מה זה משנה עדיין בתאבון
Printable View
מה זה משנה עדיין בתאבון
שיניתי כדי לא לפגוע ברועי
מעצבן אותי פשוט שהוא לא יודע כלום על מה אנשים בדרך כלל מחפשים והוא בונה מדריך אותו דבר עם דביר
הם לא השגיעו חצי תגובה בפורום משחקים והם עושים מדריך
[QUOTE=SysTem;860217]מה זה משנה עדיין בתאבון[/QUOTE]
חח טוב (:
בר עצה , איפה שהתמונות שלך בחתימה תעשי עליהם קישור לפורום יוגי הו
שחר בא אני יעשה איתך עסקה אם אתה מפרסם 10 מתכונים היום עד 9 וחצי אתה מקבל ווינר לשלשה ימים בסדר? אני ינסה לסדר עם אלכס אני יודע שהוא תומך :)
[QUOTE=LordAbizi;860216]ארווין מעולם לא בחר להנות בפורום הזה, הוא הלך תמיד בדרך הסבל והכאב.
זה אולי הדבר היחיד שהוא עשה טוב, בחר בכאב.
כל השאר היה.... אסון טבע.[/QUOTE]
אהבתי את החלק עם האסון טבע:)
הוא לא בחר להנות אבל הוא בכל זאת נשאר בפורום.
אלכס מה אתה אומר רוצה לעשות את זה? מי שמפרסם כמה שיותר מתכונים מושקעים עד 9:30 מקבל ווינר לשלשה ימים מה אתה אומר?
[quote=bw1234;860222]אהבתי את החלק עם האסון טבע:)
הוא לא בחר להנות אבל הוא בכל זאת נשאר בפורום.[/quote]
ועוד משהו שהוא עשה נכון היה לפתוח את הנושא החלומות... שלצערי התייבש וטבע בפורום הזה... בדיוק יש לי איזה 4 חלומות להוסיף לשם.
[quote=OmerFake;860221]שחר בא אני יעשה איתך עסקה אם אתה מפרסם 10 מתכונים היום עד 9 וחצי אתה מקבל ווינר לשלשה ימים בסדר? אני ינסה לסדר עם אלכס אני יודע שהוא תומך :)[/quote]
אני יכול לפרסם גם 50 זאת לא הבעיה :P
[QUOTE=SysTem;860220]בר עצה , איפה שהתמונות שלך בחתימה תעשי עליהם קישור לפורום יוגי הו[/QUOTE]
צודק אני עוד מעט יעשה
אילו הייתי מנהל Bw הייתי משנה את הכותרת של המדריך של דביר ל"המדריך עד הליגה של לבן" ונועץ את את המדריך שלי המדריך המלא לשחור ולבן והייתי עובד על שחור אחר כך
יאללה אני עומד לשבור שיא בפורום.
לא הייתי מוריד את של דביר מנעוץ בכלל אילו הייתי מנהל רק מוסיף את שלי
ואל תגידו לי שפורום ללא לוקאליים וללא מעמדות זה בלתי אפשרי, כי קחו למשל את באזילמארקט (אתר שקשור לMaple Story), שהרבה יותר מורכב מהפורום הזה, יש בו גם פורומים, גם תמונות, גם סרטונים, גם כל מיני Listings, והכי מורכב, מערכת עסקאות של חפצי מייפל, וכל זה מחזיק מעמד לא רע, רק עם 12 מנהלים, ועוד אחד שאחראי על האבטחה. גם אחד מהמנהלים זה המייסד, mrbasil, אז סך הכל יש באמת 11 מנהלים שעוברים על כל הפורום, כולל מערכת התלונות שיש שם.
ושם מדי פעם יש טרולים, אבל אין שם התקוממויות כנגד ההנלה...
חזרתי,למרות שאני האחראי על החיות בכללי לא הודיעו לי שבאו כבר וארגנו את כל החיות.