-
[quote=Powerslave;769304]אבל מה זה, לא אני בניתי את המשחק, זאת עובדה שזנב ברזל היא מתקפה איטית, ואני משתמש בעובדה הזאת כחלק מהאסטרטגיה... כל בעיה עם זה תפנה ליוצרי פוקימון.... :/ אחר כך אתה מתלונן שהתגובות שלי לא מספיק טובות, כי אתה מגביל אותי מכל הכיוונים. אם אתה מצפה ממני לכתוב תגובות יבשות כמו "טוטודייל נשיכה" אני אפרוש מהמשחק, זה לא מה שנרשמתי אליו.[/quote]
אוקיי במקרה הזה אתה צודק ואני טעיתי, עם אתה רוצה תפרוש, אני ואתה לא באותו ראש בתכלס...
-
[QUOTE=nivX10;769219][COLOR=Red][B][SIZE=3]זהוא חזרתי לנהל את המשחק!!!
אני מקווה שתיהיו מחוברים הרבה כי כל 4 שמגיבים אני רץ איתם, על אחריותכם..[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור על אוניקס, הפוקדור פוגע בוא קלות ואז נפתח, הוא שולח אור אדום ששואב את אוניקס על הפוקדור..
כולך התרגשות וציפיות.. הפוקדור מתנדנד וכולך במטח, רצות בראשך מחשבות "זה יהיה הפוקימון הראשון שתספתי?", "איך תיהיה הכימיה בנינו?" ועוד.. לפתע הפוקדור נעצר, הוא חודל להתנדנד ולפתע משמיע צליל קטן ועדין..
תפסת אוניקס!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[U][B]דיפ:[/B][/U]
פרסיאן מתאושש במהירות מפתיע ושולח כדור צל חדזק וממוקד שצ'ימצ'אר מתחמק מימנו בקושי!
אתה מבחין שיש משהוא בפנים של פרסיאן שנחוש, נחוש להראות לך שהוא פוקימון מעולה..
צ'ימצ'אר יוצא לגלגל להבה שניראה חזק ומאיים במיוחד!
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר מנסה לקום, אתה מבחין שקשה לו מאוד.. לפתע אתה מסיט את מבטך על עבר קקטורן שטוען כדור אנרגיה!
הוא שולח אותו במהירות וצ'ימצ'אר לא יצליח לעמוד בוא.. אך פתע אתה רואה צל גדול מעליך, מזנק משם מישהוא[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/z05aznuqmtot.png[/IMG][/URL] רכוב על ארקניין:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yingmziyjlrr.png[/IMG][/URL]
הוא משתמש במהירות אקסטרים (extirmespeed בסרבי) תופס בפיו את צימצ'אר ומחלץ אותו!
לפתע הוא יוצא על קקטורן במהירות, הוא תוקף בחבטת זעם ואז בחימום יתר ומחסל אותו תוך שניות...
הוא שואל אותך בחיוך "תגיד את בסדר?!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]מארק:[/B][/U]
תשמע אחי.. זה לא עובד ככה, אני מחליט מה פוגע מה לא מה איטי מה לא.. עם אני נגיד יכתוב שזה פוגע מה תגיד שהיא איטית! אני מציב את התנאים אתה מסתדר איתם ומשתמש בהם כדי להתקדם.. אתה מבין?
למשל עכשיו שכתבת שהיא איטית נגיד וריציתי (ולא רציתי) לכתוב שזה פוגע בך אני יוצא טמבל כי כתבת שזה איטי אז כאילו אני בא לרעתך.. אל תעשה את זה!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל ופיקצ'ו רצים אחד לשני במהירות.. טוטודייל מתחמק מזנב הברזל של פיקצ'ו ותופס את זנבו בנשיכה!
פיקצ'ו לא נשר חייב.. הוא עומד במקום ותוקף במכת ברק, טוטודייל שהיה תפוס בזנבו נפגע חזק וישירות ממכת ברק..
