-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 04:13 AM
[b] "הא תביא לי את הפוכדור ואני יחזיר לך אותו עוד שתי דקות בנתיים יש לך עוד קרב לעשות "הוא אומר לך בזמן שהוא מתחיל לרוץ עם הפוכדור שלך .
מה תעשה? [/b][/quote]
"בסדר, תודה!" אני אומר לאחי וחוזר אל הזירה, וממתין ליריב הבא שלי.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 02:29 AM
[b] בובי:
צימצאר משתמש בגחלת תוך כדי ריצה שמונעת מבלבאזור לזוז ואחר כך צימצאר קופץ עליו עם שריטה שפוגעת חזק .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"עכשיו תישתמש שוב בגחלת על הקרקע בשביל לקפוץ למעלה ואז תיקפוץ עליו ותישתמש בשריטה"
-
[b] אספיאון :
"הטורניר הזה הוא סתם טורניר שמעביר את הזמן עד שמגיעים ליעד זה גם אימון מצוין לפוקימונים שלך"היא אומרת.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אני רוצה להירשם לטורניר" אומר לה.
-
[b] אמבראון:
טריקו מתחיל לרוץ לעברו של פידגי שלא מוכן וחוטף את החבטה חזק אבל משתמש בניקור על טריקו שלא הצליח להתחמק ואחר כך חוטף מתכפת כנף לבטן.
מה תעשה? [/b][/quote]
"שהיבה ואז חבטה!"
-
[b] ניתאי:
צארמנדר משתמש בציפורני אש על גיגליפאף שמצליח להתחמק בשניה האחרונה ואז משתמש בשירה שמרדימה את צארמנדר .
מה תעשה? [/b][/quote]
"לא צ'ארמנדר!" אצעק בתקווה שזה יעיר אותו,אפ הוא מתעורר אני צועק לו"מסך עשן ואז ציפורני אש!"
-
[b] דניאל:
צארמנדר מתרחק מורטרטל ומשתמש בגחלת אבל ורטרטל פשוט עומד שם ונראה שהגחלת לא מזיזה לו .
אחר כך הוא משתמש בקרן בועות שמתקרבת במהירות לכיוונו של צארמנדר .
מה תעשה? [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, קפצי הצידה, ואחר נסי להשתמש שוב גחלת רק שהפעם נסי לאחד את חלקיקי האש, קוראים לזה להביור!" אני אומר לה.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:27 AM
[b]
עומר :
קרבי מחזק את האחיזה שלפתע בלבאזור משתמש בעלי טער למשך זמן ממושך שפוגעות בקרבי מטווך אפס.
אחריי כמה שניות קרבי עף אחורה כמה מטרים ואתה רואה שיש על בלבאזור סימנים אדומים מהצבתות .
מה תעשה? [/b][/quote]
"תקבל את החיים מהזרע עלוקה ואז עלי טער בשילוב עם דחיפה!"
-
עומר :
קרבי משתמש במכת צבת חזקה שמעיפה אחורה את בלבאזור אחורה ופוצעת אותו קל לפתע אתה רואה את שבלבאזור מרגיש יותר טוב בזמן שקרבי נראה רע מרגע לרגע בלבאזור שולח עלי טער חזקים שפוגעים בקרבי חזק אבל קרבי עדיין לא מוותר .
מה תעשה?
נדב:
שאתה נכנס לזירה אתה רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr002.png[/img] שאומרת "פיפלאפ צא !"בזמן שהיא מוציאה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa393.png[/img] .
מה תעשה?
ניתאי :
יש לך כל כך הרבה מזל שזה מטריד <_<
----
גיגליפאף מתקרב לצארמנדר במבט כאילו הוא הולך להרוג אותו שלפתע צארמנדר שולח גחלת מתווך אפס ואז ציפורני אש שמחסלות את גיגליפאף!.
צארמנדר הוא המנצח .
--
תשלך לי פוקימון בפרטי >>
דניאל :
צארמנדר לא מבין מה אתה רוצה ממנו ומנסה שלפתע יוצא כדור אש יחסית גדול שמתקרב לורטרטל.
