-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1087486][B][COLOR="Red"]תומר
אתה ניגש ל סנוראט ומוציא את הפוקידע שלך.הפוקידע מרפא את סנוראט.סנוראט שמחה שהיא יכולה להמשיך להילחם נגד גיראצ'י. סנוראט נכנסת לזירת הקרב ומיד משתמשת בצוות כפול.צוות כפול משכפל את סנוראט 10 פעמיים.לאחר מכן כול הכפילים של סנוראט קופצים על ג'יראצ'י ותוקפים אותו בניב קרח.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מכול ניבי הקרח וונפגע מהם.ניב הקרח גם מקפיא את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא יכול לתקוף.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"דחיפה סנוראנט!" אפקוד על סנוראנט שלי "את רוצה להתפתח עכשיו סנוראנט?!" אוסיף בשאלה.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1087508][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בטורנדו הגחלת שלו.הוא מסתובב במקום שלו תוך כדי שהוא משתמש בגחלת.לאחר דקה הוא זז לעבר ג'יראצ'י עם טורנדו הגחלת שלו. ג'יראצ'י עדיין מושפע מהבילבול ולכן לא מתחמק מהמתקפה.טורנדו האש פוגע קשה מאוד בגי'ראצ'י.ג'יראצ'י מצליח בעקבות הפגיעה לצאת מהשפעה של הבילבול.ליט משתמש בבילבול אך ג'יראצ'י מתחמק מזה.ג'יראצ'י משתמש בקצה כפול על ליט.[/COLOR][/B][/quote]
"ליט תחכה שג'יראצ'י יתקרב אלייך ואך שהוא כמעט פוגע בך תשתמש בבלבול! לאחר מכן תשתמש בטורנדו הגחלת שלך שוב!" אומר לו.
-
[quote]סטיב
ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לולפקיס לרוץ במהירות אדירה.היא רצה במהירות אדירה ומצליחה להתחמק מגל הרעם של מגנטון.לאחר מכן ולפקיס רצה במהירות לעבר מגנטון תוך כדי שהיא משתמשת בסיחרור אש.המהירות מגדילה את כוח האש שלה.ולפקיס קופצת לעבר מגנטון כדי לפגוע בו.מגנטון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע מאוד קשה.מגנטון חוטף כויה שמונעת מינו לתקף למשך זמן קצר.[/quote]
"וולפיקס-תשתמשי עליו בזנב ברזל ולאחר מכן בגחלת!" אומר לוולפיקס בבטחון.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1087486][B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מחליט ללכת למעבדה של פרופסור אייזיק.אתה ופוינרד מתחילים ללכת ברחובות העיר לעבר המעבדה של אייזיק.אתם הולכיחם ברחובות העיר כבר 5 דקות ולא מוצאים את המעבדה שלו.אתה מחליט לחפש שוב את המעבדה שלו.פוינרד מושך לך ברגל.אתה מבין שהוא מצא משהו.אתה מסתכל לכיונו ואתה רואה את המעבדה של אייזיק.אתה רץ לעבר המעבדה עם פוינרד ודופק בדלת.אייזיק אומר " מי זה ? "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קוראים לי קלמן,אני הגעתי לפה משער מימדי מוזר ופגשתי את פרופסור קוא! הגעתי אלייך כי ברצוני לדעת יותר על העולם הזה... תוכל לעזור לי?" אקרא בקול ואמתין לתשובה ליד הדלת.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1087486][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מי רוצה שהיה לו שותף במשחק ?[/SIZE][/COLOR][/B]
תומר וקודאק תפגשו את השותף שלכם לאחר שתגמרו את הקרב שלכם.
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה שמח מאוד שאוניקס הצליח לנצח את מגנטון בקרב הזה.אתה ניגש אל גופו ומלטף אותו.לאחר מכן אתה מוציא את הפוקידע ומרפא אותו.אתה מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה ואז נכנס לדלת.אתה מגיע לעוד חדר ענק ובו זירת קרב. קול אומר לך " ברוך הבא לאתגר הבא שלך. הפעם תצטרך להביס פוקימון אבל עם היכולת של הפוקימון.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא באוניקס ". מולך מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מאוביל נקבה[/COLOR][/B].
