-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "לברוח!" אתה צועק בבהלה 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי'.
אתה מביט אל האס תוך כדי ריצה, הוא מסמן לך שאם תסיים בחיים את הבריחה תחזור למערה.
הדרקון רץ אחריך ונושף עליך כדור כפור קפוא.
רגלך השמאלית קופאת בתוך קרח אך מופשרת תוך שניה מן השמש החמה של שעות הצהריים.[/quote]
[i]אתה רוצה להרוג אותי?[/i]
~~~~~~~~~~~
אני אתפוס כמה אבנים, אברח ואם הדרקון יהיה קרוב אלי אזרוק לעברו כמה אבנים כדי שהוא יעצור במקום.
-
[QUOTE=Real Spartan;1133307][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כמובן" הוא עונה ואתה מתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתה ממש יכול לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המקום בראש השולחן עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין בעוגת פירות מהג'ונגל והבטת בכל הארוחה, חסר לך רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler][/QUOTE]
"מממ..איזה שפע של אוכל!" אומר בשמחה "קדימה לאכול!" ואקח לעצמי כמה נתחי בשר ופרוסות בהמות ואשים אותן בצלחת שלי.לאחר מכן אקח רוטב ואפזר אותו על האוכל שלי.אחרי שאחזיר את הרוטב למקומו, אתחיל לאכול.
-
[quote=Real Spartan;1130833][B][COLOR=black]מעכשיו אני מתכוון לעמוד בזמנים, קראו את ההודעה ה- 6, כרגע אנחנו בשעות הבוקר המוקדמות [בסוף השבוע זה כבר יהיה שעות הערב המאוחרות][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נחמד, אבל לא יותר" דיוויס מחייך אל קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק רץ בכבדות אל דיוויס ומתנגש בו עם החטים והשריון שלו, ואז בועט ומרחיק את מור ממנו עם רגליו הגדולות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס מרגיש כאב מעוצמת גופו של קודק, החצוי לפיל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק את חרבו לאוויר, הוא מנסה להצליף בה עם זנבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מרים את זנבו הכבד בקושי רב, אך לא מספיק להגיע איתו לחרב לפני שהיא נוחתת על האדמה הקשה לפניו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
אני מיד ארים את החרב,ואז ארוץ אל דיוויס תוך כדי שהחיטים שלי והחרב מונפים לעברו.
-
[quote=Real Spartan;1133128][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה זוחל אל הבור ומציץ החוצה, שעת צהריים, השמש קופחת ומחממת את ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מביט החוצה ורואה מעין יצור נמוך, חזירי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]גופו עוטה פסים אדומים, הוא בעל ניבים חדים מאוד.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/5929/teke8ee303.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=#0000ff].[/COLOR][/quote]
'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אחשוב בהתעניינות בזמן שאבחין בו ואנסה לרלוט כל פרט בגופו
"מעניין אם הוא שייך למישהו" אלחש לעצמי
'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אחשוב אחרי כמה רגעי התבוננות ביצור
-
[quote=Real Spartan;1133128]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון- [/B]אתה בורח משם ורואה שוב את אותם מקומות מחבוא שראית בהתחלה:[/COLOR]
[COLOR=#808000]-מערה גדולה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימה של סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אני הולך אל ערימת הסלעים כדי להתחבא מלהקת הזאבים ומהשועל האב.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *קצת אקשן לא מזיק..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"לעזאזל" דיוויס אומר לעצמו ומנסה שוב את המהלך, אך זנבו הכבד מונע ממנו להצליח.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק מרים את החרב ורץ אל דיוויס מכוון את חטיו והחרב אל דיוויס.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס ממשיך לנסות אך לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קודק נתקל בדיוויס ושניהם נופלים, חרבו של קודק עפה מידו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]שתי החרבות נעוצות בקרקע במרחק מכם.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מבין שעשית טעות ברגע שאתה רואה את כל הלהקה עומדת מאחורי ערימת הסלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הם מביטים בך ונועצים בך את מבטם, חלקם מתרוממים על רגליהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מעניין אם הוא שייך למישהו" אתה לוחש, היצור מביט סביבו, הוא שמע אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אתה חושב בעוד היצור מרחרח את האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *קצת אקשן לא מזיק..*
אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.
הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.
אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.
הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/quote]
אני אקפוץ על האדמה, ואתגלגל לצד ימין הרבה שאני יכול כדי להתחמק מעננת הכפור ואולי גם להתחמק מהדרקון.
-
[quote=Real Spartan;1135883]
[B][COLOR=sienna][COLOR=#6c6c6c][/COLOR]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"לעזאזל" דיוויס אומר לעצמו ומנסה שוב את המהלך, אך זנבו הכבד מונע ממנו להצליח.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק מרים את החרב ורץ אל דיוויס מכוון את חטיו והחרב אל דיוויס.[/COLOR]
[/quote]
"זאת ההזדמנות שלי!" אקרא וארוץ במהירות אל עבר חרבי (אני יותר מהיר מקודאק, תנין זאת חיה די מהירה אבל אני מניח שאתה יודע) אתפוס אותה ואכה במהירות בקודאק ומיד לאחר מכן אנשך אותו בחוזקה.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] [/COLOR][COLOR=mediumturquoise]מוקפא עד שאלון יגיב.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה קופץ על האדמה ומתגלגל לימין הרבה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך להתגלגל במטרה להתחמק מעננת הכפור ומהדרקון.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]העננה חולפת מעליך, אתה מתגלגל היישר לתוך שיח קוצני.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון רץ אליך ואתה רואה אותו ממרחק, ואתה תקוע עמוק בתוך הקוצים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]בגדיך תפוסים בקוצים והקוצים דוקרים את עורך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".
אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.
ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.
*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/quote]
"היי, הינה סאלי שפגשתי קודם!" אחשוב לעצמי ואגיד לסאלי:"היי סאלי!זה אני קיבה ממקודם!" ואנופף לה לשלום בזמן שאקח את הרוטב המתוק ואפזר אותו על הבשר שלי.
-
[QUOTE=Real Spartan;1135883][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *קצת אקשן לא מזיק..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מבין שעשית טעות ברגע שאתה רואה את כל הלהקה עומדת מאחורי ערימת הסלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הם מביטים בך ונועצים בך את מבטם, חלקם מתרוממים על רגליהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מעניין אם הוא שייך למישהו" אתה לוחש, היצור מביט סביבו, הוא שמע אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אתה חושב בעוד היצור מרחרח את האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אסתער עם חיטיי לכיוונו של דייןיס ואעיף אותו מהדרך,כדי שלא יצליח להגיע לחרב. אחרי זה אני אקפוץ עליו ואמוס אותו עפ רגליי.
-
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טוב כנראה שאני חייב לצאת" אמלמל לעצמי ואתחיל לזחול החוצה בתקווה שהיצור לו יעשה לי כלום
'בלי תנועות חדות' אגד לעצמי בלב בתקווה שהיצור הקטן לא יסתער עלי
'מעניין איפה סיא,לאן הוא נעלם אני צריך עזרה' אחשוב לעצמי בזמן שאנסה להתיידד עם היצור
-
[COLOR=olive][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "איזו טעות, אני חייב לברוח מהם" אני רץ במהירות ואז שוב הבלבל אותםצ ואלך למערה הצרה ואז אני אעשה פנייה הפוכה וילך למערה הגדולה בתקווה שלא יהיה שם משהו מסוכן".
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[COLOR=purple]+[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זאת ההזדמנות שלי!" דיוויס צועק בעוד קודק מסתער לעברו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם שומעים קול דהירה, ואז את קולו של הקנטאור "נלחמתם מספיק, יום שלם זה דיי והותר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם עוצרים ונשכבים על האדמה, עייפים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מפנים לכם חדרים, בואו לסעודה בזמן שמסיימים לפנות את החדרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם הולכים לסעודה יש 3 מקומות פנויים, אחד בראש השולחן, מור מזהה את אייס במושב מימינו ואת רסטאם משמאלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]יש עוד מקום פנוי ליד איפה שארוו מתיישב, ועוד מקום פנוי בין חבורה של חצויי חיות ואדם צעירים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מתיישבים ומביטים על האוכל. *תגידו איפה אתם מתיישבים, הראשון שמגיב ייזכה במקום אם שניכם תבחרו באותו מקום*[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=purple]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=purple]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=purple]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתם ממש יכולים לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=purple]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מבחינים בעוגת פירות מהג'ונגל והבטתם בכל הארוחה, חסר לכם רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=purple][spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] 'היי, הנה סאלי שפגשתי מקודם' אתה חושב לעצמך ומנופף לה "היי סאלי! זה קיבה ממקודם!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היא מנופפת בחזרה מחייכת ואז מתיישבת, מנסה להסתיר פרצוף מודאג.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המבטים שלה נודדים בין הצלחת שלה אל המושב הריק שבראש השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לבסוף היא מתחילה לאכול כשהיא שמה לב שמסתכלים עליה, ולוחשת משהו לאדם ינשוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מגחך ליידך ואתה לא מבין למה, הוא שואל אותך "למה אתה לא אוכל?"[/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "איזו טעות, אני חייב לברוח מהם" אתה מנסה שוב לבלבל אותם ובורח.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים לא מתבלבלים, הם רצים אחריך במהירות, כל פעם מתחלפים ביניהם כשמישהו מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה לא יכול לבלבל אותם כשהם "צדים" אותך בצורה כזו, ובטח שלו ללכת למערה הסגורה והגדולה הזאת.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה? *תהיה יצירתי, יש מחבוא שצריך יצירתיות בשבילו, אם תגלה הזאבים יעזבו אותך מהר, אם לא אז ייקח יותר זמן*[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "טוב כנראה שאני חייב לצאת" אתה ממלמל לעצמך וזוחל בתקווה שהיצור לא יבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'בלי תנועות חדות' אתה אומר לעצמך בלב ומקווה שהיצור לא ייסתער עליך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'מעניין איפה סיא, לאן הוא נעלם אני צריך עזרה' אתה חושב בעוד אתה זוחל לכיוון היצור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"חרררקק!" היצור משמיע צווחה גבוהה מאוד ומביט ישירות אליך, משייף את רגלו הקדמית באדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*למעשה הוא לא כל כך קטן, הוא נמוך ובגובה בערך של חצי מטר, ושמן מאוד.*[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה קופץ על האדמה ומתגלגל לימין הרבה.
אתה ממשיך להתגלגל במטרה להתחמק מעננת הכפור ומהדרקון.
העננה חולפת מעליך, אתה מתגלגל היישר לתוך שיח קוצני.
הדרקון רץ אליך ואתה רואה אותו ממרחק, ואתה תקוע עמוק בתוך הקוצים.
בגדיך תפוסים בקוצים והקוצים דוקרים את עורך.
מה תעשה? [/quote]
'שיט...' אמלמל לעצמי ואז אני אתחיל לחתוך את הקוצים בעזרת ציפורניי ואם אני לא אצליח, אעגור כוח ואז אקום במהירות כדי להעביר את הכאב ואת הזעם.