טוטודייל הושפע חזק ממכת הברק בעקבות היותו פוקימון מים אך הוא נעמד על רגליו, ומוכן לקבל את הפקודות הבאות ממך..
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U] (הנה לא שכחתי אותך:))[/COLOR][COLOR=SlateGray]
סנדקוויל מתחמק לאחור ונותן לבביראל ליפול על הרצפה, ואז מנטר מעליו מבלי שהוא יראה ומתחבא באחד השיחים ביבראל...
ובביראל מחפש ומתקרב אל השיח של סנדקוויל לפתע סנדקוויל בלת ברירה קופץ עליו בנגיחת ראש בבריאל נפגע אך מהבהלה משתמש בקדח מים חזק מטווח אפס ששוטף את סנדווקיל במים ומעיף אותו לאוויר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][U][B]יגאל:[/B][/U]
[/COLOR] [COLOR=Sienna]צ'רמנדר מגיב בלהביור, הלהביור בקושי משפיע על ג'יודוד כיוון שג'יודוד פוקימון אדמה ואבן..
הוא מצליח לבצע את האגרוף בממוקד ופוגע ישירות בצ'רמנד, זו הייתה התקפה חזקה וניראה שצ'רמנדר נפגע חזק וג'יודוד יוצא עליו בגלגול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=Blue]רן:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]
אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל![B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אה אז זאת האסטרטגיה שלך? גלגל להבה?" אני אומר וחושב:"קטן עליי" ואומר לפרסיאן להתחמק ואז לתקוף בגל הלם.
-
אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל![B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה קום כבר תשתמש במתקפה מהירה:
-
[quote=nivX10;769219][COLOR=Red][B][SIZE=3]זהוא חזרתי לנהל את המשחק!!!
אני מקווה שתיהיו מחוברים הרבה כי כל 4 שמגיבים אני רץ איתם, על אחריותכם..[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור על אוניקס, הפוקדור פוגע בוא קלות ואז נפתח, הוא שולח אור אדום ששואב את אוניקס על הפוקדור..
כולך התרגשות וציפיות.. הפוקדור מתנדנד וכולך במטח, רצות בראשך מחשבות "זה יהיה הפוקימון הראשון שתספתי?", "איך תיהיה הכימיה בנינו?" ועוד.. לפתע הפוקדור נעצר, הוא חודל להתנדנד ולפתע משמיע צליל קטן ועדין..
תפסת אוניקס!
פרסיאן מתאושש במהירות מפתיע ושולח כדור צל חדזק וממוקד שצ'ימצ'אר מתחמק מימנו בקושי!
אתה מבחין שיש משהוא בפנים של פרסיאן שנחוש, נחוש להראות לך שהוא פוקימון מעולה..
צ'ימצ'אר יוצא לגלגל להבה שניראה חזק ומאיים במיוחד!
[B]מה תעשה?[/B]
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
צ'ימצ'אר מנסה לקום, אתה מבחין שקשה לו מאוד.. לפתע אתה מסיט את מבטך על עבר קקטורן שטוען כדור אנרגיה!
הוא שולח אותו במהירות וצ'ימצ'אר לא יצליח לעמוד בוא.. אך פתע אתה רואה צל גדול מעליך, מזנק משם מישהוא[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/z05aznuqmtot.png[/IMG][/URL] רכוב על ארקניין:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yingmziyjlrr.png[/IMG][/URL]
הוא משתמש במהירות אקסטרים (extirmespeed בסרבי) תופס בפיו את צימצ'אר ומחלץ אותו!
לפתע הוא יוצא על קקטורן במהירות, הוא תוקף בחבטת זעם ואז בחימום יתר ומחסל אותו תוך שניות...
הוא שואל אותך בחיוך "תגיד את בסדר?!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
תשמע אחי.. זה לא עובד ככה, אני מחליט מה פוגע מה לא מה איטי מה לא.. עם אני נגיד יכתוב שזה פוגע מה תגיד שהיא איטית! אני מציב את התנאים אתה מסתדר איתם ומשתמש בהם כדי להתקדם.. אתה מבין?
