-
[quote]לוק
דראגן אוגר כוחות אש בגחלת שלו.הוא פולט את כוחות האש שהוא אגר בתוכו בתור להביור אחד גדול.הלהביור שלו ממיס את רסיסי הקרח של סניזל.סניזל מנסה להתחמק מן הלהביור של דראגן אך הוא לא מצליח.סניזל חוטף מכה חזקה מן הלהביור של דראגן ומתעלף עם כוויות קשות.דראגן למד להביור.[/quote]
"תחזור סניזל נלחמת הייטב" אומר ואחזיר את סניזל לפוקדור "צא דונפן!" אומר לפוקדור של דונפן ואלחץ על הכפתור
"דונפן אני איתך נגד דראגן, דראגן מותר לך לתקוף את דונפן בלי שאני אתן לך פקודות!" אומר לשנייהם
"דונפן תשתמש בחפירה ואז תצא מתחתיו עם גלגול!"
-
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו ואז מוציא את דונפן שלך לקרב נגד דראגן.דונפן יוצא החוצה מחוץ לפוכדור שלו ומוכן להילחם נגד דראגן.דונפן משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו במהירות.דראגן מנסה למצוא את מיקומו של דונפן מתחת לאדמה אך הוא לא מצליח בזה.דונפן יוצא מהבור ומפתיע את דראגן בגילגול.דראגן נפגע מן הגלגול של דונפן חזק מאוד.דראגן רץ לעבר דונפן כשהוא יורה עליו להביור.דונפן מתגלגל ומתחמק מן הלהנביור של דראגן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"אוקי טוב נלך להרים רק צריך להיזהר משם מאוד".אתה ומיל רצצים לשטח הררי של האי.לאחר כמה דקות אתם מגיעים לשחט הררי של האי ואתם רואים את הרים של האי.הררים מאוד גבוהים ודי קשה לטפס עליהם.אתה ומיל מתחילים לטפס על אחד הרים.לאחר 10 דקות של טיפוס אתם מגיעים לפסגת ההר ואתם רואים מולכם שממה אחת גדולה ונמצא רק איזה בית אחד גדול בשממה.מעליכם עפים כמה פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות מי הם[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה והוא מתחפר לתוך בור קטן ושוהה בו.שני הפיג'יוט זומבי פוגעים באדמה עם כנף המתכת שלהם וזה לא פוגע בטראפינץ' שלך.שכטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים.מפולת סלעים מתחילה להויצר וסלעים נופל בשמיים בגדולים שונים.הפיג'יוטים מתחמקים לאט לאט מהסלעים אך סלע גדול נופל פוגע באחד מן הפיג'יוטים ומטביא אותו בבריכה.קול ברמקול אומר לך"הצלחת להביס את אחד מהם נותר להביס אחד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
מה זה B?
------------------------
אתה מתקרב אל הבניין אם לראות אם יש מישהו בבניין.אתה מסתכל דרך החלונות אך לא רואה כלום ממה שמתרחש בבית.לפתע הדלת של הבית נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/111.png[/IMG] איש די זקן.האיש רואה אותך ואומר לך"שלום נער .אתה בוודאי לא מכיר אותי אך אני אציג אותי.אני נזיר ושמי ג'ין.יש לי הרבה חפצים יקרי ערך.יש לי הרבה חפצתי פיתוח והנרבה חפצים שמחזקים תפוקימון.יש לי חפץ שיחזק את סאלאמנס שלך אתה מעונין?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אור מתעצבן עליך ואומר לך בכעס"אל תקרא לי חבר אנחנו אויבים.תזכר שאני האויב שלך ולא החבר שלך למסע שלך.טוב בוא נכנס רק תיזהר ממה שיקרה לנו בבית של נג'י.".אתה מחליטים להיכנס לבית.אתם פותחים תדלת ומגיעים לחדר הכניסה של הבית מולכם נמצאים 2 גרם מדרגות.אור אומר לך"טוב אנחנו מתפצלים אני אלך בגרם השמאלי ואתה בימני.רק תזהר".אור עולה בגרם המדרגות השמאלי. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה לוקח את המקוש היחידי שנמצא על האיש שהרגת אותו הרגע.אתה כובר אותו באדמה של המכרה.לאחר מכן אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה הולך לכיוון סוף המכרה.לאחר דקה אתה יוצא מהמכרה ורואה את אור היום.באופק אתה רואה את העיר רוקר.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר רוקר ותוך כדי חיפוש פוקימונים לאימון ולפקיס שלך.בדרך אתה פוגש ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/81.png[/IMG] מגמננייט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש במהירות בשיגור.הוא מצליח לחמנוק מהעוקץ הרעל שבסליק שולח לעברו.לאחר מכן גאלאד משתמש בעל חושי על בסליק.העל חושי פוגע בסליק קשה ואז הוא מתעלף על המים כשהוא צף.המאמנת מחזירה את בסליק ואומרת לך"יפה הצלחת להביס כבר 2פוקימונים שלי הגיע הזמן להוציא את האחרון שלי .צא גראוצ'אמפ שלי לקרב".המאמנת זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/445.png[/IMG] גראוצ'אמפ אדיר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043400][B][COLOR="Red"]לוק
אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו ואז מוציא את דונפן שלך לקרב נגד דראגן.דונפן יוצא החוצה מחוץ לפוכדור שלו ומוכן להילחם נגד דראגן.דונפן משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו במהירות.דראגן מנסה למצוא את מיקומו של דונפן מתחת לאדמה אך הוא לא מצליח בזה.דונפן יוצא מהבור ומפתיע את דראגן בגילגול.דראגן נפגע מן הגלגול של דונפן חזק מאוד.דראגן רץ לעבר דונפן כשהוא יורה עליו להביור.דונפן מתגלגל ומתחמק מן הלהנביור של דראגן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"אוקי טוב נלך להרים רק צריך להיזהר משם מאוד".אתה ומיל רצצים לשטח הררי של האי.לאחר כמה דקות אתם מגיעים לשחט הררי של האי ואתם רואים את הרים של האי.הררים מאוד גבוהים ודי קשה לטפס עליהם.אתה ומיל מתחילים לטפס על אחד הרים.לאחר 10 דקות של טיפוס אתם מגיעים לפסגת ההר ואתם רואים מולכם שממה אחת גדולה ונמצא רק איזה בית אחד גדול בשממה.מעליכם עפים כמה פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות מי הם[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה והוא מתחפר לתוך בור קטן ושוהה בו.שני הפיג'יוט זומבי פוגעים באדמה עם כנף המתכת שלהם וזה לא פוגע בטראפינץ' שלך.שכטראפינץ' נמצא בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים.מפולת סלעים מתחילה להויצר וסלעים נופל בשמיים בגדולים שונים.הפיג'יוטים מתחמקים לאט לאט מהסלעים אך סלע גדול נופל פוגע באחד מן הפיג'יוטים ומטביא אותו בבריכה.קול ברמקול אומר לך"הצלחת להביס את אחד מהם נותר להביס אחד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
מה זה B?
------------------------
אתה מתקרב אל הבניין אם לראות אם יש מישהו בבניין.אתה מסתכל דרך החלונות אך לא רואה כלום ממה שמתרחש בבית.לפתע הדלת של הבית נפתחת ומימנה יוצא [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/111.png[/IMG] איש די זקן.האיש רואה אותך ואומר לך"שלום נער .אתה בוודאי לא מכיר אותי אך אני אציג אותי.אני נזיר ושמי ג'ין.יש לי הרבה חפצים יקרי ערך.יש לי הרבה חפצתי פיתוח והנרבה חפצים שמחזקים תפוקימון.יש לי חפץ שיחזק את סאלאמנס שלך אתה מעונין?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אור מתעצבן עליך ואומר לך בכעס"אל תקרא לי חבר אנחנו אויבים.תזכר שאני האויב שלך ולא החבר שלך למסע שלך.טוב בוא נכנס רק תיזהר ממה שיקרה לנו בבית של נג'י.".אתה מחליטים להיכנס לבית.אתם פותחים תדלת ומגיעים לחדר הכניסה של הבית מולכם נמצאים 2 גרם מדרגות.אור אומר לך"טוב אנחנו מתפצלים אני אלך בגרם השמאלי ואתה בימני.רק תזהר".אור עולה בגרם המדרגות השמאלי. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה לוקח את המקוש היחידי שנמצא על האיש שהרגת אותו הרגע.אתה כובר אותו באדמה של המכרה.לאחר מכן אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה הולך לכיוון סוף המכרה.לאחר דקה אתה יוצא מהמכרה ורואה את אור היום.באופק אתה רואה את העיר רוקר.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר רוקר ותוך כדי חיפוש פוקימונים לאימון ולפקיס שלך.בדרך אתה פוגש ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/81.png[/IMG] מגמננייט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש במהירות בשיגור.הוא מצליח לחמנוק מהעוקץ הרעל שבסליק שולח לעברו.לאחר מכן גאלאד משתמש בעל חושי על בסליק.העל חושי פוגע בסליק קשה ואז הוא מתעלף על המים כשהוא צף.המאמנת מחזירה את בסליק ואומרת לך"יפה הצלחת להביס כבר 2פוקימונים שלי הגיע הזמן להוציא את האחרון שלי .צא גראוצ'אמפ שלי לקרב".המאמנת זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/445.png[/IMG] גראוצ'אמפ אדיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את הפוכדע לדעת מי הם
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043400][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש במהירות בשיגור.הוא מצליח לחמנוק מהעוקץ הרעל שבסליק שולח לעברו.לאחר מכן גאלאד משתמש בעל חושי על בסליק.העל חושי פוגע בסליק קשה ואז הוא מתעלף על המים כשהוא צף.המאמנת מחזירה את בסליק ואומרת לך"יפה הצלחת להביס כבר 2פוקימונים שלי הגיע הזמן להוציא את האחרון שלי .צא גראוצ'אמפ שלי לקרב".המאמנת זורקת פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/445.png[/IMG] גראוצ'אמפ אדיר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חח יש לך גראוצ'אמפ שהולך להפסיד"אומר בציחקוק תוך כדי שאני מחזיר את גאלאד לפוקדור שלו
ואז אוציא את ויבל ואגיד לו:"ויבל תשתמש ברסיסי קרח אבל במקום לרכז את האנרגיה בגוף ואז לשלוח מהפה תנסה לרכז אותו ביד וכך תלמד אגרוף קרח!אז תנסה ואם אתה מצליח תשתמש במתקפה מהירה כדי שגראוצ'אמפ לא יתחמק ואז יוקפא!"
-
[quote]ברוס
אור מתעצבן עליך ואומר לך בכעס"אל תקרא לי חבר אנחנו אויבים.תזכר שאני האויב שלך ולא החבר שלך למסע שלך.טוב בוא נכנס רק תיזהר ממה שיקרה לנו בבית של נג'י.".אתה מחליטים להיכנס לבית.אתם פותחים תדלת ומגיעים לחדר הכניסה של הבית מולכם נמצאים 2 גרם מדרגות.אור אומר לך"טוב אנחנו מתפצלים אני אלך בגרם השמאלי ואתה בימני.רק תזהר".אור עולה בגרם המדרגות השמאלי. [/quote]
״ בסדר,״ אומר ״ לגרם הימני״ בחשש ממה שהולך להיות בהמשך הגרם אעלה בגרם המדרגות הימני בצעדים זהירים ביותר.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043400]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
[/QUOTE]
"מגנמייט הא? אוקיי ולפיקס, צא!" אומר ואזרוק את הפוכדור של ולפיקס לאוויר. לאחר שיצא אומר לו:"קדימה ולפיקס,אנחנו מתאמנים עכשיו על המגנמייט הזה! תשתמש מהר בגחלת!"
