-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"אני מאוד מקווה שלא קראת לי לכאן סתם למרות שאני מתרשם מקום כל פעם מחדש הייתה התלהבות בקולך שקראת לי לכאן , מה קורה כאן דיויד ?" הוא שואל בעצבים ולא מבין מה באמת מטרת הפגישה .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"אותו" הופיע כתובת על הרצפה ופתאום האיש שהיה שם אתמול הופיע , כרגיל הוא לא מחייך לא ממצמץ
שום דבר הוא לא עושה , עומד במקום .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
ואז עשרות חצים מופיעים על הרצפה במקומות שונים כאשר כולם מצביעים על האיש הזה .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
הגנה זאת הגנה והתקפה זאת התקפה , כיווץ הידיים לשם הגנה השלכת היד או תפיסה עם היד זוהי הגנה ,
אגרוף , בעיטה , נגיחה , וכל דבר אחר שפוגע הוא התקפה . תבחר במה אתה פועל , אין דבר כזה שתי הפעולות בו זמנית וגם אם כן וגם אם לא , בכל התקפה אתה צריך להסביר איך אתה עושה את זה .
[I]הגב שנית .[/I]
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה קובע את הרגשות שלך , הפעולות שלך , הכוונות שלך , המטרות שלך , הדיבור שלך ..
הכל אתה קובע , שזה נוגע אליך , אתה לא יכול להחליט שמצאת שטר של 200 שקל , אתה יכול להחליט
שאתה הולך הביתה לקחת כסף , ואתה לא יכול להחליט כמה כסף יש אתה אומר שאתה בודק אם יש כסף .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
כולם רצים ופשוט מדלגים עליך , אחרי כמה דקות של חיפושים אתה שומע אחד מהם צועק "חשוד בסמטה !!"
ואז שומע את ריצתם של עשרות שוטרים לכיוונך , אין הרבה כדורים במחסנית , חשוב טוב מה אתה עושה .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;963088][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתרחק טיפה מהדלת כדי שניק לא יחשוד שצוטטת להם ולאט לאט מתקדם לכיוון הדלת כדי שזה יראה אמיתי "או חזרת" אומר ניק בחיוך צבוע ומכניס אותך בעדינות לתוך החדר "עכשיו שאתה רגוע אפשר להמשיך בקרב ! תן את הכל !" הוא צועק לך ודראקו כבר מוכן לקרב , הוא מתחיל לרוץ לעברך ואתה חושב מה לעשות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]'זאת מלחמה , הקרב הראשון שלי , אמן שיצליח , אמן' אתה חושב לעצמך .[/COLOR][/B]
[/quote]
*טוב הגבתי שנית אבל אני נשאר עם אותו הרעיון הגנה בל התקפה.
'אני יודע שיש לי הגנה טובה,אני אנסה להשתמש בה כדי להחליש אותו ואבכך שיהיה לי יותר קל לנצח אותו.''אני חושב מנסה לחמוק מין מתקפתיו, ובכך שהוא התעייף ויאבד אנרגיות רבות..
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
התגובה שלך בסדר גמור אני כבר אגיב עליה , רק תקציר קטן שאולי אכתוב גם בעמוד הראשי
אם זה טוב תגיד לי אני אוסיף את זה , זהו תקציר ומדריכון לשיטות לחימה .
בקרב אפשר לפעול בכמה שיטות .
הגנה - התחמקות , בריחה ממתקפות האויב
הגנה - הדיפה , הדיפת מתקפות האויב
התקפה - מלכודת - להתקיל את האויב בהטמנת מלכודת
התקפה ישירה - פשוט להתקיף את גוף האויב .
זה רק בשביל שתדע איך הולך קרב , התגובה שלך סבבה
--
דראקו רץ לעברך ומקפץ מעל סלע , מכוון עליך בעיטה ואתה רץ אל מסביב לסלע ומתחמק , הוא שוב רץ אליך אך בעדינות , כניראה שיש לו אסטרגיה , הוא הבין מה אתה עושה והוא רוצה לעשות אותו דבר אליך , הוא יתקוף בעדינות בזמן שאתה צובר כוח בשביל להגן , הוא מכה בסלע עם רגלי , הסלע מתנפץ והוא תופס אבן בידו ומתקדם אליך בעדינות .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;964111]
אתה קובע את הרגשות שלך , הפעולות שלך , הכוונות שלך , המטרות שלך , הדיבור שלך ..
