-
[QUOTE=chimcharboy;628525][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"לפרס, זאת בחירה מעניינת" אומרת הילדה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע למקום אם אגם יפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-סטארביה היה מהיר מדי והוא פגע בצ'רמנדר בחוזקה אבל גם סטארביה ניפגע, "סטארביה עס אווירי" אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה משחפש את טריקו ופתאום אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_253.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f5/Spr_3e_253.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=blue]פצוע [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'צא סקווירטל היכנס לאגם ותשחה לך' אומר ואוציא את סקווירטל
-
[quote=chimcharboy;628525]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-סטארביה היה מהיר מדי והוא פגע בצ'רמנדר בחוזקה אבל גם סטארביה ניפגע, "סטארביה עס אווירי" אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"'צארמנדר תחזיק מעמד!!! תשתמש בלהביור!!!"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-סקרווירטל יוצא מהפוכדור והוא שוחה באגם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'רמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בסטרביה, סטארביה שנפגע קשה מיתקרב אל צ'רמנדר אם מיתקפת ציפור אמיצה חזקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-[COLOR=cyan]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue]guybarm-[COLOR=indigo]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628550][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-סקרווירטל יוצא מהפוכדור והוא שוחה באגם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'רמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בסטרביה, סטארביה שנפגע קשה מיתקרב אל צ'רמנדר אם מיתקפת ציפור אמיצה חזקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-[COLOR=cyan]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue]guybarm-[COLOR=indigo]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'חכה לי סקווירטל' אומר לו ואכנס לאגם
-
[quote=chimcharboy;628550][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
*תערוך את דף הרשומים
אני אומר לו בשמחה "אני שמח שהתפתחת חבר כל הכבוד אך חבל לי על הפציעה שלך,אגב תכיר את מגבי אתה מכיר אותו בתור ביצת הפוקימון שקיבלתי"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ניכנס אם סקווירטל לאגם ופתאום בא טוטודייל חמוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל יותר מידי פצוע כדי והוא התעלף[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל יותר מידי פצוע כדי והוא התעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=black]אני אחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר ואני מכניס את גרוויל לפוכדור[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628568][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ניכנס אם סקווירטל לאגם ופתאום בא טוטודייל חמוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'איזה טוטודיל חמוד אולי כדי שישחה איתנו אבל חבל שיש לנו כבר פוקימון מים אבל אולי אני ישנה את דעתי' אומר לסקווירטל ואקרא לטוטודיל
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה קורא לטוטודיל והוא בא בשימחה והוא וסקרווירטל מתחילים לשחק [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628550]
[
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני דופק בדלת המעבדה ואומר" פרופסור אתה שם"
-
[QUOTE=chimcharboy;628576][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה קורא לטוטודיל והוא בא בשימחה והוא וסקרווירטל מתחילים לשחק [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'איזה חמודים' וארים את שתיהם על הגב שלי ואקפיץ אותם באוויר
-
[quote=chimcharboy;628550]
[/quote]
"צ'ארמנדר!! תשתמש שוב בלהביור!!!!! בכל הכוח!!!"
-
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה משחק אם שני הפוקימונים ולפתע בא ילד שאומר לך "תעזוב כבר את הטוטודיל שלי" מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה משחק אם שני הפוקימונים ולפתע בא ילד שאומר לך "תעזוב כבר את הטוטודיל שלי" מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'מצטער לא ידעתי שיש לו מאמן ' אומר לילד ' אבל אם בא לך להצטרף אליי ואל סקווירטל לשחיה שלנו אז בוא אתה וטוטודיל' אומר לילד
-
[quote=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'ארמנדרר!!! סיים את הקרב עם להביור אחרון!!!"