-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642802][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מדמיין זאת בראש ופיתאום כאב עז עובר בכל גופך.. עוברות כמה שניות ומייקל אומר:"הצלחת כל הכבוד".
[/spoiler][/quote]
"באמת?" אני שואל אותו באנחה ומחפש משהו שיראה לי את השתקפותי "אני יכול לראות?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR] [spoiler]
"כן " הוא אומר ומוציא מראה קטנה מהכיס שלו..
[/spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לא צריך לעשות כלום פשוט תכנסו לתא ותיהיהו בשקט" הוא אומר..
[/spoiler]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"נעלמה " היא אומרת , אתה מסתכל עלייה ופיתאום נשמע קול אלקטרוני מציק:"הקשיבו לי נתינים ,כל השדים הצעירים יוצאים לקרב ברגע זה ומיד " אתה שומע את הקול ופיתאום רואה הכל שחור.........כאתה שוב רואה אתה נבהל ממה שאתה רואה: בני אדם מתים ,מלאכים ומספר שדים, אתה מסתכל על הנשקים שלך ורואה שהם מכוסים בדם, אתה מסתכל ימינה ורואה את אחותך קורעת בן אדם לחתיכות...
[/spoiler]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה הולך אחרי שאתם מגיעים למן חדר ובו אתה רואה את המלאך המפורסם מהטלוייזיה מאט דרגו הנפיל הראשון..הוא מסתכל עלייך ושואל את אנג'לינה:"אנג'ילינה מי זה עוד אחד שהבאת לו חפץ שינוי?" אנג'לינה מסתכלת עליו ואומרת:"כן הוא נראה מתאים להפוך למלאך במיוחד אחרי שכמעט מת בעת שניסה לעזור לבן דודי בן האנוש..
[/spoiler]
-
[COLOR=black][spoiler][/COLOR]
[COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][spoiler][/COLOR]
[U][B][COLOR=black]"כן " הוא אומר ומוציא מראה קטנה מהכיס שלו..[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=black][/spoiler][U][B][/quote][/B][/U][/COLOR]
[U][B][COLOR=black]אני לוקח אותה ומביט בה[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=black][/spoiler][/COLOR]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה הולך אחרי שאתם מגיעים למן חדר ובו אתה רואה את המלאך המפורסם מהטלוייזיה מאט דרגו הנפיל הראשון..הוא מסתכל עלייך ושואל את אנג'לינה:"אנג'ילינה מי זה עוד אחד שהבאת לו חפץ שינוי?" אנג'לינה מסתכלת עליו ואומרת:"כן הוא נראה מתאים להפוך למלאך במיוחד אחרי שכמעט מת בעת שניסה לעזור לבן דודי בן האנוש..
[/SPOILER][/QUOTE]
"באתי ללמוד על כוחות המלאכים,אנג'לינה אמרה שצריך לבוא לפה... אז שלום,שמי הוא אלכס טוד." אני אומר עם חיוך ושולח את ידי בכדי ללחוץ את היד שלו[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;644005][COLOR=orange][U][B]B]spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לא צריך לעשות כלום פשוט תכנסו לתא ותיהיהו בשקט" הוא אומר..
[/spoiler]
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"בסדר..." אני אומר.
אני מנסה חזק להכניס את כניפי לתוך גופי ולהפוך חזרה לבן אנוש.
אחרי שאני חוזר לצורת אנוש אני נכנס לתוך התא ומדמה עצמי בן אנוש, אחרי שהמלאך ההוא מתחזה לשד-שומר אני נאחז בסורגים וצורח "הצילו!!." כמו בן אדם כלוא שעומדים להרגו, כדי להוסיף לטעם ההתחזות.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;644005][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"נעלמה " היא אומרת , אתה מסתכל עלייה ופיתאום נשמע קול אלקטרוני מציק:"הקשיבו לי נתינים ,כל השדים הצעירים יוצאים לקרב ברגע זה ומיד " אתה שומע את הקול ופיתאום רואה הכל שחור.........כאתה שוב רואה אתה נבהל ממה שאתה רואה: בני אדם מתים ,מלאכים ומספר שדים, אתה מסתכל על הנשקים שלך ורואה שהם מכוסים בדם, אתה מסתכל ימינה ורואה את אחותך קורעת בן אדם לחתיכות...
