-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
האחות ג'וי יוצאת מהחדר , היא נראית קצת מחוייכת , היא מושיטה אלייך את ליטוויק ואומרת : " קחי את הפוקימון שלך בחזרה , הוא בריא כמו שור ! "
ליטוויק מסתכל עלייך וקופץ עלייך משמחה , הוא רוצה להצטרף לצוות שלך .
איווי מסתכל עלייך מחכה לשמוע את תשובתך , והאחות ג'וי גם מחכה לשמוע את תשובתך ומחייכת בקטן .[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
האחות ג'וי : " סהר זה בסדר , אתה פשוט חולה מדי , בזמן שהלכתי להביא את התרופות התחלת לדמיין כל מיני הזיות מוזרות , וכשחזרתי מהר הבאתי לך את התרופות והתעוררת , אתה בריא עכשיו , אבל אשמח אם תשאר עוד קצת כדי שאוכל לראות שהכל באמת בסדר , תוכל להשאר בבקשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056287][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
האחות ג'וי יוצאת מהחדר , היא נראית קצת מחוייכת , היא מושיטה אלייך את ליטוויק ואומרת : " קחי את הפוקימון שלך בחזרה , הוא בריא כמו שור ! " ליטוויק מסתכל עלייך וקופץ עלייך משמחה , הוא רוצה להצטרף לצוות שלך .
איווי מסתכל עלייך מחכה לשמוע את תשובתך , והאחות ג'וי גם מחכה לשמוע את תשובתך ומחייכת בקטן [/COLOR][/QUOTE]
"תודה האחות ג'וי! אוקי ליטוויק אתה רוצה להצטרף לצוות שלי? " אני אומרת וגם שמחה מאוד "אוקי צא פוקדור!" אני אומרת אבל רק נודעת בו עם הפוקדור מחשש לפגוע בו שלא יתעלף או משהו
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק מחייך ונכנס לפוכדור . האחות ג'וי אומרת לך שאת יכולה להמשיך בדרכך .
את יוצאת ממרכז הפוקימונים ונושמת את האוויר הצח .
את מסתכלת ורואה שווקים , מקומות בילוי ופוקימונים מתעופפים להם באוויר .
מה תרצי לעשות עכשיו בעיר השנייה ?[/COLOR]
[SIZE="5"][COLOR="Teal"]פתחתי דף איוונטים מי שלא שם לב ! שווה להשתתף .[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=JoinT;1054339]
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם : xxx אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !
[/SPOILER][/QUOTE]
אני אומר לאבא שלי להתראות גם ויוצא אל מעבדת הפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלי
-
[QUOTE=JoinT;1056297][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק מחייך ונכנס לפוכדור . האחות ג'וי אומרת לך שאת יכולה להמשיך בדרכך .
את יוצאת ממרכז הפוקימונים ונושמת את האוויר הצח .
את מסתכלת ורואה שווקים , מקומות בילוי ופוקימונים מתעופפים להם באוויר .
מה תרצי לעשות עכשיו בעיר השנייה ?[/COLOR]
[SIZE="5"][COLOR="Teal"]פתחתי דף איוונטים מי שלא שם לב ! שווה להשתתף .[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקי בוא נצא לאימון קצר!"
"צאו כולם!" אני אומרת ומוציאה את ליטוויק ופידג'י "אוקי איווי ופידג'י אתם זה מול זה !איווי התקפה מהירה ופידג'י מתקפת רוח! איווי תחמוק במתקפה מהירה ותשתמש במהירות כדאי לעשות מתקפה מהירה חזקה יותר! פידגי תחמוק בתעופה ותשתמש בדחיפה!""אוקי ליטוויק בוא נבדוק את המתקפות שלך "אני אומרת ומוציאה את הפוקדקס ובודקת את מיתקפותיו
-
[QUOTE=JoinT;1056243][COLOR="Blue"][B]
[COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
המוכר : " בוא אחריי " הוא לוקח אותך ואתם מגיעים לזירה גדולה ויפיפיה .
אתה רואה שני אנשים עם שלטים מעליהם :
1 ) הימור .
2 ) קרב .
ליד כל אחת מהשלטים יש דלת .
המוכר אומר : " תקרא את השלטים ותבחר , אני חוזר לבסטה שלי שלא ייגנבו ממני , להתראות נערי ! "[/COLOR][/QUOTE]
''להתראות תודה'',אומר לאיש מתקרב עם טפיג לכיוון הדלת שליד השלט שכתוב עליו קרב,
''טפיג אתה מוכן?,בוא ניכנס להיכל קרבות הזה'',אומר לטפיג דוחף את הדלת ונכנס.
