-
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"צא סלקוץ'" נורמן צועק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אף אחד לא רוצה את גוש הראלטס ואתה רואה את הראלטס הזה שוב.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רץ לעיר רוסטבורו העיר שהמכון השני שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]ומרפא את טורצ'יק.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*יש לך קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתקדם למכון הראשון ואתה רואה שיש שם מישהו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
אתה רץ לעיר רוסטבורו העיר שהמכון השני שלך.
ומרפא את טורצ'יק.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני ארצה לאמן את הפוקימונים שלי לפני קרב המכון ואני הולך לחפש מאמנים.
-
[quote=אדון פריון;611562]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*יש לך קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מתקדם למכון הראשון ואתה רואה שיש שם מישהו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני ישאל אותו מה שמו
-
[quote=אדון פריון;611562][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אף אחד לא רוצה את גוש הראלטס ואתה רואה את הראלטס הזה שוב.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני זורק את גוש הקרח רחוק משם וזורק פוקדור על ראטלס כדי שהוא לא יספיק לברוח בממתקפת העל-חושי שלו."ראטלס זאת ההזדמנות שלך להצטרף עם אתה לא רוצה אז זה יהיה הפסד שלך."אני אומר לראטלס בטון נעים.
-
[quote=אדון פריון;611562][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"צא סלקוץ'" נורמן צועק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"צ'יקוריטה תשתמש בצעקה ואז מתווח 0 בעלי תער במלוא העוצמה!"אצעק לצ'יקוריטה
-
[SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']השעה 16:45 אחר הצהריים.[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush']"לא עינייך אומר המאמן"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המהלך מצליח וסלקוץ' מבולבל ומתחיל להתקיף את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הראלטס עומד ורואה את הפוכדור ובורח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611578][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]השעה 16:45 אחר הצהריים.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלך מצליח וסלקוץ' מבולבל ומתחיל להתקיף את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד!עכשיו תשתמש בנגיחה ועלי תער מיד אחרי זה!"אצעק לצ'יקוריטה
-
[QUOTE]adidas
אתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אסכים לקרב ואני מוציא את טורצ'יק ופוצ'יאנה מהפוכדורים:
" טורצ'יק,םוצ'יאנה צאו!".
-
[quote=אדון פריון;611578][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]השעה 16:45 אחר הצהריים.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]"לא עינייך אומר המאמן"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני שואל אותו אם הוא פה בישביל קרב מכון
-
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הראלטס עומד ורואה את הפוכדור ובורח.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני הולך לעיר הבאה וחושב לעצמי שננתי לראטלס מספיק הזדמנוית לבנתיים עד הודעה חדשה.
-
[quote=אדון פריון;611533][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה סלקוץ'.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]] [/FONT][/SIZE][/quote]
אתה יכול לשים תמונות? זה לא ברור הגופן הזה גם
אני פותח עליו את הפוקידע למידע נוסף
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 17:00[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן אומר:" לא אני כאן בשביל להתחרות לתחרות העיר רוסטבורו" בטון מעוצבן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלך נכשל בגלל שסלקוץ' כבר הפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?זכית בתג האיזון [[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=jwtojeh1ndze.gif][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jwtojeh1ndze.gif[/IMG][/URL[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]]![/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ומיסטי ממשיכים לעיר הבאה ואתה רואה נינקדה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמנים צועקים "צאו פיצ'ו וסונארט"[/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*אני אקשיב להצעתך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר "סלקוץ' פוקימון העצלן סלקוץ' מבלה את יומו בדבר כלל בשינה"[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611596][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 17:00[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן אומר:" לא אני כאן בשביל להתחרות לתחרות העיר רוסטבורו" בטון מעוצבן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני ישאל אותו למה הוא כל כך עצבני
-
[QUOTE]adidas
המאמנים צועקים "צאו פיצ'ו וסונארט"
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר:"טורצ'יק תשתמש בלהביור על סנורנט(הכוונה אליו?,אני לא מכיר סונארט)"
"פוצ'יאנה השתמש בנשיכה על פיצ'ו!"
עריכה:ובאמת יעזור אם יהיו תמונות :D
-
[quote=אדון פריון;611596][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 17:00[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ומיסטי ממשיכים לעיר הבאה ואתה רואה נינקדה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אני לא טופס אותו יש לי פוקימון אדמה יותר חזק ופוקימון חרק יותר חזק ולכן מבחינה טקטית לא שווה להכניס לשישיה פוקימונים שיש לו סוגים שכבר יש לי אבל אם אתה רוצה את יכולה לתפוס את נינקדה."אני אומר לפוקימונים שלי ולמיסטי ולבסוף אני פונה למיסטי.