למשל עכשיו שכתבת שהיא איטית נגיד וריציתי (ולא רציתי) לכתוב שזה פוגע בך אני יוצא טמבל כי כתבת שזה איטי אז כאילו אני בא לרעתך.. אל תעשה את זה!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל ופיקצ'ו רצים אחד לשני במהירות.. טוטודייל מתחמק מזנב הברזל של פיקצ'ו ותופס את זנבו בנשיכה!
פיקצ'ו לא נשר חייב.. הוא עומד במקום ותוקף במכת ברק, טוטודייל שהיה תפוס בזנבו נפגע חזק וישירות ממכת ברק..
טוטודייל הושפע חזק ממכת הברק בעקבות היותו פוקימון מים אך הוא נעמד על רגליו, ומוכן לקבל את הפקודות הבאות ממך..
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U] (הנה לא שכחתי אותך:))[/COLOR][COLOR=SlateGray]
סנדקוויל מתחמק לאחור ונותן לבביראל ליפול על הרצפה, ואז מנטר מעליו מבלי שהוא יראה ומתחבא באחד השיחים ביבראל...
ובביראל מחפש ומתקרב אל השיח של סנדקוויל לפתע סנדקוויל בלת ברירה קופץ עליו בנגיחת ראש בבריאל נפגע אך מהבהלה משתמש בקדח מים חזק מטווח אפס ששוטף את סנדווקיל במים ומעיף אותו לאוויר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][U][B]יגאל:[/B][/U]
[/COLOR] [COLOR=Sienna]צ'רמנדר מגיב בלהביור, הלהביור בקושי משפיע על ג'יודוד כיוון שג'יודוד פוקימון אדמה ואבן..
הוא מצליח לבצע את האגרוף בממוקד ופוגע ישירות בצ'רמנד, זו הייתה התקפה חזקה וניראה שצ'רמנדר נפגע חזק וג'יודוד יוצא עליו בגלגול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני צועק:"סינדיקיוויל תסתחרר לצד שמאל ותוך כדי הגילגול תישתמש בגחלת"
------
עם לא הבנתה מה שאמרתי אני יסביר לך בפרטי
-
[QUOTE=nivX10;769757]אוקיי במקרה הזה אתה צודק ואני טעיתי, עם אתה רוצה תפרוש, אני ואתה לא באותו ראש בתכלס...[/QUOTE]
זה ממש תלוי איזה תגובה אתה מצפה ממני לקבל. אם אתה רוצה לקבל תגובות קצרות ויבשות כמו "טוטודייל נשיכה" אני לא רוצה לשחק במשחק הזה, אני פשוט לא אוהב את זה.
אני ממש לא רוצה לפרוש, אני אוהב את המשחק ואני חושב שהוא איכותי, והאמת היא שנרשמתי למשחק רק בגלל האיכותיות שלו (הרבה משחקים פסלתי) - אבל אם אתה מצפה לתגובות מהסגנון שנתתי למעלה, באמת שאין לי מה לחפש פה.
-
[quote=Powerslave;770812]זה ממש תלוי איזה תגובה אתה מצפה ממני לקבל. אם אתה רוצה לקבל תגובות קצרות ויבשות כמו "טוטודייל נשיכה" אני לא רוצה לשחק במשחק הזה, אני פשוט לא אוהב את זה.
אני ממש לא רוצה לפרוש, אני אוהב את המשחק ואני חושב שהוא איכותי, והאמת היא שנרשמתי למשחק רק בגלל האיכותיות שלו (הרבה משחקים פסלתי) - אבל אם אתה מצפה לתגובות מהסגנון שנתתי למעלה, באמת שאין לי מה לחפש פה.[/quote]
אני מסכים איתך, אתה צודק בהחלט ואני זה שיצא פה דפוק!
