-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699020][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B][/quote]
"חזור הרקרוס, בוא נלך לראות מה זה הפיצוץ הזה" אמרתי למרק.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק שומע אותך ואמר"יאללה בוא" ואתם הולכים למקור הפיצוץ.אתם מבינים שהוא בה מהחדר שהיה חסום לפני רגע.כעבור דקה של הליכה אתם מגיעים לחדר ורואים שם:את גראדון בשראות כלוא.3 אלטרודים ופיקאצ'ו,5חברי צוות ניוטק וחברצוות ניוטק שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr176.png[/IMG] שנראה הוא המפקד וארי על מה שקורה פה.הם מבחינים ותוקפים אותכם במכות ברק[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699001][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מצליח שוב להתחמק ומשתמש בדחיפה. אך פלאסאל מתחמק מזה בקלות. ריין אומר"אם אתה רוצה שאני יעזור לך בקרב בסדר גמור.צא דונפן תשתמש במקפת גיגול חזקה ביותר ותבס את הפלאסאל הזה." דונפן יוצא ומשתמש במקפת גיגול מהירה.הוא הופך לכדו מהיר וופלאסאל לא מצליח להתחמק ונפגע ומובס ניצחתם בקרב.החיל מחזיר את פלאסאל ואומר לכם"זה לא פייר אנו עוד נתראה והשוב"החיל בורח מהמקום[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ"היתה טוב" ולריין"תודה על העזרה רין"
-
[QUOTE=Eustass Kid;699020][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד חברה תחזרו!" אני אומר וממשיך בדרכי 'אני צריך לקנות פוקדורים טובים יותר...'
-
[quote=Eustass Kid;699035][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק שומע אותך ואמר"יאללה בוא" ואתם הולכים למקור הפיצוץ.אתם מבינים שהוא בה מהחדר שהיה חסום לפני רגע.כעבור דקה של הליכה אתם מגיעים לחדר ורואים שם:את גראדון בשראות כלוא.3 אלטרודים ופיקאצ'ו,5חברי צוות ניוטק וחברצוות ניוטק שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr176.png[/IMG] שנראה הוא המפקד וארי על מה שקורה פה.הם מבחינים ותוקפים אותכם במכות ברק[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס וטרטויג!, תוציא אתה גם מרק 2 פוקימונים ותלחם מולם" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צ'ימצ'אר וגליסקור חוזרים לפוכדור שלהם.אתה מחפשחנות פוכדורים ולאחר3 דקות של הליכה וחיפוש אתה מוצא חנות ואתה ניגש אל המוכרת ואומר לה"אפשר לקנות פוכדורים כמהז העולה" המוכרת עונה לך"פוכדור רגיל 1000$ דאסק בול 2000$ ואולטרה בול 3000$ ומאסטאר בול 5000$ אזבמה תבחר אני מקווה שיש לך הרבה כסף בשביל הפוכדורים האלוכיזה הרבה כסף ך 5פוכדורים [/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
ריין אומר לך"גם אתה היית טוב .טוב זה היה אימון טוב אז לאן נלך עכשיו למכון אניחושב שאתה מוכן ותצליח להביס את כרינדוס של המאמן המכון.או שנלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ואז למכון כי אני חושב שסיימנו פה צוות ניוטק ברח והחילים אלו היו חלשים מאוד.אז לאן בחרת תומר ללככת[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699105][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס השתמש באגרוף ממוקד לפיקאצ'ו אחד ואז שבירת לבנים לפיקצ'ו השני, טרטויג השתמש בשוטן גפן על הפיקאצ'ו השלישי" אני אומר לשניהם.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
הרקרוס מקשיב לך וגם טרטויג.הרקרוס יוצא באגרוך ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ופוגע קשה בפיקאצ'ו 1 ומובס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה ופגעת בפיקאצ'ו ה2 וגם מביסה אותו. טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפיקאצ'ו האחרון שגם הוא מובס בקרב.כל החילים בורחים חוץ מהאחד הוא אומר לכם"היי שמי סירוס הגיע זמן שתומתו יפה שהצלחת להביס את חילי עכשיו בוא נראה אותכם מבסים אותי ילדים חוצפנים"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699123][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרקרוס מקשיב לך וגם טרטויג.הרקרוס יוצא באגרוך ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ופוגע קשה בפיקאצ'ו 1 ומובס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה ופגעת בפיקאצ'ו ה2 וגם מביסה אותו. טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפיקאצ'ו האחרון שגם הוא מובס בקרב.כל החילים בורחים חוץ מהאחד הוא אומר לכם"היי שמי סירוס הגיע זמן שתומתו יפה שהצלחת להביס את חילי עכשיו בוא נראה אותכם מבסים אותי ילדים חוצפנים"[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נלחם מולו מרק תחזיר פוקימון אחד וגם אני יחזיר" אני אומר לו ומכניס את טרטויג.