הכל אתה קובע , שזה נוגע אליך , אתה לא יכול להחליט שמצאת שטר של 200 שקל , אתה יכול להחליט
שאתה הולך הביתה לקחת כסף , ואתה לא יכול להחליט כמה כסף יש אתה אומר שאתה בודק אם יש כסף .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
טוב אז אני אשנה
" טוב עדיף שאני אלך לבית להרגע קצת ממה שקרה היום , או לא קרה אני כבר לא יודע " אומר ואתחיל ללכת לכיוון הבית שלי לנוח
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]"אותו" הופיע כתובת על הרצפה ופתאום האיש שהיה שם אתמול הופיע , כרגיל הוא לא מחייך לא ממצמץ
שום דבר הוא לא עושה , עומד במקום .
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG]
ואז עשרות חצים מופיעים על הרצפה במקומות שונים כאשר כולם מצביעים על האיש הזה .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"שוב אתה"אומר בזילזול ויאוש.
"נמאס ליי!"אצעק שכאני ר אליו ומתכנן ללחוץ לו בכוח מתחת לאוזן שלמדתי שזהו דבר שיכול להרוג וביד השניה לחנוק בחוזקה.
-
[quote=Steve;964131][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]התגובה שלך בסדר גמור אני כבר אגיב עליה , רק תקציר קטן שאולי אכתוב גם בעמוד הראשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אם זה טוב תגיד לי אני אוסיף את זה , זהו תקציר ומדריכון לשיטות לחימה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]בקרב אפשר לפעול בכמה שיטות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הגנה - התחמקות , בריחה ממתקפות האויב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הגנה - הדיפה , הדיפת מתקפות האויב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]התקפה - מלכודת - להתקיל את האויב בהטמנת מלכודת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]התקפה ישירה - פשוט להתקיף את גוף האויב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]זה רק בשביל שתדע איך הולך קרב , התגובה שלך סבבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]דראקו רץ לעברך ומקפץ מעל סלע , מכוון עליך בעיטה ואתה רץ אל מסביב לסלע ומתחמק , הוא שוב רץ אליך אך בעדינות , כניראה שיש לו אסטרגיה , הוא הבין מה אתה עושה והוא רוצה לעשות אותו דבר אליך , הוא יתקוף בעדינות בזמן שאתה צובר כוח בשביל להגן , הוא מכה בסלע עם רגלי , הסלע מתנפץ והוא תופס אבן בידו ומתקדם אליך בעדינות .[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מניח שצריך להסביר את השיטה הבסיסית אבל לא יותר מזה כדי לתת להם להיות יצרתים מעצמם.
--
'השיטה הזאת סתם תעצבן את שנינו לא יתפתח ממנו שום דבר מועיל,עדיף לנסות להפתיע אותו ואז שהוא לא יהיה בצב שלהגן אז אני ינסה לנצח אותו.'אני חשוב וממנסה לזרוק לעברו אבנים אך במידה מעט חלשה כך שתפריע לו לשדה ההליכה.
-
[QUOTE=Steve;964111][B]
כולם רצים ופשוט מדלגים עליך , אחרי כמה דקות של חיפושים אתה שומע אחד מהם צועק "חשוד בסמטה !!"
ואז שומע את ריצתם של עשרות שוטרים לכיוונך , אין הרבה כדורים במחסנית , חשוב טוב מה אתה עושה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אנסה לברוח,אצמד כמה שיותר לצללים כדי שבגדי הכהים יסתירו אותי,ולא אכנס לסמטאות בגלל שיכול להיות שיש בסופן קיר ואי אפשר להמשיך ואז הם יהרגו אותי.
-
[QUOTE=Steve;964111][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"אני מאוד מקווה שלא קראת לי לכאן סתם למרות שאני מתרשם מקום כל פעם מחדש הייתה התלהבות בקולך שקראת לי לכאן , מה קורה כאן דיויד ?" הוא שואל בעצבים ולא מבין מה באמת מטרת הפגישה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני ציירתי ציור, שלפי דעתי יצא מצוין".אני מתאר את הציור."אני יודע שמוזיאונים ואספנים אוהבים ציורים כאלו, ורציתי להזמין אותך לראות את הציור, זה הרי לא הראשון שלי שאתה רואה, כדי שתנסה ליצור קשר עם המוזיאון או אספנית האומנות המפורסמת" אני עוצר כדי לנשום."אבל, אתה הגעת לפה, ופתאום הציור, שהיה על כנו לפני רגע, נעלם". אני מפסיק לדבר ומחכה לראות מהי תגובתו.
