-
[b]ברנדון פוטר[/b]
זה לא טנקO: זה מיני טנק..
--
כל היחידה עולה על כלי הרכב כולל אתה, ומסתלקים בחזרה אל האחוזה. כעבור נסיעה בת שעתיים וחצי במדבר החם והלוהט אתם מגיעים סוף כל סוף אל האחוזה.
"טוב חבר'ה,
עשינו זאת" אמר ג'ורדן בחיוך ופתח את דלת האחוזה. "ברנדון, לך תעביר את המבחנה אל הפרופסור ותגיד שהמשימה עברה בהצלחה", "אנחנו הולכים לנוח קצת" אמר ג'ורדן ונתן לך את המבחנה עם החומר.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"נחמד מאוד" ענתה זואי והושיטה לעברך את ידיה. "אם אתה מעוניין לדעת על הכוחות שלי...פשוט תיגע בידיים שלי" אמרה זואי בצחוק קל וידיה התקרבו אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 01:47 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
זה לא טנקO: זה מיני טנק..
--
כל היחידה עולה על כלי הרכב כולל אתה, ומסתלקים בחזרה אל האחוזה. כעבור נסיעה בת שעתיים וחצי במדבר החם והלוהט אתם מגיעים סוף כל סוף אל האחוזה.
"טוב חבר'ה,
עשינו זאת" אמר ג'ורדן בחיוך ופתח את דלת האחוזה. "ברנדון, לך תעביר את המבחנה אל הפרופסור ותגיד שהמשימה עברה בהצלחה", "אנחנו הולכים לנוח קצת" אמר ג'ורדן ונתן לך את המבחנה עם החומר. [/b][/quote]
"בסדר"אני אומר לוקח את המבחנה והולך לפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 01:47 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"נחמד מאוד" ענתה זואי והושיטה לעברך את ידיה. "אם אתה מעוניין לדעת על הכוחות שלי...פשוט תיגע בידיים שלי" אמרה זואי בצחוק קל וידיה התקרבו אליך. [/b][/quote]
"טוב" אני אומר ונוגע בידיים שלה
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 09:15 AM
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
"למה את כזו? קרה משהו?" שאל אותך מייק בפתאומיות אך אזעקה מחרישת אוזניים קטעה אתכם.
"שיט! לא שוב!" התרומם מייק והחל לרוץ. "קדימה! בואי!" צעק לך מייק בעודו ממשיך לרוץ. [/b][/quote]
אני אתחיל לרוץ אחריו במהירות.
*"שחכתי" לסגור את הטפרים ^^*
באמצע הדרך- אחרי שהרבה אנשים יראו את הטםרים שלי אני אסגור- ואסמיק D:
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
החבורה עוזבת אותך ואתה ניגש אל משרדו של הפרופסור בשביל להעביר לו את המבחנה עם החומר המסוכן. אתה דופק מספר פעמים על דלת המשרד ונכנס.
"שלום ברנדון! השלמתם את המשימה שנתתי לכם?" פונה אליך הפרופסור עם חיוך.
[b]ג'ון הארדי[/b]
כשאתה נוגע בידיים שלה...אתה מרגיש קרירות ולאחר מכן היא נעלמת. לפתע הידיים שלך מתרוממות בכוחות עצמן. "זואי שוב משחקת בגוף אחר" אמר דייב בצחוק קל והתיישב תחת העץ.
כעבור מספר שניות הרגשת הקלה וראית את זואי חוזרת לעמוד מולך.
[b]טורי מקליין[/b]
P:
--
את משיגה את מייק ואף עוקפת אותו ומגיעה ראשונה אל חדר הבקרה. חדר שבו כל ההמון מתאסף סביב הפרופסור. "שלום לכולכם, נודע לנו שהבסיס תפס בן-אנוש נוסף...הם עומדים להפוך אותו לשפן נסיונות!" אמר הפרופסור ונער המתכות התקרב אל הפרופסור וצחק. "זה יכול להיות מבדר במיוחד, אני מוכן ללכת ולהביא את המסכן".
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 04:54 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
החבורה עוזבת אותך ואתה ניגש אל משרדו של הפרופסור בשביל להעביר לו את המבחנה עם החומר המסוכן. אתה דופק מספר פעמים על דלת המשרד ונכנס.
"שלום ברנדון! השלמתם את המשימה שנתתי לכם?" פונה אליך הפרופסור עם חיוך. [/b][/quote]
"כן פרופסור והבנו מבחנה עם החומר שהפכה אותנו למה שאנחנו היום"אני אומר ונותן לו את המבחנה
-
[b] [b]טורי מקליין[/b]
P:
--
את משיגה את מייק ואף עוקפת אותו ומגיעה ראשונה אל חדר הבקרה. חדר שבו כל ההמון מתאסף סביב הפרופסור. "שלום לכולכם, נודע לנו שהבסיס תפס בן-אנוש נוסף...הם עומדים להפוך אותו לשפן נסיונות!" אמר הפרופסור ונער המתכות התקרב אל הפרופסור וצחק. "זה יכול להיות מבדר במיוחד, אני מוכן ללכת ולהביא את המסכן". [/b][/quote]
XD
----------------
נער המתכות? הזה שהכאיב למייק?
"אם אתה מעורב בזה," אני אגיד ואזיז אתהצוואר שלי ואעשה בו קנאקים *כמו בסרטים של אקס-מן D:*" גם אני מתנדבת."
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
כשאתה נוגע בידיים שלה...אתה מרגיש קרירות ולאחר מכן היא נעלמת. לפתע הידיים שלך מתרוממות בכוחות עצמן. "זואי שוב משחקת בגוף אחר" אמר דייב בצחוק קל והתיישב תחת העץ.