-
[quote=JoinT;1056287]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]האחות ג'וי : " סהר זה בסדר , אתה פשוט חולה מדי , בזמן שהלכתי להביא את התרופות התחלת לדמיין כל מיני הזיות מוזרות , וכשחזרתי מהר הבאתי לך את התרופות והתעוררת , אתה בריא עכשיו , אבל אשמח אם תשאר עוד קצת כדי שאוכל לראות שהכל באמת בסדר , תוכל להשאר בבקשה ?[/COLOR][/quote]
"בסדר"אגיד לאחות ג'וי 'וואי זה היה מוזר,אולי זה אומר משהו?'אחשוב בליבי ואשקע במחשבות עד שהחליט ללכת למצוא קרב באזור הקרבות במרכז הפוקימונים
-
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]יואב[/B]
אתה הולך למעבדה ומסתכל על השמיים הבהירים .
אתה נכנס לתוך נמעבדה ורואה את הפרופסור עם פוכדור ביד , אתה מתקדם אליו הוא נותן לך אותו ואומר :
" זהו טרטוויג , פוקימון העשב " ונותן לך גם פוקדקס ומסביר : " זה פוקדקס , ייתן לך מידע על הפוקימןו שמולך ."
בהצלחה במסע ![/COLOR]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
הפוקדקס לא נותן מתקפות . אבל הוא יודע בלבול וגלגל להבה .
הפוקימונים מתאמנים ומגיע אלייך מאמן שאתגר אותך , הוא אומר : " לא יכולתי שלא להבחין בפוקימונים האלה שלך מתאמנים פה ביער , וזה בדיוק מה שאני עושה עם הפוקימונים שלי , מה את אומרת שנקיים קרב קטן ונראה מי מאיתנו טוב יותר " ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
אתה נכנס לבפנים ורואה היכל קרבות ענק ! המון מאמנים נלחמים זה בזה ! אתה מרים את הראש בכדי לחפש מקום שתוכל להלחם בו , אך כל המקומות תפוסים.
מגיע אלייך איש מוזר שאומר : " זירה 9 מיד תתפנה , הטורטרה שם עומד להפסיד "[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]קיוגר[/B]
"עצור !" צועקת האחות ג'וי ! אתה רוצה שוב את אותן הזיות ?! אסור לך לזוז ממקומך !
תשאר כאן עד שתחלים לגמריי . צ'אנסי הלכה להכין גרגרים מיוחדים , כשתסיים תוכל ללכת .
אני ממש לא רוצה לראות שוב את המצב בוא אתה צועק מתוך הזיה , תאמין לי שגם לי לא היה נעים ![/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056677]
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
הפוקדקס לא נותן מתקפות . אבל הוא יודע בלבול וגלגל להבה .
הפוקימונים מתאמנים ומגיע אלייך מאמן שאתגר אותך , הוא אומר : " לא יכולתי שלא להבחין בפוקימונים האלה שלך מתאמנים פה ביער , וזה בדיוק מה שאני עושה עם הפוקימונים שלי , מה את אומרת שנקיים קרב קטן ונראה מי מאיתנו טוב יותר " ?[/COLOR][/QUOTE]
"אממ אוקי!" אני אומרת ושמחה שיש לי אם מי להילחם "אז שתיים על שתיים או שלוש על שלוש? אולי אפילו קרב זוגות? תבחר אתה ותוציא את הפוקימונים שלך ראשון!"
-
[quote=JoinT;1056677]
[COLOR=blue][B]קיוגר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"עצור !" צועקת האחות ג'וי ! אתה רוצה שוב את אותן הזיות ?! אסור לך לזוז ממקומך ! [/COLOR]
[COLOR=blue]תשאר כאן עד שתחלים לגמריי . צ'אנסי הלכה להכין גרגרים מיוחדים , כשתסיים תוכל ללכת .[/COLOR]
[COLOR=blue]אני ממש לא רוצה לראות שוב את המצב בוא אתה צועק מתוך הזיה , תאמין לי שגם לי לא היה נעים ![/COLOR][/quote]
"אוקיי האחות ג'וי,תודה רבה על כל הטיפול"אגיד לאחות ג'וי 'טוב אין לי מה לעשות בינתיים אז בוא ננוח קצת'אחשוב בליבי ואתחיל לנמנם
-
[COLOR="Red"]סיגל
המאמן נראה חושב ואומר : " יש לי רק פוקימון 1 אז ... אחד על אחד ! " אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא הרדיאר[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/twtzmeywmziq.png[/IMG][/URL] " אני אלחם מול הליטוויק שלך ! " המאמן מסתכל על הרדיאר וצועק : " קדימה הרדיאר ! מתקפה מהירה בכל הכוח על הליטוויק ! לא לתת לא להתחמק ! אחרי שאתה פוגע פה צעקה ודחיפה בשיא הכוח ! צא צא צא צא צא צא !! " [/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
