-
[QUOTE=טום רידל;1039203][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמים שמתחת לשאדו-לוגיה שחורים כמוהו,אתה רואה פיבאס קטן שוחה לו לכיוון המים השחורים,אתה רואה שברגע שהוא נכנס למים השחורים,פיבאס הופך להיות שאדו-פיבאס![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז,הכל בגלל המים האלה!" "אני חייב לבדוק אותם" "כל מי שנוגע בהם הופך לפוקימון שאדו!"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהים של העיירה סנדג'ם נרגע,אתה קולט אי שכאילו הים פלט אותו החוצה מופיע,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה שכנראה התאוששו מסתכלים על האי בעניין רב מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הקול שוב אומר:"לא!זה בגלל שהמים האלה יצרו מגע עם קרן השאדו של שאדו-לוגיה,שאדו-לוגיה נולד כשאדו-לוגיה,אך הפיבאס המסכן הזה לא נולד ככה,אבל ככה הוא התפתח וימות,אתה מבין המים האלה הם התוצאה ולא הסיבה בקשר לשאדו-לוגיה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*עכשיו זה ממש כמו צינוק מסתורי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קופץ לפורטל,אתה מרגיש כאב ראש חזק מאוד,אתה מתעלף,כשאתה מתעורר,אתה רואה שיש ריאולו מעליך,הריאולו אומר לך:"מי אתה ומה אתה עושה במצוק שרפידו?",אתה מחפש את הפוכדור של פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]YamiYugi
*עכשיו זה ממש כמו צינוק מסתורי!
אתה קופץ לפורטל,אתה מרגיש כאב ראש חזק מאוד,אתה מתעלף,כשאתה מתעורר,אתה רואה שיש ריאולו מעליך,הריאולו אומר לך:"מי אתה ומה אתה עושה במצוק שרפידו?",אתה מחפש את הפוכדור של פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/QUOTE]
הייתי ממליץ לך לקרוא לזה "צינוק מסתורי"..
------------------------
"אההה!" אצרח לאור העובדה שאני פיקאצ'ו ולאחר שאתאשט אומר לריולו "קוראים לי טרי, טרי מקינגס,ואין לי מושג מה אני עושה פה, אני בכלל בן-אדם.."
-
[QUOTE=טום רידל;1039185][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה זובאט,הרבה מאוד זובאט,אתה רואה שהם ישנים כנראה,כמו כול העטלפים זובאט ישן לו במהופך.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]שלמח''הם[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך משתמש שוב ושוב בשריטות,אתה רואה שלצ'יקוריטה זה לא כול-כך מזיז הרבה,אתה רואה שהקרב מול האיש המסתורי הזה יהיה קשה גן בלי פיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Bhrui10[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial]אתה שומע קול עמוק בראשך שאומר לך:"לא,הפוקימון שעומד לפניך הוא אינו לוגיה,הוא שאדו-לוגיה,יש שלושה זנים של פוקימונים:פוקימונים רגילים,שאדו-פוקימון,וסייבר פוקימון".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לטיאוס מחייך ואומר לך:"מצטער אך אני פוקימון חופשי ואינני נשמע לעצות ולבקשות של אדם שאינני סומך אליו" אתה רואה שלטיאוס נעלם ואתה מתבונן בריק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial]אתה רואה פורטל ירוק מוזר נפתח לפתע,אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר לך:"המשימה מחכה לך בצד השני לא הפורטל,אני גם יהיה שמה,רק בצורת הפוקימון שלי,טיפ קטן,תחזיק טוב-טוב את הפוכדור של פיקאצ'ו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]אתה רואה שראלטס שוב אינו מקשיב לך,אתה שומע שאגה חזקה,אתה רואה את האוויר זז במהירות לכיוון אקנס ופוגע בו בצורה חמורה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בכוח ''מה זה?מה זה יכול להיות?''
ואני אומר לראלטס ''למה אתה לא מקשיב לי?''
-
[QUOTE=טום רידל;1039185][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה זובאט,הרבה מאוד זובאט,אתה רואה שהם ישנים כנראה,כמו כול העטלפים זובאט ישן לו במהופך.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אזרוק פוקדור על זובאט יושן ואם הוא מתעורר אוציא את מדקיפ ואגיד לו:"מדקיפ תשתמש במכה על זובאט!"
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שני פוקימון ריינג'ר מתקרבים אליך ואומרים לך בלחש:"מצטערים אך 'מערת האגדה' היא שומרת פוקימונים,לצערנו אסור לך להילחם או ללכוד פה פוקימון,סליחה".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]YamiYugi[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל רק לך זה צינוק מסתורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פרופסור ברי יוצא מהמעבדה שלו ואומר לך:"ראלטס הוא קצת עקשן ומעצבן אך בבוא הזמן הנכון,ראלטס יהפוך לפוקימון הכי טוב שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039228][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שני פוקימון ריינג'ר מתקרבים אליך ואומרים לך בלחש:"מצטערים אך 'מערת האגדה' היא שומרת פוקימונים,לצערנו אסור לך להילחם או ללכוד פה פוקימון,סליחה".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מתי אתה תיתן משהו טוב או תשקיע בתגובות?
ולמה אתה לא שם ספרייטים?
-------------------------
"בסדר מה שתגידו"אומר לריינג'רים בכעס ואז אלך לעיר פלוארמה כדי לחפש פוקימוני חרק לתפיסה.