ורטרטל המפותע חוטף את המכה אבל הוא מתאושש מזה מהר .
מה תעשה?
אספיאון:
"מה השם שלך ומה הפוקימון שלך ?"היא שואלת אותך .
מה תעשה?
אמבראון:
טריקו משתמש בשאיבה אבל פידגי מתחמק בזמן ואז צולל במהירות לכיוונו של טריקו עם ניקור טריקו כתגובה משתמש בחבטה .
לפתע אתה רואה את שני הפוקימונים עפים אחורה .
מה תעשה?
בובי:
צימצאר משתמש בגחלת על הריצפה ואז קופץ על הראש של בלבאזור ומתחיל לירות עליו גחלת בלי הפסקה נראה שבלבאזור על סף התמוטטות .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 10:14 PM
[b] בובי:
צימצאר משתמש בגחלת על הריצפה ואז קופץ על הראש של בלבאזור ומתחיל לירות עליו גחלת בלי הפסקה נראה שבלבאזור על סף התמוטטות .
מה תעשה? [/b][/quote]
"קדימה תיגמור אותו עם גחלתת!!:"
-
[b] אמבראון:
טריקו משתמש בשאיבה אבל פידגי מתחמק בזמן ואז צולל במהירות לכיוונו של טריקו עם ניקור טריקו כתגובה משתמש בחבטה .
לפתע אתה רואה את שני הפוקימונים עפים אחורה .
מה תעשה? [/b][/quote]
"תרוץ ושתיהיה קרוב עליו תישתמש בחטה ושהיבה!"
-
[b] עומר :
קרבי משתמש במכת צבת חזקה שמעיפה אחורה את בלבאזור אחורה ופוצעת אותו קל לפתע אתה רואה את שבלבאזור מרגיש יותר טוב בזמן שקרבי נראה רע מרגע לרגע בלבאזור שולח עלי טער חזקים שפוגעים בקרבי חזק אבל קרבי עדיין לא מוותר .
מה תעשה? [/b][/quote]
"באלבאזור אל תוותר עלי טער יחד עם זרע עלוקה ואז דחיפה!" אני קורא.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 11 2009, 03:15 AM
[b] פייר בלאז :
היא פי שתיים יותר מבוגרת ממך :huh:
----------
"לא אני זאתי שרושמת את כולם "היא אומרת עם חיוך. [/b][/quote]
"אה... טוב אז מתי התחרות מתחילה?" אשאל את האישה
-
[b] ניתאי :
יש לך כל כך הרבה מזל שזה מטריד <_<
----
גיגליפאף מתקרב לצארמנדר במבט כאילו הוא הולך להרוג אותו שלפתע צארמנדר שולח גחלת מתווך אפס ואז ציפורני אש שמחסלות את גיגליפאף!.
צארמנדר הוא המנצח .
--
תשלך לי פוקימון בפרטי >> [/b][/quote]
D:
---------------
"מצוין צ'ארמנדר!" אגיד ואחזיר את צ'ארמנדר,אלחץ את ידה של יריבתי,וחכה לקרב הבא שלי
-
[quote][b]דניאל :
צארמנדר לא מבין מה אתה רוצה ממנו ומנסה שלפתע יוצא כדור אש יחסית גדול שמתקרב לורטרטל.
ורטרטל המפותע חוטף את המכה אבל הוא מתאושש מזה מהר .
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני טס לחול. אני אחזור בלילה בין שישי לשבת. תעשה מה שאתה רוצה איתי.
--
"צ'ארמנדר, לא התכוונתי לכדור אש, התכוונתי ללהביור, אבל זה גם בסדר. השתמשי כעת בצעקה, ונסי להתקרב אליו, בעוד את כמובן מתחמקת מההתקפות שלו, עם שריטות!" אני אומר לה.
-
[b] אספיאון:
"מה השם שלך ומה הפוקימון שלך ?"היא שואלת אותך .
מה תעשה? [/b][/quote]
"השם שלי הוא אוהד והפוקימון שלי הוא טרטוויג" אני אומר לה.