-
עידו
אנא דייק, קוראים לעיר וורידיוס-אנטוס.
--
כמקודם, אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר ומוצא בה את השלט המורה על יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה עוקב אחרי כיוון השלט ומגיע ליציאה מהעיר. אתה מתחיל להתקדם, וכעבור זמן מה אתה פוגש בג'יאודוד.
דן
דרטיני מטיח את ראשו באודיש. אודיש מתגלגל אחורה, ומצליף עם עליו בדרטיני. דרטיני מתקרב אל אודיש נכרך סביבו וחונק אותו מעט.
פלופי
צ'ארמנדר עוזב את הזנב של פיקאצ'ו כדי לנשוך את רגלו, אך פיקאצ'ו מנתר הצידה וחומק מצ'ארמנדר. צ'ארמנדר רץ אל פיקאצ'ו ומנחית עליו מכה עם הזנב. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות ונותן כמה אגרופים (עד כמה שאפשר עם הידיים המוזרות שלו) לצ'ארמנדר.
גלילאו
אפילו ביחס לסטנדרטים הנמוכים מאוד שלי, זה רקע [b]קקקקצצצצררררר[/b]. אשמח עם תנפח אותו קצת.
-
צורת פנייה: גלילאו.
שם במשחק: ג'רונימו.
אופי: טוב לב, אצילי (לא מבחינת כסף), וטיפונת מפונק.
מחוז: ג'וטרמו.
רקע: אני הייתי איכר פשוט בחוה של דודי, אבל אני לא עבדתי טוב כל כך כי הייתי עצלן ומפונק. יום אחד דודי אמר לי שאם אני לא ישתפר אז הוא יחליף אותי בפוקימון. השתפרתי ואני כבר לא עצלן אבל הוא בכל זאת החליף אותי. התחברתי עם הפוקימון שהוא הביא והחלטתי שאני רוצה לצאת למסע משלי.
פוקימון התחלתי: טוטודייל (פרייליגטור הפוקימון האהוב עלי).
תמונה:[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/url]
בקשות \הערות\הארות:
-
גלילאו
זה כבר יותר טוב, רשום.
אתה מקבל מודעות עצמית באמצע היום בערך, כאשר השמש כבר גבוהה בשמים. אין לך מושג מה עשית עד לאותו רגע, אבל רק עכשיו פתאום התחלת לחשוב. אתה נמצא בביתך, בעיר בארק.
-
[QUOTE=LordAbizi;906978]עידו
רון
בקוטור זה אוקוס.
ואתה לא הולך לביתו, אלא לכישופייה.
וכעת אני אתאר בפניך את המסלול שאתה מבצע, כדי שתוכל לנקוט בגישה דוה בעתיד.
--
אתה יוצא מהאחוזה, והולך אל הכיכר המרכזית בעיר. אתה מסתכלעל השילוט, ומוצא שלט עם הסמל המוסכם ש כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, שמהם יוצאים פסים צבעוניים. אתה עוקב אחרי השלט, וכעבורזמן ה אתה מגיע לכישופייה, שגם לה יש את הסמל הזה על הקיר.[/QUOTE]
אתקדם אל דלת הכישופייה ואנקוש מספר פעמים על הדלת.
-
רון
אתה נוקש בדלת מספר פעמים, וכעבור כמה רגעים פותח את הדלת מכשף הלבוש בגלימות סגולות.
"אפשר לעזור לך?" שואל המכשף.
-
[QUOTE=LordAbizi;909315]
פלופי
צ'ארמנדר עוזב את הזנב של פיקאצ'ו כדי לנשוך את רגלו, אך פיקאצ'ו מנתר הצידה וחומק מצ'ארמנדר. צ'ארמנדר רץ אל פיקאצ'ו ומנחית עליו מכה עם הזנב. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות ונותן כמה אגרופים (עד כמה שאפשר עם הידיים המוזרות שלו) לצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
"צארמנדר עם כואב לך מהאגרופים האלה אתה חלש"אומר במבט שאם מישהו יראה אותי יחשבו שאני מהופנט על ידי דרוזי.
"תשתמש בלהביור ותגמור כבר את הקרב הזה !"
-
[QUOTE=LordAbizi;913232]רון
אתה נוקש בדלת מספר פעמים, וכעבור כמה רגעים פותח את הדלת מכשף הלבוש בגלימות סגולות.
"אפשר לעזור לך?" שואל המכשף.[/QUOTE]
אני צריך פוקימון " אומר לו .