אני באתי עם משחק שיראה הרבה השקעה ומאמץ, ואתה צודק דיי איבדתי את זה במיוחד בתגובות איתך : /
אבל מה שהפריע לי זה שלא תחשיב את זה למשחק כמו ב-DS/ במחשב/ גיימבוי..
כי אני רוצה שתיקח בחשבון את זה שעם אתה חושב שמתקפה כל שהיא איטית, לא מדוייקת, חלשה במשחקים האלה אינה אומרת שהיא אינה תפגע או תקל עליך בקרב!
[U][B]
נ.ב.[/B][/U]
ראית שאתה מועמד להיבחר לניהול כאן, בהצלחה.. אני מקווה מאוד שאתה מכולם תעלה, ניראה שתחזיק את הפורום כראוי!:big_wink:
-
[SIZE=3][COLOR=Red][B]לפני העדכון, כל הכבוד שאתם התחלתם (לפחות רובכם) לצטט את העדכון הספציפי שלכם.. זה יותר נוח ככה!
[/B][/COLOR][/SIZE]
עוד משהוא קטן, את הקטע הזה אני ממליץ לך להכניס בתור מחשבות.. מן הסתם עם אתה אומר דברים כאלה בקרב היריב ישמע יגיב בהתאם!
אבל זו החלטה שלך כבר...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל משתמש באקדח מים, הוא מרכז את כול כולו באקדח מים ועט עט פיקצ'ו מאבד אחיזה בקרקע..
הוא נדחף לעבר עץ שעומד מאחוריו אך לא מוותר לפתח הוא מתחיל לנצנץ בהילה זהובה שכזאת!
זו מכת וולט, פיקצ'ו רץ במהירות אדירה לעבר טוטודייל עם מכת הוולט, טוטודייל רוצה לזוז משם אך החשמל ממכת הוולט פגע בטוטודייל דרך המים ושיתקו את טוטודייל! טוטודייל סופג מכה ישירה וחזקה ממכת הוולט!
טוטודייל על הרצפה, וג'ייסון קורא לעברך "זה נגמר, ניצחתי!" ואז הולח את פיקצ'ו למתקפת דחיפה מהירה..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
הוא מחייך מסמיק קצת ואומר "הצלתי את חייך בוא לא נגזים.. בסה"כ עשיתי את עבודתי בתו שומר פוקימונים!" אתה חושב לעצמך "וואוו שומר פוקימונים אמיתי, כמה מגניב!"
ואז הוא אומר לך במבט רציני "צ'ימצ'אר נפגע קשה! הוא נראה מוטש וחייב תיפול, עלה על ארקניין ואקח אותכם במהירות למרכז הפוקימונים בסטון-וויל!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]
אדם:[/B][/U]
לאחר שתפסת את האוניקס את מתקדם קצת ולפתע אתה רואה את הילד הזה שנתקע בך אז במעבדה (תציץ שוב בהתחלה!)
הוא יושב על אבן מוחא לך כפיים ואומר "כבר ממש מרשים, הפתעת יחסית למישהוא שמסתובב עם פוקימון חלש כל-כך!"
"חהחהחהחה.. זה מה שאתה חושב" הוא מגחח עליך בשחצנות.. גלגל הלהבה מגביר את עצמת האש ויוצר פיצוץ קטן שמקשה עליך ועל פרסיאן ליראות לרגע..
לפתע אתה מתסכל ואינך רואה את צ'ימצ'אר.. אתם מסתכלים מסביב בכדי ליראות עם השתמש בחפירה אך אין זכר לבור!
לפתע אתה שומע את ניב קורא "קדימה צ'ימצ'אר להביור בכל הכוח, כל עוד הוא לא מוכן!"[B]
מה תעשה?[/B]
[COLOR=Blue][U][B]רן:[/B][/U]
טרטוייג מנסה לעמוד על רגליו.. להראות לך שהוא יכול ושזה לא משפיע עליו, סקורפי לא מעבד זמן הוא תוקף שוב בעוקץ רעל..
