[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 04:19 PM
[b] יוסי
אתה ממשיך לכיוון מרוול, כשאתה פוגש בדרך סנטרט ליד איזה עץ או משהו. [/b][/quote]
אני מתעלם וממשיך במהירות לעיר מרוול.
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 04:19 PM
[b] יוסי
אתה ממשיך לכיוון מרוול, כשאתה פוגש בדרך סנטרט ליד איזה עץ או משהו. [/b][/quote]
אני מתעלם וממשיך במהירות לעיר מרוול.
אנטו
כשאתה נכנס אחד העוזרים עוצר אותך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
יוסי
אתה ממשיך עוד קצת בדרך למרוול ואתה פוגש שם מצד אחד בשדה בידוף, ומצד שני ליד עץ בלספראוט.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:51 AM
[b] אנטו
כשאתה נכנס אחד העוזרים עוצר אותך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/b][/quote]
אני אומר לו בחשש "אם כן נירה לי אני באתי כדאי לקבל את הפוקימון הראשון שלי".
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:51 AM
[b] יוסי
אתה ממשיך עוד קצת בדרך למרוול ואתה פוגש שם מצד אחד בשדה בידוף, ומצד שני ליד עץ בלספראוט. [/b][/quote]
אני אתעלם מהם, 'באגון וטיילו שלי עייפים, אני חייב להגיע מהר למרוול.' אומר ואלך במהירות לעיר מרוול.
אנטו
"אה אוקיי. פרופסור רוזנשטיין נמצא בקדמת המעבדה, שם בסוף" הוא אומר ומצביע לך לאן ללכת.
יוסי
אבל... לא בא לי. חייבים לעבור לפחות 50% מהאירועים המתוכננים כשעוברים מעיר לעיר. מה לעשות שבמעבר הקצר הזה יש רק 3 קרבות?
--
אתה מתחיל ללכת במהירות, אבל בידוף מבחין בך ומתחיל לרוץ לידך (כמו שכלב ירדוף אחריך אם אתה תתחיל להתרחק ממנו במהירות, או משהו)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 05:19 PM
[b] תמיר
כן אצלי זה הגיוני כזה.
--
כשאתה מוסר לאחות ג'וי את הפוכדורים אז היא סופרת אותם לרגע
"יש לך יותר מ6. אני מבינה שלא הייתה לך ברירה בדרך, אבל יש חוק האוסר על יציאה מהעיר עם יותר מ6 פוקימונים, פרט לאנשים מורשים. לא ממש אוכפים את זה, אבל לך תדע. תצטרך לאחסן את מאחד מהם איפשהו." היא אומרת. [/b][/quote]
"יש לך רעיון היכן אני יכול לשמור את הפוקימונים שלי?" אני שואל אותה וחושב לעצמי גם ומחפש רעיונות.בינתיים אני מוציא את הכדור של פאנפי,ומוסר לה את כל השאר שתרפא בינתיים
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 11:55 AM
[b] אנטו
"אה אוקיי. פרופסור רוזנשטיין נמצא בקדמת המעבדה, שם בסוף" הוא אומר ומצביע לך לאן ללכת.
[/b][/quote]
אני עולה בלי היסוס.
תמיר
"יש לך כמה אפשרויות" היא אומרת ובינתיים מכניסה את הפוקימונים למכונה "או שתשאיר אותם במרכז הפוקימונים, ותקבל מן טופס כזה, שכל פעם שתרצה להוציא אותו תתן לאחות הג'וי המקומית ואז ישגרו את הפוכדור לכאן, או שהמממ לאחסן אצל פרופסור אוק לא כדאי כי זה העברה חוץ מדינתית וזה עולה כסף, אבל אם אתה מכיר כאן מישהו שיכול לאחסן זה יעבוד" היא מחזירה לך את שאר הפוכדורים.
אנטו
עולה? אתה מתכוון הולך?
