לא הייתי פה כל היום יש חדש??
Printable View
לא הייתי פה כל היום יש חדש??
[QUOTE=The Pearl;1056483]איתי!,
אתה ממש לא פעיל בזמן האחרון,
ולך יש את הפורום הכי קל לנהל :).[/QUOTE]
זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S
[QUOTE=iTai;1056489]זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S[/QUOTE]
אור הוא נתן לחבריםשלו לפרסם תאתר שלו וקיבל באן לצמיתות
כול השאר נעלמו
חוץ מדודי שלפעמים נכנס
[quote=שלמח''הם;1056491]אור הוא נתן לחבריםשלו לפרסם תאתר שלו וקיבל באן לצמיתות
כול השאר נעלמו
חוץ מדודי שלפעמים נכנס[/quote]
צמיתות? לא קצת הגזמנו? היטמן בין המשתמשים הכי איכותיים שהיו כאן בפורום...
[quote=iTai;1056489]זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S[/quote]
תאמין לי,
היו לי כמה ימים שלא היית פעיל שאם אני הייתי מנהל ראשי,
הייתי מעיף אותך מניהול,
לא עשיית כלום בפורום ספורט.
כולם פרשו,
נדב פלופי פרשו בגלל הבאנים, דודי בגלל שאלכס חזר לניהול וזה שהוא רצה לפרסם הרבה כתבות בספורט ושאנשים ישתתפו לא יגיבו לא אז פרש. היט מן פירסם אתר של חבריו.
דודי עדיין פעיל, אבל הרבה פחות מבעבר
ביי תומר
[QUOTE=The Pearl;1056493]תאמין לי,
היו לי כמה ימים שלא היית פעיל שאם אני הייתי מנהל ראשי,
הייתי מעיף אותך מניהול,
לא עשיית כלום בפורום ספורט.
כולם פרשו,
נדב פלופי פרשו בגלל הבאנים, דודי בגלל שאלכס חזר לניהול וזה שהוא רצה לפרסם הרבה כתבות בספורט ושאנשים ישתתפו לא יגיבו לא אז פרש. היט מן פירסם אתר של חבריו.[/QUOTE]
כן, גם אני הופתעתי שלא העיפו אותי בתקופה שלא הייתי כאן. בכל מקרה עכשיו אני קצת יותר פעיל. בסכ"ה יש לי הרבה מאוד עומס ולא תמיד יוצא לי להכנס לאתר.
אני גם מנהל כאן חצי שנה ככה שאם נשארתי כ"כ הרבה זמן סימן שעשיתי משהו טוב...
כן הפורום משעמם אילו הייתי עולה לניהול הייתי לוקח את העצה של אופיר ופורש כבר משעמם כאן (אה וניהול המ"ת)
אגב תגידו לאלמוג שהקרב שלו התחיל
אילן אתה כבר מנהל Xd
ואלמוג לא נראלי כאן
מה למשל עם ארווין? הוא אמור להיות מנהל אבל הרבה זמן לא ראיתי אותו מגיב. גם ניצן לא פעילה במיוחד... ומה עם אדם?
אילו לא הייתי מנהל*
ארווין הוריד פעילות...
זה הכל מאז שרותם בצבא הוא כבר לא כאן לשפר את הפורום ולגרום לאנשים לבוא (זה הגורם היחיד שהשתנה לאחרונה) ולמה באן להיטמן פרסם אתר יותר מושקע משלנו (לפחות מתעדכן!)
[quote=iTai;1056495]כן, גם אני הופתעתי שלא העיפו אותי בתקופה שלא הייתי כאן. בכל מקרה עכשיו אני קצת יותר פעיל. בסכ"ה יש לי הרבה מאוד עומס ולא תמיד יוצא לי להכנס לאתר.
אני גם מנהל כאן חצי שנה ככה שאם נשארתי כ"כ הרבה זמן סימן שעשיתי משהו טוב...[/quote]
חחחח,
כי יש כאן גם מנהלת ראשית כזאת,
אבל לה יש סיבות טובות, יש לה בגרויות.
אתה כיתה ט', אני גם, וגם שלא הייתי פעיל הייתי בא כל יום,
פעם ראיתי אותך לא מחובר 5 ימים (לפני כמה שבועות),
חשבתי אולי קרה לך כמו שקרה לי שנכנסתי להיות מנהל דיבורים פעם שנייה שלא עבד לך אינטרנט.
הייתי ממשיך את "פוקימון השבוע" אבל:
א. אין לי כוח לכתוב את זה לבד
ב. אף אחד ממילא לא קורא את זה אף פעם זה לא עבר 2 עמודי תגובות
[quote=Ilan;1056503]אילו לא הייתי מנהל*
ארווין הוריד פעילות...
זה הכל מאז שרותם בצבא הוא כבר לא כאן לשפר את הפורום ולגרום לאנשים לבוא (זה הגורם היחיד שהשתנה לאחרונה) ולמה באן להיטמן פרסם אתר יותר מושקע משלנו (לפחות מתעדכן!)[/quote]
בדיוק,
באותה תקופה שהצטרפתי היה נושא קטן שדודי פתח ונקרא תחרות אתרים, שזה עזר לאתר להתקיים, צריכים לנסות את זה שוב.
ארווין דווקא הגביר פעילות לדעתי