במה במחשב?
איפו אתה ב 1?
אתה מחכה לבזרהוד?
Printable View
במה במחשב?
איפו אתה ב 1?
אתה מחכה לבזרהוד?
[quote=Stranger in a Strange Land;937815]אתה יכול לדחוף את כל הבשר של פיל מסויים לתוך מיקרו?
חוצמזה, אפשר להכניס למיקרו עוד דברים חוץ מבשר. הכנסתי למיקרו נקניקיות צמחוניות, ולמיטב ידיעתי אוכל צמחוני לא עשוי מבשר, ובכל זאת הצלחתי להכניס אותו לשם.[/quote]
אז אם כך נגדיר את המושג "ניתן להכנסה למיקרוגל" כך:
עצם x ניתן להכנסה למיקרוגל אם ורק אם חלק מ-x הוא בשר.
לכן, אף על פי שבמציאות (שלא מעניינת אף אחד), אפשר להכניס מחשבון לתוך מיקרוגל, מבחינתי הוא לא ניתן להכנסה למיקרוגל, והכל טוב.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;937823]זה דווקא כן.[/QUOTE]
כמו ל?
אם אתה מכניס דברים למיקרו על מה זה מורה?
בעצם זה כן על טמפרטורת התכה...
את 1 לא גמרתי כי השתעממתי ממנו
[QUOTE=LordAbizi;937825]אז אם כך נגדיר את המושג "ניתן להכנסה למיקרוגל" כך:
עצם x ניתן להכנסה למיקרוגל אם ורק אם חלק מ-x הוא בשר.
לכן, אף על פי שבמציאות (שלא מעניינת אף אחד), אפשר להכניס מחשבון לתוך מיקרוגל, מבחינתי הוא לא ניתן להכנסה למיקרוגל, והכל טוב.[/QUOTE]
למה אי אפשר להכניס מחשבון למיקרו אתה מביא לי מיקרו ומחשבון אני סם אותו שם בלי בעיה ויש לי אומץ
[quote=אני בובי בוטן כן;937827]למה אי אפשר להכניס מחשבון למיקרו אתה מביא לי מיקרו ומחשבון אני סם אותו שם בלי בעיה ויש לי אומץ[/quote]
כתבתי את זה שם במפורש:
אף על פי שבמציאות (שלא מעניינת אף אחד) [B]אפשר[/B] להכניס מחשבון למיקרוגל, [B]מבחינתי[/B] הוא [B]לא ניתן להכנסה למיקרוגל[/B].
לא הבנתי אביזי
בעצם גם לפי מה שאמרת גם פיצה אי אפשר לשים במיקרו?
אה לא הבנתי תא החלק הזה סורי אבל מוכן להידערב איתך מלא היו רוצים לדעת מה קורה למחשבון שהוא במיקרו וגם אותך זה מעניין קצת
[quote=Guille;937830]לא הבנתי אביזי
בעצם גם לפי מה שאמרת גם פיצה אי אפשר לשים במיקרו?[/quote]
במציאות אפשר, אבל לא לפי ההגדרה שלי.
הכי מגניב זה לשים סבון במיקרו!
אם ההגדרה היא שרק בשר ניתן לשים במיקרו אז זה הגדרה לא נכונה
אילן השגתה ב2 את כל הנוצות?
[QUOTE=LordAbizi;937829]כתבתי את זה שם במפורש:
אף על פי שבמציאות (שלא מעניינת אף אחד) [B]אפשר[/B] להכניס מחשבון למיקרוגל, [B]מבחינתי[/B] הוא [B]לא ניתן להכנסה למיקרוגל[/B].[/QUOTE]
אל תתווכח איתי, אני אלוהים. אם אמרתי שאפשר להכניס דברים שהם לא בשר למיקרו אז אפשר, ודעתך חייבת להיות כמו דעתי כי אני אלוהים וככה אמרתי.
כן את 2 סיימתי 100% (חוץ מכמה דברים עם הגרסה המיוחדת שאין לי)
אני הולך ליבדוק אם אפשר לשים עוד דבררים חוץ מי בשר במיקרו ואני ינסה לשים כדור שוקולד
[quote=Stranger in a Strange Land;937835]אל תתווכח איתי, אני אלוהים. אם אמרתי שאפשר להכניס דברים שהם לא בשר למיקרו אז אפשר, ודעתך חייבת להיות כמו דעתי כי אני אלוהים וככה אמרתי.[/quote]
לא, אתה אתיאיסט. אם אתה אלוהים אז אתה מתנגד לעצם קיומך, ולכן אתה בדיוק כמוני.
[quote=Guille;937833]הכי מגניב זה לשים סבון במיקרו!
אם ההגדרה היא שרק בשר ניתן לשים במיקרו אז זה הגדרה לא נכונה[/quote]
אין דבר כזה "הגדרה לא טובה".
אולי זו הגדרה שלא משקפת את המציאות, אבל מתמטית ההגדרה הזו תקינה לחלוטין.
[QUOTE=LordAbizi;937838]לא, אתה אתיאיסט. אם אתה אלוהים אז אתה מתנגד לעצם קיומך, ולכן אתה בדיוק כמוני.
אין דבר כזה "הגדרה לא טובה".
אולי זו הגדרה שלא משקפת את המציאות, אבל מתמטית ההגדרה הזו תקינה לחלוטין.[/QUOTE]
אני לא אתאיסט, אני נדבתאיסט: אמונה באל אחד שהוא במקרה אני.
אגב, לפי ההגדרה שלך, אם אני שם פיצה עם פפרוני במיקרו רק הפפרוני נמצא שם. אף אחד לא שם פפרוני בנפרד למשהו, כי פפרוני בלי כלום ליד זה LAME.