-
אני אורז תיק ומתחיל ללכת לעבר הכישופיה כדי לקבל את ההתחלתי שלי. ובדרך אני נכנס לפונדק ומבקש אוכל לשלושה ימים.(בהנחה שיש תקן אותי אם זה לא נכון)
-
[QUOTE=LordAbizi;909315]עידו
אנא דייק, קוראים לעיר וורידיוס-אנטוס.
--
כמקודם, אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר ומוצא בה את השלט המורה על יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל. אתה עוקב אחרי כיוון השלט ומגיע ליציאה מהעיר. אתה מתחיל להתקדם, וכעבור זמן מה אתה פוגש בג'יאודוד.
[/QUOTE]
מה המתקפות של בלספורט?
--------
'ג'יאדוד הוא פוקימון חזק מאוד,אך זה לא יעזור לו מכיוון שבלספורט חזק עליו!'אני חושב,ואומר לבלספורט להתכונן לקרב.
-
פלופי
הידד לתיאורים מוזרים וחסרי תוכן?
--
צ'ארמנד שולח סילון אש דק שפוגע בפיקאצ'ו. זה מכאיב לפיאצ'ו והוא נאלץ לסגת אחרונית מעט.
רון
"אם כך, עליך לראות את המכשף העליון" הוא אומר ומסתובב, "עקוב אחריי". הוא מתחיל ללכת פנימה אל הכישופייה.
גלילאו
וואו, וואו, חכה, זה פעולות מורכבות כדי להתבצע בו זמנית.
--
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, ועוקב אחרי שלט שעליו מצוייר סכין מוצלב עם צלחת. אתה מגיע בסופו של דבר למבנה שעליו יש את הסמל הזה. מציעים ארבעה סוגים של אוכל: (זה משחק עם כסף, אז ברגע תבחר אפשרות תהיינה תת אפשרויות של האיכות של האוכל)
אוכל לאכילה מידית כאן, מתקלקל באופן מידי.
אוכל לכמה שעות.
אוכל ליום וחצי
אוכל ליומיים.
עידו
על מתקפות יש סעיף שלם ב'הערות'. קרא אותו!
--
בלספרוט מתכונן לקרב.
-
[QUOTE=LordAbizi;915143]פלופי
רון
"אם כך, עליך לראות את המכשף העליון" הוא אומר ומסתובב, "עקוב אחריי". הוא מתחיל ללכת פנימה אל הכישופייה.
[/QUOTE]
הבחירה קשה מאד , לאחר היתלבטות ארוכה אני מחליט ללכת אחריו . ">_<
-
[QUOTE=LordAbizi;909315]
דן
דרטיני מטיח את ראשו באודיש. אודיש מתגלגל אחורה, ומצליף עם עליו בדרטיני. דרטיני מתקרב אל אודיש נכרך סביבו וחונק אותו מעט.
[/QUOTE]
אומר לדרטיני שימשיך ככה ושיוסיף כוח ויחנוק אותו ! שלא יוותר
-
-
[QUOTE=LordAbizi;915143]פלופי
הידד לתיאורים מוזרים וחסרי תוכן?
--
צ'ארמנד שולח סילון אש דק שפוגע בפיקאצ'ו. זה מכאיב לפיאצ'ו והוא נאלץ לסגת אחרונית מעט.
[/QUOTE]
"תסיים אותו כבר עם שריטה "
-
רון
טענה: במשחקים שלי[b] תמיד [/b]יש חופש בחירה
--
אתה הולך אחרי המכשף אל תוך המעבדה, והוא מוביל אותך למכשף היושב על כיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. המכשף לבוש גם הוא בגלימות סגולות, ורוב פניו מכוסים וכל מה שאתה רואה מהם זה זקן לבן.
"המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני" עונה אוקוס "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
דן
דרטיני מחזק את האחיזה שלו באודיש. אודיש מנסה להאבק בדרטיני, אך ללא הועיל. דרטיני מתחיל להתעייף.
גלילאו
אנא צטט הודעותיי.
--
"יש לנו שלושה סוגים של אוכל" אומרת לך המלצרית איתה אתה מדבר. היא מסיבה לך שיש אוכל עם "דרגת שובע" 1 שעולה 5 מטבעות ארד, אוכל עם "דרגת שובע" 2, שעולה מטבע כסף, ואוכל עם "דרגת שובע" 3 שעולה מטבע כסף וארבעה מטבעות ארד (יש לך שלושה מטבעות כסף, אך עדין לא עידכנתי זאת בדף הראשי)
פלופי
צ'ארמנדר שורט את פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו קופץ אל צ'ארמנדר והולם בו עם זנבו. נראה שפיקאצ'ו מתחיל להתעיף.