-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100060][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[I]אפשר תמונה של פדווין?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי שיט..." אמלמל לעצמי ואצביע על פדווין, "פיפלאפ! אל תפחד! תשתמש באקדח מים ישר על פדווין ואז ניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי שלך משתמש במתקפת ריקוד עלים שגורם לקטרפי הפראי להתבלבל,אתה רואה שסניבי מתחיל להיות יותר ממקוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת עלים שפוגעת ישירות בקטרפי המסכן.[/QUOTE]
"סניבי את מתחילה להשתפר!" אומר לה בעידוד "עכשיו תגמרי את זה בסופת עלים!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100066][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ אל תפחד! תשתמש בניקור רק כדי להתקרב על פדווין ואז תתקוף באקדח מים כדי לפגוע בו קשות!" אגיד לפיפלאפ.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099621][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו שלי: "אתה מכיר את הפוקימון הזה? כי הוא מסתכל עלייך בכעס רב" ואז אני מסתכל מידע בפוקידע שלי על נינדורן ומתכונן לקרב אם אני אצטרך מולו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100060][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה יש שם?" אשאל אותו בעודי עוזר לו לחפור
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע מתחיל לצפצף:"נינדורן,פוקימון עכבר הרעל,לנינדורן יש שני סוגים,נינדורן זכר ונינדורן נקבה,הזכרים מתפתחים לנינדונו ואז לנינדוקינג,הנקבה מתפתחת לנינדורנה ואז לנינוקווין".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.[/QUOTE]
"פיפלאפ! אני מצטער שנפגעת! עכשיו חייבים לכסח אותו! תשתמש בניקור מקדחה ואז אקדח מים בכול הכוח! אפילו עם זה יעלה לך בחיים!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.[/QUOTE]
"אוי שיט!" אמלמל בלחש "טוב אני צריך לגמור את זה סופית! סניבי תשתמשי במיקוד אנרגיה!" אצעק לה בעידוד ובתקווה
-
[QUOTE]Gallade
פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.[/QUOTE]
"אקדח מים!" אפקוד על פיפלאפ ישר "לאחר מכן ניקור מקדחה בכול הכוח! אבל ישר על הפרצוף שלו תעשה זאת!"
-
[QUOTE]Tobi
מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.[/QUOTE]
"טוטודייל-השתמש בפצצת מים כדי לגמור אותו!" אומר לטוטודייל בבטחון.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100087][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מרים את סינדקוויל איתי ונכנס לתוך המנהרה בזהירות "סינדקוויל אתה יכול להאיר את המנהרה עם הגב שלך? עם מה שנכוותי ממנו?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים אבל הטוטודייל הזוהר משתמש במתקפה חדשה,על חושי,אתה רואה שהטוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ מהמתקפה של הטוטודייל הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש באקדח מים שגורם לפדווין להשתמש במתקפת סופת מתכת אפלה שהודפת על פיפלאפ ואת אקדח המים שלו,ניקור המקדחה של פיפלאפ לא פועל בגלל שפיפלאפ חלש מידי,אתה רואה זוהר כחול,זוהר כחול מוכר,ג'ון צועק לך:"זה היכולת שלו תגיד לו להשתמש באקדח מים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במיקוד אנרגיה שעוזר לסניבי להיחלץ מכבלי הקורים של קטרפי,סניבי משתמשת בסופת עלים שמביסה את קטרפי אחת ולתמיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לראות גם בלי האש של סינדוקוויל מה שמוזר,אתה רואה שעוברים לידך שלושה דיגלט קטנים וחמודים,לפניהם הולך דוגטריו זוהר וחזק,כנראה הוא המנהיג שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]