לאחר כחצי שעה אתה מתעורר ורואה מולך את האחות ג'וי , היא נותנת לך תרופה ואומרת : " זו התרופה שתרפא אותך לגמריי . מצטערת שהייתה צריך לבזבז המון זמן פה ... אבל הכל מקרה אם תרצה אני יכולה לתת לך אבן חשמל שמצאתי בדרך להביא את הגרגרים לפה , וראיתי שיש לך פיקאצ'ו ... מה דעתך לפתח אותו לראיצ'ו ? הוא גם יתחזק , וגם יהיה לך יותר סיכויי לנצח במכונים " .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056753][COLOR="Red"]סיגל
המאמן נראה חושב ואומר : " יש לי רק פוקימון 1 אז ... אחד על אחד ! " אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא הרדיאר[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/twtzmeywmziq.png[/IMG][/URL] " אני אלחם מול הליטוויק שלך ! " המאמן מסתכל על הרדיאר וצועק : " קדימה הרדיאר ! מתקפה מהירה בכל הכוח על הליטוויק ! לא לתת לא להתחמק ! אחרי שאתה פוגע פה צעקה ודחיפה בשיא הכוח ! צא צא צא צא צא צא !! "
.[/COLOR][/QUOTE]
"אממ אוקי.. תתפוס אותו בבלבול ותעיף אותו על העץ! אחר כך עוד פעם בלבול תעיף אותו גבוהה ותעזוב לאחר מכן תתקפוף בגלגל להבה בשיא העוצמה!קדימה אני מאמינה בך !" אני אומרת אם ביטחון מלא
-
[quote=JoinT;1056753]
[COLOR=blue][B]סהר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כחצי שעה אתה מתעורר ורואה מולך את האחות ג'וי , היא נותנת לך תרופה ואומרת : " זו התרופה שתרפא אותך לגמריי . מצטערת שהייתה צריך לבזבז המון זמן פה ... אבל הכל מקרה אם תרצה אני יכולה לתת לך אבן חשמל שמצאתי בדרך להביא את הגרגרים לפה , וראיתי שיש לך פיקאצ'ו ... מה דעתך לפתח אותו לראיצ'ו ? הוא גם יתחזק , וגם יהיה לך יותר סיכויי לנצח במכונים " .[/COLOR][/quote]
"אני אשמח לקבל את אבן הפיתוח אבל את השאלה האם לפתח..."העצור לכמה שניות בזמן שבראשי חולפת המחשבה 'לפתח או לא לפתח,זו השאלה!'ואז אחליט "ניתן לפיקאצ'ו להחליט בעצמו!"אגיד ואסתכל לכיוון פיקאצ'ו בזמן שאחכה לתשובה
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
הרדיאר פוגע חזקק מאוד בליטוויק ומעיף אותו !
ליטוויק מתעצבן ושולח בלבול לעבר הרדיאר ! לאחר מכן הוא תוקף אותו בגלגל להבה שפוגע ישירות !
הרדיאר נראה קצת תשוש , אך חוזר ותוקף את ליטוויק במתקפה מהירה שמעיפה אותו גבוהה באוויר .
כאשר הוא באוויר , הרדיאר מתחיל לרוץ לעבר מקום הנפילה המתוכנן שלו .[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]סהר[/B]
פיקאצ'ו עושה פרצוף של אחד שלא יודע מה רוצים ממנו ...
האחות ג'וי אומרת לך , זה לא משנה מה פיקאצ'ו יגיד , זה יישאר אותו פוקימון , רק הצורה והחוזק ישתנו .
אני ממליצה לך בחום לעשות את זה , בייחוד עכשיו כשצוות דארקנס משתולל ...
אבל ההחלטה בידך ![/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
הפוקימון מסתכל עלייך ובניתור אחד מגיע אל האישה , חוטף ממנה את הפוכדור וחוזר אלייך .
האישה מביטה עלייך בזעם מרחוק ומתחילה לברוח עד שנעלמת לגמריי .
מינסינו מחייך אלייך ומעביר לך את הפוכדור , בעודו מצחקק .
אתה לוקח את הפוכדור מידו .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056940][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
הרדיאר פוגע חזקק מאוד בליטוויק ומעיף אותו !
ליטוויק מתעצבן ושולח בלבול לעבר הרדיאר ! לאחר מכן הוא תוקף אותו בגלגל להבה שפוגע ישירות !
הרדיאר נראה קצת תשוש , אך חוזר ותוקף את ליטוויק במתקפה מהירה שמעיפה אותו גבוהה באוויר .
כאשר הוא באוויר , הרדיאר מתחיל לרוץ לעבר מקום הנפילה המתוכנן שלו .
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי תשתמש בגלגל להבה מאיפה שאתה ובגלל שהוא מחכה לך תפתיע אותו בגלגל להבה בשיא העוצמה! לאחר כן אם הוא תוקף עצור אותו בבלבול ותעיף אותו למעלה ואז תשחרר אותו שהוא ללמעלה ותשתמש בגלגל להבה לעברו !" אני ואמרת וקצת נילחצת אבל עדיין מחייכת קצת