-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:40 PM
[b]
תמיר
אני מקווה שלא אמרת את זה בציניות, אמנם זה באמת לא הגיוני שמה שקרה נראה לעין, אבל היד שלו כן צריכה להתרחב ב"הזרמת האנרגיה" הזאת.
--
מכיוון שלהופיפ אין כתפיים למשוך בהם, אז הוא עשה הבעה שמדמה את זה, או בקיצור, לא אכפת לו לנסות. [/b][/quote]
*אם אתה אומר,אז סבבה*
"אוקיי" אני אומר,מחכך את כפותיי זו בזו וניגש אליו.
"תנסה לאגור אנרגיה בצורה כדורית או ספיראלית קרוב לפה שלך ואז לירות אותו על העץ!" אני אומר ומצביע על עץ אחר
-
ירין
ג'יגליפף מתנפח ואתה מפרש את זה שהוא מזלזל בך שחשבת שהוא יצטרף אלך "בחינם"
תמיר
הופיפ מסתכל עליך, נראה שהוא הבין את ההוראות, אך הביצוע שלהם נראה לו תמוה ביותר, הוא מנסה, אך כל מה שקורה זה שהעלים על הראש שלו מסתחררים מעט. לאחר מכן הוא מנסה שוב ואתה רואה קצת אור בוקע מהפה שלו, לא מספיק כדי שזה יתהווה לצורת כדור שיכולה להכנס בעצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:51 PM
[b] ירין
ג'יגליפף מתנפח ואתה מפרש את זה שהוא מזלזל בך שחשבת שהוא יצטרף אלך "בחינם"
[/b][/quote]
"טוב אז.. מנקי צא! תתחיל עם מכת קארטה- רכז את הכח ביד ואז תן מכה חזקה בצורת חיתוך! ואחרי זה איגרוף ממוקד- לתת המון אגרופים חזקים בלי הפסקה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:51 PM
[b]
תמיר
הופיפ מסתכל עליך, נראה שהוא הבין את ההוראות, אך הביצוע שלהם נראה לו תמוה ביותר, הוא מנסה, אך כל מה שקורה זה שהעלים על הראש שלו מסתחררים מעט. לאחר מכן הוא מנסה שוב ואתה רואה קצת אור בוקע מהפה שלו, לא מספיק כדי שזה יתהווה לצורת כדור שיכולה להכנס בעצים. [/b][/quote]
"כל הכבוד!אתה הולך בדרך הנכונה!תמשיך אבל עם יותר ריכוז ויותר אנרגיה!"
-
ירין
מנקי מצליח את מכת הקארטה, מכיוון שזו מתקפה פשוטה לאין ערוך, ובכלל רוב המתקפות מסוג לוחם הם טריוויאליות להחריד. ג'יגליפף נפגע ממכת הקארטה, ולאחר מכן הוא מתנפח, מה שגורם לו לרחף, והוא משתמש בסטירה למנקי, והוא סוטר למנקי 3 פעמים. מנקי מתעצבן ומתחיל לתת אגורפים לג'יגליפף, אבל אז הוא נושף את כל האוויר שלו, מה שגורם לו לעוף כמו בלון לכל מיני כיוונים מוזרים
תמיר
הופפי מתאמץ שוב והאור נהייה חזק יותר, אבל עדיין לא מתהווה שום כדור ליד הפה שלו, הופיפ מפסיק, ותופס קצת אוויר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:07 PM
[b] ירין
מנקי מצליח את מכת הקארטה, מכיוון שזו מתקפה פשוטה לאין ערוך, ובכלל רוב המתקפות מסוג לוחם הם טריוויאליות להחריד. ג'יגליפף נפגע ממכת הקארטה, ולאחר מכן הוא מתנפח, מה שגורם לו לרחף, והוא משתמש בסטירה למנקי, והוא סוטר למנקי 3 פעמים. מנקי מתעצבן ומתחיל לתת אגורפים לג'יגליפף, אבל אז הוא נושף את כל האוויר שלו, מה שגורם לו לעוף כמו בלון לכל מיני כיוונים מוזרים
[/b][/quote]
"שוב מכת קארטה ואז סטירה! נסה גם אגרופי מחץ-המון אגרופים לכיונוונים שונים! וגם נסה להפתיע אותו עם בעיטה מהאוויר!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:40 PM
[b] דודי
שינקס מתקשה לדחוף את פוצ'יאנה במיוחד כשהם נושכים אחד את השני ם.ם. שניהם משתחררים מהנשיכה של השני, ורצים זה אל זה בדחיפה, ושניהם פוגעים. פוצ'יאנה מתחיל להתעייף, אך שינקס עדיין לא. [/b][/quote]
"שינקס בוא נסיים את זה נשיכה עכשיו"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 05:59 PM
[b] איקי
קרבי מנסה לתפוס את סידוט המתגלגל, והוא אוחז בו, אך סידוט ממשיך בהתגלגלותו מה שמכאיב מעט לצבט של קרבי, אך סידוט לבסוף נעצר. [/b][/quote]
"כל הכבוד קרבי! עכשיו השתמש באקדח מים בעודך תופס אותו ולאחר הפגיעה תשחרר את האחיזה~"
מנקי מתבלבל מרוב הוראות, והוא מתחיל לתת בעיטות לכל מיני כיוונים שונים מה שבסופו של דבר גורם לו ליפול (אחרי הכל כמה זמן הוא יכול לבעוט מהאוויר). חלק מהבעיטות פגעו, וכעת ג'יגליפף משתמש בגלגול.
