[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משחק במחבואים כאשר פתאום מתפרץ על סטרביה עם נשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה לא מחכה ומתקיף במתקפת כנף .[/B][/COLOR]
"קדימה נשיכה וישר גלגל להבה בכל הכוח"
Printable View
[COLOR=darkred][B]ארקניין משחק במחבואים כאשר פתאום מתפרץ על סטרביה עם נשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה לא מחכה ומתקיף במתקפת כנף .[/B][/COLOR]
"קדימה נשיכה וישר גלגל להבה בכל הכוח"
[quote=ErWiN;613346]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אני מאמין שאתה יודע מה זה 'אקדח מים ' וכ'ו. אבל בסדר.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה צועד לעבר המכון ואתה מגיע,אתה עומד מול פתח המכון ואתה נכנס[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שם פוקימונים מעופפים ואת מנהיג המכון פאניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i41.tinypic.com/24c8i2w.png[/IMG][/B][/COLOR][/quote]
"אתה מנהיג המכון? אם כן, אני מאתגר אותך לקרב!" אני אומר לו בתקיפות ונחישות.
[quote=ErWiN;613346][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא לא נכנס לשריון בסוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול משתמש בזנבו ועולה לגובה ומטפס על גבו של פידג'יוטו ,הוא נושך כל כנף של פיג'יוטו כאילו היה סטייק אימתני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מאבד חיים וגם את שיווי המשקל ,"פידג'יוטו! תרסק את וורטולטול באדמה!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו אוחז עם רגליו בוורטולטול ומחזק אחיזה הוא יורד למטה בחוזקה ומטיל את וורטולטול באדמה!!!!! ווורטולטול מאבד את כל החיים שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קרב מעולה ווטרטרטל, חזור" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור,
"עכשיו זה תורך קווילאבה!, צא הנה ותשתמש בגלגל להבה מהיר ומיד לאחר מכן תתחפר באדמה!" אני קורא ומשחרר את קווילאבה מהפוכדור.
[quote=ErWiN;613346]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]תהנה ואני יודע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מחפש את מגדל העיר ואתה מוצא מין מגדל נמוך יחסית ונכנס לתוכו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה לא רואה שם אף אחד...[/B][/COLOR]
[/quote]
לא כי פשוט לא החזרת לי תשובה בה"פ אז חשבתי שלא קיבלת את זה
"מה? איך זה יכול להיות? הפרופסור אמר לי שזה כאן" אומר ואחפש בכל זאת סימן למישהו ואם לא אמצא אצא מהמגדל ואחפש עוד מגדל
[COLOR=purple][B]אתה ממשיך לחפש ואתה בודק אם יש מישהו במגדל[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה יוצא מהמגדל ומתבונן סביב ואתה שומע מהמגדל פתאום משהו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"היי מישהו חיפש אותי?" שואל אותך איש זר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס ואתה רואה שהוא חשוך לגמרי ... הוא מתקרב ואז אתה רואה את![IMG]http://i50.tinypic.com/25zmcsy.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא במהירות מהפוכדור וישר מקשיב לפקודה שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מתקיף בגלגל להבה מהיר את פידג'יוטו ,פידג'יוטו נופל מהגלגל להבה ונשרף.קווליאבה חופר בור ונכנס לאדמה עם חפירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוצא את קוולאבה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]"כן זה אני" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגיע לשם השופט והוא אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"הקרב הזה 3 על 3 ,כל החוקים תקפים" אומר לך השופט.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]מתקפת הכנף של סטרביה פוגעת בארקניין ,שישר מגיב עם גלגל להבה אימתני ונשיכה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אך סטרביה נעלם כאילו לא היה ביחד עם אובך חזק שמפיץ.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה מגיח משום מקום עם מתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!!!" אומר פאניין כאשר הוא עף במהירות מוריד לעצמו קצת חיים ונותן את המוות לארקניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]נלחמת כבר נגד פידג'יוטו ונוקטאול?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקראוו משתמש באובך ישיר ולאחר מכן צל לילה שמוריד לסטרביה חיים ואת רמת ההגנה באופן משמעותי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחייך[/B][/COLOR]
[quote=ErWiN;614351][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה ממשיך לחפש ואתה בודק אם יש מישהו במגדל[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה יוצא מהמגדל ומתבונן סביב ואתה שומע מהמגדל פתאום משהו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"היי מישהו חיפש אותי?" שואל אותך איש זר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס ואתה רואה שהוא חשוך לגמרי ... הוא מתקרב ואז אתה רואה את![IMG]http://i50.tinypic.com/25zmcsy.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"וואו זה ברוק!המגדל הכי טוב שיש" אומר בהתרגשות וארוץ אליו ואומר לו תוך כדי שאני לוחץ לו את היד "אני קני נעים מאוד ופרופסוןר רואן אמר שאפגוש פה במגדל מישהו שיוכל לעזור לפוקימון שלי טדאורסה ללמוד מתקפות אז אני מניח שזה אתה וואו אני ממש שמח לפגוש אותך!" אומר לו בהתרגשות
[QUOTE=ErWiN;614351][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]נלחמת כבר נגד פידג'יוטו ונוקטאול?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקראוו משתמש באובך ישיר ולאחר מכן צל לילה שמוריד לסטרביה חיים ואת רמת ההגנה באופן משמעותי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחייך[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן , וזה הפוקימון האחרון שנשאר לי
--------------------------
"לא הפעם פאניין!" אומר ואחייך גם אני
"מארקרו השתמש בהבטחה ואז בצל לילה !" אגיד לו ואתחיל לצחקק .