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ואתה מוצא שם את הפרופסור עם הרבה מאוד חלונות פתוחים (פרט שולי שאין צורך לייחס לו חשיבות)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:02 PM
[b] תמיר
"יש לך כמה אפשרויות" היא אומרת ובינתיים מכניסה את הפוקימונים למכונה "או שתשאיר אותם במרכז הפוקימונים, ותקבל מן טופס כזה, שכל פעם שתרצה להוציא אותו תתן לאחות הג'וי המקומית ואז ישגרו את הפוכדור לכאן, או שהמממ לאחסן אצל פרופסור אוק לא כדאי כי זה העברה חוץ מדינתית וזה עולה כסף, אבל אם אתה מכיר כאן מישהו שיכול לאחסן זה יעבוד" היא מחזירה לך את שאר הפוכדורים. [/b][/quote]
"נראה לי שאני אשאיר אותו במרכז הפוקימונים.האם תוכלי לתת לי את הטופס?" אני שואל ומושיט לה את הכדור של פאנפי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 11:55 AM
[b] יוסי
אבל... לא בא לי. חייבים לעבור לפחות 50% מהאירועים המתוכננים כשעוברים מעיר לעיר. מה לעשות שבמעבר הקצר הזה יש רק 3 קרבות?
--
אתה מתחיל ללכת במהירות, אבל בידוף מבחין בך ומתחיל לרוץ לידך (כמו שכלב ירדוף אחריך אם אתה תתחיל להתרחק ממנו במהירות, או משהו) [/b][/quote]
אני אתחיל לרוץ במהירות ואנסה להתחמק מבידוף.
---
אם כבר קרבות, אז תן איזה פוקימון טוב XD
תמיר
"אוקיי" היא לוקחת את הפוכדור של פאנפי ונותנת לך טופס. יש לך שם שדה של שם, ושדה של חתימה ועוד מספר למטה אבל אין שם שורה ריקה. האחות ג'וי מושיטה לך עט.
יוסי
הייתה לך בחירה, ומכיוון שלא בחרת, אני בחרתי בשבילך.
--
אתה רץ מהר מאוד ומאבד את בידוף, אבל אז אתה מחבין בבלספראוט מלפניך, ואתה נתקל בו ונופל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:56 PM
[b] תמיר
"אוקיי" היא לוקחת את הפוכדור של פאנפי ונותנת לך טופס. יש לך שם שדה של שם, ושדה של חתימה ועוד מספר למטה אבל אין שם שורה ריקה. האחות ג'וי מושיטה לך עט. [/b][/quote]
אני חותם ורושם את כל הפרטים שצריכים,ונותן לה את הםוכדור.
אני מסתכל על כל המאמנים מחפש מאמן חלש מעט
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 07:56 PM
[b] יוסי
הייתה לך בחירה, ומכיוון שלא בחרת, אני בחרתי בשבילך.
--
אתה רץ מהר מאוד ומאבד את בידוף, אבל אז אתה מחבין בבלספראוט מלפניך, ואתה נתקל בו ונופל. [/b][/quote]
בלספראוט? /=
---
אני אקום במהירות ואמשיך ללכת, לאחר-מכן אחפש פוקימון אש כולשהו בדרך שלי.
תמיר
לאחר שאתה רושם את הפרטים, היא לוקח את הדף, ומפרידה אותו ל 2 (זה היה שני דפי קופי אחד מעל השני) והיא נותנת לך את העותק. אני מניח שאתה שומר אותו. אתה מסתכל במאמנים סביב במרכז ואתה מבחין באחד שמדבר עם סטארלי וקרבי, שניהם נראים די צעירים.
יוסי
אוקיי ניצחת. בינתיים. אתה בורח גם ממנו ולאחר הליכה של זמן מה וחיפוש אחר פוקימון אש אתה מגיע למרוול בטעות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 08:39 PM
[b] יוסי
אוקיי ניצחת. בינתיים. אתה בורח גם ממנו ולאחר הליכה של זמן מה וחיפוש אחר פוקימון אש אתה מגיע למרוול בטעות. [/b][/quote]
חעחע (:
---
''יש! הגעתי!'' אומר בהתלהבות ואגש למרכז הפוקימונים לרפא את פוקימוניי.