טרטוייג מזנק מעל עוקץ הרעל ויוצא להתקפה מהירה, הוא חובט בסקורפי שוב ושוב.. עד שסקורפי לבסוף מצליח להתחמק ותוקף את טרטוייג עם נשיכת חרק היישר בגבו!
טרטוייג רץ במעגלים, מנסה לנער מעליו את סקורפי אך סקורפי אינו מרפא..[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][B][U]
ניב:[/U][/B]
וואייי ניב אתה משגע אותי, שים לב שכתבתי לך שהוא נמצא באוויר בעקבות אקדח המים של ביבראל, איך הגעת לזה שאתה כותב קום?! בחייעת שים לב לעדכונים... אני מאוד רוצה שתשחק אבל אתה מקשה!
תערוך את התגובה שלך.. עד אז לא אוכל לעדכן!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
....[/COLOR]
[B]לשלומי: מחכה שתרשם![/B]
-
[QUOTE=nivX10;771557][SIZE=3][COLOR=Red][B]לפני העדכון, כל הכבוד שאתם התחלתם (לפחות רובכם) לצטט את העדכון הספציפי שלכם.. זה יותר נוח ככה!
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
הוא מחייך מסמיק קצת ואומר "הצלתי את חייך בוא לא נגזים.. בסה"כ עשיתי את עבודתי בתו שומר פוקימונים!" אתה חושב לעצמך "וואוו שומר פוקימונים אמיתי, כמה מגניב!"
ואז הוא אומר לך במבט רציני "צ'ימצ'אר נפגע קשה! הוא נראה מוטש וחייב תיפול, עלה על ארקניין ואקח אותכם במהירות למרכז הפוקימונים בסטון-וויל!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לשומר"אוקי"אני עולה על ארקינין ביחד עם צ'ימצ'אר
-
[quote=nivX10;771557][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר שתפסת את האוניקס את מתקדם קצת ולפתע אתה רואה את הילד הזה שנתקע בך אז במעבדה (תציץ שוב בהתחלה!)[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא יושב על אבן מוחא לך כפיים ואומר "כבר ממש מרשים, הפתעת יחסית למישהוא שמסתובב עם פוקימון חלש כל-כך!"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"פוקימון חלש מה?! אתה רוצה להעמיד את זה במבחן??" אשאל בחיוך
"בוא נלחם אני ואתה וככה נקבע מי יותר חזק!"
-
שם בפורום:shlomii4
שם השחקן:סם
תיאור/תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]
רקע אישי:סם גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד.
להוריו של סם היה מעון יום מצליח בעיר והרבה אנשים מכל מכל המחוז הענקי שנוצר הגיעו בשביל שהפוקימונים שלהם יקבלו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר.
לסם היה ידע רחב על פוקימונים וידע כל פוקימון מאיזה מחוז הוא בא וחלם שיהיה מאמן הוא ייצור לו את השישיה שתהיה משולבת מכל הפוקימונים החזקים של כל המחוזות ביחד.
סם אהב לטייל,הוריו של סם לקחו אותו לחופשות בדרך כלל במחוז הואן,סם אהב את המקום בגלל שהוא היה אחד המחוזות שהיו הכי גדולים.
גם לפעמים הגיע לקנטו וטייל לאורכו ולרחבו של המחוז עם הוריו כמובן.
לסם הייתה אחות גדולה שכיום היא בת 17,לפני 5 שנים היא יצאה למסע לא שמרה כל כך על קשר.
סם לא אהב שאחותו,לוסי התבודדת בשביל לאמן את הפוקימונים שלה בצורה הטובה ביותר שיש.
לסם הייתה מטרה למצוא את אחותו ולנצח אותה בקרב פוקימונים! וכמובן לנצח את כל המכונים ולהיות מאסטר.
פוקימונים:
אצל הפרופ':
חפצים:
-
[quote=shlomii4;772394]שם בפורום:shlomii4
שם השחקן:סם
תיאור/תמונה:
רקע אישי:סם גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד.
להוריו של סם היה מעון יום מצליח בעיר והרבה אנשים מכל מכל המחוז הענקי שנוצר הגיעו בשביל שהפוקימונים שלהם יקבלו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר.
לסם היה ידע רחב על פוקימונים וידע כל פוקימון מאיזה מחוז הוא בא וחלם שיהיה מאמן הוא ייצור לו את השישיה שתהיה משולבת מכל הפוקימונים החזקים של כל המחוזות ביחד.
סם אהב לטייל,הוריו של סם לקחו אותו לחופשות בדרך כלל במחוז הואן,סם אהב את המקום בגלל שהוא היה אחד המחוזות שהיו הכי גדולים.
גם לפעמים הגיע לקנטו וטייל לאורכו ולרחבו של המחוז עם הוריו כמובן.
לסם הייתה אחות גדולה שכיום היא בת 17,לפני 5 שנים היא יצאה למסע לא שמרה כל כך על קשר.
סם לא אהב שאחותו,לוסי התבודדת בשביל לאמן את הפוקימונים שלה בצורה הטובה ביותר שיש.
לסם הייתה מטרה למצוא את אחותו ולנצח אותה בקרב פוקימונים! וכמובן לנצח את כל המכונים ולהיות מאסטר.
פוקימונים:
אצל הפרופ':[COLOR=Black]
[/COLOR] [/quote]
רקע מעולה התקבלת!
כעקרון העלילה מספרת על זה שכל המחוזות חוברו, אבל לא נורא בכללי זה רק בשביל לבחון את הכתיבה שלך..
רק שלא בחרת פוקימון (כותבים את זה בפוקימונים)
תפתח את התג ספוילר של הפוקימונים לבחירה!
-
טוב בחרתי בטריקו.
אפשר להגיב להתחלה?
-
[quote=shlomii4;772462]טוב בחרתי בטריקו.
אפשר להגיב להתחלה?[/quote]
אםםם כן תגיב!
-
[QUOTE=nivX10;727407][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Sienna][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53482195.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53482195.png[/IMG][/URL]
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1wmm3yhonzjy.png[/IMG][/URL]
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: "תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: " בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..|
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: "בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה..."
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו: [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=75781931.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/75781931.png[/IMG]
[/URL]ואז הוא פונה עליכם ואומר: "שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?"
ואתם משיבים: "שמי הוא XXX!" (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
[SIZE=2][B]מה תעשו?[/B][/SIZE][/spoiler][/QUOTE]
אני מקבל 3? לא 5? טוב שיהיה.. ותגיב עכשיו בבקשה הרבה כי יש לי עכשיו הרבה זמן פנוי
"אוקי טריקו שלום לך,שמי סם" אומר לו ואושיט אליו יד בידידות ללחיצת יד חברותית,אחכה לתגובתו
-
[QUOTE=nivX10;771557][SIZE=3][COLOR=Red][B]
"חהחהחהחה.. זה מה שאתה חושב" הוא מגחח עליך בשחצנות.. גלגל הלהבה מגביר את עצמת האש ויוצר פיצוץ קטן שמקשה עליך ועל פרסיאן ליראות לרגע..
לפתע אתה מתסכל ואינך רואה את צ'ימצ'אר.. אתם מסתכלים מסביב בכדי ליראות עם השתמש בחפירה אך אין זכר לבור!
לפתע אתה שומע את ניב קורא "קדימה צ'ימצ'אר להביור בכל הכוח, כל עוד הוא לא מוכן!"[B]
מה תעשה?[/B]
[B][/B][/QUOTE]
מה עם הגל הלם שלי?
----------------------------------------
"מה הולך כאן?" אני חושב לעצמי.
"פרסיאן , תתמקד ותנסה לשמוע איפה צ'ימצ'אר!" אני אומר לפרסיאן ומנסה לבדוק אם אני רואה איפשהו את צ'ימצ'אר.