-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שגם טרטוויג לא מצליח לצאת,אתה רואה את הזנב של צ'ימצ'אר לא קפוא כמו שאר הגוף שלו,אתה רואה את הסניזל של לאי חוזר והוא מעיף את קומסון ששובר את הקרח של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של נער שאומר:"שיט!",אתה רואה משהו יוצא מין השמיים,פוקימון שחור כמו הלילה עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה זרקום ענק לפניך,אש אומר לך:"רוץ!",אתה רואה אותו לוקח את הפיקאצ'ו שלו והוא מתחיל לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד משחק במחשב שלו ואומר לך:"אתה ליאור נכון אתה התחלת עם צ'ימצ'אר נכון,נעים מאוד ג'פרי לשעבר מוח חזית בג'וטו וסינו עכשיו מאמן חזק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בג'פרי.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830875]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד משחק במחשב שלו ואומר לך:"אתה ליאור נכון אתה התחלת עם צ'ימצ'אר נכון,נעים מאוד ג'פרי לשעבר מוח חזית בג'וטו וסינו עכשיו מאמן חזק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בג'פרי.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"מאיפה את יודע עלי דברים רבים.אוא לעונג לי לפגוש מוח חזית קרב של ג'וטו וסינו"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830875][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שגם טרטוויג לא מצליח לצאת,אתה רואה את הזנב של צ'ימצ'אר לא קפוא כמו שאר הגוף שלו,אתה רואה את הסניזל של לאי חוזר והוא מעיף את קומסון ששובר את הקרח של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תנסה למקד את כל הכוח שלך בלהבה שעל הזנב ואז להמיס עם הלהבה את הקרח ואז תשתמש בגלגל להבה על קומסון!"
-
[quote=מאסטר פלריון;830875]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של נער שאומר:"שיט!",אתה רואה משהו יוצא מין השמיים,פוקימון שחור כמו הלילה עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה זרקום ענק לפניך,אש אומר לך:"רוץ!",אתה רואה אותו לוקח את הפיקאצ'ו שלו והוא מתחיל לברוח.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מפעיל את הפוקדקס סורק את הפוקימון ורץ אל הילד תופס אותו ביד ורץ לעבר העיר שאני מחזיק בידו במיגמרו ובאלקיד
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של צ'ימצ'אר מתחילה להמיס את הקרח והוא משתחרר,אתה רואה שבינתיים לאי והסניזל החזק שלו הצליחו לנצח את קומסון,לאי אומר לך:"עכשיו תתפוס אותו עם אתה רוצה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"זרקום,פוקימון אהה...",אתה שומע צליל הפרעה ואתה רואה את הפוקדע נכבה,אתה רואה את הילד אומר לך:"רוץ ילד עכשיו רוץ אחרת זה יהיה מאוחר מדי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"מחשב כף היד שלי,מתפקד יותר מהר פי שניים יותר מפוקדע הוא נותן לי מידע על כול אחד ואחד,הפוקימונים שלו,הכול בזכות הפוקדע שלך בעצם,אני אוהב להשתמש בפוקימוני חשמל בדרך כלל".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830927][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של צ'ימצ'אר מתחילה להמיס את הקרח והוא משתחרר,אתה רואה שבינתיים לאי והסניזל החזק שלו הצליחו לנצח את קומסון,לאי אומר לך:"עכשיו תתפוס אותו עם אתה רוצה".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה מאוד לאי!" אומר לו, "פוקדור צא!!" אצעק לכיוון קומסון בזמן שאזרוק עליו פוקדור, "קומסון יהיה תוספת ענקית לצוות שלנו" אומר לצ'ימצ'אר ולטרטוויג.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוד לא יצאתי מהעיר ההתחלתית וכבר תפסתי 2 פוקימונים!