[quote=ErWiN;614351]
[COLOR=blue][B]"כן זה אני" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגיע לשם השופט והוא אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"הקרב הזה 3 על 3 ,כל החוקים תקפים" אומר לך השופט.[/B][/COLOR][/quote]
"בסדר גמור" אני אומר להם ותופס את מקומי בזירה "אני אתחיל עם מאנצל'קס! צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה.
מצטער שאני לא מצטט כי אז זה יצא לי מהדף
--------
"אוקיי סטארביה צא החוצה תשתמש במתקפת כנף וישר מתקפה מהירה"
[quote=ErWiN;614351]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא במהירות מהפוכדור וישר מקשיב לפקודה שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מתקיף בגלגל להבה מהיר את פידג'יוטו ,פידג'יוטו נופל מהגלגל להבה ונשרף.קווליאבה חופר בור ונכנס לאדמה עם חפירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוצא את קוולאבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[/quote]
"יופי קווילאבה!, עכשיו, תגיח בהפתעה מהאדמה ותקוף את פידג'יוטו בשריטה ועוד הפעם גלגל להבה!, צא!" אני שואג.
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא בהתפעה רבה עם שריטה ומוריד לפידג'יוטו חיים לאחר מכן שואב את עצמו ומכין גלגל להבה חזק ככל האפשר ומשגר את הלהט של עצמו לעבר פידג'יוטו שמקבל זעזוע קטן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו נופל והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נגד מי נלחמת כבר מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נגד מי נלחמת מהפוקימונים של פאניין ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה יוצא לקרב הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר סטארביה מתקיף במתקפת כנף ומוריד לסטרביה של פאניין מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן מתקפה מהירה של סטרביה על סטרביה של פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחכה שישיב מלחמה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מוציא את מאנצ'לקס ראשון לקרב המכון ואתה רואה שפאניין מחייך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מגניב" הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i45.tinypic.com/16iic9c.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הקרב הזה מגיע לשיאו כאשר סטרביה משתמש בהסתערות ציפור חזקה שמורידה ומנחיתה את מרקרוו לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך מארקרוו משתמש בצל לילה ובהטבחה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה נופל גם הוא. שני הפוקימונים מתאבקים על חייהם כאשר הם גוססים אט אט ,ופתאום סטרביה מתרסק והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נעים גם לי " הוא אומר לך באדישות[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קני.. מה תרצה ללמד את טדיאורסה שלך בדיוק?" שואל אותך ברוק[/B][/COLOR]
[quote=ErWiN;615477\
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/color]
[COLOR=purple][B]"נעים גם לי " הוא אומר לך באדישות[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קני.. מה תרצה ללמד את טדיאורסה שלך בדיוק?" שואל אותך ברוק[/B][/COLOR][/quote]
אני משלם 10 שקל בשביל 20 דקות מחשב אז אני אוכל להיות קצת פעיל
אוציא את טדיאורסה מהפוכדור ואחזיק אותו ואלטף אתראשו בעדינות ואומר "תכננתי שהוא יתפתח אני אלמד אותו אגרוף קרח,ציפורן צל,פיצוץ ממוקד וריקוד חרבות אבל מה אתה חושב יתאים לטדיאורסה?" אשאל אותו
[quote=ErWiN;615477][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הקרב הזה מגיע לשיאו כאשר סטרביה משתמש בהסתערות ציפור חזקה שמורידה ומנחיתה את מרקרוו לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך מארקרוו משתמש בצל לילה ובהטבחה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה נופל גם הוא. שני הפוקימונים מתאבקים על חייהם כאשר הם גוססים אט אט ,ופתאום סטרביה מתרסק והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/quote]
"היה קרב מעולה , תודה רבה מארקרו היית אדיר !" אגיד לו ואכניס אותו לפוקדור .
"אז בסופו של דבר אתה כן צריך להפרד מתג מכון אחד .
אני חושב שזה היה שווה את זה , לא ?" אשאל את פאניין .
[quote=ErWiN;615477][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא בהתפעה רבה עם שריטה ומוריד לפידג'יוטו חיים לאחר מכן שואב את עצמו ומכין גלגל להבה חזק ככל האפשר ומשגר את הלהט של עצמו לעבר פידג'יוטו שמקבל זעזוע קטן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו נופל והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נגד מי נלחמת כבר מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[/quote]
פידג'יוטו... והתגובה שלי מיותרת עכשיו, שכחת לומר מי הוא מוציא, שים לב...
~~~~~~~~~~~~
"נו, תוציא כבר את הפוקימון הבא שלך" אני אומר לו בעצבנות, כועס על ההתעכבות שלו.
[COLOR=darkred][B]נגד מי נלחמת מהפוקימונים של פאניין ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה יוצא לקרב הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר סטארביה מתקיף במתקפת כנף ומוריד לסטרביה של פאניין מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן מתקפה מהירה של סטרביה על סטרביה של פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחכה שישיב מלחמה[/B][/COLOR]
"תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מהמתקפה וישר תחסל אותו עם סופת אויר ומתקפה מהירה"