-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 01:50 PM
[b]
עומר-
"לא אתם לא תסימו את זה" אומר מיסטי בחיוך "קדימה לומיניון! פעימת מים ואז רוח כסף". לומניון שולח פעימת מים באותו זמן שהנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף והפעימה מתנגשים זה בזה והנטר מנפץ את הפעימה. הנטר שולח בילבול לפני שלומיניון תוקף ברוח כסף-לומיניון מבולבל למדי [/b][/quote]
"עכשיו אגרוף שאיבה חזק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 01:50 PM
[b] ארתור-
אתה הבטחת לברוק לפתח את נוספאס-נוספאס יכול להיתפתח רק אחרי שיינצח בקרב באזורי האבן [/b][/quote]
אני יודע אני רוצה ביצה שלו התכוונתי התפתחות של בלדום
-
[b] לון-
למרות קולו נרעשני של מנצ'לאקס הוא מצליח לשיר די יפה וגרוולר אט אט נרדם לו. "קום בחור גדול" צועק ברוק [/b][/quote]
"תתקדם אל גרוולר תוך כדי שינה!" אני אומר
-
[b] ניב-
בזמן שמאמוסווין מנסה להפחיד את מצ'מפ מצ'מפ מעיף את מאמוסווין במכת קרטה, בזמן שמאמוסווין מנסה להיתאושש מהמכה מצ'מפ תולש חתיכה מהריצפה ומעיף אותה לעברו של מאמוסווין-מאמוסווין מפסיד. "לא רע מאמוסווין" אומר היריב "צאי בלוסום" אומר היריב ומוציא בלוסום-[img]http://i40.tinypic.com/2w565bq.png[/img] [/b][/quote]
"מצ'מפ מיקוד אנרגיה ואז אגרוף דינמי, ואז לייזר!"
-
עומר-
גסטלי מעיף את לומיניון באגרוף שאיבה, "לומיניון אינו יכול להילחם עוד. הנטר הוא המנצח ועל מנהיגת המכון להחליף פוקימון" אומר השופט. "אוקיי, צא אוקטילרי" אומרת מיסטי ומוציאה אוקטילרי-[img]http://i40.tinypic.com/k33d6p.png[/img] מהפוכדור
ארתור-
אבל בלדום ונוספאס הם זכרים :blink:
-----------------------------
"מבלדום זכר ונוספאס זכר לא יוצא ביצה" אומר האיש הזקן
לון-
מנצ'לאקס הולך אל גרוולר בזמן שגרוולר ישן. "תתעורר בחור גדול" אומר ברוק וגרוולר עומד להיתעורר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:03 PM
[b] ארתור-
אבל בלדום ונוספאס הם זכרים :blink:
-----------------------------
"מבלדום זכר ונוספאס זכר לא יוצא ביצה" אומר האיש הזקן [/b][/quote]
מי מהפוקימונים שלי נקבה?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:03 PM
[b] עומר-
גסטלי מעיף את לומיניון באגרוף שאיבה, "לומיניון אינו יכול להילחם עוד. הנטר הוא המנצח ועל מנהיגת המכון להחליף פוקימון" אומר השופט. "אוקיי, צא אוקטילרי" אומרת מיסטי ומוציאה אוקטילרי-[img]http://i40.tinypic.com/k33d6p.png[/img] מהפוכדור [/b][/quote]
"טוב הונטר תשתמש בקללה ואז בילבול ואגרוף שאיבה! אל תיתן לו להספיק לזוז בכלל!"