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מחליט לתת לולפקיס שלך להילחם נגד המגמנייט הפראי הזה.אתה זורק את הפוכדור של ולפקיס החוצה ופתח אותו.ולפקיס יוצאת מן הפוכדור שלו בשמחה רבה.היא מתילה תקרב ראשונה היא תוקפת בגחלת על מגמנייט הפראי.מגמנניט זז במהירות באוויר ומתחמק מן הגחלת שולפקיס יורה עליו.מגמנייט מייצר ברק בשממים.הוא משתמש במכת ברק.הוא שולח ברק גדול לחשמל את ולפקיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מסכים להצעה של אור.אתה עולה בגרם המדרגות הימניו ונזהר מכול מה שעומד לקרות לך.מולך ניצבת דלת אתה פותח אותה בחחש ונכנס לחדר שהיא מובילה בחשש.בחדר יש חושך אך לפתע האור בחדר נדלק בפותאמויות.אתה שומע קול ברמקול אומר לך "שלום זה אני נג'י.ברוך הבא לבית שלי אם תרצה להגיע לחדר שאני נמצא בו תצטרך לעבור מכשולים.מכשול מס' ראשון תביס את הארקניין שעומד מולך.מולך ניצב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/59.png[/IMG] ארקניין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מצחקק על זה שגראוצ'אמפ הולך להפסיד לך.אתה מחזיר את גאלאד לפוכדור שלו ואז מוציא את ויבל החוצה לקרב.ויבל יוצא החוצה ומיד משתמש ברסיסי קרח.הוא מנסה לרכז את הקרח בידו וכך ללמוד אגרוף קרח אך זה לא מצליח ורסיסי הקרח יוצאים מהפה שלו.גראוצ'אמפ מצליח במהירות רבה להתחמק מזה.ויבל רץ במהירות בהתקפה מהירה גם מזה גראוצ'אמפ מצליח להתחמק.גראוצ'אמפ משתמש בזעם זרקון על ויבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מוציא את הפוקידע שלך החוצה ובודק מידע על 4הפוקימונים המעופפים מעליך.הפוקידע אומר לך"פיג'יוט זומבי זה פוקימון מסוג מעופף,נורמל ואבן,הוא שילוב של פיג'יוט וזומבי.הוא חזק מאוד בשל שילוב שלושה יסודות.צרקול סוגו מעופף וקרח,כול הגוף, שלו עשוי מרחק מוצק שאפילו אש לא חודר אותו.פחדו פוקימון תעופה ונורמל הפוקימנון הזה הכי פחדן מכול הפוקימנים.פחדנו הצורה המפותחת של פחדו.הוא סוג מעופף ונורמל.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1042920][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחליט לדוג על גב הסיפון.אתה רואה מולך דוכן לחקות בחינם.אתה לוקח מן הדוכן חכה אחת בחינם.אתה הולך אל אחד כיסאות ה ונח של הסיפון יושב עליהם וזורג את החכה למים.אתה מחכה שיצוץ איזה תנודה בחכה שלך.אך אף תנודה לא צצה בחכה.לאחר 5 דקות החכה מתחילה לזוז.אתה מושך את החכה מן המים.אתה רואה שדגת אריזשהו פוקימון.אתה רואה שזה [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/32fb9db996dc4b420dfae7da36ee6c4a.png[/IMG] סיקינג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
אני עושה כאילו אני נלחם מולו כי ככה זה במשחקים,תגיד לי לערוך אם אני יכול כבר לתפוס אותו
------------
"צא סניזל!" אצעק ואזרוק את סניזל,אומר לו:"בגלל שהוא פוקימון מים מתקפות עשב יהיו יעילות,צא,כדור אנרגיה!" אחייך אליו ואחכה למעשה שלו
