-
תמיר
לאחר כנסיעה של חצי שעה אתה מבחין בתמרור שאומר שיצאתם מהכביש המהיר, ואתה רואה שכעת יש בניינים. אתה מבחין שעל הקיר של האוטובוס יש מפה של המסלול שלו, ואתה מבחין שכרגע עצרתם בתחנה שקוראים לה "רחוב הפוכדור" אתה שם לב שיש תחנה ליד מרכז הפוקימונים וליד המכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 02:40 PM
[b] תמיר
לאחר כנסיעה של חצי שעה אתה מבחין בתמרור שאומר שיצאתם מהכביש המהיר, ואתה רואה שכעת יש בניינים. אתה מבחין שעל הקיר של האוטובוס יש מפה של המסלול שלו, ואתה מבחין שכרגע עצרתם בתחנה שקוראים לה "רחוב הפוכדור" אתה שם לב שיש תחנה ליד מרכז הפוקימונים וליד המכון. [/b][/quote]
'נראה לי שכדאי לעצור ליד מרכז הפוקימונים,כדי לרפא את דנספרס ואת כל הפוקימונים האחרים' אני חושב לעצמי ומחכה עד שנגיע לתחנה של מרכז הפוקימונים,שם אני יורד.
-
[quote][b]טום
אלקיד עוקב אחריכם, ואתם בקלות מוצאים את היציאה מהעבדה וכעת אתם בחוץ, בעיר זרנטל.[/b][/quote]
"אז מה אלקיד, אנחנו יוצאים למסע שלנו אה?" אני אומר בהתרגשות וקורץ לאלקיד.
"שמעתי שאינטורה הוא מחוז מיוחד.. ואין לי מושג עוד איזה פוקימונים יש באיזור.." אני אומר מבולבל..
"אז מה אלקיד רוצה ללכת לחפש פוקימונים?" אני שואל אותו ומתחיל ללכת לכיוון הדרך לעיר מרוול
-
תמיר
לאחר זמן קצר האוטובוס עוצר ליד מרכז הפוקימונים ואתה יורד משם.
טום
הוא לא מוזר מהבחינה הזו, אם אי פעם נגיע לסוף המשחק, אז תדע
--
אתה יוצא מכיוון זרנטל לעבר מרוול. זה יכול להיות סיפור נהדר לבעיית תנועה, אבל אני אוותר על זה עכשיו. אתה פוגש בדרך זיגזגון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 08:41 AM
[b] יוסי
לסיים את הקרב זה לא פקודה סבירה במשחק הזה, משום שהשופט/מאמן שני/אתה קובע מתי הקרב יסתיים.
--
טיילו משתמש בניקור ופוגע בבאגון, שאז קופץ נוגח בו ומטיח אותו על האדמה. טיילו מצליח לקום וממריא שוב, אבל הוא בהחלט נראה עייף בהרבה מכפי שהוא היה קודם. [/b][/quote]
''באגון, נראה לי שהגיע הזמן לזרוק את הפוקדור.'' אומר ואזרוק על טיילו פוקדור ריק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 17 2009, 10:08 PM
[b] נאור
אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואז אתה הולך למכון. המכון נראה קצת פגוע, הדלת קצת שבורה, שאריות של סרטים משטרתיים סביבה. בכל אופן על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת'"
[/b][/quote]
אכנס למכון ואחפש את מאמן המכון.
-
יוסי
טיילו נכנס פוכדור והפוכדור מתנונדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת טיילו יעודכן מיד.
נאור
לפני שאתה נכנס למכון שומר עוצר אותך.
"למה באת? קודם כל קח חמש צעדים אחורה, היה כאן אירוע פלישה אתמול" הוא אומר. אתה מבחין גם שהוא נראה פגוע קצת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 03:20 PM
[b] יוסי
טיילו נכנס פוכדור והפוכדור מתנונדנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת טיילו יעודכן מיד.
[/b][/quote]
''יש! לכדתי טיילו!'' אומר ואחזיר את באגון לפוקדור שלו.
