-
[B]buizel שולט[/B]
שתי הפוקימונים שמחים על החלטתך ויחד אתם יוצאים לדרך לעיר קרוס. אתם מגיעים לעיר קרוס לאחר הליכה של 5-7 דקות ואתה נכנס לרפא את הפוקימונים שלך ולאחר הריפוי, מה אתה תעשה? (רק תזכור שאתה אחרי ריפוי, הדרך הבאה היא דרך 605 ששם נמצא פיקאצ'ו)
[B]shlomii4[/B]
אתה שם לב שהוא לא נותן לך להמשיך לעיר האריאן והוא רוצה שתלחם נגדו. ספינרק משגר חודים רעילים שפוגעים בשניכם, אך לא עושים שום נזק קריטי! לפרס מתעצבנת ואז הוא מזנק מידיך היישר לאדמה בעמדת קרב, היא רוצה להילחם נגד הספינרק.
[B]LordAbizi[/B]
שינקס מזנק מעל פאצ'יריסו ומשתמש בנגיחה שפוגעת בפאצ'יריסו בהפתעה ומפילה אותו על האדמה, פאצ'יריסו קם בשארית כוחותיו. שון אומר לפאצ'יריסו "בפעם האחרונה- תשתמש בהתקפה מהירה!" פאצ'יריסו משתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בשינקס! "עכשיו שוב!" צועק שון
-
[quote=BlaiziKen;718977]
[B]LordAbizi[/B]
שינקס מזנק מעל פאצ'יריסו ומשתמש בנגיחה שפוגעת בפאצ'יריסו בהפתעה ומפילה אותו על האדמה, פאצ'יריסו קם בשארית כוחותיו. שון אומר לפאצ'יריסו "בפעם האחרונה- תשתמש בהתקפה מהירה!" פאצ'יריסו משתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בשינקס! "עכשיו שוב!" צועק שון[/quote]
"שינקס, תרוץ אליו מהר גם אתה ותקוף בהתקלות!" אומר לשינקס.
-
[QUOTE=BlaiziKen;718977][B]
[B]shlomii4[/B]
אתה שם לב שהוא לא נותן לך להמשיך לעיר האריאן והוא רוצה שתלחם נגדו. ספינרק משגר חודים רעילים שפוגעים בשניכם, אך לא עושים שום נזק קריטי! לפרס מתעצבנת ואז הוא מזנק מידיך היישר לאדמה בעמדת קרב, היא רוצה להילחם נגד הספינרק.
[/QUOTE]
רשמת הוא מזנק
"אוק לפרס נראה ממה את עשוייה!" אומר כיד לעודד אותה "אוקי תתחילי עם בלבול! ואחר כך ישר אקדח מים!" אומר לה
-
[B]LordAbizi[/B]
שינקס ופאצ'יריסו רצים אחד לשני במהירות ומתנגשים, שינקס מצליח לצאת מזה בחיים, אבל פאצ'יריסו מאבד את ההכרה, ולא יכול להלחם. "לא רע," אומר שון "בוא נראה אותך נגד זה- צא בונסליי!" הוא אומר ומוציא מהפוקדור השני שלו בונסליי קטן ותינוקי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/438.png[/IMG].
[B]shlomii4[/B]
העיניים של לפרס הופכות לסגולות ולאחר כמה שניות גם של ספינרק, זה מה שגרם לספינרק להיות מבולבל. לפרס משתמשת באקדם מים שפוגע חזק בספינרק ומעיף אותו לאחד העצים שבדרך, ספינרק לא מוותר ומשגר חודים רעילים לכל מקום (בגלל הבלבול.) ולבסוף פוגע בלפרס.
-
[QUOTE=BlaiziKen;718926]
[B]monste[/B]
טריקו מתחיל לרוץ לכיוונו של פידג'י ואז הוא מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של פידג'י ופוגע בו חזק. פידג'י נופל לאדמה ואז קם. "פידג'י, תחסל את הטריקו הזה עם ניקור!" פידג'י עף לטריקו ומנקר אותו בכל גופו. "שוב תעשה את זה!" פידג'י עף שנית כדי לנקר אותו. מה תעשה?
טריקו למד Quick Attack|התקפה מהירה.
