-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שאלתי אותך שאלה.. נגד מי כבר נלחמת מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה יוצא בהסתערות ציפור אדירה ומוריד לסטארביה הרבה חיים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה עף במהירות ומתקיף בסופת אוויר ובמתקפה מהירה שגורמת לכנפו השמאלית של סטרביה להיחלש .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך והוא אומר לך "סליחה " תוך כדי שהוא מחבק את הפידג'יוטו שלו שכבר לא בקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מוציא פוכדור מכיסו ומשליך אותו וקורא לפוקימון הבא שלו לצאת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i50.tinypic.com/35hlnvr.jpg[/IMG] מן הפוכדור יוצא נוקטאול חזק בעל כנפיים זוהרות ויפות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]פאניין מתקרב אליך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטיב היה לי העונג להילחם נגד מאמן פצצה שכמוך ,אני יודע עוד שאתה בצוות סינו החדש ואני מצפה שתפתור את הבעיה של צוות בלו ברחבי המחוז " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969]הוא מתקרב אליך ומגיש לך את התג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][IMG]http://i49.tinypic.com/14c5kqb.jpg[/IMG] זהו תג האסטרטגיה ! דבר שרכשת במהלך קרב המכון שלנו " אומר לך ולוחץ את ידך לשלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי ממה שאני רואה את טדיאורסה שלך . עד עכשיו הוא קיבל גידול יציב אך לא מספיק כדי להתפתח כמו שאתה רוצה " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאף אחד מהמתקפות שהצעת לא טובה" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שצריך ללמד את טדיאורסה שלך את המתקפה "אגרוף פוקוס".[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מסביר לך ברוק .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
-
[quote=ErWiN;616184]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך והוא אומר לך "סליחה " תוך כדי שהוא מחבק את הפידג'יוטו שלו שכבר לא בקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מוציא פוכדור מכיסו ומשליך אותו וקורא לפוקימון הבא שלו לצאת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i50.tinypic.com/35hlnvr.jpg[/IMG] מן הפוכדור יוצא נוקטאול חזק בעל כנפיים זוהרות ויפות .[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקיי!, קווילאבה, תתחיל עם מתקפה מהירה כדי להיכנס לבור שחפרת מקודם!, אל תצא במשך זמן ארוך, ובשנייה הכי פחות צפוייה תצא עם גלגל להבה על נוקטאול!" אני מורה לו.
-
[quote=ErWiN;615477]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מוציא את מאנצ'לקס ראשון לקרב המכון ואתה רואה שפאניין מחייך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מגניב" הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i45.tinypic.com/16iic9c.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"בסדר מאנצל'קס, בוא נתחיל עם אגרוף ממוקד!"
-
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מכין אגרוף ממוקד וביינתים פידג'יוטו מנקר את מאנצ'לקס שהניקור משפיע עליו ממש מעט ,האגרוף עף לכיוון פידג'יוטו אך פתאום הוא משתמש בצוות כפול ומאנצ'לקס מפספס אותו לגמרי![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מהיר אה?" מתלהב פאניין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]קווליבה נכנס במהירות רצינית אל אותו הבור מקודם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת חול ומכסה את הבורות ,כך שידע כאשר קווליאבה יצא ,קווליאבה מחכה זמן ארוך בתוך הבור וכאשר הוא יוצא הוא מוציא עימו אבק שחש בו עם מתקפת תעתוע נוקטואול ,לאחר מכן נוקטאול מתחמק מגלגל הלהבה שמכין קווליאבה והוא תוקף אותו במתקפת כנף רצינית![/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;616207][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס מכין אגרוף ממוקד וביינתים פידג'יוטו מנקר את מאנצ'לקס שהניקור משפיע עליו ממש מעט ,האגרוף עף לכיוון פידג'יוטו אך פתאום הוא משתמש בצוות כפול ומאנצ'לקס מפספס אותו לגמרי![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מהיר אה?" מתלהב פאניין[/B][/COLOR][/quote]
"בהחלט" אני אומר לו בחיוך "בסדר מאנצל'קס, אמנסיה ולאחר מכן חבטה!" אני מצווה עליו.
