מה להגדיר?
Printable View
מה להגדיר?
אמ... ניסיתי לעשות את ההחלפה לפי המדריך, והכל הלך יופי עד שנכנסתי למשחק, וזה פשוט התחיל לי מתחילת המשחק.
אחר כך ניסיתי לפתוח את השמירה של המשחק, וזה פתח לי את השמירה בצבעים זרחניים כאלה, והמשחק היה קפוא ומעוות. איך אפשר לפתוח את השמירה בצורה נורמלית?...
צריך להתחיל באימולטור מהתחלה שיחתה באימולטור ישן
אוחחח -.-
אתה יכול להביא לי הורדה לאימולטור חדש יותר?
(וזה כן קשור לנושא, הרי אני לא יכול לבצע את ההחלפות בלי אימולטור חדש...)
תשחק בזה שכאן (בהחלפות)
[b]לא הבנתי :( אתה יכול לעשות סירטון או משהו כדי שאני יבין???
אבל בכל זאת תודה על המדריך :)[/b]
הינה סירטון:[url]http://www.youtube.com/watch?v=CI7-50WPjDY[/url]
תהנה.
עריכה: לא משנה עובד לי. תודה רבה על המדריך. זה אחלה של דבר. איזה פוקמונים יש להם מתפתח שלישי טוב חוץ מ-גנגר וגולם ששוה להחליף אותם? אפשר המלצות לפוקמונים טובים?
יש לי אימולטור רגיל בלי אפשרות של Link , עכשיו שהורדתי את האימולטור שהבאת להורדה אני לא יכול להגיע לשמירה שהיתה באימולטור הרגיל בגלל שזה לא אותו אימולטור..
[כל השמירות שלי הם Shift + F1 אף פעם לא שמרתי אם Save ..
ושאני מנסה לשמור אם Save אני מצליח רק אם אני מתחיל תמשחק מההתחלה! ברגע שאני נכנס לשמירה אם F1 אני מנסה לעשות Save וזה עושה את השגיאה שאי אפשר לשמור..
אני חייב לעשות החלפה תעזרו בקשה
[quote=xvrjxui1;1263724]יש לי אימולטור רגיל בלי אפשרות של Link , עכשיו שהורדתי את האימולטור שהבאת להורדה אני לא יכול להגיע לשמירה שהיתה באימולטור הרגיל בגלל שזה לא אותו אימולטור..
[כל השמירות שלי הם Shift + F1 אף פעם לא שמרתי אם Save ..
ושאני מנסה לשמור אם Save אני מצליח רק אם אני מתחיל תמשחק מההתחלה! ברגע שאני נכנס לשמירה אם F1 אני מנסה לעשות Save וזה עושה את השגיאה שאי אפשר לשמור..
אני חייב לעשות החלפה תעזרו בקשה[/quote]
אין מה לעשות צריך להתחיל משחק חדש באימולטור זה
חלק מהתמונות לא עובדות (האלה שמשנים תהגדרות)
מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות משנים?
[quote=nadi726;1279002]חלק מהתמונות לא עובדות (האלה שמשנים תהגדרות)
מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות משנים?[/quote]
עובד לי מצויין כל ההגדרות תנסה לראות עוד פעם
ענקקק !! אדיר ! לא ידעתי שאפשר לעשות את זה ! אני הולך להשתמש בזה מלא
ניסיתי להיכנס למשחק (דרך האימולטור ההחלפות) וזה מתחיל לי מהתחלה בשני הצדדים ......כעיקרון יש לי כבר שחקן אחרי הליגה שאני רוצה להעביר פוקימונים מימנו לשחקן חדש ואני לא מצליח ..
עשיתי כמו שכתוב במדריך וכשאני מגיע לחלק שנייה לפני שנכנסים לחדר של ההחלפות, זה רושם לי שה- leader לא מוכן עדיין. אתה יכול לעזור? וגם החלפתי בין הזה שהוא מתחבר דרך ה- server וזה שדרך ה- client ואז כשניסיתי לעשות את זה שוב בדיוק באותה נקודה זה רשם הפעם שאני רחוק מדיי מהמאמן. (אני מנסה לעשות החלפה בין ברקת לאדום אש)