-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"עומר חזר למקום אליו הוא שייך,אם תרצה לפגוש אותו שוב,תנצח את מנהיג המכון השני" אתה שומע בראש עם הקול של גירטינה ואתה נלחץ מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System
"שילדון" השילדון שלך אומר בשמחה ומשתמש בראשייה על אחד מהעצים שממנו יורדים תפוחים,הוא חותך את התפוח מחייך אליך ומושיט לך אותו מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;869664][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"עומר חזר למקום אליו הוא שייך,אם תרצה לפגוש אותו שוב,תנצח את מנהיג המכון השני" אתה שומע בראש עם הקול של גירטינה ואתה נלחץ מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אז אני אנצח ואפגוש אותו" אגיד בנחישות
"קדימה פסייבול תחזור!" אגיד ואחזיר את פסייבול לפוכדור שלו
"קדימה אמבראון בוא נמשיך לעבר המכון השני"אגיד בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון היציאה
לפני שאני יוציא אני מסתובב ללפאון ושואל אותה:"לפאון את רוצה לבוא איתנו?" אשאל בחיוך
-
"ליפ" ליפאון עונה בשמחה ורודפת אחרייך אתה רואה שהיא מתקרבת לאמבראון שלך,והיא מחבבת אותו אתה הולך לכיוון המכון אבל אתה רואה הרס ושומע פיצוצים מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;869710][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"ליפ" ליפאון עונה בשמחה ורודפת אחרייך אתה רואה שהיא מתקרבת לאמבראון שלך,והיא מחבבת אותו אתה הולך לכיוון המכון אבל אתה רואה הרס ושומע פיצוצים מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי אני חושב שאני מגיב פה אחי הרבה XD
-----------
"וואו מה קרה שם? כדאי שנלך לבדוק" אגיד במהירות וארוץ לעבר מקום הפיצוץ
-
אתה רואה שם דארקרי סגול זוהר אשר משתמש בעל חושי כדי לפוצץ דברים אתה רואה שמאחוריו עומד איש עם חליפת מחנאות ותיק מחנאות([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG]) "עוף מפה ילד או שאני יפגע גם בך" הוא אומר לך בכעס וממשיך להרוס את הבתים מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;870055][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שם דארקרי סגול זוהר אשר משתמש בעל חושי כדי לפוצץ דברים אתה רואה שמאחוריו עומד איש עם חליפת מחנאות ותיק מחנאות([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG]) "עוף מפה ילד או שאני יפגע גם בך" הוא אומר לך בכעס וממשיך להרוס את הבתים מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אלך טיפה אחורה מהפחד...'לא אסור לי לתת לו להרוס עוד בתים,הוא עוד יפגע באנשים' אחשוב
"אמבראון קדימה! תשתמש במשאבת הידרו על הבנאדם הזה!" אצעק
-
"אמרתי לך לא להיתעסק איתי ילד,עכשיו זו כבר בעיה שלך!" אתה רואה את דארקרי משתמש בהיפנוזה והקרן עומדת ליפגוע בך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;870072][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמרתי לך לא להיתעסק איתי ילד,עכשיו זו כבר בעיה שלך!" אתה רואה את דארקרי משתמש בהיפנוזה והקרן עומדת ליפגוע בך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אין מצב!" אצעק ואקפוץ הצידה במהירות
"קדימה פסייבול צא החוצה! וגם אתה הו-או!..הו-או תשתמש בכנף אש על דארקריי,פסייבול תשתמש בפעימת לב ואמבראון תשתמש במשאבת הידרו!" אצעק
-
אתה רואה שפעימת לב פוגעת בדארקרי,מה שמבטל את ההיפנוזה אך כנף האש מפספסת והו-או התינוק מתחיל ליבכות אמבראון מנסה לפגוע אך דארקרי נעלם האיש אומר לך:"חח יש לך הו או בכיין ניתראה מאוחר יותר" האיש נעלם מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=DarkSlateGray]הודעות:
כל מי שמגיב בפייקדקס שלי ו\או נותן רעיון טוב לפייק ואני מצליח להכין מקבל פרס מימני במ"ת
[/COLOR][/B]
-
[quote=OmerFake;870078][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שפעימת לב פוגעת בדארקרי,מה שמבטל את ההיפנוזה אך כנף האש מפספסת והו-או התינוק מתחיל ליבכות אמבראון מנסה לפגוע אך דארקרי נעלם האיש אומר לך:"חח יש לך הו או בכיין ניתראה מאוחר יותר" האיש נעלם מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אחי פסייבול לא אמור היה להתפתח כבר?