[/QUOTE]
אני אומר לטריקו"תחמוק ואז התקפה מהירה ודחיפה"
-
[quote=BlaiziKen;719026][B]LordAbizi[/B]
שינקס ופאצ'יריסו רצים אחד לשני במהירות ומתנגשים, שינקס מצליח לצאת מזה בחיים, אבל פאצ'יריסו מאבד את ההכרה, ולא יכול להלחם. "לא רע," אומר שון "בוא נראה אותך נגד זה- צא בונסליי!" הוא אומר ומוציא מהפוקדור השני שלו בונסליי קטן ותינוקי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/438.png[/IMG].
[/quote]
'אויש, זה יהיה בדיחה' אחשוב "שינקס חזור. צא מדקיפ! תקוף באקדח מים!" אחזיר את שינקס ואוציא את מדקיפ.
-
[QUOTE=BlaiziKen;719026][B]
[B]shlomii4[/B]
העיניים של לפרס הופכות לסגולות ולאחר כמה שניות גם של ספינרק, זה מה שגרם לספינרק להיות מבולבל. לפרס משתמשת באקדם מים שפוגע חזק בספינרק ומעיף אותו לאחד העצים שבדרך, ספינרק לא מוותר ומשגר חודים רעילים לכל מקום (בגלל הבלבול.) ולבסוף פוגע בלפרס.[/QUOTE]
"לפרס תמשיכי כך! את מעולה! אוקי תשתמשי בשירה! ואחר כך מהר רסיסי קרח!" אומר לה
-
[quote=BlaiziKen;718926]
[B]Tony Tony Chopper[/B]
תמשיך לדרך 605 כדי לתפוס את פיקאצ'ו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס לעיר קרוס ומפרא שם את מגבי ואת ספיל שאני בטוח ששכחת שתפסת אותו, ואז אתה יוצא לחפש פוקימון לפתיסה ורואה פתאום את הצ'ארמנדר שנלחמת נגדו עומד מולך ומביט בך במבט זועם, הוא משתמש לעברך במתח גיצים חזקים! מה תעשה?
[/quote]
*את האמת שכחתי*
אני מתחמק במהירות ואומר, "אתה הפסדת בכבוד אז תקבל את התבוסה."אני אומר לצ'ארמנדר.
-
[B]monster[/B]
טריקו מצליח להתחמק מהניקור של פידג'י ופוגע בו בעזרת ההתקפה המהירה, טריקו משתמש בדחיפה ומחטיא את פידג'י. "פידג'י תשתמש בניקור שוב!" פידג'י טס במהירות לטריקו ופוגע בבטנו עם הניקור ומעיף אותו על עליך, אתה רואה שטריקו איבד את ההכרה. "טריקו לא יכול להלחם," אומר השופט, "פידג'י מנצח!". אתה מי תוציא עכשיו?
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את שינקס ומוציא במקומו את מדקיפ, הקרב מתחיל ומדקיפ משתמש בלי רחמים באקדח מים קטלני שפוגע בבונסליי אך לא מחסל אותו. "בונסליי תשתמש בקצה אבן!" אומר שון, בונסלי משתמש בקצה אבן ופוגע במדקיפ! מה תעשה?
[B]shlomii4[/B]
לפרס משתמש בשירה שמרדימה את ספינרק ואז ברסיסי קרח שפוגעים בכל גופו של ספינרק ומחלישים אותו (אם תרצה לתפוס אותו, זה הזמן), לפרס עדיין עומדת מול הספינרק במבט עצבני. מה תעשה עכשיו?
[B]Tony Tony Chopper[/B]
צ'ארמנדר מתעצבן ממה שאמרת, מפנה גב והולך, לאחר כמה זמן אתה רואה שהוא נעלם. מגבי מציע לך להמשיך לדרך 605 או למכון הפוקימונים, מה תעשה?
-
[QUOTE=BlaiziKen;719986][B]monster[/B]
טריקו מצליח להתחמק מהניקור של פידג'י ופוגע בו בעזרת ההתקפה המהירה, טריקו משתמש בדחיפה ומחטיא את פידג'י. "פידג'י תשתמש בניקור שוב!" פידג'י טס במהירות לטריקו ופוגע בבטנו עם הניקור ומעיף אותו על עליך, אתה רואה שטריקו איבד את ההכרה. "טריקו לא יכול להלחם," אומר השופט, "פידג'י מנצח!". אתה מי תוציא עכשיו?