-
[quote=מאסטר פלריון;830927]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"זרקום,פוקימון אהה...",אתה שומע צליל הפרעה ואתה רואה את הפוקדע נכבה,אתה רואה את הילד אומר לך:"רוץ ילד עכשיו רוץ אחרת זה יהיה מאוחר מדי".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני רץ לה עיר נכנס למרכז הפוקימונים מוציא את בטרי ומיגמרו מה פוקדורים ושואל אותה:"את יכולה לרפא אותם?" ואז אני חושב ואומר:"את יודעת..ראיתי את זקרום בחוץ זה באמת יכול להיות? הוא כיבה את הפוקדע שלי.. דרך אגב יש לכם פה מקום ללון?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830927][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"מחשב כף היד שלי,מתפקד יותר מהר פי שניים יותר מפוקדע הוא נותן לי מידע על כול אחד ואחד,הפוקימונים שלו,הכול בזכות הפוקדע שלך בעצם,אני אוהב להשתמש בפוקימוני חשמל בדרך כלל".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"תודה על המידע שנתחיל תקרב שלנו 1 על 1.אני אשתמש בצ'ימצ'אר שלי לקרב"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*יש לך בעיה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד אחד,נדנוד שני,הפוכדור עף ליד שמאל שלך,אתה רואה אותו קם והוא משתמש בגל רוחות חזק מאוד שגורם לך וללאי לא להביט בו לכמה שניות והוא מנצל זאת בשביל לברוח,לאי אומר לך:"נו הפעם פספסת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"אז זאת הסיבה,מצטערת זה בלתי אפשרי לתקן ואו לרפות פוקימונים עד הודעה חדשה בגלל שזרקום לקח את כול האנרגיה החשמלית והסטטית של העיר,כול פוקימון חשמל אסור לו להשתמש במכות חשמל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי בודק במחשב שלך והוא אומר לך:"המתקפות של צ'ימצ'אר שריטה,צעקה,מתקפות מסוג נורמל שתיהן,אוקיי אני מבין,הפוקימון הכי טוב על צ'ימצ'אר צריך להיות או מים ורוח או אדמה ורוח אז צא גוביטטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;830981]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"אז זאת הסיבה,מצטערת זה בלתי אפשרי לתקן ואו לרפות פוקימונים עד הודעה חדשה בגלל שזרקום לקח את כול האנרגיה החשמלית והסטטית של העיר,כול פוקימון חשמל אסור לו להשתמש במכות חשמל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"..אי אפשר איך שהו לגרש אותו?" אני שואל בחשש ואז ניזכר:"האחות גוי בטרי שלי יכול ליטעון את עצמו בעזרת סיבוב ידיו זה יכול אולי לגרום למכונות לפעול ואז תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830981][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*יש לך בעיה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד אחד,נדנוד שני,הפוכדור עף ליד שמאל שלך,אתה רואה אותו קם והוא משתמש בגל רוחות חזק מאוד שגורם לך וללאי לא להביט בו לכמה שניות והוא מנצל זאת בשביל לברוח,לאי אומר לך:"נו הפעם פספסת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי בודק במחשב שלך והוא אומר לך:"המתקפות של צ'ימצ'אר שריטה,צעקה,מתקפות מסוג נורמל שתיהן,אוקיי אני מבין,הפוקימון הכי טוב על צ'ימצ'אר צריך להיות או מים ורוח או אדמה ורוח אז צא גוביטטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אמרתי שיש לי בעיה?
-------------------------
" לא נורא, אפשר להמשיך בלעדיו", אומר לצ'ימצ'אר ולטרטוויג " בואו נלך לדרך מספר 1! אולי נראה שפ עוד פוקימונים!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830981][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי זה היה קשה מאוד" אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"רוץ במעגלים ותסבל את גאביטו.ונסה להשתמש בגחלת אתה חיב ללמוד מתקפת אש"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך בזריזות:"רוצה קרב הצ'ימצ'אר שלך מול פוקימון הקרח הכי חזק שלי בגלל ששלך הוא מסוג אש ויש לו שתי מתקפות אש חזקות מאוד",אתה רואה הבעה רצינית וקרה בעיניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"ברגע שהוא יחליט ללכת הוא ילך הוא טוב אבל בלי רצונו הוא שואב את החשמל,עדיף שאלקיד לא יעשה את זה כי צריך הרבה חשמל אז אלקיד יהיה חלש והוא יצטרך ברי לחץ בשביל להתפתח ולהתחזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831009][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך בזריזות:"רוצה קרב הצ'ימצ'אר שלך מול פוקימון הקרח הכי חזק שלי בגלל ששלך הוא מסוג אש ויש לו שתי מתקפות אש חזקות מאוד",אתה רואה הבעה רצינית וקרה בעיניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"ברגע שהוא יחליט ללכת הוא ילך הוא טוב אבל בלי רצונו הוא שואב את החשמל,עדיף שאלקיד לא יעשה את זה כי צריך הרבה חשמל אז אלקיד יהיה חלש והוא יצטרך ברי לחץ בשביל להתפתח ולהתחזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני מאוד רוצה קרב!" אומר ללאי "צ'ימצ'אר אתה מוכן לקרב נגד סניזל?" אומר לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831009]
[/quote]
"זו החלטה של בטרי אתה רוצה לטעון את המכונות? יכול להיעות שאני ימצא ברי לחץ ותתפתח אז מה אתה מחליט?: אני שואל אותו עם חיוך ואז שואל את האחות גוי:"יש לך במקרה ברי לחץ אחד?"