------------------
"פסייבול תחזור!,עשית עבודה מעולה שמה" אגיד בחיוך
אני אגש להו-או התינוק,ארים אותו ואגיד לו:"לא נורא קטנצ'יק לפעמים מצליחים ולפעמים מפסידים, אולי אתה רוצה שנתאמן חזק כדי שתיהיה חזק?" אשאל בחיוך
-
"הו או" הו או אומר לך ונושף אלייך סילון אש קטן מהפה אתה מבין שהוא למד להביור אך לא ממש טוב בזה. אתה רואה שפסייבול יוצא מהפוקדור בכוחות עצמו ומסתכל עלייך בעיניים ומחייך עלייך והוא זוהר באור לבן של התפתחות ופתאום אתה רואה במקומו את[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/1236/sdcopy.png[/IMG] [B]פסייבול שלך התפתח ל פסייט[/B]. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;870155][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"הו או" הו או אומר לך ונושף אלייך סילון אש קטן מהפה אתה מבין שהוא למד להביור אך לא ממש טוב בזה. אתה רואה שפסייבול יוצא מהפוקדור בכוחות עצמו ומסתכל עלייך בעיניים ומחייך עלייך והוא זוהר באור לבן של התפתחות ופתאום אתה רואה במקומו את[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/1236/sdcopy.png[/IMG] [B]פסייבול שלך התפתח ל פסייט[/B]. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי אני מקבל פרס על הרעיונות לפייקים?
-----------
"וואו פסייבול התפתח לפסייט,כל הכבוד!" אגיד בשמחה
"טוב הו-או בוא נלך להתאמן עכשיו על מתקפת הלהביור שלך!" אגיד בחיוך
ואחפש מקום טוב לאימונים
-
אח שלי אני פורש אני מזה ממטער פשוט יש לי לחץ בלימודים וטונות של שיעורים ומבחנים
-
"פסייט!" פסייט אומר בקוצר רוח ואתה רואה לעדכם אבן אתה רואה שפסייט מתרכז ומשתמש באגרוף מרוכז! [B]פסייט למד אגרוף מרוכז[/B]. "תמשיך לעבר העיר תנטה,ותלחם במנהיג המכון" אתה שומע בראש שלך את הקול של עומר מהדהד ואומר זאת,אתה רואה שפסייט נחלש ומתעלף פתאום,מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=DimGray]הודעות:
הוספתי הרבה דברים בדף הראשי של המ"ת נא להיסתכל
[/COLOR][/B]
-
[quote=OmerFake;873539][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"פסייט!" פסייט אומר בקוצר רוח ואתה רואה לעדכם אבן אתה רואה שפסייט מתרכז ומשתמש באגרוף מרוכז! [B]פסייט למד אגרוף מרוכז[/B]. "תמשיך לעבר העיר תנטה,ותלחם במנהיג המכון" אתה שומע בראש שלך את הקול של עומר מהדהד ואומר זאת,אתה רואה שפסייט נחלש ומתעלף פתאום,מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
מה הוספת?
ואחי אני לא אמור לקבל פרס על הרעיון לפייקדקס שלך :P
------------------
"פסייט תחזור!.. אני הבנתי אתה השתמשת בכוח שלך כדי לאפשר לי לתקשר עם עומר" אגיד בחיוך
"ליפאון, עומר אמר לי שהוא רוצה שאני יעבור את המכון השני, את רוצה לעזור לי? ולהמטרף אלי למסע?" אשאל בחיוך