בוקר טוב כולם!
עומר אני מרכיב לדוד דק ואני צריך בשביל אחד הקלפים שיהיה לי אפשרות למחוק קלף אחד משלי בכל טור אתה מכיר קלף כזה או שאפשר בלי קלף?
Printable View
בוקר טוב כולם!
עומר אני מרכיב לדוד דק ואני צריך בשביל אחד הקלפים שיהיה לי אפשרות למחוק קלף אחד משלי בכל טור אתה מכיר קלף כזה או שאפשר בלי קלף?
יופי נראלי אני מצליח לברוח לאיזה חבר וליהיות אצלו !!!
[quote=duel master;1239597]בוקר טוב כולם!
עומר אני מרכיב לדוד דק ואני צריך בשביל אחד הקלפים שיהיה לי אפשרות למחוק קלף אחד משלי בכל טור אתה מכיר קלף כזה או שאפשר בלי קלף?[/quote]
לא הבנתי
אוף אני לא יכול להיפגש איתו... למה העולם שונא אותי ?!
יש לו איזה מפלצת שההתקפה שלה היא כמו מספר המפלצות שנמחקו כפול 1000 אז אני צריך קלף למחוק מפלצות אתה מכיר אחד כזה?
אלון אם החדר שלך קרוב לכניסה ויש לך מאריכי Usb תחבר מצלמת אינטרנט שים מול הכניסה או קרוב ואני אביא לך תוכנה שתראה דרכה מי נכנס(אבל הבעיה שהיא תראה תמצלמה טוב תחשוב לבד :))
[quote=duel master;1239602]יש לו איזה מפלצת שההתקפה שלה היא כמו מספר המפלצות שנמחקו כפול 1000 אז אני צריך קלף למחוק מפלצות אתה מכיר אחד כזה?
אלון אם החדר שלך קרוב לכניסה ויש לך מאריכי Usb תחבר מצלמת אינטרנט שים מול הכניסה או קרוב ואני אביא לך תוכנה שתראה דרכה מי נכנס(אבל הבעיה שהיא תראה תמצלמה טוב תחשוב לבד :))[/quote]
אהה עכשיו הבנתי יש כמה,יש אחד בשם "Macro משהו" ויש קלף קסם מתמשך שמוציא כול מפלצת שנשלחת לבית הקרבות למחוץ למשחק
יופי!אתה זוכר תשם של השני?
ואין תמקרו הזה
לא ממש
וואו יש לי יותר מ-600 הודעות בנו''ד הזה
באסה אבל תשם של המקרו הזה אתה זוכר כי אין כזה
[quote=duel master;1239608]באסה אבל תשם של המקרו הזה אתה זוכר כי אין כזה[/quote]
זה קלף מלכודת מתמשך דקה אני מוצא לך את שניהם K?
לקסם קוראים:
Dimensional Fissure
ולמלכודת קוראים:
Macro Cosmos
תודה רבה אבל בדיוק אני הולך כשאני אחזור אני אבדוק תודה!
קלף הקסם מוציא רק מפלצות,קלף המלכודת מוציא כול קלף מהמשחק,זה הדק המושלם נגד דקים כמו לייטסוורן,אלמנט הירו,סקראפ,דרגוניטי ועוד כמה דקים קטלניים
[QUOTE=Astral;1239607]לא ממש
וואו יש לי יותר מ-600 הודעות בנו''ד הזה[/QUOTE]
באמת וואו..
ותחשוב שעברו 700 הודעות בערך מההקדשה האחרונה שלי,600 מזה על הנו''ד,ורק 100 במ''תים או יוגי הו
[QUOTE=Astral;1239626]ותחשוב שעברו 700 הודעות בערך מההקדשה האחרונה שלי,600 מזה על הנו''ד,ורק 100 במ''תים או יוגי הו[/QUOTE]
חח כן...
מצאתי עוד משחק טוב :)