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043419][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מצחקק על זה שגראוצ'אמפ הולך להפסיד לך.אתה מחזיר את גאלאד לפוכדור שלו ואז מוציא את ויבל החוצה לקרב.ויבל יוצא החוצה ומיד משתמש ברסיסי קרח.הוא מנסה לרכז את הקרח בידו וכך ללמוד אגרוף קרח אך זה לא מצליח ורסיסי הקרח יוצאים מהפה שלו.גראוצ'אמפ מצליח במהירות רבה להתחמק מזה.ויבל רץ במהירות בהתקפה מהירה גם מזה גראוצ'אמפ מצליח להתחמק.גראוצ'אמפ משתמש בזעם זרקון על ויבל שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"ויבל תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ואז תשלח מלא רסיסי קרח לעבר גראוצ'אמפ!"אומר לויבל בצחקוק קל.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043419][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מחליט לתת לולפקיס שלך להילחם נגד המגמנייט הפראי הזה.אתה זורק את הפוכדור של ולפקיס החוצה ופתח אותו.ולפקיס יוצאת מן הפוכדור שלו בשמחה רבה.היא מתילה תקרב ראשונה היא תוקפת בגחלת על מגמנייט הפראי.מגמנניט זז במהירות באוויר ומתחמק מן הגחלת שולפקיס יורה עליו.מגמנייט מייצר ברק בשממים.הוא משתמש במכת ברק.הוא שולח ברק גדול לחשמל את ולפקיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מסכים להצעה של אור.אתה עולה בגרם המדרגות הימניו ונזהר מכול מה שעומד לקרות לך.מולך ניצבת דלת אתה פותח אותה בחחש ונכנס לחדר שהיא מובילה בחשש.בחדר יש חושך אך לפתע האור בחדר נדלק בפותאמויות.אתה שומע קול ברמקול אומר לך "שלום זה אני נג'י.ברוך הבא לבית שלי אם תרצה להגיע לחדר שאני נמצא בו תצטרך לעבור מכשולים.מכשול מס' ראשון תביס את הארקניין שעומד מולך.מולך ניצב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/59.png[/IMG] ארקניין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מוציא את הפוקידע שלך החוצה ובודק מידע על 4הפוקימונים המעופפים מעליך.הפוקידע אומר לך"פיג'יוט זומבי זה פוקימון מסוג מעופף,נורמל ואבן,הוא שילוב של פיג'יוט וזומבי.הוא חזק מאוד בשל שילוב שלושה יסודות.צרקול סוגו מעופף וקרח,כול הגוף, שלו עשוי מרחק מוצק שאפילו אש לא חודר אותו.פחדו פוקימון תעופה ונורמל הפוקימנון הזה הכי פחדן מכול הפוקימנים.פחדנו הצורה המפותחת של פחדו.הוא סוג מעופף ונורמל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך לחפש פוקימונים
-
[quote]ברוס
אתה מסכים להצעה של אור.אתה עולה בגרם המדרגות הימניו ונזהר מכול מה שעומד לקרות לך.מולך ניצבת דלת אתה פותח אותה בחחש ונכנס לחדר שהיא מובילה בחשש.בחדר יש חושך אך לפתע האור בחדר נדלק בפותאמויות.אתה שומע קול ברמקול אומר לך "שלום זה אני נג'י.ברוך הבא לבית שלי אם תרצה להגיע לחדר שאני נמצא בו תצטרך לעבור מכשולים.מכשול מס' ראשון תביס את הארקניין שעומד מולך.מולך ניצב ארקניין.[/quote]
"אוקיי!" אומר בביטחון "צא דיווט!" ואוציא את דיווט מהפוכדור ואפקוד עליו להשתמש באקדח מים על ארקניין.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מוציא את דייוט שלך לקרב נגד ארקניין.דייוט יוצא החוצה לפוכדור שלו ומוכן להילחם נגד ארקניין.הוא משתמש באקדח מים עוצמתי על ארקניין.הוא יורה אקדח מים.אקדח המים פוגע בארקניין והוא מצליח להעיף את ארקניין לתוך הקיר של החר.ארקננין מתנגש בקיר של החדר ושובר אותו.ארקניין מתעלף ומפסיד בקרב.דייוט מופתע מהעוצה של האקדח המים שלו.נג'י אומר לך"עברת תמכשול הראשון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מתעלפ מן ארבעת הפוקימונים המעופפים מעליך ואתה מחפש עוד פוקימונים מעופפים שאולי תוכל לתפוס אותם.אתה רואה את זיפי הפוקידע שלך אומר"זיפי פוקימון הזיפ.סוגו חשמל ומעוטפף.הוא בין פוקימוני החשמל הכי חזקים שקיימים בעולם.הוא בטופ 5של פוקימוני החשמל".אתה רואה גם עוד פוקימון מעופף.הפוקידע אומר"ריקן פוקימון מעופף האדמה.ראיקן הוא פוקימון אדמה חזק מאוד והוא כבוד מאוד.יש לו מתקפת אדמה יחודית לו."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה והוא מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של גראוצ'אמפ.לאחר מכן ויבל משתמש ברסיסי קרח על גראוצ'אמפ.הוא מעיף לעברו הרבה רסיסי קרחי גדולים וקטנים.גראוצ'אמפ משתמש במהירות בלהביור על רסיסי הקרח.הלהביור ממיס את רסיסי הקרח של ויבל.המאמנת אומרת לגראוצ'אמפ שלה"להביור על ויבל".גראוצ'אמפ יורה להביור על ויבל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה יכול לתפוס אותו מתי שתרצה
------------------
אתה מחליט להוציא את סניזל שילחם נגד הסיקינג שתפסת עם חכת הדייג שלך.סניזל יוצא מחוץ לפוכדור שלך.הוא מקשיב להוראה שלך ותוקף בכדור אנרגיה את סיקינג.כדור ירוקק שחור נשלח לעבר סיקינג.בגלל שסביבת הבית של סיקינג היא במים הוא בקושי מצליח לזוז מחץ למים.כדור האנרגיה פוגע בסיקינג ומביס אותו.סיקינג מתעלף ישירות על רצפת הסיפון.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1043444][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה והוא מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של גראוצ'אמפ.לאחר מכן ויבל משתמש ברסיסי קרח על גראוצ'אמפ.הוא מעיף לעברו הרבה רסיסי קרחי גדולים וקטנים.גראוצ'אמפ משתמש במהירות בלהביור על רסיסי הקרח.הלהביור ממיס את רסיסי הקרח של ויבל.המאמנת אומרת לגראוצ'אמפ שלה"להביור על ויבל".גראוצ'אמפ יורה להביור על ויבל.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"ויבל תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ואז שתהיה קרוב לגראוצ'אמפ תקפוץ לאוויר, תתפוס אותו ואז תשלח מלא רסיסי קרח שיקפיאו אותו לגמרי!"אומר לויבל בעידוד ואקווה שהוא יצליח את מה שפקדתי אליו.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את דייוט שלך לקרב נגד ארקניין.דייוט יוצא החוצה לפוכדור שלו ומוכן להילחם נגד ארקניין.הוא משתמש באקדח מים עוצמתי על ארקניין.הוא יורה אקדח מים.אקדח המים פוגע בארקניין והוא מצליח להעיף את ארקניין לתוך הקיר של החר.ארקננין מתנגש בקיר של החדר ושובר אותו.ארקניין מתעלף ומפסיד בקרב.דייוט מופתע מהעוצה של האקדח המים שלו.נג'י אומר לך"עברת תמכשול הראשון"[/quote]
"יופי דיווט!מכה טובה!" אומר ואתן כיף לדיווט,ולאחר מכן אחזיר אותו לפוכדור.
אחר כך אומר לנג'י:"נו,מה המכשול השני?"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה כדי להתחמק מן הלהביור של גראוצ'אמפ.זה מצליח לויבל הוא מתחמק מהלהביור של גראוצ'אמפ.ויבל רץ אל גראצ'אמפ וכשהוא רוב אליו הוא קופץ ואז תופס את גופו.לאחר מכן ויבל תוקף בררסיסי קרח.הוא שולח רסיסי קרח רבים לעבר גראוצ'אמפ.גראוצ'אמנפ נפגע מרסיסי הקרח מטווח אפס.ויבל משחחר את האחיזה בו.גראוצ'אמפ מתעצבן על ויבל והוא תוקף בדראכו מטאור את ויבל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח על העוצה של דייוט ונותן לו כף ביד שלו.לאחר מכן אתה מחזיר את דייוט שלך לפוכדור שלו ומוכן להתחיל את המכשול השני שלך.נג'י אומר לך ברמקול"ההמכשול השני נמצא בחדר השני.החדר השני נמצא בדלת שמולך.אחרי כול מכשול שתעבור תפתח לך תדלת למכשול הבא.אחרי שתעבור תמכשול ה4 תיתפח לך דלת לאיפה שאני נמצא.אז פשוט כס לדלת שמולך ותכונן למכשול השני שלך.כשתהיה בחדר הבא אגיד לך מה המכשול הבא שלך".מולך נפתחת דלת לחדר הבא[/COLOR][/B]