-
לי
מתקפה לא טריוויאלית; דרוש הסבר.
--
"הוט-הוט, שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ אל הוט-הוט ומנסה לתת לו אגרוף ופוגע בו. הוט-הוט מגיב בשריטות שפוגעות במגבי. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט. הוט-הוט נראה ממש עייף.
"עצור!" אומר המאמן שמולך. הוא מתקרב אל הוט-הוט, ועוטף אותו בפוקרשת. "תודה על הקרב." הוא אומר והולך.
דוד
כפי שאמרתי לך בנו"ד, הסוף לקרב קרוב ופשוט תמשיך להלחם....
מייק
מה... כל המתקפות האלה מוזרות כל כך. אגב, לפי באלבפאדיה אתה טועה. אבל אני אקבל את התיאור שלך כי הוא יותר הגיוני מלגרום לאיבר בגוף להסתובב כך.
--
ספירו טס לעבר האבן (?) בסיבוב, מנקר אותה, ותוך כדי מנסה להכות בה עם הכנפיים שלו. המכות של הכנפיים יוצאות מעט לא מדוייקות בגלל חוסר האפשרות שלו לראות מה קורה סביבו בעת הסיבוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1145532]לי
מתקפה לא טריוויאלית; דרוש הסבר.
--
"הוט-הוט, שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ אל הוט-הוט ומנסה לתת לו אגרוף ופוגע בו. הוט-הוט מגיב בשריטות שפוגעות במגבי. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט. הוט-הוט נראה ממש עייף.
"עצור!" אומר המאמן שמולך. הוא מתקרב אל הוט-הוט, ועוטף אותו בפוקרשת. "תודה על הקרב." הוא אומר והולך.
.[/QUOTE]
חשבתי שזה לא
----------------
אני אומר למגבי" היית טוב תנוח עכשיו " אחזיר את מגבי לפוקירשת ואמשיך ללכת לעיר הקרובה
-
[QUOTE=LordAbizi;1145532]
דוד
כפי שאמרתי לך בנו"ד, הסוף לקרב קרוב ופשוט תמשיך להלחם....
[/QUOTE]
הבנתי
~~~~~
אני מגבש החלטה "מאצ'ופ, אסור לנו לוותר על אף קרב. קדימה, תקוף אותו במכות עד שיפגע, אל תתן לו להתחמק" אני אומר בנחישות.
-
[quote=LordAbizi;1142508]דניס
"אמור לי, מעולם לא קרה לך שרצת זמן רב, ואז הרגשת עייף? אם זה קרה, אז מה שבטח עשית היה להתיישב לנוח, וכעבור זמן מה הרגשת שוב מלא כח. זה אותו דבר עם פוקימונים, אם כי נראה לי שלפוקימונים יש יכולת התאוששות טובה יותר מבני אדם..." הוא אומר בנימה אקדמית-משהו.[/quote]
"אוקיי" אענה לו "אני יכול להתקדם לצ'רולגם כשלאטרביטר נח בפוקרשת או שאני אאלץ לחכות עד שיסיים לנוח?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1143327]אד
אתה מתקדם מעט בדרך המרכזית, אך אתה מבין שפוקימונים אינם מסתובבים על הדרך עצמה. לכן אתה יורד קצת מהדרך. אתה מחפש מעט ומוצא מנקי.[/QUOTE]
"וואוו זה מאנקי!" אומר לעצמי בהתלהבות ואלך אליו.כשאגיע אליו אומר לו:"שלום לך מאנקי, רוצה להלחם נגדי ונגד הצ'ארמנדר שלי?"
-
לי
אתה כבר בעיר. היית באזור הקרבות של צ'ארלוגם.
דוד
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ונותן לו כמה מכות. פיג'י מגיב ומנקר את מאצ'ופ. נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
דניס
"המנוחה של הפוקימון אינה תלויה במעשיך שלך." הוא אומר, מתחיל לאבד מעט מסבלנותו.
אד
פוקימונים פראיים גרים בטבע. הם רוצים לגור בטבע. הם לא רוצים להלכד. הם שונאים בני אדם שבאים ללכוד אותם. הם נלחמים רק כדי להגן על עצמם.
--
מנקי מהנהן בהסמכה, ואז נותן אגרוף חזק לפנים שלך. בזמן שהפנים שלך מוסטות לכיוון כלשהו שהוא לא ישר קדימה, מנקי קופץ על עץ, ומשם לעצים אחרים, וכשאתה מסתכל שוב הוא נעלם משדה ראייתך.
-
[quote]אד
פוקימונים פראיים גרים בטבע. הם רוצים לגור בטבע. הם לא רוצים להלכד. הם שונאים בני אדם שבאים ללכוד אותם. הם נלחמים רק כדי להגן על עצמם.
--
מנקי מהנהן בהסמכה, ואז נותן אגרוף חזק לפנים שלך. בזמן שהפנים שלך מוסטות לכיוון כלשהו שהוא לא ישר קדימה, מנקי קופץ על עץ, ומשם לעצים אחרים, וכשאתה מסתכל שוב הוא נעלם משדה ראייתך.[/quote]
אז איך אני מקבל עוד פוקימונים במשחק הזה?
