-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף תוקף בחבטה ופוגע חזק בפליפר, פליפר חוזר לראות ותוקף בסופה ומעיף את אקטופאף על הברזלים של הספינה האטופאף ניראה חלש מאוד. [/b][/quote]
אני עוד יכול להשתמש בקיובון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אקטופאף, אני מבקש תשתמש לפחות במתקפת חבטה!!!" אצעק בזעם!
-
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
אתה רץ במהירות אל החדר של הבוס וניכנס עליו במהירות וקאטפין, כעבור כמה דקות קאטפין נירדם.
לפתע אתה רואה את הפוקדור של הו-או הוא מוגן במן קופסת זוכוכית חסינת מתקפות ויש עליה אזעקה רצינית.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
לא הוא חוסל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף תוקף בחבטה אבל פליפר חומק הוא עומד לתקוף במכת כנף אחרונה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:36 AM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
אתה רץ במהירות אל החדר של הבוס וניכנס עליו במהירות וקאטפין, כעבור כמה דקות קאטפין נירדם.
לפתע אתה רואה את הפוקדור של הו-או הוא מוגן במן קופסת זוכוכית חסינת מתקפות ויש עליה אזעקה רצינית. [/b][/quote]
"קאטפין חזור" אני אומר לו ומחזיר אותו.
"צא הוט הוט" אני אומר ומוציא אותו.
"תנסה להישתמש במהומה בשביל לנטרל את האזעקה" אני אומר לו מקווה לטוב.
-
הוט הוט מנסה לנטרל את האזעקה, אבל הוא לא מצליח וגרוע יותר הוא מפעיל את האזעקה לפני אתה שומע רעש של אנשים שמתקרבים אל החדר בריצה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:48 AM
הוט הוט מנסה לנטרל את האזעקה, אבל הוא לא מצליח וגרוע יותר הוא מפעיל את האזעקה לפני אתה שומע רעש של אנשים שמתקרבים אל החדר בריצה. [/b][/quote]
"צא אורסרינג תחסום את הדלת!" אני אומר לו.
-
אורסרינג מחזיק את הידית של הדלת ולא נותן לאך אחד להכנס, אתה שומע שאנשי צוות DS הולכים לפוצץ את הדלת עם רובה בזוקה ויש לך רק שלוש דקות לקחת את הפוקדור מן קופסת הזכוכית המאובטחת.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:11 AM
אורסרינג מחזיק את הידית של הדלת ולא נותן לאך אחד להכנס, אתה שומע שאנשי צוות DS הולכים לפוצץ את הדלת עם רובה בזוקה ויש לך רק שלוש דקות לקחת את הפוקדור מן קופסת הזכוכית המאובטחת. [/b][/quote]
אני שובר את הזכוכית ולוקח את הפוקדור.
אני מחזיר את אורסרינג ומסתכל אם יש חלון בחדר.
-
אתה מנסה לשבור את הזכוכית ולא מצליח, הזכוכית גם חסינת מתקפות, אתה רואה שצריך קוד מיוחד כדי לפתוח את הזכוכית, לפתע אתה שומע פיצוץ אחד אתה רואה את אורסרינג מחוסל על הריצפה ואת הדלת שבורה, ומולך חבורה של מאמנין מצוות DS.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b] [u][color=blue][i][b]TreeCko[/b][/i][/color][/u]
טריקו קופץ מן הידיים שלך ומתחבא מתחת למיטה שלך.
[/b][/quote]
"מה יש לך?" אני שואל אותו ומתכופף שהפנים שלי מול שלו
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:29 AM
אתה מנסה לשבור את הזכוכית ולא מצליח, הזכוכית גם חסינת מתקפות, אתה רואה שצריך קוד מיוחד כדי לפתוח את הזכוכית, לפתע אתה שומע פיצוץ אחד אתה רואה את אורסרינג מחוסל על הריצפה ואת הדלת שבורה, ומולך חבורה של מאמנין מצוות DS. [/b][/quote]
"אוסרינג חזור!" אני אומר "הוט הוט תשתמש בהיפנוזה עליהם!" אני קורא ומקווה שזה יעבוד ומכין ביד גם את הפוקדור של סטיליקס.
-
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה מבין שטריקו היה פוקימון פראי שלא סמך על פני האדם, הוא לא כל כך מכיר אותך והוא פוחד שתפגע בו.
לפתע אחד ממאמני צוות DS מוציא סקארמורי שתוקף את הוט הוט במכת כנף מהירה שמספיקה לפגוע בהוט הוט לפני שהוא תוקף.
הוט הוט מחסל.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa227.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:42 AM
[b] [color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
אתה מבין שטריקו היה פוקימון פראי שלא סמך על פני האדם, הוא לא כל כך מכיר אותך והוא פוחד שתפגע בו.
[/b][/quote]
"טריקו, אני לא רוצה להכאיב לך אלא רק להיות חבר שלך וביחד אנחנו נצא למסע הגדול של שנינו" אני אומר "תסמוך עליי שאני האחרון שאפגע בך"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:42 AM
[b]
לפתע אחד ממאמני צוות DS מוציא סקארמורי שתוקף את הוט הוט במכת כנף מהירה שמספיקה לפגוע בהוט הוט לפני שהוא תוקף.
הוט הוט מחסל.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa227.png[/img] [/b][/quote]
"צא סטליקס ניב קרח!" אני קורא ומחזיר את הוט הוט.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:36 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
לא הוא חוסל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף תוקף בחבטה אבל פליפר חומק הוא עומד לתקוף במכת כנף אחרונה. [/b][/quote]
"ארטופאף תנסה לחמוק ותשתמש בממתקפת דחיפה בכל העוצמה!" אומר לאקטופאף
-
[u][color=blue][i][b]TreeCko[/b][/i][/color][/u]
טריקו מסכים להצטרף עליך, לפתע אמא שלך נכינסת לחדר שלך, "מה זה מתי קיבלתה טריקו?" היא שאלה.
סטליקס יוצא מן הפוקדור, הוא שובר את התקרה בגלל הגובה, הוא תוקף בניב קרח ופוגע חזק מאוד בסקארמורי, סטליקס תופס את סקארמורי בפיו ומעיף אותו על אחד הקירות, לפתע אחד ממאמני צוות DS שולף רובה מוזר ויורה בסטליקס לפתע סטליקס מתעלף והוא לא זז, המאמן ירה באקדח משתק ששיתק את סטליקס.
לפתע אחד ממאמני צוות DS מאיים עליך ברובה, "זרוק לכן את החגורה של הפוקדורים שלך, ואז תרים ידיים ואל תזוז." אמר המאמן
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
תגוון במתקפות תפסיק לחזור על עצמך תצור שיבולים במתקפות של אקטופאף כי עם לא תעשה את זה רוב הסיכויים שאתה מפסיד
~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף חומק, הוא מנסה לתקוף בחבטה אבל הוא לא מצליח להגיע אל פליפר שעף לגובה.