-
[B][COLOR="Red"]הודעה המשחק שלי חוגג חודש היום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אני אשיר את באטארפי ואת סנשרו אני יחזיר" הוא מחזיר את שנשרו ואת את טרטויג .מרק אומר לסירוס"בוא נראה אותך מביס עם פוקימון אחד את שנינו אנו נביסאותך בקלות כמו שאתה חושב."סירוס אומר"איןביעה אני אלחם נגכם 1 נגד 2. צא ארבוק תלמד אותם לקח"ארבוקיוצא ותוקך בעוקץ רעל אותכם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;699105][B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צ'ימצ'אר וגליסקור חוזרים לפוכדור שלהם.אתה מחפשחנות פוכדורים ולאחר3 דקות של הליכה וחיפוש אתה מוצא חנות ואתה ניגש אל המוכרת ואומר לה"אפשר לקנות פוכדורים כמהז העולה" המוכרת עונה לך"פוכדור רגיל 1000$ דאסק בול 2000$ ואולטרה בול 3000$ ומאסטאר בול 5000$ אזבמה תבחר אני מקווה שיש לך הרבה כסף בשביל הפוכדורים האלוכיזה הרבה כסף ך 5פוכדורים [/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
ריין אומר לך"גם אתה היית טוב .טוב זה היה אימון טוב אז לאן נלך עכשיו למכון אניחושב שאתה מוכן ותצליח להביס את כרינדוס של המאמן המכון.או שנלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ואז למכון כי אני חושב שסיימנו פה צוות ניוטק ברח והחילים אלו היו חלשים מאוד.אז לאן בחרת תומר ללככת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה נראה לי יקר מידי יש לי רק 4000$" אני אומר וממשיך בדרך (שהמשחק יזכה לחודש הבא!)
-
[quote=Eustass Kid;699137][B][COLOR=red]הודעה המשחק שלי חוגג חודש היום[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"בסדר אני אשיר את באטארפי ואת סנשרו אני יחזיר" הוא מחזיר את שנשרו ואת את טרטויג .מרק אומר לסירוס"בוא נראה אותך מביס עם פוקימון אחד את שנינו אנו נביסאותך בקלות כמו שאתה חושב."סירוס אומר"איןביעה אני אלחם נגכם 1 נגד 2. צא ארבוק תלמד אותם לקח"ארבוקיוצא ותוקך בעוקץ רעל אותכם[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס התחמק ותשתמש באגרוף ממוקד על ארבוק".
-
כינוי: DoR_Rod
שם במשחק:דור
רקע: כשדור היה קטן הוא היה מאוד סקרן ואף פעם לא נרטע מהביטוי "הסקרנות הרגה את המיאו". כאשר דור גדל,הוא נהיה הרבה פחות סקרן ואולי אפילו להפך,עצלן. יום אחד התעורר דור משנתו בעוד הוא מזועזע מצעקה גדולה. דור רץ מהר אל כיוון הצעקה והוא שם לב לאמו שבוכה. דור רץ אל אימו ושאל אותה מה קרה. אימו אמרה לו שהוא צריך לצאת מחר למסעו הארוך והיא תראה אותו רק בטלוויזיה או במחשב. דור לא ידע אם לשמוח כי מחר הוא יוצא למסעו או שלהיות עצוב כי הוא נפרד מאימו. מאז היום הזה,שהיה רק לפני שהוא יצא למסעו,דור נהיה שוב סקרן וממש לא עצלן. רק כדי לשמח את אימו לפני שילך מביתו. יום למחרת,כשדור קיבל את המכתב,הוא אמר לאימו שזהו,זה היום לצאת למסע הגדול! אימו נרגשה קצת ואפילו עשתה חיוך קטן ודור לקח כל מה שהוא צריך ויצא מהר.
מחוז: מחוז האש
פקימון התחלתי: סינדקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: אוכל לפוקימונים,שתייה,חבל,פנס,שק שינה,ארנק לכסף.
הערות/בקשות: אין
-
דור רקע מצוין רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של ארבוק ותוקף באגרוף ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ועומד לפגוע בארבוק.אבבל ארבוק מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.מרק אומר"באטארפי כנף ברזל"באטארפי משתמש בכנף ברזל וכנפיו הופכים למתכת.ארבוק לא הצליח להתחמק מהכנף ברזל ונפגגע קצת מהתקפה.סירוס אומר לארבוק"עוקץ רעל על שניהם"ארבוק משתמש בעוקץ רעל ומפיו יוצאעוקץ רעל שעומדלפגוע בהרקרוס ובבאטארפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס תודה
המוכרת אומרת לך" מצטער אבלזה המחירים אין שום הנחות למאמנים מתחילים"אתה ממשיך בדרכך ורואה דסקלופ עצבני מאוד.אתה מבין שהוא האבא של הדסקל הבסת ממש לפני כמהדקות. הוא רואה אותך ועוד יותר מתעצבן.הוא שולח אליך בלי הפסקה כדוריצל.מתוך היד של דסקלופ יוצאים כדורי צל.למזלך אתהמצליח להתחמק מהם ומוצא מסתור מאוחרי אבן גדולה אך דסקלופ ממשיך לירות עליך כדורי צל בלי הפסקה [/COLOR][/B]