------------------------------------------------------
"אוף, המאנקי ברח.חבל, זה היה יכול להיות הקרב הראשון שלי." אומר לעצמי ואמשיך בדרכי על מנת להגיע אל העיר הבאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1146456]לי
אתה כבר בעיר. היית באזור הקרבות של צ'ארלוגם.
[/QUOTE]
אני אחפש עוד מאמן שירצה להילחם נגדי
-
[quote=LordAbizi;1146456]דניס
"המנוחה של הפוקימון אינה תלויה במעשיך שלך." הוא אומר, מתחיל לאבד מעט מסבלנותו.[/quote]
"טוב, תודה" אענה לו ואתחיל ללכת לכיוון צ'רולגם בציפיה לראות את העיר 'מעניין מה יהיה שם' אחשוב תוך כדי הליכה
-
אד
כמו בכל משחק, אתה צריך להלחם בפוקימונים פראיים וללכוד אותם. אבל בטח לא להצהיר על כוונותיך בפומבי לפוקימון... כי אז לפי מה שהסברתי הוא יבין שעליו לברוח. אם תתקוף אותו בהפתעה אתה מיד תכניס אותו לקרב ואז הוא יהיה חייב להלחם כי לא יוכל לברוח (אלא אם כן הוא ממש מהיר כזה, אבל בדרך כלל הם לא). את אף אחד זה לא מעניין שהפוקימון לא רוצה להלכד, ברגע שהפוקרשת תופסת אותו אין לו הרבה בררה.
--
אתה חוזר לדרך הראשית וממשיך ללכת בה. כעבור זמן מה אתה רואה בשולי הדרן נידורן נקבה. (להלן: נידורן).
לי
הואיל והשמיים נהיים כתומים יותר ויותר, הרבה מהמאנים כבר עזבו את אזור הקרב, ולצערך הרב מספר המאמנים שנותרו הוא זוגי, כך שכולם נמצאים בעיצומו של קרב.
דניס
אתה שוב יוצא לכיוון צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן רב בדרך הראשית. השמש כבר מתחילה לשקוע. לפתע אתה מבחין בעיר ממרחק. בנוסף אתה גם מרגיש רעב שמקורו בעובדה שמהבוקר בערך לא אכלת כלום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1147336]
לי
הואיל והשמיים נהיים כתומים יותר ויותר, הרבה מהמאנים כבר עזבו את אזור הקרב, ולצערך הרב מספר המאמנים שנותרו הוא זוגי, כך שכולם נמצאים בעיצומו של קרב.
.[/QUOTE]
אני אחפש לי מקום לשבת ל.אשב שם עד שמישהו יסם תקרב שלו ויסכים להילחם מולי
-
[QUOTE=LordAbizi;1146456]
דוד
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ונותן לו כמה מכות. פיג'י מגיב ומנקר את מאצ'ופ. נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"סוף סוף" אני מחייך "מאצ'ופ, אנחנו קרובים לסיום. קדימה, תקוף אותו במכה שתעיף אותו על הרצפה".
-
[quote=LordAbizi;1147336]דניס
אתה שוב יוצא לכיוון צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן רב בדרך הראשית. השמש כבר מתחילה לשקוע. לפתע אתה מבחין בעיר ממרחק. בנוסף אתה גם מרגיש רעב שמקורו בעובדה שמהבוקר בערך לא אכלת כלום.[/quote]
'וואי איזה רעב' אחשוב לעצמי, ארוץ אל העיר בריצה קלה ואחפש איזה דוכן, העיקר משהו שקשור לאוכל
-
לי
אתה מחכה זמן מה, ולבסוף אתה רואה מאמן פנוי. אתה ניגש אליו והוא מסכים להלחם.
"מה תנאי הקרב? רוצה להמר על כסף?" הוא שואל.
דוד
מאצ'ופ קופץ אל מעל פיג'י ומנחית אותו מטה. פיג'י מנסה לאט לקום.
דניס
אתה רץ ומגיע לעיר צ'רלוגם. אתה מסתובב בעיר ומוצא מעט פונדקים ומשבאות. מכיוון שאין לי שום סיבה להבדיל ביניהם, נניח בלי הגבלת הכלליות שיש רק פונדק אחד ורק מסבאה אחת.
-
[quote]אד
כמו בכל משחק, אתה צריך להלחם בפוקימונים פראיים וללכוד אותם. אבל בטח לא להצהיר על כוונותיך בפומבי לפוקימון... כי אז לפי מה שהסברתי הוא יבין שעליו לברוח. אם תתקוף אותו בהפתעה אתה מיד תכניס אותו לקרב ואז הוא יהיה חייב להלחם כי לא יוכל לברוח (אלא אם כן הוא ממש מהיר כזה, אבל בדרך כלל הם לא). את אף אחד זה לא מעניין שהפוקימון לא רוצה להלכד, ברגע שהפוקרשת תופסת אותו אין לו הרבה בררה.
--
אתה חוזר לדרך הראשית וממשיך ללכת בה. כעבור זמן מה אתה רואה בשולי הדרן נידורן נקבה. (להלן: נידורן).[/quote]
"יופי, הינה הזדמנות ללכוד פוקימון פראי." אחשוב לעצמי ובשקט אוציא את צ'ארמנדר מהפוקירשת שלו.לאחר מכן אגיד לו בשקט לתקוף את הנידורן בשריטה.