בוץ לעבר שני הפיג'יוט זומבי.הם מצליחים להתחמק בקלות מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.שניהם פים לעבר טראפינץ' ותוקפים באס אווירי אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח שתפסת את כרברוס האדיר.אה שם את הפוכדור שלו בכיס שלך .אתה משאיר את ספיל ואת סאלאמנס מחוץ לפוכדורים שלהם וממשיך ללכת באי המיוחד.אתה מגיע לאי לאזור שבו נמצאים המבנים שלו.אתה רואה מבנה שרשום עלו"מכון".זה כנראה מכון האי לידו אתה רואה מרכז הפוקימונים של האי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה עוד פוקימונים רבים מיוחדים כמו דראגן,בסליק ופיג'יוט זומבי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה שטח הררי שבו יש הרים גבוהים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מכין כדור הילה ואז זורק את כדור הילה לעבר נג'י.נג'י שולח בעיטה לעבר כדור הילה ושובר אותו.נג'י אומר לכם"עזבו אין לככם סיכוי להביס אותי.היכולות שלכם לא מספיק חזקות בשביל להשמיד אותי.יש לכם 24 שעות מעכשיו למצוא את הבסיס הסודי שלי והשמיד אותי אחרת אתם תמותו וכול האי הזה יושמד בעוד 24 עות.בי ני משתגר למקום שלי".נג'י משתגר לבסיס שלו.אור אומר לך"להתראות ניהולך לבסיס שלו.אין לי מושג אחיפה הא אבל אני מחפש אותו".אור 'ופץ מהצוק ורוכב על הסאלאמנס שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד שלך בשביל שינוח קצת על הקרבות שהוא ערך.אתה מוציא במקום גאלאד את סאלאמנס שלך.סאלאמנס יוצא לקרב.הוא עף לעבר בסליקתופס אותו עם הפה שלו ותוקף אותו בלהביור.בסליק נפגע מהלהביור.סאלאמנס משליך את בסליק לים עם זעם דרקון שפוגע בו.אתה רואה שבסליק שרד את כול ובלחי שריטות.בסליק משתמש בעוקץ רעל.הוא יורה עוקץ רעל לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אוקי
-------------------------------
אתה נפרד מן הפרופסור.אוק אומרא לך"ביי נתראה כבר בעתיד".אתה יוצא מהמבדה ורץ למעבורת של העיר.אתה מגיע למעבורת אחרי 3 דקות של ריצה.שם אתה הולך לדוכן ורואה שיש אישה בדוכן.האישה נותנת לך כרטיס לספינה.אתה לוקח את הכרטיס ועולה לספיה עם עוד מלא מאמנים.הספינה מתחילה לזוז ואז הקפטן אומר לכם"הספינה תגיע לאי עוד חצי שעה עד אז תוכולו לדוג,להילחם נגד השני או לנוח"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042806][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד שלך בשביל שינוח קצת על הקרבות שהוא ערך.אתה מוציא במקום גאלאד את סאלאמנס שלך.סאלאמנס יוצא לקרב.הוא עף לעבר בסליקתופס אותו עם הפה שלו ותוקף אותו בלהביור.בסליק נפגע מהלהביור.סאלאמנס משליך את בסליק לים עם זעם דרקון שפוגע בו.אתה רואה שבסליק שרד את כול ובלחי שריטות.בסליק משתמש בעוקץ רעל.הוא יורה עוקץ רעל לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"סלאמנס תנופף בכנפיים שלך כדי שיחזור העוקץ רעל לעבר בסליק ואז תתקוף אותו בלהביור בכול הכוח שלך!"אומר לסלאמנס באושר ובעידוד.
-
[quote]ברוס
אתה מכין כדור הילה ואז זורק את כדור הילה לעבר נג'י.נג'י שולח בעיטה לעבר כדור הילה ושובר אותו.נג'י אומר לכם"עזבו אין לככם סיכוי להביס אותי.היכולות שלכם לא מספיק חזקות בשביל להשמיד אותי.יש לכם 24 שעות מעכשיו למצוא את הבסיס הסודי שלי והשמיד אותי אחרת אתם תמותו וכול האי הזה יושמד בעוד 24 עות.בי ני משתגר למקום שלי".נג'י משתגר לבסיס שלו.אור אומר לך"להתראות ניהולך לבסיס שלו.אין לי מושג אחיפה הא אבל אני מחפש אותו".אור 'ופץ מהצוק ורוכב על הסאלאמנס שלו.[/quote]
"חכה לי אור!אני גם רוצה להביס אותו!" אומר, אשבור את המיזוג ביני לבין לוקאריו,אחזיר אותו לפוכדור,אוציא את סייטר וארכב עליו לצד אור.