-
ארתור-
האיש בודק את כל פוקימוניך, "הפידג'י שלך ממין נקבה" אומר האיש "אבל היא לא יכולה להיתרבות לא עם בלדום ולא עם נוספאס"
עומר-
"צלול כדי שהנטר לא יוכל לתקוף בכלל" אומרת מיסטי "ואז אקדח מים". אוקטילרי צולל לתוך המים והנטר לא תוקף-הוא יודע שאינו יכול לעשות דבר. בזמן שהוא מחכה יוצא בפתאומיות אוקטילרי ומעיף את הנטר באקדח מים. "יפה מאוד אוקטילרי" אומרת מיסטי
ניב-
מצ'מפ יוצא לכיוון בלוסום ולפני שהיא או היריב מגיבים הוא מעיף אותה באגרוף דינמי. "עלי תער בלוסום" אומר היריב, אך מצ'מפ מסנוור את בלוסום בלייזר ואינה מגיבה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:16 PM
[b] ניב-
מצ'מפ יוצא לכיוון בלוסום ולפני שהיא או היריב מגיבים הוא מעיף אותה באגרוף דינמי. "עלי תער בלוסום" אומר היריב, אך מצ'מפ מסנוור את בלוסום בלייזר ואינה מגיבה [/b][/quote]
"עכשיו מכה מוצלבת ואז נקמה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:16 PM
[b]
עומר-
"צלול כדי שהנטר לא יוכל לתקוף בכלל" אומרת מיסטי "ואז אקדח מים". אוקטילרי צולל לתוך המים והנטר לא תוקף-הוא יודע שאינו יכול לעשות דבר. בזמן שהוא מחכה יוצא בפתאומיות אוקטילרי ומעיף את הנטר באקדח מים. "יפה מאוד אוקטילרי" אומרת מיסטי [/b][/quote]
"האנטר תנסה למשוך אותו החוצה עם צוות כפול וכשהוא עולה היפנוזה ואז מהר אגרוף שאיבה!"
-
[b] ארתור-
האיש בודק את כל פוקימוניך, "הפידג'י שלך ממין נקבה" אומר האיש "אבל היא לא יכולה להיתרבות לא עם בלדום ולא עם נוספאס" [/b][/quote]
"טוב אז בינתיים קח את בלדום ונוזפאס ואני הולך ללכוד פוקימון ממין נקבה אוקיי?"
-
ארתור-
לא כל פוקימון מסוגל להיתרבות עם נוספאס, רק כאלה מסוג אבן ובכלל עדיף לך לא להרבות אותו-חסר לך פוקימון מסוג אש. ופוקימוני אבן הכי קרוב ניתן למצוא באזורי האבן-ואתה לא ממש קרוב לשם
ניב-
מצ'מפ מנחית מכת הצלבה על בלוסום-בלוסום הקטנה מחוסלת מהמכות האלה. "אתה אף פעם לא היית בנויה לזה בלוסום" אומר היריב בעצב "צא מגנזון" אומר היריב ומוציא מגנזון-[img]http://i44.tinypic.com/5exp9f.png[/img]
עומר-
הכפולים של הנטר מרימים אותו באוויר ותופסים אותו בזמן שהוא מתנגד. אבל אז אחד ההנטרים מרדים את אוליקטרי בצוות כפול ואחר מעיף אותו באגרוף שאיבה, אוקטילרי מתעורר אך שוב נכנס למים. "אקדח מים אוקטילרי"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:28 PM
[b] ניב-
מצ'מפ מנחית מכת הצלבה על בלוסום-בלוסום הקטנה מחוסלת מהמכות האלה. "אתה אף פעם לא היית בנויה לזה בלוסום" אומר היריב בעצב "צא מגנזון" אומר היריב ומוציא מגנזון-[img]http://i44.tinypic.com/5exp9f.png[/img] [/b][/quote]
"תחזור מצ'מפ" מחזיר את מצ'מפ
"צא אלקטרוד התפרקות!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 02:28 PM
[b]
עומר-
הכפולים של הנטר מרימים אותו באוויר ותופסים אותו בזמן שהוא מתנגד. אבל אז אחד ההנטרים מרדים את אוליקטרי בצוות כפול ואחר מעיף אותו באגרוף שאיבה, אוקטילרי מתעורר אך שוב נכנס למים. "אקדח מים אוקטילרי" [/b][/quote]
"האנטר תתחמק בעזרת צוות כפול ותשלח בילבול לתוך המים!"
-
[b] ארתור-
לא כל פוקימון מסוגל להיתרבות עם נוספאס, רק כאלה מסוג אבן ובכלל עדיף לך לא להרבות אותו-חסר לך פוקימון מסוג אש. ופוקימוני אבן הכי קרוב ניתן למצוא באזורי האבן-ואתה לא ממש קרוב לשם [/b][/quote]
"אז אני לא רוהצ להרבות את נוזפאס בסוף" אורמ לאנשים בחיוך ואז אשאל "אבל אולי אתם יכולים לאמן לי גם את בלדום וגם את מטפוד?אני לא רוצה ביצה רק אימונים והתפתחויות בסדר?ותודיעו לי בפוק'פון מתי הם מתפתחים" אומר להם בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון מכון העיר סרוליאן