לאחר-מכן, אמשיך בדרכי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 03:30 PM
[b] תמיר
לאחר זמן קצר האוטובוס עוצר ליד מרכז הפוקימונים ואתה יורד משם. [/b][/quote]
אני נכנס למרכז הפוקימונים,ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים(בהנחה שזה כמו במשחקים,כי שחכתי איך זה אצלך במשחק),ובינתיים מחפש מישהו עם פוקימונים די חלשים כדי להתאמן נגדו עם דאנספרס
-
[b]שם:אנטו[/b]
[b]צורת פנייה:אנטו[/b]
[b]גיל:13[/b]
[b]אופי:שקט לא מדבר הרבה אוהב להתאמן חרוץ ובישן.[/b]
[b]רקע:אנטו נולד למישפחה ממוצעת אמא שלו הייתה מתאמת ואבא שלו מאמן פוקמונים ידוע יום אחד אנטו יצה לטיול בעיר וראה בטלויזיה שליד חנות החשמל קרב פוקמונים זה היה צ'רמיליון נגד ארקנין אנטו נידהם מהכוח של הפוקימונים ויופים באותו יום אנטו אמר לאבא שלו שהוא רוצה לצת למסע פוקימונים אבא של אנטו אמר לו שבגיל 13 הוא יצה למסע.
ליפני שלוש שנים אבא של אנטו ביקשו מימנו ללכת לחפס את גריי (דודו)אנטו הלך לבית שלו וגריי נתן לו פוקדור ואמר לו שיתן את הפוקדור לאבא שלו בדרך חזרה שני ביריונים תפסו אותו ואמרו לו שיתן להם את הפוקדור,אנטו לא הסכים ואמר "הפוקדור הזה של אבא שלי אני לא יתן לכם אותו" הביריונים הוציאו מקל ונתנו לו מכות לאחר דקה בן אדם בעל מסחה אמר לצ'ריזרד שלו ליתקף אותם הוא שלך להביור וגירש את הביריונים אנטו מיצמץ לשניה והבן אדם נעלם,אנטו רץ הביתה שכולו ספוג דם ונתן לאבא שלו את הפוקדור אבא של אנטו שאל אותו מה כרה אבל אנטו לא סיפר לו.
היום אנטו יוצה למסה הפוקימונים שלו.[/b]
[b]פוקימון:צ'נמנדר[/b]
[b]בקשות:המון פוקמונים ושני חברים למסע.[/b]
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b]
[b]תמונה:בעל עניים חומות סער שחור (כמו של ססק'א מנארוטו) ורזה.[/b]
מצטער על שגיאות הכתיב.
-
יוסי
אתה ממשיך לכיוון מרוול, כשאתה פוגש בדרך סנטרט ליד איזה עץ או משהו.
תמיר
כן אצלי זה הגיוני כזה.
--
כשאתה מוסר לאחות ג'וי את הפוכדורים אז היא סופרת אותם לרגע
"יש לך יותר מ6. אני מבינה שלא הייתה לך ברירה בדרך, אבל יש חוק האוסר על יציאה מהעיר עם יותר מ6 פוקימונים, פרט לאנשים מורשים. לא ממש אוכפים את זה, אבל לך תדע. תצטרך לאחסן את מאחד מהם איפשהו." היא אומרת.
נאטו
חברים למסע לא יהיו לך, אבל כן יהיו אנשים שתפגוש מפעם לפעם שיעזרו לך (זה כתוב באחת מההערות הרבות של המשחק בדף הראשי).
רשום
התחל בזמנך החופשי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 08:16 AM
[b] [u][b][color=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/color][/b][/u]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול). [/b][/quote]
אני יוצה מהבית לפרופסור כדי לקבל את הפוקימון שלי.
-----------------
אנטו לא נאטו
-
[quote][b]טום
אתה יוצא מכיוון זרנטל לעבר מרוול. זה יכול להיות סיפור נהדר לבעיית תנועה, אבל אני אוותר על זה עכשיו. אתה פוגש בדרך זיגזגון. [/b][/quote]
"אז מה אלקיד, אתה מוכן לקרב הראשון שלנו?" אני אומר לו בביטחון.
"טוב, אז ככה, אני רוצה שתרוץ אליו ותתקל בו בכל הכוח, למתקפה הזאת קוראים התקלות, קדימה ! "
-
אנטו
כן, טעות שלי.
--
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בעולם הפוקימונים"
טום
מתקפות כאלה לא דורשות הסבר. זה מתקפה שאופן הביצוע שלה ברור מאליו מהשם, ולא דורש מיומנות של הפוקימון.
--
אלקיד רץ לכיוון זגזגון ופוגע בו בהפתעה. זיגזגון משתמש בנשיכה ופוגע באלקיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 06:24 PM
[b] אנטו
כן, טעות שלי.
--
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בעולם הפוקימונים"
[/b][/quote]
אני נכנס ומחפש את הפרופסור.