-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 11:47 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
אתה רואה שכניראה במחד יש מאגר פוקדורים של פוקימונים, עם לא תיכנס לשם אנשי הצוות יתפסו אותך. [/b][/quote]
אני נכנס לחדר ומשאיר את הדלת פתוחה כדי לא לעורר חשד. אני לוקח את אחד הפוקדורים, מתחבא מאחורי הדלת וזורק את הפוקדור
-
[b]
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
"צא ג'יאודוד תקוף בזריקת אבנים." אמר טוד והציא את הג'יאודוד שלו שהתחיל לזרוק אבנים על האנדומים, קאטפין תוקף בקרן בועות ומפוצץ את כל כדורי הצל, לפתע אתה רואה דלת אחת מיוחדת ניפתחת בצד והיא כניראה מובילה אל הבוס, "תקשיב אני העסיק אותם אתה תלך לחפש את הבוס, טוב?" שאל טוד. [/b][/quote]
"תודה" אני אומר לו וניכנס בדלת.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 11 2009, 11:01 PM
[b] [color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
אתה משחרר את כל האיווים, ואז אתה מנסה להוריד את באנירי מהתיקרה אבל אתה לא מצליח.
[/b][/quote]
אני מבקש מאווים שיעזרו לי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 02:35 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
כן, תקשיב תגוון קצת עם המתקפות על תתקוף באותה מתקפה כל הזמן יש לאקטופאף כמה מתקפות טובות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף תוקף באקדח מים אבל פליפר חומק הוא תוקף במקת כנף אבל אקטופאף חמק במהירות. [/b][/quote]
מכת חול לא משפיע עליו ודחיפה לא נראה לי יגיע עליו... אלא אם אני:
~~~~~~~~~~~~~
"אקטפאף מסך אור קדימה! ואז דחיפה בכל הכוח!" אומר לאקטופאף.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 12:49 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ תוקף באקדח מים פאנפי חומק בגילגול ואז תוקף במכה תחתי ופוגע חזק במדקיפ. [/b][/quote]
"השתמש בסטירת בוץ, מדקיפ! לאחר מכן, אקדח מים!" אני מצווה עליו.
-
[b] טוב לצערי בסוף אני לא אוכל לעשות את המרתון אבל אני אנסה להגיב הרבה.
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה רואה את אמא שלך היא מנסה לתקן את החשמל, כעבור כמה זמן היא מתקנת את החשמל ואתה רואה הכל שוב, לפתע אתה שומע קולות מהחדר שלך.
[/b][/quote]
אני רץ מהר לחדר שלי
-
[color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
לפני שאתה זורק את הפוקדור אתה רואה שלכל פוקדור יש מגן מוזר ובשביל לפתוח את הפוקדור צריך להורד את המגן וצריך בשביל זה מפתח כדי לפתוח את המנעול, אתה רואה שכל הפוקדורים עם מגן חוץ מאחד שנימצא במין קופסא שכתוב עליה "נא לא לגעת חפץ מסוכן" אתה רואה שנפוקדור הוא שחור ויוצא ממנו מן עשן מוזר.
אתה רץ במהירות לא מבזבז זמן, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאיפה שטוד נילחם אתה שומע אותו צורח אבל לפתע הדלת ננעלת, לפתיע מן התקרה יוצאים מכשירים מוזרים שמתחילים לפזר גז מרדים.
[color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
האייוים מנסים לשחרר את באנירי מהדבק שעל התקרה אבל לא מציליחים היא דבוקה חזק מדי.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
פליפר תוקף במכת כנף וברגע שהוא מתקרב אקטופעף תוקף במסך אור ומסנוור את פליפר, ואז אקטופאף תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע בפליפר חזק.
[color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מתקדם לעברו של פאנפי ותוקף את פאנפי בסטירת בוץ ופוצע אותו, פאנפי מתעושש במהירות הוא חומק בגילגול ממתקפת המים של מדקיפ ואז תוקף בחבטה בכל הכוח ופוצע את מדקיפ.
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה חוזר לחדר שלה לפתע אתה רואה שמשהו זז לך מתחת לשמיכה, זה טריקו הוא מאוד מפוחד.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 12 2009, 08:00 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מתקדם לעברו של פאנפי ותוקף את פאנפי בסטירת בוץ ופוצע אותו, פאנפי מתעושש במהירות הוא חומק בגילגול ממתקפת המים של מדקיפ ואז תוקף בחבטה בכל הכוח ופוצע את מדקיפ. [/b][/quote]
"קדימה מדקיפ, אל תוותר, השתמש בסטירץ בוץ כלפי הקרקע על מנת ליצור בורות ואז תמלא אותם במים!" אני מצווה עליו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 11 2009, 11:40 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
"צא צ'ארונכור על קולי" אמרה מירי והוציא את הצ'ארונכור המפורסם שלה, הוא תוקף בעל קולי ופוגע חזק בארבוק ובמאק.