דודי
פוצ'יאנה רץ לדחוץ ושינקס רץ לנשוך, ובסופו של דבר הוא מתחמק מפוצ'יאנה ונושך אותו, ופוצ'יאנה קורס והוא מותש כעת.
איקי
אין בעיה כלל ובכלל
--
אקדח מים עוד מתקפה לא בסיסית...
קרבי מסתכל עליך עוד פעם בבלבול, וסידוט מנסה להשתחרר ועדיין לא מצליח.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:25 PM
[b] דודי
פוצ'יאנה רץ לדחוץ ושינקס רץ לנשוך, ובסופו של דבר הוא מתחמק מפוצ'יאנה ונושך אותו, ופוצ'יאנה קורס והוא מותש כעת.
[/b][/quote]
"טוב שינקס ההיתה מצויין קדימה בוא נילך למרכז הפוקימונים עם הפוצ'יאנה הזה ונילך לחפש טרטויג"
-
[b] ירין
מנקי מתבלבל מרוב הוראות, והוא מתחיל לתת בעיטות לכל מיני כיוונים שונים מה שבסופו של דבר גורם לו ליפול (אחרי הכל כמה זמן הוא יכול לבעוט מהאוויר). חלק מהבעיטות פגעו, וכעת ג'יגליפף משתמש בגלגול.
[/b][/quote]
"שוב דחיפה משולב בבעיטה! ואז מכת קארטה!" אני אומר
-
[b] איקי
אין בעיה כלל ובכלל
--
אקדח מים עוד מתקפה לא בסיסית...
קרבי מסתכל עליך עוד פעם בבלבול, וסידוט מנסה להשתחרר ועדיין לא מצליח. [/b][/quote]
><"
"קרבי,זרוק את סידוט אל עבר העץ הזה(מצביע עליו) והשתמש בדחיפה אחר כך!"
-
דודי
חוששני שההוראה שלך אינה ברורה, האם אתה לוקח את פוצ'יאנה למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו אבל אתה לא רוצה לתפוס אותו? אם רצית לתפוס אותו למה לא זרקת עליו פוקדור? הוא היה נח לפחות קצת בפוקדור. נסח מחדש עם המטרה שלך, וד"א מרכז הפוקימונים הקרוב הוא במרוול.
ירין
הבעיטה עוצרת עם ג'יגליפף המתגלגל והם נעצרים במצב הזה כמה שניות, עד שהם חוזרים לכיוונים מהם באו. לאחר מכן מאנקי קופץ עם מכת קארטה, בזמן שג'יגליפף מתחיל להתגלגל אחורה, מה שסך הכל מעיף אותו למעלה וכעת הוא מרחף לאט לאט למטה, והוא בגובה גבוה מדי כדי שמנקי יוכל לתקוף.
איקי
הסיודט נזרק על עץ. ולאחר מכן הוא מתחיל להתעצבן והוא רץ לדחוף את קרבי. שניהם מתנגשים, וההשפעה כמעט זהה על שניהם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:07 PM
[b]
תמיר
הופפי מתאמץ שוב והאור נהייה חזק יותר, אבל עדיין לא מתהווה שום כדור ליד הפה שלו, הופיפ מפסיק, ותופס קצת אוויר. [/b][/quote]
"כל הכבוד הופיפ!עכשיו תנסה לערבל את האנרגיה בצורה כדורית!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:34 PM
[b] ירין
הבעיטה עוצרת עם ג'יגליפף המתגלגל והם נעצרים במצב הזה כמה שניות, עד שהם חוזרים לכיוונים מהם באו. לאחר מכן מאנקי קופץ עם מכת קארטה, בזמן שג'יגליפף מתחיל להתגלגל אחורה, מה שסך הכל מעיף אותו למעלה וכעת הוא מרחף לאט לאט למטה, והוא בגובה גבוה מדי כדי שמנקי יוכל לתקוף.
[/b][/quote]
"מנקי חכה ואז תקפוץ גבוה על אחד העצים ותבלבל אותו! ואז חבטת גוף!" אני אומר