[/spoiler][/quote]
"תפסיקי."אני אומר לה עף עליה ותופס אותה, "את לא רוצחת."אני אומר לה[/SPOILER]
-
[COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה נראה כמו שנראית פעם..
~~~
ושוב אני אומר אתה יכול לשנות תדמות מלאך לאיך שהיית רוצה שהיא תראה...רק לא לשנות תחרב וכנפיים
[/SPOILER]
אתה מסיים לאמר את דברייך ומאט דרגו צועק:"מישו נתן לך זכות דיבור?"... אנג'לינה מסתכלת עלייך ואז אומרת:"מאט אל תצעק עליו הוא אמר את דבריו ולא הפריע לאף אחד".
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
עברית שפה קשה?
~~~~~~~~
אתה מנסה להפוך חזרה לבן אדם אך לא מצליח המלאך שמתחזה לשד מסתכל עלייך ואומר :[SIZE=3][B]"מה לא מובן בלא לעשות כלום רק לשבת בתוך התא!!!!"[/B][/SIZE].
[/SPOILER]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה עף אלייה ורואה שעיניי סגורות ושהגוף זז לבדו.. כניראה אותו הדבר קרה גם לך..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644623]
אתה מסיים לאמר את דברייך ומאט דרגו צועק:"מישו נתן לך זכות דיבור?"... אנג'לינה מסתכלת עלייך ואז אומרת:"מאט אל תצעק עליו הוא אמר את דבריו ולא הפריע לאף אחד".
[/SPOILER]
[/QUOTE]
אני אומר,"סליחה אדוני"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;644629][spoiler]
אני אומר,"סליחה אדוני"[/spoiler][/quote]
"טוב אז כמו שאמרתי קודם נצטרך ליראות את יכולותיו בעזרת סדרת מבחנים קצרה.." מאט אומר בזמן שהוא מוציא מספר דפים ממגירה קטנה שלידו ונותן אותם לאנג'לינה..[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644635][SPOILER]
"טוב אז כמו שאמרתי קודם נצטרך ליראות את יכולותיו בעזרת סדרת מבחנים קצרה.." מאט אומר בזמן שהוא מוציא מספר דפים ממגירה קטנה שלידו ונותן אותם לאנג'לינה..[/SPOILER][/QUOTE]
אני מרים את ידי ומחכה שיתנו לי רשות דיבור[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;644637][spoiler]
אני מרים את ידי ומחכה שיתנו לי רשות דיבור[/spoiler][/quote]
"כן מה אתה רוצה" אומר לך מאט.[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644639][SPOILER]
"כן מה אתה רוצה" אומר לך מאט.[/SPOILER][/QUOTE]
"איזה מין מבחנים?"[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;644641][spoiler]
"איזה מין מבחנים?"[/spoiler][/quote]
"תרגע מבחנים אשר יבדקו את היכולת שלך" אומר מאט ובאותו הזמן מוציא עט וכותב\חותם על כמה מסמכים..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644643][SPOILER]
"תרגע מבחנים אשר יבדקו את היכולת שלך" אומר מאט ובאותו הזמן מוציא עט וכותב\חותם על כמה מסמכים..
[/SPOILER][/QUOTE]
"אוקיי... מתי נתחיל?" אני שואל אותו ומסתכל על אנג'לינה[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;644644][spoiler]
"אוקיי... מתי נתחיל?" אני שואל אותו ומסתכל על אנג'לינה[/spoiler][/quote]
"מתי שיגע הזמן" אומר מאט וממשיך לכתוב\לחתום עעל מסמכים ואנג'לינה עוזרת לו..
אתה מתיישב לך ומחכה.. עוברות להן 20 דקות והן מסיימים.. אנג'לינה לוקחת את כל המסמכים ומסדרת בתיקייה שומביאה את התיקייה הזאת לך ואז אומרת לך :"בוא איתי".
[/SPOILER]