-
"זה מוזר מאוד .." הוא אומר ואז הטלפון מצלצל , אתה מרים אותו במהרה , האיש מהצד השני אומר
"שלום דיויד , אם תרצה את הציור שלך חזרה פגוש אותי בכיכר שמחוץ לסטודיו בעוד שעה , אם תזעיק עזרה אפילו מחבר אחד , אשרוף את הציור המקסים שלך ואעלם . לבד אני רוצה אותך , בכיכר , היה שלום ."
ומנתק . "קרה משהו ?" שואל הסוכן .
[/COLOR]
אתה מתחיל להתעצבן ומרגיש שהכושר הגופני שלך עולה ומתחמם , במהירות אתה מנסה לתפוס את אוזנו אך שדה כח מיוחד מגן עליו , הוא מסתכל למטה ואתה יחד איתו . "נסה לתקוף יותר חזק" כתוב על הרצפה .
[/COLOR]
אתה זורק עליו כמה אבנים בחולשה והוא מתעצבן וזורק עליך בחוזקה את אחד האבן שיש לו ביד , למזלך זה לא פגע בך "נמאס לי כבר בכל קרב אתה עושה את זה , אתה חושב שאתה כזה חכם ?" הוא שואל ורץ אליך , ומדביק אותך לקיר , תופס סלע וזורק אותו ישירות אליך ! מה תעשה ?
[/COLOR]
אתה חוזר הביתה , עייף מאוד ועדיין לא מבין מה הלך שם , ואז מצלצל הטלפון שוב "ברחת יפה , אך לא להרבה זמן , אני עוד אשיג אותך באחד מן הימים" ומנתק . אתה מזועזע ממה שקרה באותו היום ולא מבין מה הבן אדם הזה רוצה ממך !
[/COLOR]
אתה מתחיל לברוח ורואה מדרגות שמובילות לגג של בניין , בלית ברירה אתה עולה לשם , המשטרה בעקבותך אך ברגע שהיא נכנסה לסמטה אתה כבר היית בגג , כניראה שהם לא ראו אותך עולה לשם "חפשו בכל מקרה אפשרי ! ותזעיקו מטוס עם בלש חיפוש שיזהה מישהו חשוד !" צועק אחד השוטרים .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מתחיל להתעצבן ומרגיש שהכושר הגופני שלך עולה ומתחמם , במהירות אתה מנסה לתפוס את אוזנו אך שדה כח מיוחד מגן עליו , הוא מסתכל למטה ואתה יחד איתו . "נסה לתקוף יותר חזק" כתוב על הרצפה .[/color][/b]
[/quote]אצא לתקיפה נוספת וחזקה יותר בעצבנות.אנצל את כוח הכעס שלי בכדי לתקוף חזק וזועם יותר
-
[QUOTE=Steve;965631][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
"זה מוזר מאוד .." הוא אומר ואז הטלפון מצלצל , אתה מרים אותו במהרה , האיש מהצד השני אומר
"שלום דיויד , אם תרצה את הציור שלך חזרה פגוש אותי בכיכר שמחוץ לסטודיו בעוד שעה , אם תזעיק עזרה אפילו מחבר אחד , אשרוף את הציור המקסים שלך ואעלם . לבד אני רוצה אותך , בכיכר , היה שלום ."
ומנתק . "קרה משהו ?" שואל הסוכן .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"לא... לא קרה כלום" אני עונה לו. אני חושב על דרך כלשהיא לגרום לו ללכת. במוחי עולה רעיון. אני מציץ בשעון ואומר 'בבהלה' "אוי לא, יש לי חשובה ממש עוד כמה דקות" אני עושה את עצמי חושב" מה יהיה אתך? בנתיים אני אוביל אותך לגלריה שלי, היא קרובה לפה, תוכל להסתכל על ציורים אחרים". אני מוסיף "לא בטוח שאני אחזור עד שאתה תלך, אבל אל תדאג, כשאני אמצא את הציור אני אתקשר אליך".