כעבור מספר שניות הרגשת הקלה וראית את זואי חוזרת לעמוד מולך.
[/b][/quote]
"תפסיקי עם זה!!!" אני אומר ומצחקק
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"טוב מאוד ברנדון, אני אעביר מספר בדיקות על החומר ואתה יכול בינתיים לנוח בחדר שלך" אומר לך הפרופסור ומחייך.
[b]טורי מקליין[/b]
D:
--
הנער מחייך חיוך מרושע ומייק תופס בכתפך. "השתגעת?! אני לא מוכן שתעבדי עם המנוול הזה! מספרים שהוא רוצה להרוג את כולם פה...כולל הפרופסור שלנו!" לוחש לך מייק והפרופסור מתרגז מעט.
"אז...אלברט, טורי ומייק,
אתם תאספו את האדם שנתפס בבסיס ותעבירו אותו לכאן" אומר הפרופסור ונותן לכם גישה אל כלי הרכב.
מייק ואלברט בחרו להם כלי רכב. באיזה כלי רכב תבחרי?
-אופנוע
-ג'יפ
-מיני טנק (ג'יפ משוריין בעל תותח בצד)
-משאית משוריינת
[b]ג'ון הארדי[/b]
"עכשיו ראית את הכח שלי? נכון חמוד?" אומרת זואי ומחייכת חיוך רחב ומתוק. "יש לך מזל, הרבה רצו שזואי תכנס לגוף שלהם אבל אתה הראשון שבאמת היא הסכימה לזה...אני חושב" אמר לך דייב וחייך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 05:16 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"טוב מאוד ברנדון, אני אעביר מספר בדיקות על החומר ואתה יכול בינתיים לנוח בחדר שלך" אומר לך הפרופסור ומחייך. [/b][/quote]
"בסדר פרופסור"אני אומר לו והולך לחדר לנוח ולישון קצת
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"עכשיו ראית את הכח שלי? נכון חמוד?" אומרת זואי ומחייכת חיוך רחב ומתוק. "יש לך מזל, הרבה רצו שזואי תכנס לגוף שלהם אבל אתה הראשון שבאמת היא הסכימה לזה...אני חושב" אמר לך דייב וחייך. [/b][/quote]
"אהה...כן מגניב" אני אומר
"אז...מה עכשיו?" אני שואל במבוכה
-
[b] [b]טורי מקליין[/b]
D:
--
הנער מחייך חיוך מרושע ומייק תופס בכתפך. "השתגעת?! אני לא מוכן שתעבדי עם המנוול הזה! מספרים שהוא רוצה להרוג את כולם פה...כולל הפרופסור שלנו!" לוחש לך מייק והפרופסור מתרגז מעט.
"אז...אלברט, טורי ומייק,
אתם תאספו את האדם שנתפס בבסיס ותעבירו אותו לכאן" אומר הפרופסור ונותן לכם גישה אל כלי הרכב.
מייק ואלברט בחרו להם כלי רכב. באיזה כלי רכב תבחרי?
-אופנוע
-ג'יפ
-מיני טנק (ג'יפ משוריין בעל תותח בצד)
-משאית משוריינת [/b][/quote]
אני אלך אל האופנוע.
"אני צריכה מרחב פתוח בשביל לתת "כיפים" לחיילים" אני אומר למייק.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה עוזב את הפרופסור והולך על חדרך בכדי לנוח מעט ולאגור כוחות. כשאתה נכנס אל החדר...אתה מופתע שכולו מבולגן. 'עבר כאן הוריקן או משהו?!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לסדר הכל.
לפתע, בזמן שאתה מסדר את החדר...נכנס נער הלבוש בשחור ועל פניו עגיל קטן על השפה השמאלית ומשקפי שמש שחורות שמכסות את עיניו.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"אם אתה רוצה...נוכל לטייל ביחד ביער" אומרת לך זואי וכל החבורה מביטה בה בהלם. "מה אתה אומר? בא לך?" שואלת אותך זואי שנית.
[b]טורי מקליין[/b]
שלושתיכם עולים על כלי הרכב שבחרתם ונוסעים במהירות אל הבסיס שבלב המדבר. בזמן הנסיעה, אלברט...הנער ששולט במתכות מביט בך במבט מוזר ודי מרגיז. נראה שהוא זומם משהו.
...
אתם מגיעים אל הבסיס...אחרי נסיעה של שלוש שעות רצופות במדבר החם והלוהט. "תשאירו לי את הכל...אני אחזיר את המסכן הביתה" אומר לכם אלברט ועם ניפוף קטן בידו הימנית...כל הפתח העשוי ממתכת נקרע לחתיכות.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 06:36 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה עוזב את הפרופסור והולך על חדרך בכדי לנוח מעט ולאגור כוחות. כשאתה נכנס אל החדר...אתה מופתע שכולו מבולגן. 'עבר כאן הוריקן או משהו?!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לסדר הכל.
לפתע, בזמן שאתה מסדר את החדר...נכנס נער הלבוש בשחור ועל פניו עגיל קטן על השפה השמאלית ומשקפי שמש שחורות שמכסות את עיניו. [/b][/quote]
"מי אתה ומה אתה רוצה בדיוק"אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 06:36 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"אם אתה רוצה...נוכל לטייל ביחד ביער" אומרת לך זואי וכל החבורה מביטה בה בהלם. "מה אתה אומר? בא לך?" שואלת אותך זואי שנית.
[/b][/quote]
"אהה...כן ברור" אני אומר ומחייך