"למדתי אותתו לשלוט בצרחה שלו ובעל קולי שלו" אמרה מירי.
[/b][/quote]
"נהדר!" אני אומר ומחייך חיוך קטן.
"טוב טוטודייל, תנשך את ארבוק, ובאמצע הנשיכה תשתמש עליו באקדח מים!"
-
[b]
אתה רץ במהירות לא מבזבז זמן, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאיפה שטוד נילחם אתה שומע אותו צורח אבל לפתע הדלת ננעלת, לפתיע מן התקרה יוצאים מכשירים מוזרים שמתחילים לפזר גז מרדים. [/b][/quote]
"קאטפין מהר תצור סביב הפנים שלי בועה כך אני לא אנשום ואז חזור!" אני אומר במהירות ומוציא אותו מהפוקדור.
-
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
פליפר תוקף במכת כנף וברגע שהוא מתקרב אקטופעף תוקף במסך אור ומסנוור את פליפר, ואז אקטופאף תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע בפליפר חזק. [/b][/quote]
"כל הכבוד, עכשיו דחיפה בשיא הכוח שוב!!!!" אומר לאקטופאף
-
[b] [color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה חוזר לחדר שלה לפתע אתה רואה שמשהו זז לך מתחת לשמיכה, זה טריקו הוא מאוד מפוחד. [/b][/quote]
אני מוריד את השמיכה ומחזיק את טריקו
"אין לך ממה לפחד, אנחנו חברים" אני אומר
-
[b] [color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
לפני שאתה זורק את הפוקדור אתה רואה שלכל פוקדור יש מגן מוזר ובשביל לפתוח את הפוקדור צריך להורד את המגן וצריך בשביל זה מפתח כדי לפתוח את המנעול, אתה רואה שכל הפוקדורים עם מגן חוץ מאחד שנימצא במין קופסא שכתוב עליה "נא לא לגעת חפץ מסוכן" אתה רואה שנפוקדור הוא שחור ויוצא ממנו מן עשן מוזר. [/b][/quote]
אני ניגש אל הפוקדור וזורק אותו לעבר הדלת
-
[b]מחר יהיה מרתון אבל לא סתם מרתון יהיה גם אוונט, יהיה אוונט מטאורים מגניב במיוחד, מי שלא יגיב לפחות 15 תגובות מחר מבחינתי לא במשחק שלי, עם יש לכם סיבה למה אתם לא יכולים להגיב שלחו לי בפרטי.[/b]
[color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה לא אבל בכל פעם פאנפי תוקף אותו במכה תחתית כדי להפריע לו ומדקיפ לא מצליח לתקוף.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל ארבוק חומק הוא מתשמש בזנב שלו ותופס את טוטודייל ותוקף בקשירה, לפתע אתה רואה שטוטודייל מתחיל להחנק, לפתע אתה רואה שמאק תוקף את צ'ארונכור במכת גוף ומוחץ את צ'ארונכור חזק מאוד.
קאטפין לא מצליח ליצור את הבועה שתגן עליך כי כל האוויר מלא גז והבועה מלא פחמן דו חמצני שאי אפשר לנשום אותו, לפתע אתה רואה שהדלת של חדר הבוס ניפתחת היא לא רחוקה ממך.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף תוקף בחבטה ופוגע חזק בפליפר, פליפר חוזר לראות ותוקף בסופה ומעיף את אקטופאף על הברזלים של הספינה האטופאף ניראה חלש מאוד.
[u][color=blue][i][b]TreeCko[/b][/i][/color][/u]
טריקו קופץ מן הידיים שלך ומתחבא מתחת למיטה שלך.
[color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
לפתע מן הפוקדור יוצא צל מוזר, לפתע הוא עובר דרך אחד הקירות ולפתע יוצא מהקיר שהוא עובר דרכו יוצא אש פתאום ואז הקיר מתחיל להתפרק, לפתע אתה שומע את אנשי צוות DS צעקים בבהלה ,"הוא השתחחר תברחו לפני שהבניין יקרוס עלינו!" צעקו השניים שברחו מן המקום במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b]
קאטפין לא מצליח ליצור את הבועה שתגן עליך כי כל האוויר מלא גז והבועה מלא פחמן דו חמצני שאי אפשר לנשום אותו, לפתע אתה רואה שהדלת של חדר הבוס ניפתחת היא לא רחוקה ממך. [/b][/quote]
'נהדר' אני חושב לעצמי ומתחיל לרוץ יחד עם קאטפין לעבר הדלת.