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אוקיי זה יהיה מעניין...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, ואומר לצ'ארמנדר, "קדימה אתה מוכן?" אני אומר לו בחיוך ומצביע לעבר מאוויל, "קדימה צ'ארמנדר! תקוף בגחלת חזקה!" אני צועק לו בנחישות בזמן שאני חושב על אסטרטגיות בראשי.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר נכנס לזירת הקרב ומוכן להלחם נגד מאוויל.צ'ארמנדאר שומע בקולך ותוקף בגחלת חזקה את מאוויל.מאוויל שמה לב שצ'ארמנדאר תוקף אותה בגחלת.היא זזה מן מקומה במהירות וכך מצליחה להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר. לאחר מכן מאוויל רצה במהירות לעבר צ'ארמנדאר.כשהיא קרובה אליו היא תוקפת אותו בנשיכה.צ'ארמנדאר מצליח להתחמק בזמן הנשיכה של מאוויל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
אייזיק אומר לך " קלמן כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס מנצלת זאת שמגנטון חטף כויה וקשה לו להילחם.היא רצה במהירות לעבר מגנטון ואז כשקרובה אליו תוקפת אותו בזנב ברזל.מגנטון לא מתחמק מזנב הברזל וסופג מכה קלה.לאחר מכן ולפקיס שולחת גחלת לעבר מגנטון.גם הפעם מגנטון לא מתחמק בגלל הכויה.הגחלת פוגעת קשה מאוד במגנטון.לאחר שניה מגנטון נופל על הזירה מעולף. הקול אומר לך " ניצחת בקרב . כנס לדלת הבאה לאתגר הבא " .מולך מופיעה דלת [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט מחכה שג'יראצ'י היה קרוב אליו.לאחר שליט מוצא את הרגע הנכון הוא תוקף ביבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע מן הבילבול.הבילבול מתחיל להשפיע עליו.הוא תוקף את הזירה בקצה כפול.הוא מתנגש בעצמו עם הזירה ונפגע מזה קשה.ליט מסתוב במקום תוך כדי שימוש בגחלת.הוא יוצר טורנדו גחלת.הוא זז עם טורנדו הגחלת לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהטורנדו הגחלת ונפגע קשה. אתה שם לב שג'יראצ'י כבר אין לו כוח להילחם ועוד מהלך הוא גמור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט רצה לעבר ג'יראצ'י הקפוא.היא דוחפת אותו בחוזקה.הדחיפה פוגעת קשה בג'יראצ'י ומשחררת אותו מהקרח. סנוראט מהנהת בחיוב לזה שהיא רוצה להתפתח. ג'יראצ'י מכיןן פעימת מים ואז שולח את פעימת המים לעבר סנוראט.סנוראט קופצת מעל פעימת המים של ג'יראצ'י.סנוראט מתחמקת מפעימת המים שלו. ג'יראצ'י לא מותר ושולח עוד פעימת מים לעבר סנוראט.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
ולפקיס מנצלת זאת שמגנטון חטף כויה וקשה לו להילחם.היא רצה במהירות לעבר מגנטון ואז כשקרובה אליו תוקפת אותו בזנב ברזל.מגנטון לא מתחמק מזנב הברזל וסופג מכה קלה.לאחר מכן ולפקיס שולחת גחלת לעבר מגנטון.גם הפעם מגנטון לא מתחמק בגלל הכויה.הגחלת פוגעת קשה מאוד במגנטון.לאחר שניה מגנטון נופל על הזירה מעולף. הקול אומר לך " ניצחת בקרב . כנס לדלת הבאה לאתגר הבא " .מולך מופיעה דלת [/quote]
"אוקיי.." אומר ואקח את הפוקידע כדי לרפא את וולפיקס ואחזיר אותה לאחר מכן לקלף התפיסה.לאחר מכן, אלך עם אקסיו לדלת בהתרגשות לקראת קרב האגדי הראשון שלי.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088499][B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט רצה לעבר ג'יראצ'י הקפוא.היא דוחפת אותו בחוזקה.הדחיפה פוגעת קשה בג'יראצ'י ומשחררת אותו מהקרח. סנוראט מהנהת בחיוב לזה שהיא רוצה להתפתח. ג'יראצ'י מכיןן פעימת מים ואז שולח את פעימת המים לעבר סנוראט.סנוראט קופצת מעל פעימת המים של ג'יראצ'י.סנוראט מתחמקת מפעימת המים שלו. ג'יראצ'י לא מותר ושולח עוד פעימת מים לעבר סנוראט.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אזרוק לעבר סנוראנט את האבן שחר ואז אפקוד אליה: "תשתמשי בניב קרח על ג'יראצ'י!"