-
[quote=ErWiN;616207]
[COLOR=darkorange][B]קווליבה נכנס במהירות רצינית אל אותו הבור מקודם [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נוקטאול משתמש במתקפת חול ומכסה את הבורות ,כך שידע כאשר קווליאבה יצא ,קווליאבה מחכה זמן ארוך בתוך הבור וכאשר הוא יוצא הוא מוציא עימו אבק שחש בו עם מתקפת תעתוע נוקטואול ,לאחר מכן נוקטאול מתחמק מגלגל הלהבה שמכין קווליאבה והוא תוקף אותו במתקפת כנף רצינית![/B][/COLOR][/quote]
"תיתן לו להתקרב אליך אך שנייה לפני שיפגע בך קפוץ עליו ותתלה על גבו!, משם תשתמש בגחלת לוהטת ישר לעיניים שלו ביחד עם שריטה לתוך הפרצוף!" אני מדריך את קווילאבה.
-
[QUOTE=ErWiN;616184][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]פאניין מתקרב אליך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטיב היה לי העונג להילחם נגד מאמן פצצה שכמוך ,אני יודע עוד שאתה בצוות סינו החדש ואני מצפה שתפתור את הבעיה של צוות בלו ברחבי המחוז " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969]הוא מתקרב אליך ומגיש לך את התג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][IMG]http://i49.tinypic.com/14c5kqb.jpg[/IMG] זהו תג האסטרטגיה ! דבר שרכשת במהלך קרב המכון שלנו " אומר לך ולוחץ את ידך לשלום .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה זה היה תענוג בשבילי"
אגיד לו , אלחץ את ידו בחזרה ואצא החוצה , דבר ראשון
אלך לרפאות את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים .
-
[QUOTE=ErWiN;616184][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שאלתי אותך שאלה.. נגד מי כבר נלחמת מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה יוצא בהסתערות ציפור אדירה ומוריד לסטארביה הרבה חיים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה עף במהירות ומתקיף בסופת אוויר ובמתקפה מהירה שגורמת לכנפו השמאלית של סטרביה להיחלש .[/B][/COLOR]
אהה לא הבנתי XDD נלחמתי כבר נגד נוקטאול אבל איך יכול להיות שסטרביה שלו כבר לא מת והוא קיבל מלא מלא מכות וכולל הסתערות ציפור שמורידה חיים גם לסטרביה עצמו?!
-------
"עכשיו תשתמש בצוות כפול ותקיף אותו ועם כולם תשתמש במתקפת כנף בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;616184]
[COLOR=purple][B]"אוקיי ממה שאני רואה את טדיאורסה שלך . עד עכשיו הוא קיבל גידול יציב אך לא מספיק כדי להתפתח כמו שאתה רוצה " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאף אחד מהמתקפות שהצעת לא טובה" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שצריך ללמד את טדיאורסה שלך את המתקפה "אגרוף פוקוס".[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מסביר לך ברוק .[/B][/COLOR]
[/quote]
"אבל לוקח למתקפה הזו להיטען הרבה זמן לא? ובכל זאת איך אני מלמד אותו את המתקפה הזאת?עוד כמה זמן אתה מעריך שהוא יתפתח? ואיך אני אוכל ללמד אותו את המתקפות האלה שהיתפתח" אומר לו בעודי מלטף את טדיאורסה
-
[COLOR=purple][B]"שמע ,לאט לאט " אומר לך ברוק [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קודם כל נפעל בדרך כזו .." מתחיל ברוק ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אגרוף פוקוס היא מתקפה שאכן קשה לשלוט בה. הטעינה שלה היא לא כמו אגרוף ממוקד ולא יהיה לה זמן רב מדי להיטען אך יש לה תופעת לוואי כאשר היא תוריד מכמות ההגנה של 2% כל מתקפה .שזה בסדר" אומר ברוק בחיוך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הטדיאורסה שלך נמצא ברמה 12 לפי הערכתי ,יש לו עוד הרבה אימונים לעשות ... כי הוא מתפתח ברמה 30 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הסתערות ציפור לא מוריד לו ... ציפור אמיצה מוריד לו יכול להיות שהתבלבלתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך יוצא בצוות כפול ומתקפת כנף בכל הכוח כאשר גם סטרביה של פאניין יוצאת במטר של ניקורים ומתקפת כנף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שני הציפורים נאבקות ושניהם נופלות .. סטרביה שלך נאבק על חיייו ,אבל סטרביה של פאניין לא יכולה להילחם יותר! [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא היה תשוש מדי לקרב זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך בקושי מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו .[IMG]http://i49.tinypic.com/23v1doj.png[/IMG] "קדימה פידג'יוטו ניקור ואז טווויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה יוצא ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות במרכז הפוקימונים לאחר מכן אתה עומד מחוץ למרכז ויש לך כמה אפשרויות לצעידה בהמשך המסע שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אחת מהם היא דרומה מאטרנה... שביל האופניים ! דרך 206![/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]קווילאבה לא מצליח להתחמק מן המתקפה ומתקפת הכנף כואבת לו בראש מאוד.לאחר מכן קווליאבה נתלה על גבו של נוקטאול והוא מתקיף את פניו בגחלת ושריטה עמוקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]נוקטאול פצוע והוא עומד להתרסק על הרצפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס משתמש באמנסיה וישר בחבטה עם גופו הגדול והעגול כאשר פידג'יוטו לא מצליח להתחמק והוא מותקף קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן פידג'יוטו עף במהירות ומתקיף במתקפת כנף![/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]הסתערות ציפור לא מוריד לו ... ציפור אמיצה מוריד לו יכול להיות שהתבלבלתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך יוצא בצוות כפול ומתקפת כנף בכל הכוח כאשר גם סטרביה של פאניין יוצאת במטר של ניקורים ומתקפת כנף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שני הציפורים נאבקות ושניהם נופלות .. סטרביה שלך נאבק על חיייו ,אבל סטרביה של פאניין לא יכולה להילחם יותר! [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא היה תשוש מדי לקרב זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה שלך בקושי מחזיק מעמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו .[IMG]http://i49.tinypic.com/23v1doj.png[/IMG] "קדימה פידג'יוטו ניקור ואז טווויסטר!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
"אוקיי סטרביה חזור צא ארון"
"קדימה תשתמש מהר בהגנת ברזל כדי שהמתקפות לא יפגעו בך וישר תשתמש בתותח בוץ על הכנפיים שלו כדי שלא יוכל לעוף וישר ראשייה"
-
[quote=ErWiN;616404]
[COLOR=sandybrown][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]קווילאבה לא מצליח להתחמק מן המתקפה ומתקפת הכנף כואבת לו בראש מאוד.לאחר מכן קווליאבה נתלה על גבו של נוקטאול והוא מתקיף את פניו בגחלת ושריטה עמוקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sandybrown][B]נוקטאול פצוע והוא עומד להתרסק על הרצפה .[/B][/COLOR]
[/quote]
"חכה שהוא יתרסק על הרצפה!, תשתמש בגלגל להבה גם כדי למחוץ אותו לרצפה וגם כדי לפגוע בו!, לאחר מכן תמשיך עם מתקפה מהירה!" אני שואג.
-
[quote=ErWiN;616404]
[COLOR=blue][B]מאנצ'לקס משתמש באמנסיה וישר בחבטה עם גופו הגדול והעגול כאשר פידג'יוטו לא מצליח להתחמק והוא מותקף קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן פידג'יוטו עף במהירות ומתקיף במתקפת כנף![/B][/COLOR][/quote]
"השתמש באגרוף ממוקד כדי לחסום את ההתקפה, ולאחר מכן מיד בחבטה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;616404][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה יוצא ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות במרכז הפוקימונים לאחר מכן אתה עומד מחוץ למרכז ויש לך כמה אפשרויות לצעידה בהמשך המסע שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אחת מהם היא דרומה מאטרנה... שביל האופניים ! דרך 206![/B][/COLOR]
[/QUOTE]
'אין לי אופניים ואני לא אוהב לרכב על אופניים'
אחשוב לעצמי ואלך לדרך אחרת בה אוכל להתאמן מול פוקימונים .
-
[quote=ErWiN;616404][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שמע ,לאט לאט " אומר לך ברוק [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קודם כל נפעל בדרך כזו .." מתחיל ברוק ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אגרוף פוקוס היא מתקפה שאכן קשה לשלוט בה. הטעינה שלה היא לא כמו אגרוף ממוקד ולא יהיה לה זמן רב מדי להיטען אך יש לה תופעת לוואי כאשר היא תוריד מכמות ההגנה של 2% כל מתקפה .שזה בסדר" אומר ברוק בחיוך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הטדיאורסה שלך נמצא ברמה 12 לפי הערכתי ,יש לו עוד הרבה אימונים לעשות ... כי הוא מתפתח ברמה 30 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[/quote]
מה השם של המתקפה באנגלית focus punch?
"אוקי ברוק תסביר לי איך הוא ילמד את המתקפה" אומר ואחכה לתשובתו ואומר לטדיאורסה בחיוך "אוקי חמוד אתההולך ללמוד מתקפה מאוד חזקה עכשיו אתה תהיה ממש חזק,אתה תהיה נהדר" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו