וסיימתי לחלק את האיים לפי מקומים, תכף אלך לאכול צהריים ואז אכתוב בפירוט על כל אי ואי.
[quote=Mr.Pizza;1342000]חח עכשיו דמיינתי את גרגמל בודק את הבגרות במתמטיקה שלי ><[/quote]
XDDDDDD
Printable View
וסיימתי לחלק את האיים לפי מקומים, תכף אלך לאכול צהריים ואז אכתוב בפירוט על כל אי ואי.
[quote=Mr.Pizza;1342000]חח עכשיו דמיינתי את גרגמל בודק את הבגרות במתמטיקה שלי ><[/quote]
XDDDDDD
היי~
[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110607155452/onepiece/images/thumb/3/37/Hiroyuki_Takei_OP_Omake.jpg/243px-Hiroyuki_Takei_OP_Omake.jpg[/IMG]
פאק *~*
מי צייר את זה?
היוצר של שאמן קינג
עדיף את גודה D=
בוקר טוב
עומר מסן!
הלכתי לאכול D=
מת מרעב Xs
אוכלללללללללללללללל
[quote=FIupy;1342015]אוכלללללללללללללללל[/quote]
EXACTLY!
דיי כבר לחשוב שאודה הוא הצייר הטוב ביותר שיש םם
זה שהיא הנמכרת ביותר לא הופך את אודה לצייר הטוב ביותר ><
ריקרוט זה לאסוף מה שלופי עשה כל הסדרה
---
זה לא ממש קשור לטעם האמת. אם תסתכלו על מנגות ואנימות תראו סגנון ציור לרוב דומה ואחיד, תווי פנים מסורתיים שלא משתנים ממנגה למנגה. זוהי עובדה שop מציגה את סגנון הציור אחד מהמקוריים כאשר לדמויות שם יש תווי פנים מיוחדים, ואם אציין שונאן נוסף וידוע כזה אגיד פיירי טייל[לא ברמה של Op אבל גם מקורי]. ולגבי יפה, תשמע זה כמו להגיד האם הביטלס טובים, הכל עניין של טעם בעולם הזה, אבל תשאל את מעריצי Op מה הם חושבים, ורק אגיד שזו... בערך... ה... מנגה הכי נמכרת בהיסטוריה ם: אז יש הערכה
עריכה: זה לא אומר, זה רק מבטל תדיון של טעם וריח, מה שגם לא אמרנו -הכי- טוב דווקא בגלל טעם וריח.
[QUOTE=X-Drake;1342018]ריקרוט זה לאסוף מה שלופי עשה כל הסדרה
---
זה לא ממש קשור לטעם האמת. אם תסתכלו על מנגות ואנימות תראו סגנון ציור לרוב דומה ואחיד, תווי פנים מסורתיים שלא משתנים ממנגה למנגה. זוהי עובדה שop מציגה את סגנון הציור אחד מהמקוריים כאשר לדמויות שם יש תווי פנים מיוחדים, ואם אציין שונאן נוסף וידוע כזה אגיד פיירי טייל[לא ברמה של Op אבל גם מקורי]. ולגבי יפה, תשמע זה כמו להגיד האם הביטלס טובים, הכל עניין של טעם בעולם הזה, אבל תשאל את מעריצי Op מה הם חושבים, ורק אגיד שזו... בערך... ה... מנגה הכי נמכרת בהיסטוריה ם: אז יש הערכה
עריכה: זה לא אומר, זה רק מבטל תדיון של טעם וריח, מה שגם לא אמרנו -הכי- טוב דווקא בגלל טעם וריח.[/QUOTE]
נכון וואן פיס היא מנגה מעולה, אבל היא הנמכרת ביותר רק בגלל שהיא פונה לקהל גדול, אני אישית לא שם אותה בטופ 5 שלי, יש מנגות הרבה יותר טובות, שלא מוכרות יותר בגלל שהן לא שונן (שפונה לרוב הקהל) או שרואים שזה לא אקשן נטו אז מוותרים על בכלל לקרוא אותה, תראה גם שרוב המעריצים של וואן פיס מתלוננים בקטעים חסרי האקשן (שתכלס בוואן פיס הרפתקאות >אקשן שזה דבר מעולה וייחודי בשבילה).
לא מבין מה אנשים מתלהבים מוואן פיס ת'אמת