מקורמניק
Printable View
מקורמניק
דניאל ירין ערך לפני שהם הגיבו...
ואפילו הוא כתב אחרי זה הודעה שהוא ערך.
קובי ממשיך להוביל את הכחולים...
[color=blue]
ירין מביא שתי נקודות!!
המצב כרגע:
אדומים-9 נק'
כחולים-13נק'
זוכים בנקודות אישיות-
1.קובי-6
2.שי-
3.ארוין-2
4.אליאב-1
5.יונתן-4
6.קורן-
7.ליאור-
8.עידן-
9.גיל-
10.ירין-4
חידה אחרונה....
מי אני?
מה שמם של הדמויות הראשיות ב"מ.ק 22" ומי מדובב אותם?[/color]
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 19 2009, 02:27 PM
[b] דניאל ירין ערך לפני שהם הגיבו...
ואפילו הוא כתב אחרי זה הודעה שהוא ערך. [/b][/quote]
טוב תורידיו לי נקודה. כי אתה בניקוד העלאתה לי נקודה אחת ולא 2
דני שטג בתפקיד רב"ט שלומי חנוכה: חייל ערס ממוצא מזרחי המשרת באפסנאות המחנה.
חיים יפים ברבלט בתפקיד רב"ט איתי שולמן: חייל חנון ממוצא אשכנזי, חברו של חנוכה ומשרת לצידו באפסנאות.
אלברט אילוז בתפקיד רס"ב גבריאל שוקרון: מפקד הבסיס, רס"ר משמעת קשוח ו"קומבינטור".
ענבל לורי בתפקיד מיכל לוינשטיין: מתנדבת נכה, צדקנית השנואה על רוב החיילים בבסיס.
אדיב ג'האשאן בתפקיד עבד אבו ג'מאל: לכאורה "הערבי הטוב" המתגורר בקירוב לבסיס, ובסתר טרוריסט המאמן כבשים שאהידיות.
מדובבים:
דני שטג, חיים יפים ברבלט, אלברט אילוז, ענבל לורי, אדיב ג'האשאן, דוד כהן, דני סירקין, הדר שחף, נדב אבוקסיס
דמויות:
חיים יפים ברבלט בתפקיד רב"ט איתי שולמן: חייל חנון ממוצא אשכנזי, חברו של חנוכה ומשרת לצידו באפסנאות.
אלברט אילוז בתפקיד רס"ב גבריאל שוקרון: מפקד הבסיס, רס"ר משמעת קשוח ו"קומבינטור".
ענבל לורי בתפקיד מיכל לוינשטיין: מתנדבת נכה, צדקנית השנואה על רוב החיילים בבסיס.
אדיב ג'האשאן בתפקיד עבד אבו ג'מאל: לכאורה "הערבי הטוב" המתגורר בקירוב לבסיס, ובסתר טרוריסט המאמן כבשים שאהידיות.
דני שטג
חיים יפים ברבלט.
אלברט אילוז
ענבל לורי
אדיב ג'האשאן
רב"ט שלומי חנוכה
רב"ט איתי שולמן
רס"ב גבריאל שוקרון
מיכל לוינשטיין
עבד אבו ג'מאל
עבד אבו ג'מאל-דני שטג, , רב"ט שלומי חנוכה-חיים יפים ברבלט
דמויותיה הראשיות של "מ.ק. 22". מימין לשמאל: עבד אבו ג'מאל, רב"ט שלומי חנוכה, רס"ב גבריאל שוקרון, רב"ט איתי שולמן ומיכל לוינשטיין.דני שטג בתפקיד רב"ט שלומי חנוכה: חייל ערס ממוצא מזרחי המשרת באפסנאות המחנה.
אני החלטתי שירין יקבל שתיים אז יהיה לו שתיים! העריכה אכן הפריעה אתה רשמת קודם אין בעיה ואז הוספת רועי לוי....
[color=blue]
המצב כרגע:
אדומים-9 נק'
כחולים-14נק'
הכחולים מנצחים בסופו של יום זה אבל זה לא נגמר הכחולים עשו קאמבק מרשים...
אנא תכתבו פה מתי אתם רוצים פעם הבאה להפגש[/color]
אז יש לי 6?
מחר ב-11:00
מחר בשש..
אולי שש וחצי
יום ראשון בין 11 וחצי ל4