-
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לרפאות את ולפקיס מפצעיה.הפוקידע מרפא את ולפקיס שלך.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס ואת ולפקיס לקלף התפיסה.אתה נכנס לדלת הבאה עם אקסיו שלך.אתה מגיע לעוד חדר גדול שבמרכזו זירת קרב. הקול אומר לך " האתגר ה2 שלך הוא : . להביס פוקימון כולשהוא עם היכולת של הפוקימון שלך. תוכל להשתמש בפוקימון אחר מזה שהשתמשת באתגר הקודם ". מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מופיעה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משתמשת בניב קרח על פעימת המים של ג'יראצ'י.ניב הקרח מקפיא את פעימת המים. אתה מוציא מהכיס שלך את אבן השחר שלך וזורק אתה לעבר סנוראט.סנוראט תופסת את אבן השחר.אור לבן מקיף אותה והיא מתחילה לגדול. לאחר חצי דקה של אור לבן מופיעה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/478.png[/IMG] פרוסלאס. פרוסלאס מכינה כדור צל ואז מעיפה אותו לעבר ג'עראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מכדור הצל ונפגע קשה.פרוסלאלס למדה כדור צל ומס' פעמיים שימוש ביכולת גדל ל6[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088522][B][COLOR="Red"]ג'ון
סנוראט משתמשת בניב קרח על פעימת המים של ג'יראצ'י.ניב הקרח מקפיא את פעימת המים. אתה מוציא מהכיס שלך את אבן השחר שלך וזורק אתה לעבר סנוראט.סנוראט תופסת את אבן השחר.אור לבן מקיף אותה והיא מתחילה לגדול. לאחר חצי דקה של אור לבן מופיעה מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/478.png[/IMG] פרוסלאס. פרוסלאס מכינה כדור צל ואז מעיפה אותו לעבר ג'עראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מכדור הצל ונפגע קשה.פרוסלאלס למדה כדור צל ומס' פעמיים שימוש ביכולת גדל ל6[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פרוסלאס תסיימי את הקרב בניב קרח ואז תשלחי כדור צל שיגמור את ג'יראצ'י!" אפקוד על פרוסלאס "את מוסגלת!" אוסיף בשמחה.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088522][B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך כדי לרפאות את ולפקיס מפצעיה.הפוקידע מרפא את ולפקיס שלך.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס ואת ולפקיס לקלף התפיסה.אתה נכנס לדלת הבאה עם אקסיו שלך.אתה מגיע לעוד חדר גדול שבמרכזו זירת קרב. הקול אומר לך " האתגר ה2 שלך הוא : . להביס פוקימון כולשהוא עם היכולת של הפוקימון שלך. תוכל להשתמש בפוקימון אחר מזה שהשתמשת באתגר הקודם ". מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/303.png[/IMG] מופיעה מאוויל נקבה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי!" אומר "קדימה וולפיקס-צאי!" ואוציא את וולפיקס מקלף התפיסה שלה.לאחר מכן אגיד לוולפיקס:"קדימה וולפיקס-השתמשי בסחרור אש נגד מאוויל!" ובינתיים אבדוק בפוקידע על המאוויל.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088499][B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר נכנס לזירת הקרב ומוכן להלחם נגד מאוויל.צ'ארמנדאר שומע בקולך ותוקף בגחלת חזקה את מאוויל.מאוויל שמה לב שצ'ארמנדאר תוקף אותה בגחלת.היא זזה מן מקומה במהירות וכך מצליחה להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר. לאחר מכן מאוויל רצה במהירות לעבר צ'ארמנדאר.כשהיא קרובה אליו היא תוקפת אותו בנשיכה.