-
[quote=טום רידל;1039185]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לטיאוס מחייך ואומר לך:"מצטער אך אני פוקימון חופשי ואינני נשמע לעצות ולבקשות של אדם שאינני סומך אליו" אתה רואה שלטיאוס נעלם ואתה מתבונן בריק.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אומר בליבי 'מוזר..' ואז אוציא את סניבי החוצה שיתרענן איתי במים .
לאחר הפסקה קטנה במים אני אחפש אם נשאר בוויזל אחד מהקרב הקודם .
אם כן אומר לסניבי להשתמש בחבטה ואם לא אז אלך לחפש איתו עוד פוקימוני מים .
-
[QUOTE=טום רידל;1039216][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהים של העיירה סנדג'ם נרגע,אתה קולט אי שכאילו הים פלט אותו החוצה מופיע,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה שכנראה התאוששו מסתכלים על האי בעניין רב מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[ל פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם"טוב אם אתם מתפעלים מהאי אז בוא נילך לאי.אולי באי הזה יש משהו מענין או שנלכודגד פוקימון חדש לצוות שלהננו.יאלה בוא אחרי למצוא רך להגיע לאי".אני מחפש דרך להגיע לאי שמולי
-
[QUOTE]YamiYugi
*אבל רק לך זה צינוק מסתורי.
ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".[/QUOTE]
אני מיוחד :-)
-----------------
"תאמין לי אם אתה רוצה ריק" אומר לריק "אבל אני יודע שאני בן אדם.טוב,אז מה עושים עכשיו ריק?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה יוצא מהמערה די במהירות ואתה רואה נוף מדהים,אתה רואה להקת בוויזל שוחה לה במים,אתה רואה פוקימוני חרק מעופפים עפים להם בשמיים,אתה רואה פוקימון מוכר,אתה רואה את הראלטס הזוהר ממוקדם![/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סירה ריקה שטה לה בחופשיות על פני המים,אתה מבין שזה הולך להיות שיט די מהיר אם צ'ימצ'אר או טדיאורסה ישתמשו במתקפות שלהם למען תאוצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה לבד עם סניבי על החוף,אך אתה רואה שהאי שוב קיים ושנייה לאחר מכן,הוא נעלם,אתה מבין שאתה פשוט צריך להתקדם במסע שלך לכיוון המכון הראשון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריק אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך להחזיר לי את האבן המיסטית שזובאט וקופינג הטיפשים האלה לקחו לי,אתה רוצה ללכת איתי או שאתה פשוט רוצה לעזוב אותי" אתה שומע את קול ריקואזה אומר לך:"אני הייתי ממליץ ללכת איתו,זו תחילה של הרפתקאה וזכור שיש לך משימה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה שומע את הקול שוב אומר:"לא!זה בגלל שהמים האלה יצרו מגע עם קרן השאדו של שאדו-לוגיה,שאדו-לוגיה נולד כשאדו-לוגיה,אך הפיבאס המסכן הזה לא נולד ככה,אבל ככה הוא התפתח וימות,אתה מבין המים האלה הם התוצאה ולא הסיבה בקשר לשאדו-לוגיה".[/QUOTE]
"אוקי" מנסה להסתכל עליהם במסווה כדי לדעת מה הם רוצים לעשות בלי שיגלו אותי
-
[QUOTE=טום רידל;1039297][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה יוצא מהמערה די במהירות ואתה רואה נוף מדהים,אתה רואה להקת בוויזל שוחה לה במים,אתה רואה פוקימוני חרק מעופפים עפים להם בשמיים,אתה רואה פוקימון מוכר,אתה רואה את הראלטס הזוהר ממוקדם![/SIZE][/COLOR][/FONT]
SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך בשקט לראלטס הזוהר ואגיד לו:"סיפרו לי אליך...אני יודע אליך הכול ואם אתה רוצה הגנה תצטרף למסע שלי וככה תהיה מוגן!אני לא גנב פשוט אני רוצה אותך למסע שלי!"
-
[quote=טום רידל;1039297]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סירה ריקה שטה לה בחופשיות על פני המים,אתה מבין שזה הולך להיות שיט די מהיר אם צ'ימצ'אר או טדיאורסה ישתמשו במתקפות שלהם למען תאוצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני עולה לסירה עם צ'ימצ'אר וטדיארוסה ואזאומר להם"צ'ימצ'אר תשתמש בשריטות על המים כדי להניע את הסירה.טדיארוסה תשתמשבציפורן מתכת על המים כדי להיע את הספינה.יאלה קצת מאמץ ואנחנו מגיעים לאי"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה אותו עושה תנועה של "אני-רוצה-קרב!" אתה מבין שהוא לא יהיה מוכן להיות סתם נתפס אלא פוקימון שנתפס בגלל שהוא הפסיד בקרב הוגן של אחד על אחד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבמהירות גבוהה אתה מגיע לאי המסתורי,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה מתחילים לרעוד,אתה רואה שני נערים בגילך בערך,כנראה תאומים,לאח עיניים אדומות כועסות,על החולצה הכחולה שלו סמל משולש אדום,לאחות עיניים כחולות על החולצה האדומה שלה סמל משולש דומה רק בצבע כחול,האח שואל בזעם:"מי אתה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהמים הטהורים יוצא עוד פוקימון,אתה רואה שזה לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם משתמשים במתקפות הכי חזקות שהם יכולים להשתמש בהם,אתה רואה שמהקרן השחורה של שאדו-לוגיה יורדות טיפות של חומר שאדו שהופך את המים לשאדו-מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]