-
[quote=Steve;965631][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה זורק עליו כמה אבנים בחולשה והוא מתעצבן וזורק עליך בחוזקה את אחד האבן שיש לו ביד , למזלך זה לא פגע בך "נמאס לי כבר בכל קרב אתה עושה את זה , אתה חושב שאתה כזה חכם ?" הוא שואל ורץ אליך , ומדביק אותך לקיר , תופס סלע וזורק אותו ישירות אליך ! מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מנסה לשחרר את אחד משתי ידי במקרה שהיא תפוסה,ומשתמש בכל הכח שצבור בה כדי לשבור את הסלע ומקווה שהוא לא ירתק לי את היד ויחסום לי את המהלך.
-
[QUOTE=Steve;965631][B]
אתה מתחיל לברוח ורואה מדרגות שמובילות לגג של בניין , בלית ברירה אתה עולה לשם , המשטרה בעקבותך אך ברגע שהיא נכנסה לסמטה אתה כבר היית בגג , כניראה שהם לא ראו אותך עולה לשם "חפשו בכל מקרה אפשרי ! ותזעיקו מטוס עם בלש חיפוש שיזהה מישהו חשוד !" צועק אחד השוטרים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אתכופף ואחפש משהו להתחבא מאחוריו 'הוא לא אמר שלא ייחשדו בי עם הלבוש הזה? טוב אולי יש משהו בכיסים למרות שהוא כיבס' אגיד ואחפש אם יש משהו בכיסים של הבגדים.
-
[QUOTE=Steve;965631]
אתה חוזר הביתה , עייף מאוד ועדיין לא מבין מה הלך שם , ואז מצלצל הטלפון שוב "ברחת יפה , אך לא להרבה זמן , אני עוד אשיג אותך באחד מן הימים" ומנתק . אתה מזועזע ממה שקרה באותו היום ולא מבין מה הבן אדם הזה רוצה ממך !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"למה אני מה עשיתי לו אני אפילו לא מכיר אותו " אומר לעצמי " ולמה הוא התכוון בהתחמקות , התחמקות מאיפה בסך הכל הבאתי לו בוקס " אוסיף ואלך למיטה לנוח
-
"לא חשוב , הבנתי שהגעתי לכאן לחינם , להתראות דיויד" אומר הסוכן ויוצא מהסטודיו שלך
לאחר שהעיף מבט בעוד כמה מהציורים שלך .
[/COLOR]
אתה מתעצבן , אוגר את כל הכוח שיש לך , אתה מתחיל להבין למה אתה כאן ברגע שאתה מרגיש את העוצמה שאתה אוחז בידיך , אתה מתקדם אל האדם ומשחרר את כל האנרגיה שלך באגרוף , פתאום האגרוף שלך משחרר ניצוצות חשמל והאיש הופך את ידו לאדמה וחוסם את האגרוף שלך "סוף סוף .." הוא אומר בקול נשי ופתאום משנה את צורתו
לא תאמין מי הוא באמת האיש ..
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d10/0508/76af661.png[/img] זאת הבוסית שלך בחנות הבגדים !
[/COLOR]
הסלע הגדול הולך ומתקרב אליך , אתה חושב שזה לא יצליח לך ויהיה קשה מידי להדוף אותו עם הידיים הוא מונחת עליך בתנופה אדירה מהירותו שצבר גם גדולה והגודל שלו .. ענקי ! אם תרצה להמשיך את המשחק בלי ידיים אני אוכל להמשיך את המהלך שלך ..
[/COLOR]
אתה נכנס למיטה ולא מבין מה האיש רוצה ממך בכלל , אבל מבליג ומנסה להירדם , אתה לא מצליח לישון
קשה מאוד בכל הרעש שהמכוניות עושות .. ואתה מרגיש גם קצת רעב , היום הזה עוד מעט נגמר ולא היה לך
גרוע כמותו בכל החיים שלך .
[/COLOR]
אין לך שום דבר בכיסים , כניראה ראו את האקדח שלך אחד השוטרים . אתה מסתתר ומנסה למצוא לאן לברוח , ואז רואה שבבניין הסמוך מתחת למדרגות יש חלון פתוח , אתה מסתכל על כל חדרי הבית ורואה שאין שם אף אחד חוץ מבסלון יש שם אדם מבוגר שיושן בספה .. מצד שני המשטרה מתחילה לרחרח ולחפש בכיוון שלך .
[/COLOR]
[/B]