צ'ארמנדאר מצליח להתחמק בזמן הנשיכה של מאוויל.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"כל הכבוד צ'ארמנדר!" אני אומר לו בשמחה, "אוקיי, תנסה להשתמש בגחלת ואז בנשיכה חזקה!" אני צועק לו ומצביע לכיוון מאוויל, מקווה שהמהלך של צ'ארמנדר יצליח והוא יפגע בה.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את ולפקיס שוב שתילחם נגד מאוויל. ולפקיס יוצאת מקלף התפיסה שלך לעבר זירת הקרב.ולפקיס שומעת בקולך ומיד תוקפת בסיחרור אש את מאוויל.היא מתחילה להתגלגל ואז עוטפת אותה.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן סחרור האש של ולפקיס.היא נפגעת די קה מסיחרור האש. הופוקידע שלך אומר " מאוויל סוג מתכת טהור. יכולת אכילה הראש שעל ראשה יכאול לאכול כול דבר ואפילו מתקפות " [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס משתמשת בניב קרח על ג'יראצ'י.ג'יראצ'י קם מהזירה ומצליח להתחמק מכדור הצל של פרולסאס. לאחר מכן פרולסאס מכינה כדור צל ואז זורקת אותו לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס.כדור הצל פוגע קשה בג'יראצ'י ומעיף אותו לעבר הקיר.ג'יראצ'י מרסק את הקיר ומתעלף. הקול אמר לך , כול הכבוד ילד ניצחת בקרב אגדי מס' 1. ניצחת את ג'יראצ'י "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה נותן מילה טובה לצ'ארמנדאר. צ'ארמנדאר שמח מזה.הוא תוקף בגחלת ישירות את מאוויל.פעם נוספת מאוויל לא מצליחה להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר ונפגעת בגופה. צ''ארמנדאר רץ במהירות לעבר מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא שורט אותה.השריטה פוגעת במאוויל אך לא פוגעת בה קשה . אבנים מופיעות ליד מאוויל. מאויל משתמשת באבנים חדות. האבנים שליד מאוויל מתחילות לעוף במהירות לעבר צ'ארמנדאר שלך .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088565][B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס משתמשת בניב קרח על ג'יראצ'י.ג'יראצ'י קם מהזירה ומצליח להתחמק מכדור הצל של פרולסאס. לאחר מכן פרולסאס מכינה כדור צל ואז זורקת אותו לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס.כדור הצל פוגע קשה בג'יראצ'י ומעיף אותו לעבר הקיר.ג'יראצ'י מרסק את הקיר ומתעלף. הקול אמר לך , כול הכבוד ילד ניצחת בקרב אגדי מס' 1. ניצחת את ג'יראצ'י "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כול הכבוד פרוסלאס" אגיד לפרוסלאס תוך כדי שאני ניגש אליה ומלטף אותה "מה עכשיו אני צריך לעשות?" אשאל את הקול לאחר מכן.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1087486][B][COLOR=darkorange]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג קופץ מעל זנב הברזל של אוניקס כדי להתחמק מזנב הברזל.טאפיג מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן טאפיג תוקף בגחלת את אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קצת. טאפיג שוב שולח גחלת לעבר אוניקס.גם הפעם אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת וחוטף נזק.אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 2אבנים מגופו ואז משליך את שתי האבנים לעבר טאפיג שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "תתחמק מהמתקפה הזאת של אוניקס ואז להשתמש בגחלת הכי חזקה שלך על אוניקס ואז תשתמש שוב כדי לגמור את הקרב הזה ושנתפוס את אוניקס!" ואז מחכה למהלך שלו.