[/QUOTE]
אני מחזיר את טריקו ומוציא את מריפ ואומר לו"שוק חמלי על פיג'י מיד"
-
[QUOTE=BlaiziKen;719986][B]
[B]shlomii4[/B]
לפרס משתמש בשירה שמרדימה את ספינרק ואז ברסיסי קרח שפוגעים בכל גופו של ספינרק ומחלישים אותו (אם תרצה לתפוס אותו, זה הזמן), לפרס עדיין עומדת מול הספינרק במבט עצבני. מה תעשה עכשיו?
[/QUOTE]
לא אני לא אתפוס אותו,ואם אני רוצה את הפיקאצ'ו של אש? אבל אני רחוק מדי לא?
"אוקי לפרס בואי נגמור איתו אחת ולתמיד! תשגרי אליו אקדח מים ואחר כך רסיסי קרח!" אומר לה
-
[quote=BlaiziKen;719986]
[B]Tony Tony Chopper[/B]
צ'ארמנדר מתעצבן ממה שאמרת, מפנה גב והולך, לאחר כמה זמן אתה רואה שהוא נעלם. מגבי מציע לך להמשיך לדרך 605 או למכון הפוקימונים, מה תעשה?[/quote]
"למה יש לי תחושה שעוד נראה אותו?"אני שואל את מגבי עם חיוך ומתקדם לדרך 605 לתפוס איזה פוקימון.
-
[quote=BlaiziKen;719986]
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את שינקס ומוציא במקומו את מדקיפ, הקרב מתחיל ומדקיפ משתמש בלי רחמים באקדח מים קטלני שפוגע בבונסליי אך לא מחסל אותו. "בונסליי תשתמש בקצה אבן!" אומר שון, בונסלי משתמש בקצה אבן ופוגע במדקיפ! מה תעשה?
[/quote]
"מדקיפ, תקוף אותו בסתירת בוץ!" אומר למדקיפ.
-
[B]monster[/B]
אתה מוציא את מריפ נגד פידג'י והשופט מכריז על תחילת הקרב בין מריפ לבין פידג'י. מריפ מתחיל עם שוק חשמלי שמחשמל את פידג'י, אך פידג'י מצליח להשאר בקרב. "פידג'י תשתמש בכנף ברזל!" שון אומר לפידג'י, פידג'י טס לכיוונו של מריפ עם כנף ברזל ופוגע בו!
[B]shlomii4[/B]
אם אתה רוצה, אתה יכול לתפוס אותו גם בעמוד 100
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האקדח מים שלפרס משגרת פוגע בספינרק ומוציא ממנו את הבלבול. ספינרק משגר עליה חודים רעילים שפוגעים בכל גופה של לפרס! לפרס משגרת רסיסי קרח ומחסלת את ספינרק! זכיתם בקרב הראשון שלכם!
[B]Tony Tony Chopper[/B]
אתם יוצאים מהעיר קרוס לדרך 605 ואתם רואים שם את הפוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/IMG] נלחם נגד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] (שזה הפיקאצ'ו שבגללו אתה פה.). הפיקאצ'ו משגר שוק חשמלי שפוגע בסינדקוויל ומחסל אותו! הפיקאצ'ו מביט בך ואתה רואה גם פוקימונים אחרים מביטים בפיקאצ'ו בפחד.
[B]LordAbizi[/B]
מדקיפ משתמש בטרית בוץ חזקה שפוגעת בבונסליי. בונסליי נופל ארצה ומתקשה לקום, שון אומר לבונסליי "בונסליי תשתמש בזינוק!" בונסלי מתרכז טיפה ומזנק גבוהה מעל האדמה ונוחת על הרגליים. "כל הכבוד!" אומר שון, "עכשיו תשתמש בההפלה!" בונסליי משתמש בהפלה ופוגע בפניו של מדקיפ!
-
[QUOTE=BlaiziKen;720741][B]monster[/B]
אתה מוציא את מריפ נגד פידג'י והשופט מכריז על תחילת הקרב בין מריפ לבין פידג'י. מריפ מתחיל עם שוק חשמלי שמחשמל את פידג'י, אך פידג'י מצליח להשאר בקרב. "פידג'י תשתמש בכנף ברזל!" שון אומר לפידג'י, פידג'י טס לכיוונו של מריפ עם כנף ברזל ופוגע בו!
[/QUOTE]
אני אומר למריפ"קדימה שוק חשמלי על פיג'י"